Moja Crvena Zvezda
Млађе категоријеФудбал

Pavlović blizu Pireja?

Mladi golman Zvezda na pragu potpisivanja ugovora sa Olimpijakosom, foto "Žurnal"

Do letos golman omladinaca Crvene zvezdeIvan Pavlović, kako piše „Žurnal“, trebalo bi da potpiše ugovor sa crveno-belima, ali iz Pireja. Naime, Olimpijakos je pozvao mladog golmana na probu, gde će biti do ponedeljka.

Pavlović, koji je letos dobio dozvolu da napusti Marakanu, pridružio sa ekipi sa Novog Beograda, Radničkom, gde je pružao dobre partije i zapao za oko skautima iz glavnog grada Grčke. O svemu ovome govori menadžer Nikola Jokišić, koji pominje i ponudu lisabonske Benfike.

Benfika je, takođe, raspoložena da proveri Pavlovićev potencijal. U Olimpijakosu su zadovoljni šta je pokazao. Moja uloga je savetnička, pošto je Ivan maloletan o svemu se pita njegov otac„, naveo je bivši igrač mostarskog Veleža.

Mladi Pavlović je letos imao ponudu da nastavi karijeru i u komšijskom Partizanu, ali je kao istinski Zvezdaš odbio tu ponudu, i pridružio se Radničkom.

U slučaju da propadne ugovor sa Olimpijakosom, Ivan će se po svemu sudeći vratiti kući, u Crvenu zvezdu. Ipak, teško je da će dobiti pravu šansu sada, jer će mu konkurencija za prvi tim biti Stamenković i Bajković, ali i omladinci koji već kucaju na „vrata“ prvog tima, Caković i Dmitrović.

Повезане вести

7 comments

Comments are closed.