Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатПрипремеФудбал

Perović: „Željan sam golova i dokazivanja“

Slavko Perović

Poput ostalih prvotimaca Crvene zvezde i Slavko Perović jedva čeka subotu, 5. mart i utakmicu Crvena zvezda – Smederevo. Dodatnih sedam dana pauze i priprema samo su još više pojačali želju naših fudbalera, pa i mladog napadača.

– Svi jedva čekamo subotu. Dosta je bilo priprema i neka počne borba za bodove, jer to je ono pravo, to je ono za šta smo radili svo ovo vreme – kaže Perović.

Fudbaler koji je već dugo prvotimac kaže da je ekipa Crvene zvezde spremna.

– Mislim da je iza nas sjajan period i da ćemo na proleće biti sasvim drugačiji od blede jeseni. Uradili smo dobre pripreme i visoko smo motivisani. Imamo i kvalitet, i pokazaćemo to na proleće.

Perović ne želi uopšte da se upušta o priči o tituli.

– Svi mi znamo svoje obaveze i to ne dolazi u pitanje. Zvezdini ciljevi su isti već decenijama. Ipak, nećemo da pričamo o trofejima jer treba samo raditi i pobeđivati, nikako pričati.

Zvezdin napadač je na meču sa Leotarom možda i jedini zaslužio pažnju Prosinečkog, koji će sada morati i o njemu da razmišlja.

– Ne znam kakva će mi biti uloga, to je pitanje za šefa. Videćemo… Znam jedino da sam spreman i da sam željan golova i dokazivanja. Iza mene je loših šest meseci ali ove zime smo svi napredovali kroz rad sa Zirojevićem i stručnim štabom. Verujem da će se to primetiti na proleće, pojedinačno i kolektivno – jasan je Perović.

Повезане вести

7 comments

Comments are closed.