Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаФудбал

Експедиција ФК стигла у Бордо

После два сата и 45 минута угодног лета, експедиција ФК Црвена звезда допутовала је у Бордо, симпатични градић у Француској који ће сутра дати учесника групне фазе Лиге Европе.

Тренер Црвене звезде Александар Јанковић извешће екипу на тренинг у поподеним сатима, на терен Шабан-Далма. Сви фудбалери су задовољни, спремни да оставе срце на терену и једва чекају да утакмица почне, а о одличном тимском духу сведочи и податак да је са својим друговима у Француску отпутовао и Лука Миливојевић, иако нема право наступа на овој утакмици због три жута картона.

Утакмица између Бордоа и Црвене звезде на програму је у четвртак 30. августа од 20:30, а можете је пратити и преко сајта zvezdatv.rs

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

15 comments

zvezdan авг 29, 2012 at 16:49

momci izadite dajte sve od sebe i udite u istoriju ZVEZDE……..

Reply
Delija авг 29, 2012 at 15:50

СВАКЕ НОЋИ САЊАМ ЈА , БОРДО – ЗВЕЗДА 0:2 !!!

Reply
superheroj авг 29, 2012 at 15:48

Srbi znaju za nesto svetije od glave,dajte svoju glavu za obraz sutra

Reply
dexa7 авг 29, 2012 at 15:22

Zamisli da ti se stadion zove Saban 🙂

Reply
Joksa авг 29, 2012 at 14:13

Uslov svih uslova.
Mladenovic na klupu, Ljubo Nenadic na levog beka. Imam neki osecaj da decko u ovom trenutku je daleko od toga da moze kvalitetno odgovoriti zahtevima. Moze mu se u krajnjoj situaciji desiti da bude i tragicar i time biti izgubljen na duze vreme. Ako nista drugo, ovim potezom bi bio bar sacuvan za vremena koja dolaze.

Reply
dexa7 авг 29, 2012 at 15:23

Ma daj, nije odigrao ni minut a ti bi ga bacio u vatru u najvaznijoj utakmici sezone!A uostalom niko osim trenera i ne zna njegove kvalitete.

Reply
Joksa авг 29, 2012 at 16:34

Potpuno je tacno da nije odigrao ni minut(Nenadic), kao sto je tacno i da je Sale taj koji se pita i u krajnjoj liniji snosi svu odgovornost za konacni ishod sutrasnjeg meca. Ono sa cime se ne slazem je da je sutrasnja utakmica mec sezone, jednostavno ne zelim da prihvatim da postoji velika verovatnoca da sezona bude izgubljena(obzirom da se radi o izuzetno jakom protivniku). Pored toga, ciljevi ove sezone su nesto drugacije postavljeni(realnije), a kao neko ko ima 47 godina vremenom sam „operisan“ od euforije! To naravno ne znaci da se ne nadam, ali „koja ptica rano peva, u podne se pokaki u svoje gnezdo“.
Ono sto je netacno je da niko ne zna njegove kvalitete sem trenera, obzirom da se radi o igracu koji je igrao za Metalac i Radnicki(ne znam pre).
Najvaznije od svega je da nas ima koji „mirno“ posmatramo svaku utakmicu uzivo u Beogradu i sve prenose na strani. Mladenovic pre svega deluje nezainteresovano i umorno, mnogo manje se krece, od brzine je malo toga ostalo, fizicku snagu nikada nije ni posedovao, defanzivno slab, bez pokrivanja prostora, rizican u predaji, centar sut koji je inace bio napamet i slab trenutno je katastrofa.

Reply
dexa7 авг 29, 2012 at 18:12

Zasto mislim da je mec sezone? Zato sto cemo ulaskom u grupnu fazu dobiti pare (goruci problem kluba) da bar malo stabilizujemo stanje u klubu,svaki dinar nam je bitan.Tacno je da domaca liga treba da nam bude najpreca i svaki mec mozemo smatrati utakmicom sezone zato sto jednostavno moramo uzeti titulu ove godine.Ali zasto da ne probamo izbaciti Bordo i zaraditi koji dinar.

Reply
Cira авг 29, 2012 at 19:17

Svaka cast generacijo na komentaru,kao da sam ga ja pisao.Dodao bih jos nesto…jako me brine slika koju gledam kako igraci Bordoa pretrcavaju Dimitrijevica,a da ih on ne moze ni pogledom ispratiti.Brine me izgubljeni i smuseni Bajkovic i pomisao da protivnici nece sutirati u njega.Brine me Mikic na beku,a Vesovic na krilu,jer je Mikic prespor,neokretan,trom za brze francuze,a Vesa je mnogo bolji na beku nego kad na krilu dobije flastera.(mnogo je bolji iz drugog plana kada ima vise prostora)Brine me neigranje Milivojevica,povreda Jovanovica,brine me jos mnogo sto sta,pa se zato slazem sa tobom generacijo da ovo nije utakmica sezone.
Prvenstvo je prioritet-prioriteta pa da prodjemo prva dva kola,pa ispadnemo pravo u L.E. ili igramo za prolaz sa nekim indijancima kao Partizan.Naravno niko se ne odrice ni kupa.

Reply
Realan авг 29, 2012 at 16:25

Kakvo razmisljanje znaci strasno,sta sve covek nece procitati ovde.

Reply
Marko DS89 авг 29, 2012 at 13:59

IDEMO DELIJEEEE,PESMA NEK ORI SEEEE,TAMO DALEKO TAMO DALEKO NEKA NAS ZAPAMTEEEEEEEE

Reply
Aleksandar Kotor авг 29, 2012 at 13:54

Neka sve bude kao protiv Omonije na Kipru.Aj Pomozi Boze

Reply
losmi авг 29, 2012 at 13:53

Red je da nas sreca malo pogleda…
Setite se Dinama iz Kijeva,potom Lacija pa Strazbura,pa Glazgov Rendzersa,pa Rozenburga….uh ne mogu da nabrojim koliko puta nismo imali srece.
Plus sto su nam padali najtezi moguci protivnici kao sto je Milan koji je te godine osvojio Ligu Sampiona i Bajer Leverkuzen koji je bio vicesampion. Boze ako sve vidis ili ako imas net pogledaj ovo mesto http://www.blog-rct.com/wp-content/uploads/stade-bordeaux-chaban-delmas-argent-public.jpg i pomozi sada kada nam je najteze.

Reply
Zvezda-ZIVOT авг 29, 2012 at 13:21

…the only difference between making history and BEING history
the only thing — the ONLY thing you can count on at any given moment is YOU!

It’s RED STAR versus „them“
…RED STAR versus „no“
… RED STAR versus „can’t“
…RED STAR versus „next year“, „last year“, „statistics“, „excuses“

It’s RED STAR versus „history“
… RED STAR versus „the odds“

It’s RED STAR versus „second place“

The clock is ticking.
Let see what RED STAR’ve got. !!!

Reply
fkcz авг 29, 2012 at 12:50

Pa nek im je sa srecom, i nek nam je bog u pomoc! 🙂

Reply

Leave a Comment