Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаФудбал

Вешовић и Јовановић после меча са Омонијом

Млади црногорски репрезентативац Марко Вешовић после добре епизоде у реванш мечу против белоруског Нафтана, поново је пружио одличну игру у првом мечу трећег кола квалификација за Лигу Европе. Агилан и борбен пружио је свој максимум и с правом може да понесе епитет једног од најбољих у тиму Роберта Просинечког.

Договорили смо се да после лошег издања против Белоруса, у сусрету са Омонијом погинемо један за другога на терену. Сматрам да смо били компактни, да смо добро играли, и остаје само жал због тога што нисмо постигли гол. Имали смо прилика, али нажалост, нисмо успели„, први су утисци Веше по завршетку утакмице.

Остаје велики жал код навијача црвено-белих али и самог Вешовића због црвеног картона који је зарадио у последњим секундама меча и који ће га онемогућити да наступи у реваншу у Никозији.

„Много ми је криво због тога, али сигуран сам да ће капитен Микић одиграти добро у реваншу. Други жути који сам био је класичан резултат мог неискуства, непотребно сам се залетео и фаулирао противника. Повукла ме жеља и можда је судија могао и да ми опрости старт који сам направио, међутим сад је излишно причати о томе. Имамо „отворену“ ситуацију пред реванш и верујем да можемо да избацимо Кипране„, закључио је Марко.

Свој дебитантски наступ у дресу Црвене звезде забележио је и Милан Јовановић, који је показао да ће бити велико појачање клуба са Маракане. Искусни дефанзивац одлично се иако још увек није максимално спреман, носио са нападачима ривала и из велике већине ситуација изашао као победник.

„Нисам задовољан у потпуности резултатом, а нисам генерално задовољан ни игром екипе. Фалио нам је да будемо конкретнији у завршници и да створимо више шанси из којих би постигли гол. Хвала навијачима на великој подршци, са њима је много лакше играти. Сваки играч се труди и бори за за њих и изузетно сам срећан што су ме у пар наврата наградили аплаузима„, истакао је репрезентативац Црне Горе.

Средином првог полувремена Милан се пожалио на повреду, са болном гримасом је напустио терен у друштву доктора и физиотерапеута, међутим и поред тога стиснуо је зубе и издржао до краја меча.

„У фудбалу је то сасвим нормална ствар. Осетио сам јак бол у леђима, али у спорту се дешавају такве ствари и морате и да истрпите много тога да бисте успели. Окрећемо се реваншу и сматрам да имамо шансе за пролаз. Бићемо физички, конкретно ја још спремнији и пружити, верујем добру игру„, очекује Јовановић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

26 comments

Djordje06 авг 3, 2012 at 12:09

Bez odbrane nema napada , tako da svaka cast Jovanovicu!

Reply
BorisGl авг 3, 2012 at 11:05

Ja i dalje ponavljam nista bez Borhe!Prosinecki je prosle sezone napravio takav sistem u koji se borha odlicno uklapa,a to je da primi loptu i sacuva je ovog puta mi to nemamo,i bez toga smo niko i nista!

Reply
Ryber Palunko авг 3, 2012 at 14:43

Ko bi rekao? A većina navijača se jedino dvoumila da li je Borha više nalik drvetu ili tarabi. Kako smo samo brzi za narugati se. I nismo za bolje.

Reply
era авг 3, 2012 at 09:54

Evo i ja da pohvalim Jovanovica. Svaka cast majstore! Pravi vodja i komadant na terenu, kakav nam je trebao. Kako je samo smiren i stabilan. Najlepsi potez na utakmici je bio kada je primio na grudi loptu koja je putovala preko 60 metara. Jos jednom bravo!

Reply
Sale Pi авг 3, 2012 at 10:03

I mene je tu odusevio. Zalepio je loptu za grudi kao da je ispod dresa imao 10cm sundjera.

Reply
gox авг 3, 2012 at 08:49

Ovaj Jovanovic ima karakter i to je ono sto je falilo CZ i ovoj mladoj ekipi.
Zao mi je sto nismo doveli jos jednog ovakvog igraca na sredini terena.
Necu puno da ga hvalim na pocetku ali imam utisak da je on pravo pojacanje.
Psihicki stabilan igrac(dosta stabilniji od Tosica) i ako bude imao srece da ne bude povreda ovaj decko moze biti samo bolji

Reply
piki авг 3, 2012 at 08:43

jovanovic 5+
da se ne iskvari ali dosta je siguran i ima muda to se vidi

Reply
Delija_md авг 3, 2012 at 08:25

Obojica su dobro odigrali. Veškeov crveni karton je rezultat želje da se dokaže svima koji ga kritikuju. Momak je izgorio na terenu, mislim da je dao svoj maksimum. Žao mi je samo što ću morati Mikića da gledam u revanšu, i rado bih na poziciji desnog beka radije vidio Stojketa ili Lukovića, a pošto je Mikić u pitanju mislim da bi i Bajko bolje odigrao na njegovoj poziciji.

Reply
Mirijevac авг 3, 2012 at 07:56

Sve ste vec napisali pa da se ne ponavljam ali Jovanovic je zaista veliko pojacanje,siguran je i ne panici.Samo mi nije jasno zasto istok i zapad zvizdi a ni poluvreme nije! Kazu nismo dali gol,pa nismo ni primili a imali smo posed 70%.u revansu cemo da ga damao i idemo dalje!

Reply
Sale Pi авг 3, 2012 at 07:10

Prosto neverovatno koliko jedan dobar igrac, u ovom slucaju Jovanovic, moze da doprinese boljoj igri u odbrani a samim tim i celoj ekipi. Em sto je ekipa sigurnija, mirnija… em mladi igraci mogu da nauce kako treba da se igra. E sad zamislite kako bi dobro bilo da npr. u srednjem redu imamo takodje jednog iskusnog i proverenog veznjaka, pre svega kompletnog koji ce znati da da tacan pas, da spoji napadaca sa golom, da oduzme loptu na sredini, da se zagradi… a ne ovi nasi Maestro i Cava koji me iz utakmicu u utakmicu sve vise razocaravaju. Kako doci do takvog igraca? Prodajte ovu dvojicu za po 500000 i za taj 1000000 kupite dobrog veznjaka, verujem da za te pare moze da se uzme solidan.

Reply
cincar авг 3, 2012 at 10:22

mozda bi to mogao biti Marko Perovic, ali on hoce platu.

Reply
madmix авг 3, 2012 at 13:33

sve je to lepo ali kome da ih prodaju,nije niko lud!

Reply
caka ludi MNE авг 3, 2012 at 13:54

Pa Kadu!!! Dje ces boljeg za pas… Samo sto ga Robi ne forsira…

Reply
miki авг 3, 2012 at 06:59

Realno, dva nasa najbolja igraca na utakmici. Omonija je tipicna domacinska ekipa, i pitanje je koliko cemo moci da im se odupremo. Tako je to kada igras utakmicu sa dva zadnja vezna i pri tom igras je protiv ekipe koja je dosla od odigra nulu. Tesko cemo ih proci, ali opet nisam se nicemu ni nadao. Jos jednom Lazovic VELIKO razocarenje. Opet kada je najpotrebnije nema ga nigde i po meni trebamo da ga prodamo sto pre! Covek ni jednom nije prosao jedan na jedan, a da ne komentarisem suteve koje bi ja bolje sutnuo od njega!

Reply
vlll авг 3, 2012 at 04:34

polaako, ljudi..odigrao je jovanovic jednu utakmicu.. ne zalicimo se, kao sto ne treba ni da se zalicemo kada neko odigra jednu losu. jovanovic je odlican bio veceras, zaista je u nekim delovima meca to izgledalo odlicno, ali da sacekamo jos koju utakmicu..

Reply
ShoNara авг 3, 2012 at 04:46

Potpuno se slazem sa tobom, ali ja sam ga morao pohvaliti, a vala je i zasluzio…

Reply
ShoNara авг 3, 2012 at 03:34

Na ovoj utakmici se najbolje pokazali Jovanovic i Vesovic. Steta sto je Vesovic dobio dva zuta kartona, ja bi rekao potpuno nezasluzeno.
Na Kipru gol primiti necemo, pitanje dalicemo ga i dati. Bitno je da Jovanovic uliva veliko samopouzdanje nama navijacima, verujem da duplo vece samopouzdanje ekipa crpi iz njegovog velikog kvaliteta i iskustva.

Reply
Stefan авг 3, 2012 at 03:26

Jovanovica za kapitena ODMAH 😀 Covek je sasvim realno opisao utakmicu, ni ja nisam zadovoljan, nemamo napad, Lazovic je jedna velika nula, trebali smo ga prodati, sad je kasno da se uzmu dobre pare. Sve u svemu samo taj zadnji pas nam nedostaje! Naj ozbiljnije pojacanje u proteklih 2 god JOVANOVIC 😀

Reply
piki авг 3, 2012 at 08:42

lazovic nije otisao zato sto ga niko nije hteo a nassa uprava ga je precenila i to je to

Reply
Под хитно авг 3, 2012 at 02:18

Јовановић за капитена, одмах! 😀

Reply
Није битно авг 3, 2012 at 02:16

Јовановић ми је вратио веру у Звезду.

Reply
ShoNara авг 3, 2012 at 03:29

Svima.

Reply
MaRe Delija авг 3, 2012 at 02:16

Jovanovicu svaka tebi cast vidi se da si pravi profesionalac…decko nije igrao 8 meseci i na prvoj tekmi pokazao sta zna,ima iskustvo,veoma mirno reaguje u kriticnim situacijama precizan pas..kad se jos bolje fizicki spremi on i Maksa ce biti dobar tandem…:)))) Zvezda u <3

Reply
DS авг 3, 2012 at 02:13

Ko ce gledati Mikica u revansu :S

Reply
dexa7 авг 3, 2012 at 02:24

Ja se nadam ili Stojkovicu ili Lukovicu.Kad je to Mikic napravio jedan prodor od kada je u Zvezdi?Istina dao je nekolka gola i par asistencija ali nije to kvalitet za nas.E zamislite ovo: Tosic na levom beku, a Ninkov na desnom, ja mislim da bi kidali.Mladenovic me sve vise razocarava,mnogo je mlak i puno grijesi!

Reply
Stefan авг 3, 2012 at 03:29

Mikic, je klasican bek, po meni ne moze da igra napred ko Vesovic! Samo je jak i to je to. Dok Vesovic ima brzinu prodor i centar sut!

Reply

Leave a Comment