Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКлупска дешавањаРукомет

Рукометаши добили дозволу за наставак такмичења у домаћој лиги!

Након јучерашњег подвига и ремијем против вечитог ривала, још једна добра вест стиже из нашег рукометног клуба. Наиме, рукометаши Црвене звезде добили су дозволу да наступају ове сезоне у најелитнијем српском рукометном такмичењу.

„Црвена звезда добила је дозволу за наставак такмичења, она више није условна“, изјавио је директор Супер лиге, Владислав Јовановић, а преноси Б92.

Наш клуб исплатио је 3900 евра дуга према Срђану Тривунџи и Николи Стевановићу и на тај начин измирили све своје обавезе и добили дозволу Републичког регистрационог центра (РРЦ) да несметано наступају у овогодишњем такмичењу.

Наш тим синоћ је освојио први бод у првенству, и то против вечитог ривала и актуелног шампиона, а заостали меч првог кола, против Југовића, одиграће вероватно наредне среде.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

 

Повезане вести

7 comments

rille83 окт 12, 2012 at 00:40

Pre neku godinu,sezona pocela,peto sesto kolo,nas mladi tim poslednji na tabeli,dolazi derbi,upisujemo prvu pobedu,od tada krecemo sve da meljemo i osvajamo titulu! Da li se neko seca te sezone,Nenadic je k.arao!?!

Reply
Damjan Martinovic окт 12, 2012 at 03:38

Kako da ne.Sezona 2006/2007.Dosao nam Vuk Roganovic umesto Zorana Ilica i krenusmo sve da pobedjujemo.Covek nije skidao pobednicki dzemper sa sebe.Pobede su se nizale u nedogled,sve do titule.Bio je to jedan pravi san,san kakav se samo u Zvezdi moze desiti.Ali onda biva nesto sto se opet valjda samo u Zvezdi i desava.Na pocetku sledece sezone Vuk odlazi,a ekipa se raspada…Nazalost,mnogo cesto vidjeno u Zvezdi prethodnih godina! 🙁

Reply
milos 90 окт 11, 2012 at 22:53

Neke dobre vestio i od RK-a 😀 Moramo da zaredjamo 2-3 pobede zaredom i da se gine na terenu!!!

Reply
xxx окт 11, 2012 at 20:38

eh da ovako igrate sve utakmice mogli bi da se nadam i tituli.

Reply
NCZ окт 11, 2012 at 15:04

jupiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reply
dexy122 окт 11, 2012 at 12:38

Ajde neke dobre vesti. Ajmo sad da naredjamo pobede, pa da barem budemo na gornjem delu tabele.

Reply

Leave a Comment