Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Najava: Crvena zvezda – Inđija – sreda, 18h

Grbovi dva kluba

Počelo je Zvezdino proleće!

Prvi od 15 koraka smo prešli, sledi Inđija. Bitna je bila pobeda protiv Smedereva, da sa tri boda započnemo beskompromisnu borbu za titulu. Sa penala, sa penala – tri boda su tri boda. Verujem da niko od nas ne bi imao nikakav problem da se tako završe sve naše utakmice do kraja, ako bi to značilo da u maju mi podižemo trofej.

Iako je još rano za neke prognoze, mi smo u duelu protiv Smedereva pokazali mnogo više nego za celu proteklu godinu. Vidi se veliki pomak u igri, a iz utakmice u utakmicu se nadamo da će biti sve veći i veći. Inđija je poražena u prvom kolu nastavka kod kuće, a nisu im pomogle ni sve one bombastične izjave i pripreme u Španiji.

Očekuje se da i oni parkiraju „autobus“, kojim budu došli na „Marakanu“, ispred gola Poleksića. A na nama je da kroz „prozore“ tog autobusa nađemo put do gola. Smederevo će biti zapamćeno kao prva Robijeva žrtva, a Inđija kao još jedna u nizu, svi to očekujemo.

Još jedan meč kod kuće pred gostovanja Jagodini i prvom od tri derbija. Ne bismo trebali da imamo problema na Inđijom, a vi ne biste trebali da propustite još jednu „žurku”!

Zato, svi na Marakanu!

Crvena zvezda – Indjija

Beograd : 0 0 0 0 0:0

Inđija : 1 1 0 0 1:0

Ukupno : 1 1 0 0 1:0

Prvu utakmicu u istoriji sa Inđijom smo odigrali u 22. avgusta prošle godine, 2. kolo i naša prva pobeda u ovoj sezoni – 1:0, Miloš Trifunović.

Datum odigravanja: 9.mart.2011. 18:00h

Takmičenje: Jelen Super Liga 17.kolo,

Stadion : „Marakana“, Beograd, kapacitet 52.000.

Повезане вести

10 comments

Comments are closed.