Moja Crvena Zvezda
ВатерполоДомаћа такмичења

Крећу и Звездини делфини

Garancija uspeha

Београдски ватерполо клуб Црвена звезда у среду 10. октобра креће у остварење сна старог пуне две деценије. Наиме, толико је времена протекло од када је наш ватерполо колектив стигао до своје друге и до сада последње титуле националног шампиона, а сутра ће започети борбу са реалним изгледима да се пролећа 2013. године сви заједно радујемо.

Наши ватерполисти су били слободни у 1. колу националног шампионата, а сутра ће на базену СЦ „11. април“ угостити екипу ЖАК-а из Кикинде. Кикинђани су у првом колу на свом пливалишту играли нерешено са екипкм Бањице 4:4, а свима који имало прате ватерпло јасно је да су Прлаиновић и екипа апсолутни фаворити у предстојећем мечу.

Од почетка сезоне БВК Црвена звезда је одиграла два званична сусрета и то у оквиру Евролиге. Након пораза од дубровачког Југа уследила је рутинска победа над швајцарским Кројцлингеном, а за очекивати је да се у низ победа уврсти и ЖАК.

Меч је на програму у среду 10. октобра са почетком од 19 часова. Само три дана касније, ватерполисте Црвене звезде очекује и први велики дерби. У суботу 13. октобра наши ватерполисти ће гостовати у Новом Саду екипи Војводине.

Повезане вести

2 comments

milos 90 окт 9, 2012 at 20:28

Ima da ih pojedemo!!! 😀

Reply
OBDCZ-RS окт 9, 2012 at 14:28

Ale ale ale ooo Titulu da slavimo 😎

Reply

Leave a Comment