Moja Crvena Zvezda
КошаркаРегионална лига

U Vršcu bez tri igrača, ali debituje Saičić

Uroš Nikolić

Košarkaši Crvene zvezde danas će se u okviru 22. kola NLB lige sastati sa vršačkim Hemofarmom. U nadi da će možda baš u „Milenijimu“ naši košarkaši napraviti brejk koji bi ih ostavio na Jadranu i naredne sezone, mnogo veći protivnik crveno-belima od domaćina biće zdravstveni bilten koji ni malo nije povoljan.

Prvi centar naše ekipe Uroš Nikolić će nakon derbija sa Partizanom preskočiti i predstojeći susret. Naime, Nikolić nije povređen, već mu je zbog infekcije oteklo koleno. I pored napora lekarske i fizioterapeutske službe, Nikolić nije spreman za vršački dvoboj.

Pored njega i Luka Drča se požalio na bolove u leđima, tako da ni on najverovatnije neće biti u sastavu, dok mladi Ivan Marinković ima povišenu temperaturu.

Međutim, u seriji loših informacija iz KK Crvena zvezda, izdvojila se i jedna veom dobra. Naime, mladi Ivan Saičić koje je pre samo nekoliko dana potpisao prvi profesionalni ugovor sa crveno-belima, biće po prvi put u sastavu ekipe i imati priliku da debituje u seniorskoj konkurenciji.

I pored svega, budućnost našeg kluba je zagarantovana. Uz mlade Cvetkovića, Marinkovića i Saičića, nešto starije Nedovića, Radosavljevića i Drču, naš klub ima svetlu budućnost.

Повезане вести

1 comment

Comments are closed.