Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Радаковић: „Момци су феноменални“

Припремни период пре почетка нове сезоне доста је краћи него претходних година, чиме је додатно отежан посао чланова стручног штаба који брину о кондиционој спреми наших играча. Тренери Радаковић и Радуловић ипак верују да ће екипа бити максимално спремна и да ће се резултати рада на Рогли и Златибору видети већ на почетку сезоне.

Прво желим да похвалим играче. Није никаква фраза, нити то кажем реда ради, али момци су феноменални. Најлепше и најискреније, од срца желим да похвалим момке и истакнем да све напоре издржавају са стилом и са духом и заиста ми је задовољство радити са њима. Доказаћемо, надам се да смо добро радили и да сам се на личном примеру уверио, да је у Звезди најтеже, али и најлепше радити. Нека се други не увреде, али тако је – истиче Профа који је у протеклих неколико месеци изградио одличан однос са првотимцима који му у потпуности верују и упијају сваки његов савет.

Неопходно је да између стручног штаба и играча постоји добар однос. Не кријем да користим многе педагошке и психолошке методе које су веома битне за квалитетан рад и сарадњу. У наредних неколико дана ћемо престати са дрилом, након чега следи завршна глазура пред утакмицу са Белорусима. Потребно је одрадимо још неколико тренинга на којима ћемо акценат ставити на брзину и експлозивност. У свом раду практикујем и да ослушкујем мишљења играча, и озбиљно схватам све што ми кажу или предложе – јасан је Радаковић.

Никаква тајна није да Профа има и одличне контакте са свим кондиционим тренерима најбољих европских тимова. Ничији рад не копира, већ само прилагођава ствари потребама које има у припреми свог тима. Свакако да ће му сва стечена искуства умногоме помоћи у припреми Омладинских репрезентативаца Спајића, Стојковића и Мијаиловића који ће се екипи придружити у самом финишу припремног периода.

Неће бити нимало лако, али спремам им посебан програм. Трудићемо се да их у најкраћем року оспособимо за најтеже напоре и да се тренеру Просинечком што пре ставе на располагање – уверен је Радаковић.

 

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

 

Повезане вести

13 comments

nele јул 8, 2012 at 00:39

Ako nam ovaj ne donese titulu nece niko 🙂 veliki gospodin i jos veci majstor svog zanata…

Reply
colaUE јул 7, 2012 at 21:47

Na zahtev kondicionog trenera ispred hotela gde su nasi momci smesteni postavljene su dve velike kade pune leda gde su igraci ulazili po povratku sa treninga!?!Da se malo rashlade :))

Reply
MaRe Delija јул 7, 2012 at 20:33

Breco DELIJE ajmo da napravimo veliku akdiju da nam se vradi nas Dragan Dzajic zato svi upadaj te..:) http://www.facebook.com/pages/Dragan-Dzajic-za-predsednika-Crvene-Zvezde/407836032586926 Voli vas vas DELIJA MaRe!!

Reply
bojan јул 9, 2012 at 00:53

dzaja je sam rekao da ne moze da se vrati dok ne rascisti licne probleme (svi znamo koje)

Reply
Luka јул 7, 2012 at 15:06

Ovaj Profa je veliki lik cini mi se… Pun pogodak sto je dosao… Ne znam da li ga je Robi birao ili ko, ali svaka cast…

Reply
jagodina navija za zvezdu! јул 7, 2012 at 14:51

I napred ZVEZDO tebe volim ja!

Reply
aleksa јул 7, 2012 at 15:31

jagodinac kako ste izgubili od onih amatera.

Reply
jagodina navija za zvezdu! јул 8, 2012 at 13:29

decko.boli mene uvo za fk jagodinu..za taj klub ne navijam vec za Zvezdu 😉 JACZ

Reply
gruja јул 7, 2012 at 14:11

Evo ga tipicno nasilno menjanje atmosfere, i skretanje paznje navijaca sa blata koje je juce bilo samo jedno u nizu…. Bas me zanima zasto prekjuce radakovic nije rekao da su momci fenomenalni, kao i babalj da je prezadovoljan u klubu i da je sve sjajno! Lukicu, podrzavao sam te prve dve godine, ali svakim novim danom si sve gori i smesniji…. Ajde sto si ti, nego sto brukas svetinju, stavljas Robija u pat poziciju, a sve nas mislis da pravis budalom…. E pa zeznuo si se… I razmazio posle izbora…. Dokle da cekamo?!!!!

Reply
Goran јул 7, 2012 at 18:50

Šta bre Robija. Pa Robi je oterao Perovića jer je laprdao o parama umesto da trenira. Ne, čovek nije mogao da sačeka da se greška ispravi. Evo ja ću da mu pozajmim 1000 e da ne kuka. Šta kao nema milionče na računu?

Reply
Jopa јул 7, 2012 at 21:35

A on kao nema para pa nije mogao da saceka…Prvo nek pogleda sta mu je Zvezda dala a kako on vraca…I svi iskusniji igraci koji da nije bilo Zvezde sad igrali u beton ligama Srbije…I ja bi isto uradio sto i uprava cak bi ga i oterao i nedao mu papire da ne moze da nadje drugi klub a da ne moze ni da trenira…Sta on misli ko je on da Zvezdi blokira racun…Nek se zapita sta je sa radnicima koji 3,4 god ne dobijaju platu a imaju porodice i placeni su mnogo manje nego on…Guzicom nije mrdnuo celu sezonu i nesto se buni…Da su osvojili titulu pa da kazes zaslzili su plate…Zaostali su 10 bodova i kako ih nije sramota plate da traze…Treba da ih se odreknu….To su bre obicne p—-…SAMO MI NIJE JASNO KAKO IH NIJE SRAMOTA DA NIJE ZVEZDE BILO NEBI NI NJIH……

Reply
Ja! јул 8, 2012 at 00:27

Totalno si u pravu ! Sram ga bilo. Prosinecki nije ni racunao na njega,zato mu je dobro palo ovo sa menicom.Znam iz pouzdanih izvora 😉

Leave a Comment