Moja Crvena Zvezda
КошаркаМлађе категорије

Кошаркаши посетили камп(ФОТО)

Бесплатни кошаркашки камп Црвене звезде за дечаке од 7 до 11 година почео је са радом у петак 31. августа на отвореном терену шопинг центра Ушће. Под будним оком тренера и педагога из стручног штаба црвено-белих малишани се кроз игру уче основним кошаркашким елементима. Кроз више него занимљив програм рада били су у прилици да се окушају на такозваном кошаркашком полигону, да се такмиче у разним игрицама, а у суботу, 1. септембра имали су и атракцију више.

Наиме, сви полазници Звездиног кампа били у прилици да се друже са првотимцима црвено-белих. Игор Ракочевић, Борис Савовић, Марко Симоновић и Александар Цветковић са малишанима су се на терену буквално играли кошарке, али нису пропустили прилику да им покажу неке атрактивне потезе, како се шутира, закуцава и испричају им шта је све потребно да би се постало врхунски кошаркаш.

„Радо учествујем у свим акцијама оваквог типа, нарочито када су у питању деца. Јер, и ја имам сина који сада има четири године и који полако почиње да се интересује за кошарку. Потрудили смо се да им покажемо неке финте, али најважније је да су сви они били у прилици да се друже са нама. Драго ми је да су дошли у овако великом броју. Не можемо да очекујемо да ће сви они постати кошаркаши, али веома је важно да се у овом узрасту баве спортом“, поручио је Ракочевић који је потом са осталим саиграчима делио аутограме.

Вечерас од 19 сати на отвореном терену шопиинг центра Ушће од 19 сати са полазницима кампа дружиће се Елтон Браун, Морис Алмонд, Бојан Суботић и Бранко Лазић. Камп се одржава и у недељу и то у терминима од 11 до 13 сати и од 19 до 21 сат.

Бесплатни кошаркашки камп је уједно и промоција Звездине школе кошарке која од септембра почиње са радом на неколико локација у граду са препознатљивим слоганом – ИГРАМ У ЗВЕЗДИ, А ТИ?

Слике са званичног сајта КК.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

 

Повезане вести

2 comments

SRBB сеп 1, 2012 at 15:50

Једва чекам почетак свих такмичења !
Ако којим лудим случајем дође Миличић код нас , нови плеј нам је апсолутно беспотребан, јер чак ни Цвелетово неискуство и Човићеви киксеви не би могли у битној мери да нам утичу на резултате..
Вук је сасвим солидан плеј, а Цветковић би требао да добија више простора, јер је велики потенцијал.
Не смемо да дозволимо да останемо без њега или да не напредује, јер ћемо онда доћи у ситуацију да морамо да платимо више новог, страног плеја предстојећих сезона.. Тиме не би изгубила само Звезда, већ и српска кошарка…

Reply
gledalac сеп 1, 2012 at 15:32

Fantasticno…. Svaka cast ovim momcima.

Reply

Leave a Comment