Moja Crvena Zvezda
Други пишуКошаркаРегионална лига

Uvalin:“Nikome ne pretimo, ali se nikoga ni ne plašimo“

Mihailo Uvalin: "Nikoga se ne plašimo"

Trener Mihailo Uvalin otkrio je da su njegovi izabranici ostavili prošlonedeljni poraz iza njih, jer nisu imali šta da izgube, a mogli su puno da dobiju. Dobra igra protiv večitog rivala dodatno je inspirisala tim za nastavak takmičenja.

“Nastavak NLB lige i nastavak naše borbe za opstanak. Svako kolo nosi neku novu šansu i novi izazov za nas. Posle poraza u poslednjem kolu nismo bili toliko razočarani jer smo igrali protiv jedne od najboljih ekipa i apsolutnog favorita. Naravno da nismo bili zadovoljni posle te utakmice, ali dobra stvar je što smo popravili igru u odnosu na onu u Kupu Radivoja Koraća. Ta igra nam je dala dodatni elan i energiju za treniranje u ovoj nedelji”, rekao je Uvalin.

Uvalin je svestan koliko Hemofarm ima oscilacija u igri i rezultatima i nada se da će uspeti to da iskoriste i dođu do trijumfa, kao i u prvom meču u Beogradu.

“Hemofarm je ekipa koja je u jednom trenutku bila i lider na tabeli ali su odlaskom Mačvana zaigrali promenljivo, i imali utakmice sa dosta uspona i padova. Posle prošlonedeljne utakmice i pobede u gostima protiv Nimburka, Hemofarm je pokazao da ima jedan određeni kvalitet koji niko ne može da ospori. Biće veoma teško na njihovom parketu, jer će sigurno hteti da nam se revanširaju za poraz iz prvog dela sezone. Idemo u Vršac gde ćemo pokušati da ostvarimo svoj cilj, a to je prvenstveno dobra igra a ako nam se ukaže šansa da dođemo i do pobede. Ne možemo nikome da pretimo ali se sigurno nećemo predavati“, rekao je Uvalin.

Mladi stručnjak tvrdi da će njegovi izabranici biti potpuno koncentrisani za meč sa Hemofarmom, ali da će morati i da prate dešavanja na utakmici Krka-Zadar.

„Veoma smo ‘vezani’ za rezultat ekipe Zadra, i kao što ćemo biti koncentrisani na našu igru, krajičkom oka ćemo pratiti i njihov rezultat. Borba se nastavlja, mi znamo gde možemo da tražimo naše šanse i trudićemo se da ostvarimo što bolji rezultat”, zaključio je Uvalin.

Повезане вести