Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Златибор – Јутарњи тренинг, 7. јул

На Златибору ништа ново. Пола 10 ујутру време је када фудбалери Црвене звезде већ двадесетак дана насмејани и орни преко хотелског комплекса, свеједно да ли на Рогли или Златибору, силазе на терен, обувају патике и окупљају се на центру игралишта. Следи загревање док чланови стручног штаба поставе полигоне за трчање, затим Срђан Максимовић води голмане на једну страну терена, док на другој Радивоје Радаковић даје последња упутства играчима који је најбољи и најефектнији начин на који треба да изведу постављене задатке. Једна група ради вежбе за баланс из кога истрчава у спринт, друга у „пун гас“ излази из вежби снаге и гимнастике, трећа из скипа… На трибинама се број навијача повећава, ради се паклено, чује се се само топот патика. Трчање црвено-бели пресецају шалом или аплаузима, види се да им није више тешко, навикли су се. Такође, свесни су се да се старт сезоне примакао и да броје ситно до тренутка када ће се сва пажња посветити уигравању.

Након јутарњег тренинга заказан је састанак на коме је тренер Просинечки своје изабранике упознао са ривалом из другог кола квалификација за Лигу Европе, Нафтаном. У Белорусији је био тренер Кљајић који је своја запажања пренео Робију и играчима.

Следи ручак, обавезни одмор, и утакмица у 18 часова, између црвених и плавих. Иако је у питању међусобни сусрет саиграча, према неким најавама биће то прави такмичарски меч. Ко победи сигурно ће славити, а ко изгуби…има право да се љути.

 

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

 

Повезане вести

12 comments

Mimi јул 7, 2012 at 18:00

ovaj Savicevic ce biti igracina…treba ga forsirati sto vise..decko igra ubija..

Reply
11 јул 7, 2012 at 14:58

Bajkovic-Mikic Maksimovic Jovanovic Mladenovic-Mijailovic Evandro Milivojevic-Lazovic Babalj Kasalica.Dzokeri: Kadu,Savicevic,Asamoa,Milunovic.Za Evropu,ali trebamo da sacekamo,da vidimo da li ce doci Bakic.

Reply
Danijel јул 7, 2012 at 15:07

Ma nemas ti pojma ko ce igrati, vidi njega, ti ces odlucivat, suti tu i ne izmisljaj!

Reply
11 јул 7, 2012 at 16:08

Ja nisam ni rekao da znam ko ce igrati ali je moje pravo da napisem 11 koje bih ja voleo,lakse malo decko opusti se.

Reply
Legea јул 7, 2012 at 14:54

Ko izgubi mora da nosi na ledjima pobednike,jedan krug oko terena.

Reply
Danijel јул 7, 2012 at 14:49

Jako teski treninzi zbog kratkog vremena ima igraca koji se izvlace i zabusavaju pa nece cuditi ako jos neko dobije nogu za Beograd pre vremena!

Reply
kastiljo јул 7, 2012 at 14:36

kakva je atmosfera u ekipi zna li neko?pogotovo posle ovoga sa perovicem….

Reply
Bzzz јул 7, 2012 at 14:57

Pa lepo ti gore pise da su svi nasmejani i orni,i da vole da se sale.Covece nije niko umro samo je decko napustio pripreme i otici ce iz kluba.Da li si isto to pitao recimo kad je Kaludjerovic odlazio,ili kada Adi nije dolazio na pripreme ? Sta igrace boli uvo za nekog,lepo se kaze koga nema bez njega se moze,igraci gledaju sebe i zabole ih uvo za nekog drugog,kao sto sam vec rekao nije niko umro i nema razloga da atmosfera bude losa.

Reply
Ryber Palunko јул 7, 2012 at 13:47

Ja samo čekam da vidim ko će sljedeći niti najuren. Šta kaže interna kladionica u upravi, zna li ko? Ja tipujem na navijače.

Reply
Беране ЦГ јул 7, 2012 at 14:18

„Sljedeci“ да ниси можда из ЦГ?

Reply
Ryber Palunko јул 7, 2012 at 14:51

Nisam, brate, iz blaženo-nam-počivše Krajine.

Reply
Беране ЦГ јул 7, 2012 at 14:56

Ок.Поз.за Краjину.

Reply

Leave a Comment