Moja Crvena Zvezda
Најновије

Отворен Звездин регионални центар у Кули

Црвена звезда ДИВА у минулих годину дана велики акценат у раду дала је млађим категоријама. Пионирској, кадетској и јуниорској селекцији посвећује се много пажње, јер је жеља да у будућност,и за потребе првог тима, Звезда у великој мери црпи играче из сопствених редова.

У том циљу отворен је и Звездин регионални центар у Кули у коме ће бити селекционирани играчи за црвено-бели дрес:

Сарадњу смо направили са локалним клубом Хајдук. Они су за врло кратко време успели да окупе чак 120 девојчица и дечака, тако да смо се врло брзо одлучили на овакав корак. Такође, добро се зна да је ово поднебље препознато по високим кошаркашима, па је сарадња склопљена на обострано задовољство“, објаснио је директор Црвене звезде ДИВА Давор Ристовић.

Дружењу са Куљанима осим првог оперативца црвено-белих присуствовали су и Милован Булатовић, тренер пионирске селекције Црвене звезде ДИВА као и првотимац Бранко Лазић. За представнике Звезде председник Општине Кула Лазар Гребер организовао је и пригодан пријем.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Какво је Ваше мишљење о овој теми?

Повезане вести

4 comments

Zvezda mi je sve сеп 24, 2012 at 18:32

Zvezda mi je sve, Zvezda zivot je…

Reply
Delija сеп 24, 2012 at 18:15

Koliki ce kapacitet biti u Nisu ????/Svi kazu 9.000 to je malo 😀 Malo jer :
Nis je ceo crveno beo 😀

Reply
zvezdas_rajvoSa сеп 24, 2012 at 16:57

Kako se nezvanicno saznaje kada je Dzomba cuo da dolaze u Kuli kosarkasi Crvene zvezde obradovao se posebno Eltonu Braunu. Medjutim, na njegovu zalost Elton ga je ispalio, pa je Dzomba sav utucen, povukao se medju cetiri zida i roni suze. Mislim da mu treba izaci u susret i kontaktirati Ibrahima Gaja da mu Dzomba poli……. …ja !!!

Reply
Kuromomoci сеп 24, 2012 at 16:13

Da li je ono istina sto pise u zurnalu da nece opet biti publike na stadionu,ako je tako ko ce meni da vrati lovu sto sam uzeo kartu?Mislim da ovi iz Fss nisu bas toliki kreteni..

Reply

Leave a Comment