Moja Crvena Zvezda
Анализе

Анализа утакмице и играча против Омоније

Омонија – Црвена звезда 0:0 (5:6 након пенала)

Стадион: ГСП. Гледалаца: око 20.000.

Температура: 37 степени.

Судија: Мајкеч Лерјус (Шведска).

ОМОНИЈА (4-2-3-1): Леони – Спунгин, Фереира, Павићевић, Скарамоцино – Соареш, Леандро (од 95′ Маргака) – Асис (Од 73′ Бруно Агијар), Кристофи, Аврам (од 83′ Андре Алвеш) – Фреди.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА (4-4-2): Бајковић – Микић, Максимовић, Јовановић, Младеновић – Мијаиловић, Димитријевић, Миливојевић, Евандро (од 119′ Мирић) – Лазовић (од 102′ Милуновић), Касалица.

Није Црвена звезда одиграла утакмицу за памћење. Није Црвена звезда била она права, отворена и конкретна. Звезда је дошла са намером да у тактици 4-4-2 искористи брзину Касалице и Лазовића и покуша на тај начин да постигне преко потребни гол. Нису у томе успели играчи Звезде, али су успели оно, што је мало ко веровао у задњих 7 дана, да прођу у задње коло квалификација за Лигу Европе.

Играчи Звезде нису желели у овој утакмици да преузимају превише ризика већ су дисциплинованом игром дошли одиграти чврсту, такмичарску утакмицу и у томе успели. Звездина младост је у пенал серији показала можда све оно што није показала током утакмице. Показали су ови млади момци да имају храбрости, квалитет и смиреност да победе далеко искуснију екипу.

Остаје жал што Звезда, која је сигурно далеко квалитетнија екипа од Омоније, није заиграла отворено и решила утакмицу у 90. минута. Играчи домаћина нису показали готово ништа у овом двомечу. Руку на срце није ни Звезда, али је барем у обе утакмице покушавала да игра и нападала много више од свог противника. Имао је Филип Касалица у реваншу три одличне ситуације у којима је могао решити питање победника, али није му се дало.

Роберт Просинечки је спремио екипу довољно добро да се носи са тешким условима у Никозији, психолошки припремио екипу на све изазове и на крају направио тактику која је била први услов за Звездино славље. Његова грешка је била што није дао довољно слободе играчима да преузму одговорност и одиграју утакмицу у којој би Звезда доказала да има квалитет за ово Европско такмичење.

Прво полувреме је било за заборав. Играло се читаво време између два шеснаестерца без праве намере да оба тима направе нешто више у нападу. Без правог притиска и са страхом од грешке у првом полувремену од Звезде смо видели први корнер тек у 20. минуту.

У 29. минуту видели смо добар продор Касалице када је нанизао два одбрамбена играча Омоније и био срушен на рубу казненог простора. Још смо видели један добар прекид који је брзо изведен, после којег је Лазовић направио одлично кретање, али шутирао непрецизно. И то је било све од Звезде у првом полувремену.

Омонија је у 32. минути имала своју најбољу шансу. Након добро изведеног скраћеног корнера са леве стране, Аврам је шутирао са 11 метара право у Бајковића.

Друго полувреме Црвена звезда је одлично отворила преко Касалице који се нашао у  пет минута у две стопостотне шансе. Прво је у 46. минуту након одличног додавања Максимовића у дубину, лоше примио лопту у шеснаестерцу противника и шутирао непрецизно покрај гола, док је у 49. минуту, након корнера који је извео Лазовић, остао сам на другој стативи и уместо да поспреми лопту у мрежу, послао је поред гола.

Од 50. до 70. минута Звезда је пала и у тим тренуцима смо сви очекивали „нокдаун“ и завршни ударац који ће нашем тиму задати борбена и одлучна, у тим тренуцима, екипа домаћина. На сву срећу правих шанси за Омонију није било.

Након 20 минута иницијативе Омоније, Звезда је вратила посед лопте и преко Касалице у 76. минуту пропушта најбољу шансу утакмице. Касалица је одлично искористио грешку одбрамбеног играча на левој страни Звездиног напада и кренуо искоса сам на голмана Леонија, али уместо да заврши акцију додавањем на другу страну према самом Лазовићу, завршава акцију нерезонским и непрецизним шутем са неких 20 метара од гола домаћина. Одлична шанса отишла је у неповрат.

Од тог тренутка па све до истека 90. минута гледали смо како обе екипе једва чекају да заврши утакмица и оде у продужетке. Нитко није желео да преузме одговорност и ризик да заврши утакмицу пре истека 90. минута.

Продужеци су били само „одрађивање посла“, Чекали су сви да прође време и да се крене према „колу среће“ званом једанаестерци.

Мало, премало смо данас видели од Звезде, која је могла и морала на лакши, одлучнији и једноставнији начин избацити противника попут Омоније.

Одлучност и храброст коју Звездини играчи нису имали за време утакмице, показали су приликом извођења једанестераца. Бобан Бајковић који није био на високом нивоу током утакмице је све надокнадио у пенал „рулету“ где је одбранио ударце Павићевићу и Денилсону и одвео Звезду у задње коло квалификација за Лигу Европе.

Звездини младићи, које је повео у пенал серију Димитријевић, били су храбри, сигурни и самопуздани. Једино је био изузетак Филип Касалица којем се данас баш није дало да постигне гол.

Оно што такође треба истаћи, јесте да је судија Лерјус у два наврата прекидао меч ради освежења играча, које је било преко потребно због несносне врућине.

Голове за Звезду са беле тачке су постигли :

Димитријевић, Миливојевић, Максимовић, Милуновић, Младеновић и Мијаиловић. Једини пенал за Звезду је промашио, у 3. серији, Филип Касалица.

Појединачан учинак играча:

Бајковић: Данас није био сигуран приликом интервенција и често су му испадале лопте. На његову и срећу свих нас нити једна од тих грешака није била кобна за наш тим. Истакао се одличном одбраном у 90. минуту утакмице када је одбранио ударац Кристофија са неких 16 метара од свог гола. У „рулету“ званом једанаестерци успео је је да одбрани у трећој серији шут Павићевића, док је у 7. серији уз помоћ пречке одбранио шут Денилсона и постао јунак меча.

Микић: Вечерас Звездин капитен није грешио, борио се али још увијек недовољно да би могао добити добру оцену. У дефанзиви се данас добро кретао, одлично затворио своју десну страну и вероватно испунио све замисли тренера Роберта Просинечког. У напад се ретко прикључивао, био помало неодлучан и још увек недовољно борбен. Све у свему солидна утакмица Николе Микића, након бледих партија које је пружио против Нафтана.

Младеновић: Одиграо је солидну утакмицу. Добро је затворио брзоног Кристофија на левој страни Звездине одбране, али исто, као и Микић, слабо се прикључивао нападу. Вероватно су данас Микић и Младеновић били жртве тактике у којој је била намера да се првенствено не прими гол. У 6. серији је био смирен и одлучан приликом извођења једанестерца.

Максимовић: Сигуран, чврст у дуелу и одличан у скоку. Максимовић је одлично одрадио свој део посла. Борио се, одлично постављао у одбрани и са сигурношћу износио лопту до Звездиних везних играча.

Јовановић: Двомеч са Омонијом показао је какво појачање је Звезда добила у Милану Јовановићу. Сигуран, стабилан, изузетно тактички школован играч који је са својим искуством и мирноћом донио Звезди све оно што јој је недостајало. „Стрпао је џеп“ њиховог најбољег играча Фредија, командавао Звездином одбраном перфектно и највише његовом заслугом Звезда у двомечу са Омонијом није примила гол. Још једна перфектна утакмица Милана Јовановића.

Мијаиловић: Мићко је био неприкосновен у дефанзивним задацима. Савршено је тактички одиграо реванш у Никозији и показао колико Звездина одбрана има лакши посао када се он налази на позицији дефанзивног везног. „Шлаг на торту“ за Звездиног „бисера“ је био изведен једанестерац, у 7. серији, који је нашем тиму донео пролазак у наредно коло.

Димитријевић: Солидна утакмица Звездиног везног играча који се трудио да покрене у пар пута наврата екипу, али Милошу је недостајало одлучности и одговорности да у томе успе. Превише је било враћања лопти према задњој линији које су биле потпуно неопасне за одбрану домаћина. Далеко је то одличне партије коју би требао пружити играч од којег крећу све Звездине акције.

Миливојевић: У дефанзивним акцијама је био јако добар и одлично је затварао, са Мијаиловићем, све покушаје домаћина који су ишли кроз средину терена. Оно што је данас код Луке било катастрофално је пријем лопте и игра према напред. Просто је било невероватно колико му се одбијала лопта и колико је на тај начин изгубио лопти. Чак је у неким тренуцима било фрустирајуће гледати колико се мучи у пријему и предаји лопте. Одлично је извео једанестерац у 2. серији.

Евандро: Где је само нестао Звездин „маестро“. Потез који би променио ток утакмице, који би био маестралан и успео да реши победника у овом двомечу, од Звездине десетке нисмо видели. Трудио се Евандро, добро затварао у дефанзивни, али бесконачна додавања са Димитријевићем на средини терена данас су само одавала утисак да Звезда нема идеју ни вољу да докрајчи свог противника. Далеко је Евандро од жељене форме и игре који сви очекују од њега. Још једна бледа партија.

Лазовић: Трудио се, трчао, убацивао у простор али праве акције и праве лопте за Дарка Лазовића данас није било. Тек два бљеска смо видели од њега. Један када је у првом полувремену побегао свом чувару након прекида и искоса са десне стране пуцао непрецизно. Други добар потез видели смо у другом полувремену када је из корнера пронашао, на другој стативи, усамљеног Касалицу коју ову прилику није искористио. Мало, премало од Звездиног најбољег играча.

Касалица: Борбен, растрчан али нажалост без праве завршнице. Да је Звездин нападач искористио једну од три прилике у којима се нашао у других 45. минута могао је бити проглашен играчем утакмице. Оно што тренутно кочи Филипа је лош преглед игре и јако лоша техника. Касалица има борбеност, жељу и трку какву нема нити један други играч Црвене звезде. На срећу свих нас није постао трагичар утакмице, јер је након свих промашених шанси за време утакмице, промашио и једанестерац у 3. серији.

Још су играли:

Милуновић: Ушао је у игру у 102. минуту уместо Лазовића и није донио неки помак у Звездиној игри. Одиграо је солидно преостали део утакмице и оно што је најважније реализовао једанестерац у 5. серији.

Мирић: Уместо Евандра у 118. минуту ушао је Марко Мирић. Вероватно само да се „украде“ време пре извођења једанестераца.

Тренер Роберт Просинечки

Нико му не може оспорити да је одлично тактички поставио утакмицу и да је психолошки припремио екипу на све што се може и што се догодило у Никозији. Али оно што му је недостајало да би Звезда била права је одлучност коју је требао да пренесе на играче да би се „посао“ завршио у 90. минута.

Измене је вршио преспоро и неодлучно. Требао је покушати заменити неприметног Лазовића са брзоногим Асамоом који је можда могао побећи задњој линији Омоније. Требао је увести Милуновића много прије, уместо неприметног Евандра и на тај начин покуша да добије конкретнији напад и завршницу.

Жал остаје што Роберт Просинечки на ово гостовање није повео нити једно Звездино дете, као што је Савићевић који би сигурно могао да донесе промену ритма у утакмици. Невероватно је колико је наш тренер контрадикторан у својим изјавама и одлукама када су млади момци у питању.

Још увек има места за напредак наш тренер и верујем да ће „расти“, као и екипа из утакмице у утакмицу.

На крају приче, оно што је најважније Звезда је успела да се квалификује за последње коло квалификација за Лигу Европе. Добра игра, шансе и одлучност су изостали у овом двомечу, али су на површину „избиле“ друге Звездине предности, како одиграти такмичарску утакмицу и психолошки моменат који је био на завидном нивоу.

Сада све што нам треба је мало среће на жребу (у коме нисмо носиоци) и да се коначно Звезда, након пет година, пласира у групну фазу Лиге Европе.

Овај тим има таленат, квалитет и храбро срце. Овај млад тим, као и тренер Роберт Просинечки имају још пуно места за напредак.

Верујмо у њих!

 

Оцене играча од стране медија:

Политика:

ОМОНИЈА: Леони 7, Шпунгин 7, Скарамозино 7, Марко 6, Данијелсон 7, Павићевић 7, Христофи 6, Нуно Асис 6 (од 73. Агујар 6), Фреди 6, Леандро 6 (од 95. Маргаса –), Аврам 8 (од 83. Андре Алвес –).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Бајковић 9, Микић 7, Младеновић 7, Мијаиловић 7, Максимовић 7, Јовановић 7, Лазовић 6 (од 102. Милуновић –), Димитријевић 7, Касалица 6, Евандро 6 (од 128. Мирић –), Миливојевић 7.

Новости:

ОМОНИЈА: Леони 7, Спунгин 7, Павићевић 6,5, Данијелсон 6,5, Скарамоцино 7, Аврам 7 (од 83. А. Алвес 6,5), Асис 5,5 (од 73. Агијар 6), Леандро 6, (од 95. Маргаса -), Соарес 6, Фреди 6, Христофи 6,5

Ц. ЗВЕЗДА: Бајковић 9, Микић 6,5, Максимовић 7,5, Јовановић 7,5, Младеновић 6,5, Мијаиловић 7, Миливојевић 7, Димитријевић 6,5, Евандро 6,5 (од 119. Мирић -), Лазовић 6 (од 102. Милуновић 7), Касалица 6,5.

Оцените актере:

[starratingmulti id=8 tpl=12]

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

(фото crvenazvezdafk.com)

Повезане вести

33 comments

Lukas авг 10, 2012 at 14:57

Verujemo i u tebe Dejane! Ko ne može da podnese tuđe mišljenje šta da se radi. Treba još mnogo vremena da prođe kod nas da se ispoštuje tuđe mišljenje, a ne kada se vidi da pišeš prvenstveno s ljubavlju prema klubu kojem želiš najbolje, a ne lični interes neki jedva dočekaju da pokopaju. Samo dostojanstveno i napred! Samo da napomenem da iz proverenih izvora znam da autor ne piše napamet već da je mnogo sveta prošao i inostranh utakmica lično posetio i pisao o njima, a o iskustvu i obrazovanju da ne pričamo. Pozdrav svim ljubiteljima sporta

Reply
Zvezdas авг 10, 2012 at 13:42

Evandro je u prvom poluvremenu dominirao sredinom terena cak nisu mogli ni da ga fauliraju i sa lakocom je prolazio jednog igraca,ali ne moze protiv jos dvojice i zato je vracao loptu,a treba napadaci da se ubacuju u sredinu i onda bi se videlo da li je Brazilac majstor,ako bi uspeo da provuce loptu kroz sredinu do napadaca,a ne da Lazovic i Kasalica cekaju loptu na krilu,pa je opet vrate Evandru ili bekovima i tako sve u krug iako treba tako igrati,ako za protivnika dodju Bordo,Sporting ili Levante,jer tim ekipama je sredina najjaca,a u napadu imaju brze igrace i bice potrebno pojacati nas vezni red i igrati disciplinovano,usporiti igru i na mahove napadati pogotovo na „Marakani“,a cinjenica je da jos nismo primili gol u ovoj opreznoj ne i defanzivnoj formaciji iako ne stvaramo mnogo sansi,ali bolje da se bitka odvija na sredini nego da se branimo i prepustimo sredinu terena rivalu,jer kad tad bi primili gol ili ispali na penale kao sto je Omonija zbog kukavicke igre,a Zvezda ne sme tako da igra,pa makar ne sutnuli na gol mora se kontrolisati igra na domacem terenu,a ne da gledamo deset igraca iza lopte i cekamo kontru,jer nije to finale vec plej of runda i mladi igraci treba da pokazu sve sta znaju da opusteno igraju,ali ne i glupo odnosno sebicno vec takticki zrelo kao u prethodna tri meca u toj formaciji.

Reply
ShoNara авг 10, 2012 at 13:03

Ljudi sta ste vi gledali, Evandro je odigrao solidno, bio je agresivan, drugi je problem sto kad on prodje svog cuvara mora da stane da saceka da ga ostali stignu. Nije puno lopti izgubio, napravio je jednu konkretnu sansu, imao onaj sut glavom, nije bio bas direktan u napadu, ali nije bio ni Dimitrijevic koji je pritom izgubio dosta lopti i zamalo otvorio kontru protivniku.
Ako Evandro zasluzuje navece kritike, sta tek treba reci za Lazovica koj apsolutno nista na terenu nije pokazao, sta reci za Kasalicu koji nas je ukopao i koji nam je omogucio da sutamo penale.
Milivojevic se dosta popravio i njega moram pohvaliti, nije to nesto znacajno bolje u napadu, nije ni lose, ali se dosta popravio u odbrani i prestao je da gubi lopte.
Mijailovic je kralj, on sve stize i sve vidi, uvek se vrati na upreznjenu poziciju kad neko istrci u napad.
A sto se Mikica tice, on decko da nije fudbalski inteligentan, on sa onom tehnikom i brzinom nebi mogao da igra najnizi rang takmicenja u Srbiji. Juce je pametno odigra, sto i jeste jedini razlog sto nas nije mnogo ukopao, ali ipak bi Vesovic tebaoda ima prednost.

Reply
MarkoFCRS авг 10, 2012 at 13:09

Apsolutno se slažem sa konstatacijom u vezi svakog igrača, a pogotovu oko Evandra. Valjda zato što je stranac, pljuju ga bez razloga, a što ti kažeš, bilo je mnogo gorih na terenu.

Reply
ShoNara авг 10, 2012 at 13:12

Bitno je da smo mi prosli i da dovedemo bar jedno pojacanje za narednu rundu.

Reply
vlll авг 10, 2012 at 20:36

meni kod evandra smeta sto je cesto previse drzao loptu. ja od takvog igraca ocekujem neki lucidni potez, da potezom resi mec, da uputi neku fantasticnu asistenciju, pa i sut.. zar nema nadimak maestro? potrebno nam je pojacanje za meceve sa bordoom definitivno. mi mozemo da se trkamo s omonijom, ali ne mozemo da se trkamo sa bordoom

Reply
predrag авг 10, 2012 at 13:00

Samo me interesuje ko ce golove da nam daje u Evropi i u prvenstvu!! Ubi nas bezidejnost.Sta nam znaci veliki posed lopte u ovih 180 min kad nismo imali ni jednu pravu priliku.Samo se bojim da nas neko sledeci nenakanta

Reply
Dzo авг 10, 2012 at 12:01

ova utakmica je bila kao finale protiv marseja 91’…

Reply
Marko авг 10, 2012 at 11:43

Imam pitanje za autora teksta, a ono glasi: Mislis da je Robi smeo sebi da priusti Savicevica, Lukovica ili nekog drugog klinca na utakmici sinoc? Da ih je pustio i da smo u tom slucaju ispali, ja sam siguran da bi onda Robi trpeo tvoje kritike jer je pustio premlade i neiskusne klince u ovako vaznom mecu. Mislim da malo preterujes, i komentarises izmene. Odkud znas kakav je Asamoa igrac? Jesi li ga gledao neki put? Jel je on sposoban da odradi sve sto Robi zeli da se odradi na poziciji koju je sinoc igro Laza? Ajd sad, daleko od toga da je sinoc sve bilo idealno. Krivac za losu realizaciju sad postaje Robi, jer od kad je doso mi imamo slabu realizaciju, i od kad je doso on radi da to popravi i nikako ga ne popravlja (ako se izuzmu poluamateri iz Belorusije realizacija je prilicno zatajila).

Reply
aleksandar авг 10, 2012 at 11:37

Jesmo prosli, ali mora da se pomene da je Kasalica bio katastrofalan na ovoj utakmici… 3 vrhunske prilike, morao je minimum 1 gol da postigne iz igre. Covek prima loptu u 16 metara i bezi u mrtav ugao, druga nece da baci Lazovicu, treca glavom samo da je bio prisebniji cist gol. I ne znam ko je odredio (verovatno Robi) da sutira penal kad se iz aviona videlo da je on tu prisutan samo fizicki ??? Ali dobro, sve se to zaboravlja kad se prodje, moramo da dovedemo 2 ozbiljna pojacanja za napad ako hocemo u grupe.
SVI NA MARAKANU !

Reply
MladenNk авг 10, 2012 at 11:17

Dejane, mislim da si uglavnom u pravu za vecinu stvari. Po meni je Mladenovic bio mnogo losiji nego sto si ga ti vidio, par puta je dobrim kombinovanjem veznog reda napravljen visak na njegovoj strani ali je svaki put imao ocajnu zavrsnicu. U odbrani je gubio duele koji na srecu nijesu rezultirali golom. Evandro i Dimitrijevic su radili ono sto se od njih trazilo, nijesu gubili lopte sto je najbitnije i po meni su bili odlicni. Sto se tice Robija i kritika upucenih njemu, slazem se da on jos uvijek raste kao trener zajedno sa ovim mladim momcima ali sve ove stvari koje si naveo da je trebao da uradi su vrlo diskutabilne. Mozda bi Asamoa i pobjegao odbrani Omonije ali vjerovatno ga nije uveo jer bi izgubili na kontroli lopte. Ipak je neiskusan on za ovakve meceve. Savicevic nije bio ni u protokolu jer ima obaveze u reprezentaciji.

Reply
dragan авг 10, 2012 at 11:05

Mikic, Evandro, Mladenovic su bas podbacili brate a i Bajka je izvukla penal serija inace onakvo traljavo hvatanje lopte i proletanje u prazno nesmem ni da pomislim sta bi bilo da je igrala neka ozbiljnija ekipa. Robi ne reaguje izmenama na vreme to me plasi bojim se da ne uvidja gde skripi u ekipi.
MORAMO BOLJE U PLEJ OFU „NAPRED ZVEZDO!!!“

Reply
Mimi авг 10, 2012 at 11:41

jeste Bajko ispustio loptu,ali odbranio je onaj sut u 33 minutu kad su mogli da povedu..to bi nam bio kraj…nije imao mnogo intervencija…

Reply
marv авг 10, 2012 at 13:14

pa nije bas da ima neke izmene, jedine izmene koje mi trenutno imamo su kadu i vesovic i sinoc milunovic

Reply
dragan авг 10, 2012 at 15:24

MOGAO JE MIRIC ICI NA DESNOG BEKA BIO BI BOLJI OD MRTVACA MIKICA

Reply
Delija_md авг 10, 2012 at 11:02

Bog nas je pogledao što se tiče mogućih protivnika. Tačno je da protiv Bordoa, Sportinga i Levantea nemamo šta da tražimo, ali bolje izvući i njih nego Liverpul, Inter, Štutgart i sl.
Hapoel sigurno prolazimo, sa Spartom bi bili egal. Uprava podhitno neka ganja 1-2 pojačanja ako izvučemo nekog od ova 2 tima.

Reply
Vladimir авг 10, 2012 at 10:55

Group 4
Sporting Clube de Portugal (POR) FK Crvena zvezda (SRB)
FC Girondins de Bordeaux (FRA) Feyenoord (NED)
Hapoel Tel-Aviv FC (ISR) AC Horsens (DEN)
Levante UD (ESP) Motherwell FC (SCO)
AC Sparta Praha (CZE) F91 Dudelange (LUX)
Ovo je naša manja grupa i mislim da protiv Bordoa i Sportinga nemamo čemu da se nadamo kao i protiv Levantea a Hapoel i Spartu prolazimo sigurno 😀

Reply
Delije od Srbije авг 10, 2012 at 11:21

Joj ovde kad bi nas Bog pogledao da izvucemo hapoel ili spartu i prodjemo dalje na konju smo !

Reply
john deer авг 10, 2012 at 11:47

moze i levante,imamo jaci tim od njih…sparata i hapoel bi bili poklon decenije!

Reply
predrag авг 10, 2012 at 13:06

Nemojmo se zavaravati Hapoel je ozbiljna ekipa.Izraelci ulazu u fudbal za razliku od nas!! Sparta bi nam dobro dosla ali ja mislim i Levante

Reply
dusan авг 10, 2012 at 10:47

bolje i levante nego sporting i bordo

Reply
dusan авг 10, 2012 at 10:47

bolje i levante nego sporting i bordo

Reply
dusan авг 10, 2012 at 10:46

izbegli smo najace dajte hapoel

Reply
slobodan27 авг 10, 2012 at 10:46

Moguci protivnici: Sporting, Bordo, Hapoel TA, Levante, Sparta P. Samo da izbegnemo Bordo.

Reply
dusan авг 10, 2012 at 10:45

Sporting (Portugal), Bordo (Francuska), Hapoel (Izrael), Levante (Španija), Sparta (Češka).

Reply
MarkoFCRS авг 10, 2012 at 10:37

Admine, reči „donio“ i „nitko“ ne postoje u srpskom jeziku. Drugo, ne slažem se da smo trebali igrati ofanzivnije, jer protiv kiparskih ekipa možeš igrati napadački, jedino ako imaš za dve klase jači tim. Oni sve daju na odbranu, i jako im je teško dati gol, a opasni su iz prekida i kontri. Pa, Apoel je isto tako ružnom i nikakvom igrom došao do četvrtfinala LŠ, a i Ael je isto tako igrao protiv Partizana. To je njihov stil, i to im daje rezultate, i Robi je to znao i zato smo odigrali na njihov način, jer nažalost nemamo za dve klase jači tim, pa da ih napadačkom igrom dobijemo.

Reply
Vanja авг 10, 2012 at 10:20

Ne slazem se sa „ocjenom“ trenera, odradio je sve kako treba sem sto je, po meni, Miric trebao da igra makar citav produzetak jer je kvalitetniji igrac od Milunovica a to ce vrijeme da pokaze bas kao sto sam dobijao milione minusa zbog Borhe a na kraju su svi shvatili… Asamoa i Savicevic su „zeleni“ za onakav mec i pogubili bi se na terenu, njima treba pruziti sansu u JSL.

Reply
Keco авг 10, 2012 at 09:51

sva sreća što je Mladenović barem penal pogodio,usro sam se kad sam ga video da je krenuo prema lopti.

Reply
slobodan27 авг 10, 2012 at 09:58

Evandro ponovo los, Mladenovic je kompletan utisak popravio nakon penala, jer nisam verovao da ce pogoditi, inace takodje podbacio, Kasalica ocajan, ne samo zbog penala, vec i zbog one kontre 2 na 2, Jovanovic jos jednom besprekoran, moram reci da smo konacno uboli pravo pojacanje, Prosinecki nista posebno, videlo se da ide na nulu, a u napadu sta bude, trebalo je dati sansu Asamoi makar u produzecima umesto Kasalice, Bajko alal vera sudija vrlo dobar.

Reply
Keco авг 10, 2012 at 09:49

pa zar mi nemamo boljeg levog beka od ovog Mladenovića,dečko nema veze s fudbalom-katastrofa.

Reply
Deki авг 10, 2012 at 09:23

Evandro preslab, sudija bas ok, jer se znalo da lako deli kartone, Mladenovic podbacio (i nije mu to prvi put)… Nadam se Asamoi u sledecoj utakmici, bio bi red!!

Reply
kastiljo авг 10, 2012 at 10:18

kartoni se ne dele za svako preletanje preko lopte ili noge igraca….onaj njihov desni bek je bar 3 zuta zasluzio,kako zbog faulova tako i zbog prigovora…a seti se samo za sta je kasalica dobio zuti…

Reply
Deki авг 10, 2012 at 12:27

Ma to je ok, ali ako ti unapred kazu da mu je takav kriterijum, sta mozes… I glupo je da se inatis, da teras po svom!! Na to sam mislio..

Reply

Leave a Comment