Moja Crvena Zvezda
ВатерполоДомаћа такмичења

Војводина – Црвена звезда, недеља 19 часова

Vojvodina - Crvena zvezda
Vojvodina - Crvena zvezda
Vojvodina – Crvena zvezda

После победе над ЖАК-ом у среду, у недељу већ следи први дерби. У оквиру трећег кола ватерполо првенства Србије Црвена звезда гостује у Новом Саду, Војводини.

Војевали смо велике битке против Новосађана прошле сезоне. Од шест дуела, три су била у Новом Саду. Можда највећа, свакако најбитнија победа је била у мајсторици плеј офа, 20.априла. Победили смо 7:6 у невероватном мечу пуном осцилација. Водили смо 7:2, Војводина стигла до 7:6 и неизвесне завршнице, највише захваљујући Вапенском, али чуда доктора на голу Гојка Пијетловића и одлична, тимска игра у одбрани су одвели у финале. То нам је била једина победа на базену на „Клиси“ прошле сезоне, али највреднија.

Новосадски црвено-бели су током досадашњег првенства остварили половичан успех. Савладали су екипу Бањице на гостовању резултатом 9:6, а код куће су поражени од екипе крагујевачког Радничког 9:12, у занимљивом мечу пуном преокрета. У два кола Евролиге забележили су поразе од Бреше (9:13) и Барселонете (4:9).

Директан ТВ пренос биће на ТВ Војводина, али верујемо да ће наши навијачи у што већем броју доћи на базен на „Клиси“ и помоћи нашим делфинима да забележе нову победу и спремно дочекају француски Монпеље.

За МЦЗ утиске после победе над ЖАК-ом и пред дуел са Војводином изнеo je нашa узданицa Страхиња Рашовић.

Страхиња Рашовић : “ Против ЖАКА-а нам је требало доста времена да постигнемо први погодак, грешили смо, па број грешака морамо свести на минимум. Из те утакмице извлачимо грешке и окрећемо се Војводини. Очекује нас тежак меч, поготово јер играмо у Новом Саду. Они су показали да могу да буду неугодни, то смо видели и против Радничког. Надам се да ћемо меч дочекати у пуном саставу и наравно идемо да победимо! “

Војводина – Црвена звезда 3. коло првенства Србије у ватерполу, недеља 14. октобар 19 часова, СЦ“ Клиса“ – НОВИ САД ЈЕ НАШ!

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Какво је Ваше мишљење о овој теми?

Повезане вести

Leave a Comment