Moja Crvena Zvezda
ВеслањеОстало

Успех младих Звездиних веслача на државном првенству

Веслачи
Веслачи
Веслачи

На најјачем домаћем такмичењу – државном првенству у суботу и недељу, 22. и 23. септембра, такмичило се се 188 посада из свих српских клубова у свим категоријама. Репрезантативци Веслачког клуба Црвена звезда-Београд остварили су завидан успех.

Веслачи Веслачког клуба Црвена звезда-Београд су освојили укупно четири злата, пет сребрних одличја и осам бронзи.

Државни прваци су постали :

Немања Лечић у скифу за кадете у времену од 7:21.32

У категорији осмерац за кадете: Лука Стефановић, Славен Млађеновић, Милош Тасковић, Андрија Војновић, Душан Славнић, Урош Вујичић, Реља Денић, Лазар Стојичић, кормилар Филип Лекић у времену од 6:08.59.

Двојац без кормилара за лаке веслаче у категорији лаких сениора: Дасти Ферчец, Милош Милосављевић у времену од 7:17.58.

Урош Маринковић
Урош Маринковић

Четверац са кормиларем за пионире: Јован Кресојевић, Бојан Млађеновић, Радош Милићевић, Ђорђе Стојановић, кормилар Филип Лекић у времену од 7.46,00;

Запажен резултат је остварио и наш јуниор Урош Маринковић, освојивши бронзу у скифу и тако оправдао статус једног од најперспективнијих веслача у јуниорској репрезентацији Србије.

Веслачки клуб Црвена звезда-Београд честита свим освајачима медаља у свим категоријама и захваљује се како спонзорима,тако и пријатељима клуба и родитељима наших такмирачара на несебичној подршци током године која је резултовала успехом нашег клуба и ове веслачке сезоне.

Такође честитамо нашем тренерском тиму у саставу: Марко Веселиновић, Милош Чудић, Милош Аврамовић, Бојан Крџић, Милош Клипа на челу са Душаном Ковачевићем и секретаром клуба Владаном Милосављавићем, који су својим професионалним односом према тиму утицали на успех клуба и ове такмичарске године.

Текст: Званични сајт веслачког клуба.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

 

Повезане вести

1 comment

xxx сеп 26, 2012 at 18:15

bravo!

Reply

Leave a Comment