Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошаркаМлађе категорије

Кошаркашки камп на Ушћу

Košarkaški klub Crvena zvezda DIVA od 31. avgusta do 2. septembra organizuje besplatan kamp za dečake od 7 do 11 godina. Košarkaški kamp održaće se na otvorenom terenu šoping centra „Ušće“, a u okviru pet treninga mališani će biti u prilici da se upoznaju sa svim čarima igre pod obručima.

Treninzi su zakazani za petak 31. avgust od 18 do 20 sati, a za vikend će se održavati u dva termina – jutarnji od 11 do 13 sati i večernji od 19 do 21 sat. Svi zainteresovani biće u prilici da vide pokazne treninge članova Zvezdine škole, kao i da sami učestvuju u upoznavanju najosnovnijih košarkaških elemenata i okušaju se u raznim košarkaškim igricama. Takođe, svi oni koji dođu na otvoreni teren šoping centra Ušće biće u prilici da se druže sa prvotimcima Crvene zvezde DIVA, ali i popune prijave i postanu članovi Zvezdine škole košarke koja će sa radom na nekoliko lokacija u gradu startovati u septembru.

Pod sloganom „Igram u Zvezdi, a ti?“ škola košarke Crvene zvezde potpuno je reorganizovana prošle sezone, a želja je da se ove trakmičarske godine rad sa najmlađim košarkašima još više unapredi.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

 

Повезане вести

1 comment

Gile delija авг 30, 2012 at 14:26

Predlazem da se u toku kampa ispred USCA pece na raznju svinja debela(DV) i da se deli po parce gladnima ali bojim se da ne dobiju salmonelu jer prethodna pelcovanja se nisu primila zbog neobicne rase na ovim prostorima.

Reply

Leave a Comment