Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаФудбал

Касалица и Милуновић након првог меча са Нафтаном

Захваљујући двоструким стрелцима, Филипу Касалици и Луки Милуновићу, Црвена звезда се из Белорусије враћа са победом. Међутим, тешко је било након меча код наших играча видети осмех или задовољство, услед несхватљивог пада у игри у другом полувремену и умало испуштене велике предности од 3:0 са полувремена.

Одиграли смо два различита полувремена, и поред тога што смо се у паузи договорили да и у наставку морамо да задржимо исти приступ мечу као у првом делу утакмице. Нажалост, испоставило се да нисмо испоштовали договор и већ на почетку другог полувремена, примили смо гол из непостојећег пенала. То сада и није толико важно, судија је показао на белу тачку и нико од нас то не може да промени. Много већи проблем за нас је тај што смо дозволили противнику да се потпуно врати у меч и у једном тренутку угрози наше сигурно вођство које смо имали. Шта је ту је, идемо даље, у Београд се враћамо са победом и верујем да ћемо пред пуном Мараканом оверити пласман у наредно коло квалификација – изјавио је Касалица по завршетку меча у Витебску.

______________________________________________

Прорадио је млади нападач Црвене звезде када је то било најпотребније и са два постигнута гола уз Касалицу и Лазовића био најзаслужнији за победу остварену у Витебску, против екипе Нафтана. И њему као и свима у табору црвено-белих није јасно како је дошло до тога да он и његови саиграчи, од готовог у првом полувремену, у другом направе вересију.

Сигурно је да ћу рећи исто што и сви моји другови из екипе, а то је да су у данашњој утакмици виђења два потпуно различита полувремена. То нам се умало обило о главу, јер смо могли да прокоцкамо све што смо направили у одличном првом делу сусрета. Једноставно немам објашњење за пад у игри који смо направили, просто се десило. Свакако да данашњи меч морамо да схватимо као велику опомену и наук за убудуће, како нам се нешто слично овоме више никада не би поновило. Уверен сам у сигуран пролаз у наредну рунду квалификација, и надам се само да се у реваншу нећемо играти са живцима навијача као данас – јасан је млади репрезентативац Србије из редова Црвене звезде Лука Милуновић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

 

Повезане вести

47 comments

MakiDSBG јул 20, 2012 at 11:37

Imamo sve osim odbrane,Maksa ne iskusan….Krneta nemam reci! 🙂 Jedino nas Jovanovic moze vaditi.

Reply
Nikola јул 20, 2012 at 11:06

Robi imas li ti oci,vidis li ti koja je bajkovic rupa od golmana,ubacuj Kirovskog!!!

Reply
comi јул 20, 2012 at 09:58

U trecem kolu nemamo sta da trazimo sa ovakom odbranom to cete videti uskoro.

Reply
Šeša јул 20, 2012 at 08:17

Колико је Милуновић моћан играч!! Прави онај расни стријелац, ништ не уради цијелу текму, ал у свакој шанси он је ту негдје, врзма се, хоће га лопта, и што је најбоље ИСКОРИШТАВА ШАНСЕ, за разлику од Борхе!!

Reply
DejanS јул 20, 2012 at 07:46

Pali smo u drugom poluvremenu i fizicki i psihicki. Mada je posle dugo vremena bio jako lep osecaj da vodimo 3:0, i to jos u gostima u evropskoj utakmici. I nije tako lose, mada mi se jedino ne svidja onaj Krneta. Pa on je gori od Slavoljuba Djordjevica duplo. Kiksne svako po nekad, al’ on svaku utakmicu.

Reply
Brigate јул 20, 2012 at 00:35

Imamo rupu od golmana.. !!!
Bajkovic nije kriv ni za jedan gol,ali nikada ne moze nesto odbraniti da se dokaze,ali bas je uvek tako.. Kad god je neka prilika solidna za protivnika odma se postize gol,moramo nabaviti boljeg golmana pod hitno !!!

Reply
Saša јул 20, 2012 at 00:33

Нафтан по мени уопште није слабија екипа од Вентспилса. Прошле године је у првом мечу било мучење. Ово данас је пуно боље ма шта мислили (оправдано) о другом полувремену. Пенал који им је дао крила је био сумњив али то свакако није оправдање за пад. Видим да сви пљују Крнету и чудим се. Дечко је био фаулиран и то је све. Да је суђен фаул сви би рекли да је одиграо боље од Максимовића. Овако, напљувасте га на правди Бога. Мислим да га сад треба подржати јер ће бити страшан штопер. Сјећам се само киксева Бишевца. У односу на то Крнета је мала маца. Па ипак постаде Бишке одличан играч. Искуство је чудо и не стиче се за један дан. Зато, полако са момком који има 19 година. Пљују и Микића а не виде да је са Лазовићем откинуо људе у првом полувремену. Па замијенили су ради њих играча након пола сата. Киксао је па шта? Не било већег зла од овог данас.
Значи, примили смо 2 гола из сумњивих ситуација. Екипа је неискусна и дозволила је да је те ствари поремете. Ово је огромно искуство за све њих. На срећу завршило се повољно. По мени је јако позитивно што смо након другог гола одмах смогли снаге да одговоримо голом. Да није пао трећи након фаула над Крнетом било би гарантовано 5:2 и сви би причали о “малом паду“ и величали играче и Робија.
Запажам и то да у последњим важним утакмицама (три дербија и ова европска) имамо скоро 100% реализацију. То значи да су играчи сконцентрисани у тим мечевима. На Робију је да им ту концентрацију одржи и у “малим“ утакмицама. Најгоре је кад фудбалер игра унапријед добијену утакмицу и “зна“ да ће неко већ да је ријеши и не гризе да баш он буде тај. Треба га убиједити да баш он треба да буде тај који ће да је ријеши и да тако размишља 90 минута.
Надам се да ће Роби наћи начин да им то објасни. Све остало за титулу имамо.

Reply
Branimir јул 20, 2012 at 01:33

Добар Ти је коментар. Микић је у првом полувремену био један од најбољих. Фаул над Крнетом не би свирао тек сваки десети судија, а такав је судио данас. Ипак, ја бих са њима завршио. Ја у Крнети не видим играча. Исти је Рељић. Знам, млад је, али нека се кали против Борче, а не у Европи.

Reply
Nikola јул 20, 2012 at 11:11

Kakav crni MIkic ljudi sta je sa vama?decko ima samo desnu nogu,a sto je najgore ne zna ni sa tom nogom da ubaci,uporedite njegove i Lazoviceve centarsuteve pa cete shvatiti koliko je Mikic los…njega pod hitno prodati!

Reply
Branimir јул 20, 2012 at 12:22

Никсон, Саша је добро примијетио да је Микић у 1 пол. био један од запаженијих. Ја сам један од оних који сматрају да он није комплетан играч па бих са њим завршио, што сам и рекао много пута до сада. То није разлог да се коментари дају по инерцији.

Reply
delija rs јул 20, 2012 at 11:52

nikad Krneta nece biti strasan stoper…ma ni dobar stoper…previse mlak, bez zustrine…a svako malo napravi nekakav kiks…

Reply
dusan јул 20, 2012 at 00:05

svake godine pomislim da smo dostigli dno i da ne moze gore, ali me klub uvek razuveri i pokaze da je moguce biti sve gori i gori. ovo je verovatno najnekvalitetniji tim u istoriji zvezde. bajkovic – sve sto krene u gol tamo i zavrsi, mikic – kandidat za pozajmicu u genku, ali je i to upropastio neverovatnim nefudbalskim potezom izbijanja lopte glavom sa 15 cm visine na nogu protivnickom igracu, mladenovic – nijedan proboj po levom boku, nijedan centarsut, odbijao se o njihove igrace i delovao smesno, maksimovic – jedan od retkih pravih fudbalera u zvezdi, krneta – toliko los da odskace cak i od ovako losih saigraca, intervencija kod treceg gola fantazija, dimitrijevic, evandro, milivojevic – ne zna se ko je gori, nezainteresovaniji, bezidejniji, sporiji, metiljaviji, a oni kao predstavljaju sredinu koja donosi prevagu, lazovic je ubedljivo najbolji igrac, a milunovic i kasalica su imali posla sa mnogo losom odbranom da bi mogli da ih ocenimo adekvatno. kada protivnik igra presing, pa makar to bila i ovoliko losa ekipa kakva je naftan, mi nemamo nikakvo resenje. rizikujemo da nam neki ren, ako uopste stignemo do 4. kola, da 10 golova.kad ti najboljeg igraca odbrane prodas za 650 hiljada, a kapiten ekipe ima sanse da se pozajmi ekipi poput genka, onda moramo da se pomirimo sa cinjenicom da nastavljaju da nas mazu i farbaju, da od titule nema nista ni ove godine, da od igre nema nista ni ove godine. lukicu, vreme je da se rastanemo sa tobom, buckom, mazom, vesicem i ostalim menadzerskim i marketinskim vedetama i velicinama. ajdete polako.

Reply
Nikola јул 20, 2012 at 00:03

Mozzart pise da se Dzaja vraca krajem avgusta…
Admine, imate li kakvu informacijo o ovom?

Reply
njaVa јул 19, 2012 at 23:51

26.07.2012.
Osveta ce biti slatka! BUAHAHAHAHA !!!

Reply
Беране ЦГ јул 19, 2012 at 23:13

Максимовиh jе бре момчина,заустављаhе таj и ибраxимовиhа.Крнета треба jош да учи.Микиhа продати,он jе досегао своj лимит.Младеновиh мора и може боље.Само да почне Мрва да командуjе одбраном,има да играjу сви ови млади као луди,jер hе jовановиh своjим карактером да им буде ауторитет.Има њиx коjи су данас подбацили,али биhе то добри момци.Jа на оваj меч гледам као поигравање са нафтаном jер само лаик и слиjеп не види надмоhност над њима.Уосталом,нафтан ниjе битан да спрема њиx мjеримо наш квалитет,али неки медиjи што пишу да смо jедва добили и тако то,нек то окаче мачку о реп,jер се зна кога подржаваjу.Оваj тим можда и неhе да презими у европи,али евидентан jе напредак у односу на приjе 2-3 године.И драго ми jе што су ова двоjица дали голове,то нам треба,да нападачи убадаjу све.А и одбрана hе бити сjаjна,не брините.Данас мало лош дан.

Reply
aleksandar sd јул 19, 2012 at 22:56

rece neko Krneta ima 19 treba ga trpeti, pa i Milunovic ima 19 pa vidim trpimo ga, delje sve redom ko mator, gle kako je izrezan sav u misicima… cenim da postaje ubica polako..

Reply
Branimir јул 20, 2012 at 01:23

Па Крнети се још румене образи. Да ли је почео да се брије?

Reply
DS јул 20, 2012 at 10:17

Nisu svi kao Milunovic i Micko

Reply
Vanja јул 19, 2012 at 22:37

Molba za moderatore da uklone sa sajta momka koji se potpisuje kao ShoNara jer vrijedja svojom gluposcu, tipican glodar.

Reply
Dule јул 19, 2012 at 22:24

Tuga….Tri komada od ovih masin-bravara sto ih trenira izbacivac sa Lukasa… Nemam reci i bolje da ovom prilikom ne pricam nista…Smotacu, napravicu jos jedan spricer i poceti da haluciniram da Mikic vise nikad nece igrati za…moram da palim, ostavio sam peglu u kupatilu. 3, 4. runda? A sta cemo mi tamo?

Reply
lpool јул 19, 2012 at 22:22

A koliko to opomena vama treba?? o_O
Stvarno mi ne ide u glavi zasto i kako svaki put pricaju jedno te isto i svaki put isto rade !!! Aman ljudi publika ce dolaziti na stadion i odraditi svoj deo posla al aj se malo uozviljite …

Reply
popovic јул 19, 2012 at 22:16

jos malo pa cemo poceti igrati i prvo pretkolo lige evrope dokle nas dovede lukic i uprava pa poslije prvog predkola nas sledi gasenje kluba ako ovi ostanu u foteljama to nije nikad bilo ali vidi ce te poslije nafte gdje nas je lukic i uprava dovela kad nas neka osrednja ekipa izbaci pa nemozete mi reci da je ren prosle godine bio dobar a igrali se sa nama pod hitno privatizacija ali stranac ne nasi lopovi napred zvezdo volimo te ali sta ces kad te vode nesposobni ljudi

Reply
Predrag јул 19, 2012 at 22:07

Dresovi su ipali Fenomenali sa ovim belim brojevima i slovima …ma bre 3-4 komada ovi dobijaju u grotlu Marakane 40.000 stize Delija !

Reply
sasa јул 19, 2012 at 23:42

Pa nisu valjda ti dugo ocekivani dresovi takvi??? Bez crveno belih sara sve je to kesa!

Reply
Branimir јул 20, 2012 at 01:21

Признајем само пругасте дресове. Није ни д’о Бог да ћемо се помијешати са Радничким КГ и Пролетером из Зрењанина?!

Reply
Atza993 јул 20, 2012 at 04:00

7+ na 500din, slobodno 😉

Reply
DELIJA јул 19, 2012 at 22:05

Kasalica i Milunovic ce zablistati u evropi samo napred DELIJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
DELIJA јул 19, 2012 at 22:03

😀

Reply
popovic јул 19, 2012 at 21:50

lukic i uprava odlazite vise kako vas nije sramota ako volite zvezdu podnesite ostavku sa svojimponasanjem rastjerase i one srednje igrace sto nesto malo vise vrijede podrska robiju dobro je scime razpolazes pa to je nafta koju treba pobjediti 0 5

Reply
ShoNara јул 19, 2012 at 22:14

I sta se postize?
Odma ce ovi nasi da nauce da igraju fudbal.
Ja nisam siguran, ali ja danas na terenu nisam video Lukica, Vesica, Stefanovica, nego Maksimovica, Milivojevica, Dimitrijevica.

Reply
nebo јул 19, 2012 at 21:47

E voso,voso,kome smo mi dali bodove u zadnjem kolu strasno…gube od neke sudove..

Reply
CzvBoys јул 19, 2012 at 21:39

Vratite Tutorića ili Djordjevića… 😀 Bože i ja svašta pišem,kakva nam je uprava ne bi me čudilo i da me poslušaju! Lukiću odlazi… Neizmerna podrška igračima i Robiju..nadam se da se ovako nešto desilo danas i nikad više.

Reply
Ariljac јул 19, 2012 at 21:48

E veliki lajk za tvoj komentar! 😉

Reply
Filozof јул 19, 2012 at 21:22

Ova dva fudbalera i Maksimovic su mi jedni od bolji, iako Maksa zna cesto da kiksne…

Reply
Branimir јул 20, 2012 at 01:18

Какав год био, Макс има срце. Уз Луку М. једини је био спреман да се потуче са дрвосјечама.

Reply
Filozof јул 20, 2012 at 06:29

Slazem se, bas zbog toga i kazem da mi je on pored njih jedan od boljih, decko trci, bori se ko lav, pa i on je covek svima se desava da kiksnu…

Reply
DS 1989 јул 19, 2012 at 21:20

sta vise treba da urade kreta i mikic pa da ih ne gledam vise u Zvezdi!??dovedite brzo nekog stopera ili uigravajte ovog jovanovica da vidimo kakav je,a umesto mikica F:Stojkovic ili Lukovic!!!!ostali su solidno odigrali,Lazovic fenomenalan!

Reply
MANE јул 19, 2012 at 21:19

U revansu,dace Bog,po tri cete zabiti. samo napred

Reply
crni_redstar јул 19, 2012 at 21:11

Tolike godine živim u zabludi da ne znam da igram fudbal, a onda se pojavi Krneta i dokaže da profesionalni fudbal može da igra baš svako – Zvezdo, na šta li si spala… ovo je neko napisao na sajtu b92 i svaka mu cast

Reply
Zoran-Veteran јул 19, 2012 at 21:26

Ne lupetaj bre, pa taj Krneta ima nepunih 19 godina, on je jos omladinac i za svoje godine i iskustvo je vise nego odlican, Kiksnuo je pa sta. Za godinu dana, on ce biti stoper za startnih 11. Da li si ti ikad cuo da veliki talenat na prelasku iz omladinaca u prvi tim mora da se istrpi i da se polako od njega pravi pravi igrac.

Reply
Redstarac јул 19, 2012 at 23:46

Pa to je i problem, što u startnih 11 u Evropi, (ej, Evropi!) mi kalimo momka koji će za koju godinu možda biti starter u Bizon Super Ligi Srbije. Gde je tu zdrav razum?

Reply
Branimir јул 20, 2012 at 01:16

У реду, али шта сада ради у првом тиму? Кали се? А хоћемо резултате. Погрешан приступ.

Reply
Shole јул 19, 2012 at 21:03

Samo ti sine tako nastavi.

Reply
Arijel јул 19, 2012 at 20:57

Jedina svetla tačka je što ponovo napadači postižu golove!

Reply
Goran јул 19, 2012 at 20:48

A kako si promašio onu šansu sa 14 metara? Samo mi objasni kako se to dešava?

Reply
Ariljac јул 19, 2012 at 20:51

Oni su dali po 2 gola sta bi ti vise?!Mozda po 3?E i ja bih.. 😀

Reply
Ariljac јул 19, 2012 at 20:47

Dobri ste vas dvojica nema sta!SAMO NAPRED!

Reply

Leave a Comment