Moja Crvena Zvezda
Млађе категоријеТрансфериФудбал

Despotović u Spartaku

Despotović (desno)

Pisali smo pre nekoliko nedelja, možda i punih mesec dana, da postoji mogućnost prelaska Đorđa Despotovića u Spartak iz Subotice. Pregovori sa našim rukovodstvom su uspešno okončani, te će omladinski reprezentativac karijeru nastaviti u Subotici, gde će potpisati višegodišnji ugovor, a Crvena zvezda će dobiti obeštećenje.

„Sada su svi nesporazumi i problemi iza mene. U ponedeljak odlazim u Suboticu, gde ću sa čelnicima Spartaka Zlatibor voda da dogovorim sve detalje. Trebalo bi da se uskoro stavim na raspolaganje šefu stručnog štaba Ljubomiru Ristovskom i da krenem u borbu za mesto u timu. Znam da je Spartak dobro organizovan klub i da ima velike ambicije, što se poklapa i sa mojim željama. Drago mi je da veruju u mene, jer da nije tako, ne bi platili obeštećenje Crvenoj zvezdi“, rekao je za „Novosti“ Despotović.

Podsetimo, posle tužbe protiv kluba i pokušaja da dobije raskid ugovora, koji je od strane komisije našeg saveza odbijen, Đorđe je prekomandovan iz Sopota među omladince, što je bila kazna za ovog mladog napadača. Sada će, na kraju, ipak napustiti klub, ali će Zvezda za njega dobiti obeštećenje.

Sada su svi nesporazumi i problemi iza mene. U ponedeljak odlazim u Suboticu, gde ću sa čelnicima Spartaka Zlatibor voda da dogovorim sve detalje. Trebalo bi da se uskoro stavim na raspolaganje šefu stručnog štaba Ljubomiru Ristovskom i da krenem u borbu za mesto u timu. Znam da je Spartak dobro organizovan klub i da ima velike ambicije, što se poklapa i sa mojim željama. Drago mi je da veruju u mene, jer da nije tako, ne bi platili obeštećenje Crvenoj zvezdi

Повезане вести

10 comments

Comments are closed.