Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

U Trebinje na pobedu

Fudbaleri na treningu

Nema vetra ili kiše u Budvi odnosno Radanovićima, pa Robert Prosinečki može da sprovede u delo svaku zamisao vezanu za treninge našeg tima.

U petak popodne radilo se na terenima FK Grbalj, a u prvom planu su bile zanimljive igrice Srđana Zirojevića sa mnogo skokova i kratkih sprinteva kao i igra na dva gola po skraćenom terenu uz nadzor Roberta Prosinečkog. Još jednom je šef struke crveno-belih svojim pulenima objasnio i pojasnio da želi igru kratkih pasova, sa mnogo čuvanja lopte i akcijama koje nemaju mnogo dodira lopte.

Lepo vreme ja na terene FK Grbalj izvelo i nekoliko desetina gledalaca, odnosno navijača Zvezde, koji su želeli sliku ili autogram od svojih ljubimaca.

– Biće mnogo više publike u Trebinju. Važna nam je ta utakmica i zato ćemo tamo ići da pobedimo, a nadamo se da su istinite informacije koje dolaze do nas da će stadion biti rasprodat. Ta pomoć je potrebna malom Ognjenu – kaže Prosinečki.

Fudbaleri Crvene zvezde će, ukoliko im njihove obaveze dozvole, pogledati i utakmicu FK Mogren u crnogorskom šampionatu.

Повезане вести