Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаОдбојка

Вујић:“Нико нам не може ништа“

Filip Vujic

Одбојкаши Црвене звезде више него заслужено су стигли до првог трофеја у новој сезони. Убедљивом игром на колена је бачен велики ривал из Новог Сада чиме су момци у црвено-белим дресовима показали да се од њих могу очекивати успеси и у предстојећој сезони. Након пригрљеног трофеја либеро Црвене звезде, двадесетдвогодишњи Филип Вујић је изјавио:

– Не бих да делује препотентно, али смо много јачи од Војводине. Мислим да ће и у предстојећој сезони све да зависи од нас самих. Уколико Црвена звезда одигра како зна и може, нико нам не може ништа, а то се добро видело и у дуелу са Новосађанима.

Треба напоменути да је трофеј одбојкашког Супер купа Србије био и леп поклон Филипу Вујићу од стране саиграча за предстојећи 23. рођендан, који ће прославити 17. октобра.

Повезане вести

4 comments

laky окт 5, 2012 at 16:28

SVAKA CAST I VELIKE CESTITKE.NADAM SE DA CE VASIM STOPAMA K
RENUTI FUDBALERI,KOSARKASI I VATERPOLIASTI!!!!!!!
NAPRED ZVEZDO!!!!!!!!

Reply
Aleksandar MKD окт 5, 2012 at 16:12

Iskrene cestitke !!! Neka ovaj trofej bude putokaz za ostale ekipe SD Crvene Zvezde.

Reply
Dragan KG окт 5, 2012 at 11:39

Prepotentno je kada pricas a nemas rezultate, a ovim momcima kapa dole, aktuelni sampioni, osvojili super kup, znaci nije prepotentno vec realno!!! Ponos crveno-bele porodice, gazi redom! A nama ostaje da se molimo Bogu da se to prenese i na fudbal, basket, vaterpolo…

Reply
Dragon окт 5, 2012 at 11:01

..nije da izgleda prepotentno nego jeste prepotentno..al čestitam i srečno napred.. 😉

Reply

Leave a Comment