Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошарка

Цветковић и Митровић:“ Даћемо све од себе да обрадујемо навијаче“

Лука Митровић
Лука Митровић

Стигло је много искусних играча и чак 3 Американца овог лета на Мали Калемегдан, али ће у новој сезони наш тим имати и два врло млада и перспективна младића. У питању су, момак који је свим Звездашима јако добро познат, Александар Цветковић и Лука Митровић, новајлија из Хемофарма. Њих двојица су, као и остали првотимци, одушевљени позитивном енергијом која влада међу навијачима Црвене звезде, али и у екипи, која је свесна свих очекивања:

Велики нам је мотив и сатисфакција оволики одзив публике, која је дошла да нам пружи неопходну подршку пред старт сезоне. Даћемо све од себе да направимо велики резултат и обрадујемо их. Подредићу се максимално тиму и надам се најбољем.“, рекао је Александар Цветковић, а преноси „Спорт“.

Навијачи су тражили од мене да их сликам са Брауном. Као најмлађи у тиму, могу да кажем да прија популарност и велика подршка навијача, али и обавезује…„, рећи су „старијег“ Луке Митровића.

Свесни су наши млади играчи, да је сезона дуга, и да ипак не треба прерано славити:

Далеко је још, али често размишљам о томе пред спавање. „, рекао је Цветковић, а на његове речи надовезао се Митровић:“ То нам је главни циљ ове сезоне. Често размишљам о томе, али полако. Има времена. Прва ми је сезона код новог тренера. На мени је да напорно радим, искористим сваки тренинг за напредовање и заслужим минуте.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Какво је Ваше мишљење о овој теми?

Повезане вести

7 comments

dr сеп 25, 2012 at 21:43

Radnicki uzeo Miljenovica. Mislim da su blagi favoriti za titulu,posle njih smo mi,pa partizan,ali otprilike svima su priblizne sanse.

Reply
Branimir сеп 25, 2012 at 22:30

Зашто би био фаворит у односу на Звезду? Тамо је све остало исто, једни су отишли, други дошли. Раднички је остао на истим позицијама.

Reply
marko bcrs сеп 25, 2012 at 22:58

Radnicki nije favorit za titulu. Slaba centarska linija, odlazak Pavkovica, Sajmona i Skota, te dolazak neproverenih stranaca i nekih igraca koji su samo za domacu upotrebu(Krstovic, Borisov, Dragojlovic). Radnicki ima dobar tim ali tesko da ce otici na f4. Muta je sinoc na SOS-u rekao da su na pripremama igrali protiv slabih timova tako da nema realnu sliku o snazi svog tima.

Reply
SRBB сеп 25, 2012 at 20:46

Ал су се усрећили Маринковић и Миљеновић , када су отишли из Звезде и ФМП .. Гробље као „велики произвођач“ домаћих играча почело је да тера кошаркашке наде.
Фегетлија и Свиња су на сва звона демантовали да Миљеновић иде из Партизана, а он данас раскинуо уговор..
Пре њега Бешовић..
Мислим да ће Цвеле и Лука имати одличне услове за напредак у нашој Звезди. Млади играчи треба „дозирано“ да добијају шансу, да би поправили своје недостатке у игри.
Када клинца пустите да буде носилац игре, он развија, унапређује оно што му је специјалност, што највише воли, али не постаје комплетан играч- нарочито случај у европској кошарци.

Reply
darko сеп 25, 2012 at 18:21

Jel ima jos sezonskih za basket ? molim odg 🙂

Reply
Luka сеп 25, 2012 at 18:24

Ima. Možeš ih kupiti svakoga dana od 11-19h u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu.

Reply
darko сеп 25, 2012 at 19:01

hvala 😛

Reply

Leave a Comment