Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаОдбојка

Izjave posle osvajanja Kupa

Slavlje odbojkašica

Odbojkašice Crvene zvezde ponovo su osvojile Kup Srbije, pobedom nad Vizurom. Nakon susreta dale su izjave za medije koje vam prenosimo:

Ratko Pavličević (trener Crvene zvezde): Prija kada neko kaže da smo dominirali tokom meča, ali sigurno da iza toga stoji veliki rad, velika odricanja ovih devojaka koje ste večeras gledali. Odigrale su utakmice na zavidnom nivou od prvog do poslednjeg poena. Igrale su srcem, ali su i razmišljale o tome kako igraju i kako napraviti pozitivnu atmosferu. Utakmica je imala određenu tenziju, ali devojke su navikle na takve stvari. Bilo je malo treme na početku, ali najbitnije je da su se posle opustile i odigrale u dahu, na čemu im iskreno čestitam.

Sanja Malagurski (primač Crvene zvezde): Prezadovoljna sam. Moram da priznam da smo malo nervoznije počele meč, ali su sve kockice došle na svoje mesto, što je najbitnije nastavile smo sa dobrom igrom. Zahvalila bih se publici koja je došla u velikom broju da nas isprati, da odgleda jedan kvalitetan meč, nadam se da su uživali. Ono što bih naglasila ovaj svoj prvi trofej u Zvezdinom dresu posvećujem Stefani Veljković, prošlogodišnjem kapitenu. Pre svega zbog podrške koju mi je pružila prošle godine, ali i ove kada sam ponovo izašla na teren.

Bojana Živković (dizač Crvene zvezde): Jako sam srećna i uzbuđena zbog pobede. Očekivala sam da ćemo igrati snažno i dobro, kao što smo pokazale na terenu i mislim da smo tokom celog meča igrali na visokom nivou bez većih oscilacija. Čestitam svojim devojkama na ovakoj pobedi i ekipi Vizure na borbi .

Nađa Ninković (bloker Crvene zvezde): Presrećna sam i zadovoljna što smo odbranili Kup, ali ne znam šta da vam kažem. Još uvek su sveži utisci tako da ću možda sutra kada se sve slegne imati nešto više da kažem. Hvala vam na razumevanju.

Marta Valčić (libero Crvene zvezde): Ovo je moj treći Kup u karijeri, ali prvi u Zvezdinom dresu. Prošlo je četiri godine i mnogo je lepo ponovo uzeti medalju.

Jovana Stevanović (bloker Crvene zvezde):Očekivali smo jači otpor, da nam barem uzmu dva seta, ali mi smo dali sve od sebe i zasluženo pobedile. Očekivali smo pobedu za to smo se i spremali. Meni je ovo najdraža medalja jer mi je prva sezona da igram u postavi i uspeli smo da odbranimo Kup. Puna sam utisaka.

Повезане вести

1 comment

Comments are closed.