Moja Crvena Zvezda
Звездаши широм светаФудбал

Utakmica Zvezda – Flamengo sve realnija

Dejan Petković

Legenda brazilskog fudbala i naše Crvene zvezde, Dejan Rambo Petković, oprostiće se na kraju godine od aktivnog igranja, u trenutku kada bude imao punih 39 godina. Dejanova želja jeste da se oprosti od fudbala utakmicom Crvene zvezde i Flamenga u Beogradu, kako je već ranije objavljeno, a prema poslednjim informacijama brazilski klub ozbiljno razmišlja da usliši želju sjajnom vezisti.

Utakmica bi bila odigrana krajem godine na našoj Marakani, a Pet (kako ga u Brazilu zovu), bi verovatno odigrao po poluvreme za oba kluba. Ostaje sada da se usaglase svi detalji organizacije utakmice, ali šanse da krajem godine gledamo na terenu Ronaldinja, Ramba, Maldonada, Dijega Maurisija.. su više nego realne.

Ronaldinjo

Kako dalje pišu mediji u zemlji kafe, postoji mogućnost da se ostvari i Dejanova druga želja – da postane sportski direktor Flamenga i ostane u klubu. Nema sumnje da bi to bilo od ogromnog značaja i za naš klub, obzirom da bi time Borha bio samo prvi u nizu igrača koji su stigli u Beograd iz redova brazilskog velikana (doduše ovaj put preko Kašiasa).

Neka svi imaju talenat i volju kao sjajni Kolumbijac, naša želja da Robi dobije pojačanja u budućnosti kakva želi (a Zvezda zaslužuje) postala bi realnost.

P.S. zahvalnost izvoru koji je preneo informacije iz Brazilskih medija, prepoznaće se.

Повезане вести

2 comments

Comments are closed.