Moja Crvena Zvezda
КошаркаРегионална лига

U subotu rival Hemofarm

Rikardo Marš

Crvena zvezda nastvalja borbu u NLB ligi i u 22.kolu kao gost igra protiv ekipe Hemofarma. Pred put u Vršac i važan meč, svoj komentar je dao prvi strateg crveno belih, Mihailo Uvalin:

“Nastavak NLB lige i nastavak naše borbe za opstanak. Svako kolo nosi neku novu šansu i novi izazov za nas. Posle poraza u poslednjem kolu nismo bili toliko razočarani jer smo igrali protiv jedne od najboljih ekipa i apsolutnog favorita. Naravno da nismo bili zadovoljni posle te utakmice, ali dobra stvar je što smo popravili igru u odnosu na onu u Kupu Radivoja Koraća. Ta igra nam je dala dodatni elan i energiju za treniranje u ovoj nedelji.”

Hemofarm je sa sjajnim igrama započeo sezonu ali se u drugom delu videla dosta promenljiva igra i došli su neočekivani porazi.

Uvalin je potvrdio da Zvezda ima ispred sebe teško gostovanje i rekao:

“Hemofarm je ekipa koja je u jednom trenutku bila i lider na tabeli ali su odlaskom Mačvana zaigrali promenljivo, i imali utakmice sa dosta uspona i padova. Posle prošlonedeljne utakmice i pobede u gostima protiv Nimburka, Hemofarm je pokazao da ima jedan određeni kvalitet koji niko ne može da ospori. Oni u svojim redovima imaju plejadu iskusnih igrača, koji iza sebe imaju veliki broj utakmica i dobre rezultate.

Biće veoma teško na njihovom parketu, jer će sigurno hteti da nam se revanširaju za poraz iz prvog dela sezone. Idemo u Vršac gde ćemo pokušati da ostvarimo svoj cilj, a to je prvenstveno dobra igra a ako nam se ukaže šansa da dođemo i do pobede. Ne možemo nikome da pretimo ali se sigurno nećemo predavati.

Veoma smo “vezani” za rezultat ekipe Zadra, i kao što ćemo biti koncentrisani na našu igru, krajičkom oka ćemo pratiti i njihov rezultat. Borba se nastavlja, mi znamo gde možemo da tražimo naše šanse i trudićemo se da ostvarimo što bolji rezultat”.

Meč između Hemofarma i Crvene zvezde se igra u subotu, 26.februara sa početkom od 17 časova.

Повезане вести

4 comments

Comments are closed.