Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Пантовић: „Перовић сигурно неће бити враћен“

В.д. генералног секретара Црвене звезде, Стефан Пантовић, који је преузео ову функцију због здравствених проблема Ђорђа Стефановића, изјавио је агенцији „Бета“ да Марко Перовић неће бити враћен међу првомтимце.

„Данас је имао разговор у клубу и добиће нови план тренирања. Сигурно неће бити враћен у први тим. У наредном периоду ћемо видети шта ће се десити, то је у домену спортског сектора. Чекамо неку понуду, све зависи од ње јер нема смисла да изгубимо могући новац од трансфера. Не могу да појасним зашто је одстрањен из првог тима, зато што је то клупска ствар која још увек није истражена. У току је поступак и видећемо шта ће бити. За сада је то наша ствар, а када буде било потребно издаћемо саопштење“ истакао је Пантовић.

У медијима се огласио и сам Перовић.

“Имао сам разговор са Гораном Василијевићем. И Маза се смејао када ми је објашњавао разлоге због којих сам отеран са Златибора. Каже, мора тако, рекли су му. И њему је јасно да то нема везе са истином. Како клуб може да стави у званично саопштење да тренер Роберт Просинечки није био задовољан мојим радом на припремама на Рогли, кад то нема везе с истином? Непотребно ме понижавају“, истакао је за Курир Марко.

Подсетимо, Перовић је крајем прошле године потписао једноипогодишњи уговор са ФК Црвена звезда.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

66 comments

Rasta zna ! јул 11, 2012 at 12:34

Neki se josuvek primaju na pricu o gorivu za kosilice, sta smo bre mi klub botanicara? Trebaju nam igraci koji ce da ginu za grb a ne prazne price o tome sta nismo imali a sad kao imamo.

Reply
popovic јул 10, 2012 at 23:29

nevole lukic i uprava zvedu da vole sami bi podjeli ostavku posto vide da su nesposobni nema para ali za nijhove plate nesmije kasniti ni dana sramota

Reply
bedazzled јул 10, 2012 at 19:31

Jeste da spamujem temu ali nemam gde da pitam pa cu ovde 🙂 Da li su oni crveni dresovi defintivno prva garnitura dresova ili ne? Jeste da dresovi ne igraju ali ruzni su do boga a dizajn je i moja baba mogla bolje da smisli 🙂

Reply
Nicky јул 10, 2012 at 20:40

Ne, prva garnitura ce biti promovisana 15. jula ja mislim.

Reply
Драган јул 11, 2012 at 07:45

Мајко мила.. где си ти био последње две-три недеље? Нема где није речено бар 10 пута да то није прва гарнитура.

Reply
delija rs јул 10, 2012 at 16:32

E nikad mi draza nece biti titula nego ova, najvise zbog pljuvaca ovih nasih…

Reply
Žile јул 10, 2012 at 15:48

Najvažnije je da će oni kad sve to lepo istraže izdati saopštenje u kome će verovatno da piše kako smo veliki klub,kako smo 1991. bili prvaci evrope ,kako je Lukić čuvar srpstva i svetle viteške tradicije i sad se našao jedan Perović da traži svoje pare,pa kakav je on to Zvezdaš kad traži ono što mu po ugovoru pripada…UPRAVA NAPOLJE!

Reply
Žile јул 10, 2012 at 15:54

Krvav je to lebac,treba ići sa ekipom na pripreme i ne raditi ništa,pisati saopštenja i smišljati razne gluposti zašto teramo sopstvene igrače,prepucavati se po novinama i srozavati ugled kluba,ali budite sigurni da naš predsednik nikad neće pustiti menicu ako mu neki dan zakasni plata.Ipak je on vitez od Sopota…UPRAVA NAPOLJE!

Reply
Dzekson јул 10, 2012 at 14:20

A sto je najgore, Lukic je samog sebe proglasio Zvezdinom zvezdom, jer je i on bio u toj cuvenoj generaciji 91. godine! Pa bolje da je jedan igrac poneo tu titulu nego ceo tim medju kojima se nalazio i vitez iz Sopota Lukic!!! On je nasao da se gura u ekipu pored Jugovica, Robija, Belodedica, Genija, Panceva, Mihe!

Reply
Dzekson јул 10, 2012 at 14:17

Citam sad ovde…citiracu…“Kada je Lukic dosao u Zvezdu nismo imali pare ni za kosilice, sada je situacija mnogo bolja“ !!! To vi mislite da je situacija „mnogo bolja“, po meni je 5 puta gora, tada smo bili bez titule 2 godine, a sada smo 5 godina bez titule! I na pocetku je napravio skandalozne greske, otpustio je Oumarua i prodao ga za sicu ili ni za sta u OFK-u, doveo Vujadina Savica iz Rada za 500.000 evra i potpisao ugovor na samo godinu ipo dana, ko ne veruje neka pogleda na transfermarktu i posle ga prodao za oko milion evra a pola od toga je otislo Radu i Stojicu bez obzira sto je ponikao u Zvezdi, stalno se svadjao sa najboljim igracem Lazeticem, oterao Vranjesa koji sada ubija kako igra kod Muslina u Krasandoru, oterao Mrkelu, doveo najgoreg trenera u istoriji Zvezde kada je smenio Pizona, Ratka Dostanica, Usao je u sukob sa Muslinom koji je hteo da bude trener ali mu Lukic nije dao slobododu da sastavlja tim kako zeli, u jednu od najjacih funkcija u klubu je postavio Gorana Vesica koji je unistio kosarkaski klub, kaze kako nije bilo para, pa ja koliko se secam tada je Lukic za transfere dao oko 2 miliona evra za Lazovica, Ignjatijevica, Blazica, Obrica, Savica itd. Generalnog sponzora nije nasao, a u klubu je svoje firme promovisao ko je hteo i to za sicu, a o tehnickim sponzorima ne treba pricati, igraci ni automobile nisu dobijali…Ne mogu vise da nabrajam, mogu do sutra ovako!!! LUKICU ODLAZI, UPRAVA NAPOLJE!

Reply
predrag јул 10, 2012 at 15:43

BRAVO DZEKSONE!!! PODRZAVAM TE!!! OSILILI SU SE (LUKIC,VESIC,VASILIJEVIC…)MNOGO I MISLE DA SU NEDODIRLJIVI…MRS IZ ZVEZDE,UNAKAZILI STE NAS

Reply
Srdjan јул 10, 2012 at 14:02

Najbolje da ans Naftan izbaci ne bi li se resili ovih iz uprave. Dug je porastao idalje nas svi tuze, i dalje ne mozemo nikog dovesti, i dalje nemamo igraca iz omladinske skole u prvom timu sem Mijailovica kojeg guraju kao jedinog igraca iz omladinskog pogona! Strasni rezultatu viteza iz Sopota, prosto nevcerovatno kako je sposoban covjek. Vrhunac karijere su mu izbori i trenutrak kada sam sebe pobjedi. Srpska verzija Chuck Norisa!

Reply
aleksandar јул 10, 2012 at 13:59

Da li ste se zapitali kako to da problemi nastanu uvek sa starijim igracima,koji su u ZVEZDI bili u doba Dragana Dzajica?????
Znalo se sta je ciji posao….
Ok,mozda su i u to vreme plate kasnile,i verovatno su igraci bili nezadovoljni,ali to nije smelo da izadje u javnost.
Fudbalski klub Crvena Zvezda je jedna velika porodica,a naravno problemi porodice treba da ostanu untar nje……
Nazalost,danasnja uprava satkana od vestih manipulatora i politickih demagoga zeli da svaki njen potez bude propracen medijski (ako je to transparentnost o kojoj Lukic prica,onda tesko nama), da im se imena pominju u sto svetlijem kontekstu,kako oni rade posao koji niko nece,kako nemaju pare……a ne shvataju da svakim javnim nastupom,novinskim clankom,srozavaju ugeld kluba.

Reply
Srdjan јул 10, 2012 at 14:06

U doba Dzajica malo koji igrac je ostao ne naplacen. Koliko ih proslo kroz Zvezdu samo su mozda neki ostali neisplaceni u potpunosti, dok danas gotovo svaki. Lukic je nesposoban covjek koji zeli rezultat tako sto ce dovesti igraca i dati mu ugovor od 200 000 a sam zna da nema ni 50 000 obezbedjeno. Umesto da se kada je dosao posveti omladinskim sekcijama i da igrace regrutuje u prvi tim i da im da pravu sansu mi bi danas mnogo bolje stajali sigurno. Ovako mi kao prebacimo neke klince koji gotovo da ne igraju vec su tu samo da se spomenu kako su sa prvim timom…

Reply
aleksandar јул 10, 2012 at 14:15

Ma sto je najveca tuga,tu se Lukic nista ne pita.
Opste poznata stvar je da se za sve u klubu pita gospodin savetnik,covek koji je urnisao KK i sad je presao na FK……Lukic je tu marginalan lik,ono fudbaler.
Covek ladno daje intervju pre par nedelja i kaze kako je steta sto ima samo jednog Vesica,da ih ima jos 5-6 bilo bi super?!?!?!?!?!

Reply
vuk јул 10, 2012 at 13:46

vise i nije toliko nerealno da nas naftan izbaci..mozda je to kljuc svega pa da bagra ode

Reply
Boban јул 10, 2012 at 13:43

Stvarno sam razocaran stanjem u klubu. Okriviti igraca zato sto trazi pare? Zasto nisu svima smanjili isplate za neki procenat, a ne samo njemu. Nemojmo odmah po Perovicu. Nije on od juce. Uvek je bio normalan, a ne neki konfliktni tip. Ono sto je mnogo gore je sto ovo samo pokazuje koliko je nesto trulo. Lukicu odlazi i povedi Vesića!

Reply
rille83 јул 10, 2012 at 13:14

Doslo je pet minuta za Acu i pljuvace poput njega! Ovo oko Perovica je haos,ma bruka ove uprave! Ne znam ko je u pravu,mislim da je Perovic ali opet meni je ovo bruka zato sto je izaslo iz kluba a ne dug ko dug. Kao sto mi znamo sebe da ukopamo to ne zna ni jedan neprijatelj da nam uradi. Citam bre vec danima mediji se slade nasó brukom. A dok je tako i mi sami sebi uterujemo totalno neprimeceno prodje vest da je patlidzan duzan drzavi porez,EJ BRE POREZ,od 2000000evra. I dok mi ne znamo gde udaramo,totalno smo pogubljeni tole lopov na miru ceka dan da sebe casti sa novim mandatom! Ja nisam neko ko cesto pljuje upravu,ma uopsteno da pljuje,pogotovo za sitnice,alhp kada je u pitanju neka bitna stvar,kao ovo,onda sigurno cu osuditi a postoji jos jedna KRUPNA STVAR zbog koje uprava zasluzuje pljuvacine a to je GDE VAM JE KANDIDAT ZA PREDSEDNIKA FSS-a???? Niste bre prstom mrdnuli po tom pitanju,ni potrudili se niste,E TO JE ZA BRIGU!!!!

Reply
Dzekson јул 10, 2012 at 11:59

Sad citam vest kako ce da nas tuze ovi iz Slobode jer nismo platili Maksimovica i Kasalicu!! Pa, Vladane covece bozji, placas li ti ikome plate i transfere???

Reply
Aca јул 10, 2012 at 12:10

Sramota i velika bruka za klub. Taj nesposobnjakovic lukic izgleda ni pekaru hleb ne placa, da samo sebi i svojim “strucnim“ saradnicima isplacuje plate i sto je najgore on misli da moze da vara i zamajava ljude i da jedan klub kao sto je Zvezda moze da funkcionise na takav primitivan nacin tj na “dodjem ti“. Strasno.

Reply
kastiljo јул 10, 2012 at 11:55

http://sportal.rs/news.php?news=78167 🙂 znaci ako ove sezone osvojimo titulu eto nas u grupi LS 😀

Reply
aleksandar јул 10, 2012 at 13:38

E moj brate,koga Rusi hrane i brane,taj je naje**o kao zuti mrav………

Reply
kastiljo јул 10, 2012 at 15:21

ma znam ja ko i svi sto znamo,da nas gasprom nece iscupati iz ove krize,ja sam ovo okacio cisto sprdnje radi,posto vidim da su svi nesto napeti previse….u principu od rusa ne ocekujem nista vise od ovoga sto nam sada pruzaju,kao ni od ove garniture ljudi koja upravlja klubom…tolko odvrtanje slavine gasproma,toliki stadioni novi,toliko ocuvanje okosnice tima a ovamo teraju iz kluba prave i iskrene delije,ljude koji bi za zvezdu poginuli….iskreno verovao sam im,sada vise ne……

Reply
jagodina navija za zvezdu! јул 10, 2012 at 11:39

ТЕРАТЕ ИГРАЧЕ , АКО ПИТАЈУ ЗА ПЛАТЕ !

Reply
Aca јул 10, 2012 at 11:36

Sport je u savremenom društvu postao visokoprofitabilna poslovna aktivnost, usled čega su se otvorila mnoga pitanja koja zadiru u domen ustavnog prava. Javila se potreba za novim vrstama obligacionih i privrednih ugovora, za specifičnim regulisanjem krivične i odštetne odgovornosti i sl. Sporazum dve strane u sportu obično podrazumeva (zahteva) neku vrstu ugovora koji je definisan ugovornim pravom i koji podleže istim principima formiranja ugovora kao i u svim drugim oblastima savemenog društva koja su pravno regulisana.

Da bi shavatili principe koji se odnose na sklapanje sportskih ugovora, moramo najpre da shvatimo kako zakon definiše ugovor, elemente ugovora, kao i neke tipične odredbe koje se mogu naći u svakom ugovoru.

Ugovor predstavlja jednu od osnova pravnog sistema, i kao takav je zastupljen u svim aspektima i na svim nivoima sporta, od zapošljavanja putem ugovora (angažovanje igrača, trenera, menažera, osoblja, itd.), do sklapanja poslova (kupovina opreme, ugovaranje sponzorstva, prodaja prava za prenos mečeva, itd.).

Ugovor predstavlja pravno obavezujući sporazum između dve ili više strana, koji sadrži obećanja kojim se svaka strana obavezuje da će izvršiti svoj deo obećanja po zakonu i po pravilima koja su navedena u ugovoru. Ugovori mogu biti u usmenom ili pisanom obliku, zastupljeniji i svakako sigurniji oblik predstavlja pisani ugovor, kojim se lakše može dokazati šta je predmet ugovora, ko su ugovorne strane i na šta ih ugovor obavezuje.

Da bi ugovor bio pravno valjan mora biti jasno definisan, mora da sadrži sve bitne elemente, uslovi i pravila koja se navode u ugovoru moraju biti jasno određeni. U zavisnosti od važnosti i stepena složenosti, prava i obaveze interesnih strana regulišu se posebnom odredbom (tačkom) u okviru ugovora ili putem posebnog aneksa ugovora. Da bi mogao da se izvrši ugovor mora da sadrži dva neophodna elementa: ponudu i prihvatanje. Ukoliko nedostaje bilo koji od ova dva elementa ne može doći do sklapanja (potpisivanja – prihvatanja) ugovora.

Ponuda predstavlja uslovno obećanje ponuđača koje se daje drugoj strani na razmatranje. Ponuda najčešće sadrži detalje obećanja koje se daje (cena, količina, vreme za prihvatanje, itd.). Kada jedna strana dostavi ponudu drugoj strani, ugovor postaje važeći samo ukoliko druga strana prihvati uslove obećanja koja su definisana ugovorom. Čak i kada postoji važeća ponuda i saglasnost o prihvatanju uslova koja su definisana uugovoru, da bi ugovor bio važeći on najpre mora biti legalan (zakonm dozvoljen), u suprotnom sud neće prihvatiti ugovor kao važeći.

Ugovori u sportu mogu se naći u više različitih oblika, međutim nekoliko standardnih odredbi (tački) zastupljeno je u svakom od njih.

Ugovorne strane
Uslovi (rok) ugovora
Obaveze i dužnosti ugovornih strana
Prestanak važenja ugovora (okolnosti i provizija)
Ugovorom se moraju jasno identifikovati i naglasiti ugovorne strane, obično punim imenom pojedinca ili organizacije koja je uključena u ugovor. Druga važna odredba koju svaki sportski ugovor treba da sadrži jeste, rok ugovora koji vremenski definiše do kada je ugovor pravno važeći.

Odredba o obavezama i dužnostima ugovornih strana koje su propisane ugovorom je još jedna veoma važna tačka koju trebalo da sadrži sportski ugovor. Ova odredba trebalo bi da sadrži sve specifične dužnosti za svaku ugovornu stranu ponaosob, kao i vremenski period do kada se te dužnosti moraju po ugovoru izvršiti ukoliko je to potrebno.

Takođe, sportski ugovor treba da obuhvati situacije i okolnosti pod kojima svaka od ugovornih strana ima pravo da raskine ugovor, kao i da dobije odgovarajuću nadoknadu (najčešće finansijsku). Ova odredba trebalo bi da definiše prava ugovornih strana u situacijama kada dođe do isteka ugovora ili kada se neka od strana ne pridržava dogovorenih pravila iz ugovora.

Najčešće zastupljeni oblici ugovora u sportu su:
Bilateralni ugovor i
Unilateralni ugovor
Bilateralni ugovor je dvostrano obavezujući i sadrži obećanja koja su ugovorom definisale obe ugovorne strane. Bilateralni ugovor najčešće sadrži dva obećanja, prvo obećanje predstavlja ponudu koja se garantuje, dok drugo obećanje predstavlja obećanje o prihvatanju ponude (prvog obećanja). Ukoliko obe strane prihvate ponudu i obavežu se potpisom da će izvršiti obećanje iz ugovora smatra se da je postignut bilateralni sporazum (ugovor).

Kod unilateralnog ugovora (jednostrani ugovor) samo jedna strana se obavezuje da će ispuniti obaveze (obećanja) iz ugovora. Dok se druga strana obavezuje da će pošovati pavila koja su definisana ugovorom.

Primarna uloga ugovora u sportu je da pravno obaveže ugovorne strane na izvršavanje svojih obaveza i dužnosti (obećanja) po pravilima koja su propisana ugovorom i zakonom.
CISTO DA NEKI OVDE ZNAJU STA JE TO UGOVOR.

Izvor: Ugovorno pravo u sportu – Osnove sportskog prava – Sport i pravo – Savremeni sport.com

Reply
delija rs јул 10, 2012 at 11:40

Svaka cast Kolumbo !!! Samo Zvezda ne ispalcuje svoje obaveze na vrijeme !!!

Reply
Aca јул 10, 2012 at 11:47

Ostali me ne interesuju i nemojte vise ti i lukic da se vadite na tesku ekonomsku situaciju i da kukate. Neka lukic radi svoj posao, obezbedi novac, a ne da se izlezava i sunca na Rogli i Zlatiboru.

Reply
delija rs јул 10, 2012 at 11:51

Kao sto vidis Zvezda funkcinise ove 3-4 godine, znaci da je Lukic obezbjedio novac. Kada su u pitanju igraci koji nam trebaju pare se obezbjede, kao sto je bilo sa Evandrom. Perovic nam ne treba pa ce svoje pare dobiti nekad malo kasnije. Posto vidim da si ti sposaoban kandiduj se ti pa vodi sve kako treba.

Reply
Aca јул 10, 2012 at 11:56

Nesposobni lukic je “obezbedio“ novac pa je Zvezda sada u skoro duplo vecem dugu nego sto je bila kada je lazni iz sopota dosao u klub.
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2009&mm=12&dd=17&nav_id=398883
Evo ti dokaz, pa ti sad vidi ko vise laze lukic ili ti. Ja mislim da je mrtva trka.

delija rs јул 10, 2012 at 12:04

Ma ti mora da pretendujes cim se ukaze prilika da zasjednes na mjesto predsenika Zvezde. Decko nije ti ovo FM pa je lako voditi klub i osvajati jos i Liga Sampiona. Zvezda je bila pred gasenjem kad je Lukic dosao a cini mi se da je situacija sada dosta bolja. Onda nismo imali ni za gorivo za kosilicu.

Aca јул 10, 2012 at 12:12

Ne bih se ja vise upustao u bilo kakvu diskusiju sa tobom. Jasno je ko si i za koga lobiras. Samo nemoj lazima, nego istinom, a ona je surova, na zalost.

delija rs јул 10, 2012 at 12:22

Hahahaha…nije tebi bas najbolje…mora da si u nekoj stranci i bavis se politikom…ne lobiram ja za nikoga…kao prvo Lukic je vec izabran pa ne treba nikakvo lobiranje…kao drugo opet ponavljam neka dodje bilo ko i vodi klub uspjesno…mene zanima samo Zvezda a ne Lukici, Toplice, Spasojevici…nervira me kad neko stiti nazovi igrace koji kao vole Zvezdu a ovamo se ne bi odrekli ni 100 evra…svi ce oni biti ispalceni i niko nikad nije ostao a da ne bude isplacen…trece Lukic nije idealan uopste ali od prethodnika Toplice i Spasojevica sigurno bolji… cetvrto koje sam ja to lazi izgovorio ajde pregledaj moje komentare i navedi mi…peto ti ovdje ostavljas raznorazne linkove sa navodima koje su prije lazi nego istina

Darko јул 10, 2012 at 10:52

To ko je koliki zvezdaš i ko više voli Zvezdu je jedna priča, a finansije su druga. Mi imamo ugovore i za ugovore smo došli na „Marakanu“. Ja džabe ne bih došao, a isto važi za bilo kog drugog igrača. Toliko o ljubavi prema ZVEADI. Primi 200000 evra a vuce se ko mrcina po terenu. Kako ga nije sramota.

Reply
Aca јул 10, 2012 at 10:55

Pa sto lukic onda prima “platicu“ kad za sebe kaze da je veliki Zvezdfas ? Pusti te price. Nije moj pokojni deda potpisivao ugovore sa igracima na odredjene iznose nego lukic i uprava kluba i moraju se pridrzavati onoga sto su sami potpisali.

Reply
Aca јул 10, 2012 at 10:37

http://www.smedia.rs/sport/vest/64067/nikola-petkovic-fk-crvena-zvezda-robert-prosinecki-Nikola-Petkovic-Uprava-Zvezde-gazi-preko-svih-
Evo sta jos jedan bivsi igrac koji je takodje najuren misli o laznom prtedsedniku i ostalim “velikim“ Zvezdasima u klubu. Sramota. Dokle ce vise da brukaju klub i kaljaju njegov ugled ?

Reply
delija rs јул 10, 2012 at 10:54

Sve te umisljene zvezdice je Robi fino spustio na zemlju. Da nesto vrijede ne bi ostajali bez ugovora u inostranstvu pa se vracali ovamo. Gdje sada igraju ti pobrojani igraci? U Azerbejdzanu, nekom tamo grckom klubu kome ne znam ni ime,gdje ce Perovic, a da on ce u Kazahstan, gdje ce Petkovic Kinu, Koreju ? Ma sve majstor do majstora…

Reply
Беране ЦГ јул 10, 2012 at 10:05

Не знам ко jе у праву,а ко ниjе,али ове ствари се дешаваjу у наjгорем тренутку за клуб,пред почетак сезоне.Надам се да hе се све фино завршити.

Reply
Darko јул 10, 2012 at 10:39

Jadni ostali predsednici zive od vazduha. Naravno da treba da ima platu, a ne da uzima pare od transvera igraca.

Reply
Aca јул 10, 2012 at 10:52

Ne bih se slozio sa tobom, jer se taj isti lukic svaki dan udara u grudi i vice iz sveg glasa “ja sam Zvezdas“ a “platicu“ redovno podize svakog meseca za razliku od igraca, strucnog staba i zaposlenih u klubu kojima se duguje pozamasna svota novca. Neka on ima platu kao predsednik, ali neka je i ostalima redovno isplacuje, a o uzimanju para od transfera ima vremena da se uverimo da li je ili nije. Samo polako.

Reply
delija rs јул 10, 2012 at 09:32

Sta je sa vama svima ? Branite igraca koji je aktivirao menicu i na taj nacin blokirao racun kluba. Nisu Lukic i saradnici svetci i ne branim ja njih ali to nije uredu od Perovica. Mozda je stvarno bila tehnicka greska. Sto nije sacekao neko vrijeme, mjesec, dva pa to uradio vec odmah. Plus uopste nije igrao od kako je dosao, odmah se povrjedio, ne znaci da ne treba da dobije svoje pare, ali je mogao da pokaze bar malo strpljenja i svoje „ljubavi“ prema klubu. Ne, on se prepao za svoje pare bez kojih ne bi mogao da „prezivi“. I nije mi zao sto odlazi iz Zvezde jer i nije neki igrac. Bio je najlosiji u onoj svojoj generaciji, jedva je zadnji uspjeo da se nekako proda a poslije da zavrsi u Americkoj ligi u najboljim fudbalskim godinama. Greska je uprave sto uopste vraca stare igrace u Zvezdu. Svi oni dodju ufurani i umisljeni da su neko i nesto, imaju najvece plate a nista ne pokazu. Mozda bi tu i bilo izuzetaka, sve zavisi ko je kakav covjek. Ja mislim da sa Milijasom ne bih bilo nikakvih problema da se kojim slucajem vrati…

Reply
Deki јул 10, 2012 at 09:41

Prijatelju, pa nije bre on aktivirao menicu na 50.000.000 evra, nego za hiljadu puta manje!!! Pa kakav smo to klub kad nema 50.000e, aman covece???? A 5 godine nas lazu i zavlace da je sve bolje.. ida ce biti JOS bolje, samo da imamo strpljene.. :/

Reply
delija rs јул 10, 2012 at 10:19

Uredu, mozda nije prvi put ali su mu pare ipak isplacenje, sa zakasnjenjem ali isplacenje…kriza je ljudi svagdje, a pogotovo u Zvezdi…on ako je Zvezdas nije trebao ovo da radi jer time ugrozava klub vec da se strpi i istrpi…ja da sam u Zvezdi pa igrao bi za DZABE jer Zvedzu VOLIM !!! A ne kao ovi nazovi Zvezdasi koje interesuje samo pare…a vec se i pricalo da ce biti prodan i znao da ce to biti tako i da nece ni igrati pa se prepao za svoje pare…Pa nisu oni krivi za ovakvu situaciju u klubu iako ja njih ne branim, ali bar su stabilizovali klub, nikakve igrace nisu nasledili znaci nista nisu mogli da zarade prodajom, ustavri ne znam koliko je igraca i bilo kad su dosli…za godisnje funkcionisanje kluba treba 10-15 miliona, oni su ovdje evo cetvrta sezona, sad tek imamo tim koji nesto vrijedi, dug mozda nije smanjen ali nije ni uvecan, a trebalo je funkcionisati ove tri i ova sad sezona a to je nekih 50 miliona, ko je stvorio tih 50 miliona, pa ova uprava, kakva takva ali nesto su uradili !!!

Reply
milos јул 10, 2012 at 10:25

Ajde cuti

Reply
Aca јул 10, 2012 at 10:27

Ajde probaj za promenu da bar malo pises istinu i pogledas je u oci. Probaj i videces da uopste nije tesko. Ovako samo nam ponavljas napamet naucenu pesmicu koja blage veze nema sa stvarnoscu i cinjenicama.

Reply
delija rs јул 10, 2012 at 10:35

A istina je ?

Aca јул 10, 2012 at 10:43

Ne postoji moja i tvoja istina, vec cinjenice i stvarnost, a ti ne zel;is da je vidis i sagledas, vec nam uporno ponavljas nesto sto nema veze sa stvarnoscu i stvarnom situacijom u klubu. Ima tu dosta stvari, ali ako neces i ne zelis da znas za stvarnost ja ti onda ne mogu pomoci. Tvoja “stvarnost“ je daleko od prave stvarnosti i stanja u klubu. Kao nebo i zemlja. Ali bar pokusaj da vise ne pises neistine i ne pokusavaj da nas zamajavas. Glupo je.

Reply
Aca јул 10, 2012 at 09:48

Ovo nije prvi put da ne isplate novac Perovicu i on je tada cutao i nije ni rec rekao.A jel tehnickom greskom novac nije bio isplacen Petkovicu, Cosicu,Milovanovicu, Slavku Perovicu, Borhi itd ? Jel mozda tehnickom greskom nisu isplacene premije za pobedu nad partizanom i osvojeni kup sto je oko 15.000 eura po igracu ?? Jel tehnickom greskom jos nisu uplacene plate u celini za proslu sezonu i to bas svim igracima ?? Ti ocito ne razumes ili ne zelis da razumes. Lukic je greska i to velika.

Reply
delija rs јул 10, 2012 at 10:26

Izvini a ko treba onda da bude umjesto Lukica ??? sto se taj neko nije onda kandidovao sada i prosli put…svi bi oni dosli i htjeli da vode Zvezdu kad bi igrali Ligu sampiona i bili u plusu 30 miliona…Sve su to igracine koje si nabrojao, kamo srece da nisu ni dolazili ponovo u Zvezdu, to je greska uprave, sto ih je vracala, izuzev malog Cosica, a on nije igrao zato sto mu je isticala pozajmica…a kada se nema para pa normalno je da ces da isplats prvo radnika koji ti nesto znaci a tek onda onog koji ti ustavri nista ne znaci…samo bacas pare na njega kao i mi na pomenute nazovi igrace!

Reply
Aca јул 10, 2012 at 10:29

Ko umesto lukica ? Pa ne mislis valjda da je on Bogom dan i da mu je Zvezdu ostavio deda u nasledje da je rasturi i odvede u stecaj ? Ne brini ti nista ima ko ce da zmeni tog laznog predsednika i sigurno ne moze biti gori od “velikog“ patriote i njegovog savetnika vesica.

Reply
delija rs јул 10, 2012 at 10:38

Pa ne mislim da je Lukic Bogom dan i ne mislim da je idealan predsednik ali gdje su ti ostali sto bi vodili Zvezdu u ovakovoj situaciji, niko im nije zabranio da se pojave i kandiduju…

Aca јул 10, 2012 at 10:47

Svi znamo zasto se niko nije kandidovao, da ti sad ne pisem nesto stoi znaju svi, a ti pokusaj da ne ponavljas vise te izlizane i otrcane parole iz lukiceve kuhinje u stilu “zasto se niko nije kandidovao“ i slicne fraze iz kuhinje gorana vesica. Dzabe krecis, videce se sve do pocetka novembra, a onda ne brini ko ce biti predsednik kluba kada ovaj lazni bude najuren.

Reply
delija rs јул 10, 2012 at 11:02

Da se razumijemo…meni je Lukic uopste nebitan, boli me uvo za Lukicem, ako ce doci neko i vratiti sve dugove, napraviti jak tim, biti stalno prvi i sve ostalo, odlicno, neka dodje sutra odma, ja sam za…ali je ova uprava na celu sa Lukicem sigurno bolja od Den Tane i Toplice i bar nesto je uradila…

miki јул 10, 2012 at 10:55

Pa što se nisi ti kandidovao za predsednika ,ili bilo ko drugi kada Lukić već ne valja.A što se tiče ovih „velikih zvezdaša“ povratnika realno niko od njih nije zaslužio ni dinara kako su igrali ni Perivić, ni Milovanović, ni Petković, ni Kovačević.

Reply
Pera јул 10, 2012 at 09:21

Uporno se prave velike greške sa igračima „povratnicima“ (Marković, Koroman, Jestrović… Milovanović, Kovačević, Perović, Petković…).Sve su to „veliki“ zvezdaši. Vrate se u Zvezdu kada im treba vreme za oporavak posle povrede ili zbog loše forme izgube šansu da potišu ugovor u inostranstvu. Kao „veliki“ zvezdaši potpišu „skromne“ ugovore sa godišnjom zaradom od preko 200 hiljada eura. Nakon toga po pravilu odigraju očajno ili presede na klupi ili tribinama, a onda svaki od njih napravi problem, kao da se samo njima duguje. Nemaju oni više motiva da igraju za Zvezdu i zato pare ne treba bacati na povratnike nego uložiti na mlade iz omladinske škole. Možemo da zamislimo koliko bi klub bio na dobitku da je svojevremeno ponudio 2oo hiljada eura Djuričiću, a ne nekim istrošenim igračima, kojima povratak u Zvezdu služi isključivo kao prolazna stanica.
Naravno za sve ovo ne treba kriviti igrače, već upravu koja nezna da proceni od kog igrača „povratnika“će imati korist (igračku i finansijsku). Dosadašnja praksa je pokazala da nije bilo ni igračke(osim Lazetića) ni finansijske koristi sa ovakvim igračima.

Reply
Deki јул 10, 2012 at 09:31

Pa cekaj, a ko njima nudi tolike pare pa makar sedeli celo prvenstvo na tribinama??? Jel ja i ti mozda??? Ne, nego uprava!!! Sto nudi ako nema? I nemoguce je da bas svi bivsi zvezdasi odu na isti nacin iz Zvezde!! Ali doslovno svi!!!
Pa znaci li to da ako se MOZDA u klub vrate Pantelic, Zigic i drugi da i njih ceka ista sudbina????? Brate, pa ni jedan bivsi zvezdas nema za Zvezdu lepu rec, ali u zadnje 3-4 godine, da se razumemo!!!

Reply
Pera јул 10, 2012 at 09:37

Ko kaže da nijedan nema lepu reč. Stanković veoma lepo priča o Zvezdi.

Reply
Deki јул 10, 2012 at 09:44

Nisi me razumeo, svi koji su po drugi put dosli u zvezdu.. Milovanke, Perovic, Koroman, Kovacevic itd…

Reply
john deer јул 10, 2012 at 10:06

nebrini ti i ako se vrate(ZIGA,PANTELA,STANKELA) njima pare i netrebaju msm tih 40-50 iljada evra ,ali oni se nece vratiti iz jednog razloga jer nece da igraju po livadama!

Reply
:) јул 10, 2012 at 09:14

Kako klub može da stavi u zvanično saopštenje da trener Robert Prosinečki nije bio zadovoljan mojim radom na pripremama na Rogli, kad to nema veze s istinom? Nepotrebno me ponižavaju – rekao je Perović
Brukamo se dzaba.

Reply
milun vasilic јул 10, 2012 at 08:57

Moje misljenje je da bi trebao da igra jer je odlican fudbaler a za ostalo da se dogovori sa klubom to su mladi momci koji ponekad i pogrese kao i mi svi .
Pozdrav voljenom klubu

Reply
M.V.P јул 10, 2012 at 08:57

Lukicu ODLAZI!
Sve velike Zvezdase si oterao iz kluba!

Reply
lesa јул 10, 2012 at 08:40

brate, kukaju o prama a izgleda mi d a su tu smao zbog para. zar ne mogu d a se strpe koji emsec dok klub ne stane na svoje noge . kako ja mogu d azivim sa 450 evra mesecno a on ne moze da zivi jer mu klub duguje 30 000 evra ???

Reply
Deki јул 10, 2012 at 09:11

„neki mesec, dok klub ne stane na svoje noge“???? Pa dal ti citas sta pises??? Pa kad ce to da bude??
A drugo svaki igrac je dosao u Zvezdu zato sto mu je obecano i to potpisano kakva mu je zarada i kako se isplacuje!!
I trece, oni su njega doveli da bi ostavili utisak na navijace, i svi smo bili odusevljeni, odma’ se poceo vrti klip gde „Perovic lomi kicmu Nadju“ itd… Znaci u tom trenutku on je njima posluzio za marketing, oni su to iskoristili a sad mogu da nam pune glavu kako hoce!!!

Reply

Leave a Comment