Moja Crvena Zvezda
Други пишуКлупска дешавањаПрипремеФудбал

Перовић:“Један је Драган Џајић“

 

Marko Perovic

Као гром из ведра неба, јуче је београдским фудбалским круговима загрмела информација да је искусни фудбалер Црвене звезде Марко Перовић отеран са завршних припрема које клуб обавља на Златибору. Београдска температура која је већ данима у „дебелом“ плусу, још је више подгрејана изјавама и једне и друге стране, а дан након свих дешавања Марко Перовић је изјавио:

– Повредили су ме као човека. За 28 играча је било новца, али не и за мене. Новац је у целој причи и најмањи проблем. Док сам напуштао припреме размишљао сам зашто се овакве ствари догађају великим Звездашима. Ја сам већи Звездаш од многих који воде клуб и не могу да схватим да ми се овакве ствари дешаваку у вољеном клубу. Једиино што још желим да поручим је:“Један је Драган Џајић!!!“

Да подсетимо, Марку Перовићу је ово други боравак на црвено-белом делу Топчидерског брда. Перовић је, први пут, члан Црвене звезде постао 2000. године када је након НАТО агресије стигао оз родне Приштине. За седам сезона у нашем клубу (једну провео на позајмици у Јединству са Уба) забележио је 90 наступа и постигао 10 погодака. 2008. године преселио се у швајцарски Базел, а затим 2010. године одлази у америчку МЛС лигу и постаје члан Њу Ингланда. Након опоравка од теже повреде, Перовић је децембра 2011. године поново обукао црвено-бели дрес, али је забележио свега један наступ.

Повезане вести

104 comments

Bane Bumbar јул 8, 2012 at 23:38

Mislim da su vodje navijaca preplacene u odnosu na igrace 🙂
LUKICU ODLAZI, VESICU SISO!

Reply
mile pi јул 8, 2012 at 16:34

Naravno na sajtu i foruma Delija ni jedan jedini komentar na trenutno stanje u klubu,pripremama itd.izvinjavam se unapred ako neko uspe da nadje,ja nisam.Iako su tokom cele sezone mozda bili i najbolji deo ovog raspalog sistema,moraju vise da se ukljuce oko desavanja na samom terenu.Nekako reakcije na igru uopste nisu adekvatne,kao i da ne gledaju utakmicu,osim u par navrata za hocemo gol itd..Nema potrebe da pozivamo igrace posle svake minimalne pobede da dolaze ispod severa.
Ne znam gde nam je spas u ovoj situaciji,znas kao uprava se bori,Lukic veliki ganci,zivi za zvezdu,Robi isto ali nekako samo se gomilaju nelogicni i pogrrsni potezi,sve to mozda govori da osim zvezdastva mora da postoji jps nesto.
Perke,kao i tvoji predhodnici tako si i ti u pravu.
Mora nesto da se pokrene,nek bude sa istoka i zapada.Ipak Vesic,Vasilijevic…i da ne nabrajam vise,prepoznace se oni sami nisu za nas klub..
I na kraju nasem marketingu jedno veliko BRAVO!!!!!!!!

Reply
cax јул 8, 2012 at 14:02

dal predsedniku kasni plata?!

Reply
Denis јул 8, 2012 at 11:08

Nisam nikada napadao i pisao protiv Lukica do ovog trenutka. Ipak se on prihvatio da vodi klub kada niko drugi nije hteo. Klub se raspadao,ali posle desavanja sa Petkovicem,Milovanovicem, Kovacevicem, i na kraju ovo sa Perovicem je prelilo casu. Zar sve i jednog povratnika treba oterati iz kluba. I sada se trebamo nadati da ce doci Milijas ili Lukovic,pa nisu ludi,kada vide sta se desilo njihovim prethodnicima. Zao mi je Perovica. Nikako uprava nije smela ovo da uradi i vec navijace koji su mahom protiv njih da jos vise izrevoltira,ali sami su sebi krivi. Isplatili su skoro 30 fudbalera i za njega je bas ponestalo para. Neka prodaju nekoga,a ne samo raskidaju ugovore. Kada smo poslednji put napravili milionski transfer, a za razliku od nas komsije to rade. Doduse ne cesto,ali za nase uslove sasvim dovoljno. Definitivno se mora nesto iz korena menjati. Krivo mi je sto se nije pojavio protivkandidat Lukicu na izborima,ali sta da se radi. Tesko je krenuti sa temeljitim promenama ukoliko su vodje navijaca potplaceni i kupljeni,jer od njih mnogo zavisi. Nadam se da ce dokazati suprotno,jer ponavljam ovo sa Perovicem je prelilo casu. Po meni definitivno ga trebaju vratiti u tim,javno mu se izviniti, coveka isplatiti i da nastavi sa pripremama. Ukoliko to ne urade,neka pakuju kofere i napustaju Marakanu,jer nema vise smisla

Reply
Чича јул 8, 2012 at 09:58

Немам намеру да браним Лукића и садашњу управу.Сматрам да су имали више грешака од када су на челу Звезде. Међутим, када су у питању ови наши играчи, поготово ови повратници чија је каријера била на издисају, сматрам да се нису понели коректно према свом „вољеном“ клубу.Пре свега, они добро знају каква је ситуација у Звезди а и у српском фудбалу.Знају да су овде присутни велики финансијски проблеми, да се касни са исплатама (не само у Звезди, и комшије имају ових проблема). Па зашто се онда враћају у Звезду ако не могу да прихвате кашњења у исплатама. Са друге стране на терену не показују ништа.Али није то само карактеристично за ФК Црвена Звезда и њенњ играче. Навешћу само примере наших великих стручњака Радомира Антића и Дуде Ивковића.

Reply
Iznogud јул 8, 2012 at 10:49

Sta lupetas,sve su ostale isplatili,samo njega nisu. Kako se nije desilo da nekoga od stranaca preskoce,vec opet povratnika. Sto se tice toga koliko je pokazao,pa koliko da pokaze povredjen covek. O necemu kada nisi informisan i ako se ne razumes,nemoj ni da pises. Puna podrska Perovicu. Zao mi je sto jedan igrac i zvezdino dete dozivljava da ga na ovaj nacin teraju iz kluba. Zar je to zasluzio?

Reply
Uros јул 7, 2012 at 23:28

Perovic je po drugi put izostavljen pri isplati i neka je reagovao ovako.Celu godinu pisem o raspalom stanju u klubu i dosta toga se pokazuje kao tacno,svima zivima na ovom svetu se duguje,od portira pa nadalje.Bukvalno svaki igrac koji trazi pare dobija pedalu,jedino se Mikic tu izvukao kada je kao kapiten u ime igraca isao kod lukica,a ovaj mu debil preti navijacima i govori kako je kvaka sa druge strane…Milovanovic,Cosic,Petkovic,Perovic,ko je sledeci na spisku onih koji kad zatraze pare dobiju otkaz.Nema utakmica pa ce i ovo sranje da im prodje,verovatno tako razmisljaju,od delija se niko ne oglasava,na njihovom sajtu slucaj Perovic i ne postoji,kod njih izgleda nista od ovog sto se desava u Zvezdi ne postoji,kod njih smo mozda i prvi,kod njih je vazna stabilizacija kluba i lukicev duks,e pa serem vam se u vasu stabilizaciju.Sto se tice nezadovoljnih navijaca koji ovde pisu,ako ne se ne oglase protiv Belorusa bolje da cute,ako se i dalje nastavi sa cutanjem pa mi za bolje onda i nismo,pocnite sa prozivkama zapad i istok ce sigurno prihvatiti,ljudima je pun klinac ove zajebancije.Pozdrav svim pravim Zvezdasima!!!

Reply
CZv јул 7, 2012 at 22:16

Ukaljase ime decku… Perke <3

Reply
Miki Delija јул 7, 2012 at 21:42

MARKO UZ TEBE SMO!!!! UPRAVA NAPOLJE!!!!! DS89NB

Reply
van basten јул 7, 2012 at 20:38

ili vlada konfuzija ili neznanje u dovodjenju igraca.nije u redu to sto perovic nije isplacen ali zasto je doveden da bi bio u drugom planu.onda je bolje da su ubacili nekog klinca umesto njega,ionako nije imao zapazenu ulogu.verovatno je kroz klub u poslednjih dve godine proslo 50 igraca bez ikakvog plana. pojavila se vest da u interu ne racunaju na dejana stankovica i razmisljam kako bi bilo dobro kada bi se vratio u zvezdu da ovde zavrsi karijeru uz titulu i kao pravi vodja jedne nove zvezde.a onda se desi ovako nesto i to po ko zna koji put prema bivsim igracima i ne mogu da zamislim taj blam kada bi se slicno desilo i dekiju.ovoj upravi je spas ulazak u evropu a osvajanje titule stoji pod obaveznim.mislimda im se ne pise dobro ako ne bude ovih rezultata.desice se i vesicu neka nova trojka i skrenuti mu paznju da je i za njega zabranjen ulaz.

Reply
Kastro јул 8, 2012 at 10:52

Aloooooo kakav drugi plan. Kako povredjen igrac da igra i da pokaze kvalitet. Covek je odlicno levo krilo,samo ga je povreda malo unazadila

Reply
MaRe Delija јул 7, 2012 at 19:53

Ja mislim da bi najbolje bilo da na svakoj utakmici pored ostalih pesama pevamo jedno svi u glas! DZAJO VRATI SE!!! Ja mislim da bi se Dzaja vratio cim zavrsi to sto ima na sudu..tako da bi konacno Zvezda pocela da lici na ozbiljan klub i da svi mi budemo ponosti na nasi Zvezdu!! Jedan je Dragan Dzajic !!!

Reply
Delija јул 7, 2012 at 19:46

MI SMO VOJSKA DRAGANA DZAJICA!

Reply
Bla Bla јул 7, 2012 at 18:56

Doji nam Dzaja…..Lukici MRS IZ ZVEZDE!! I povedi bucka i ostale!!

Reply
Zika јул 7, 2012 at 18:44

Nemaju para za plate ali imaju da se „Vodje“ provode na moru, voze skupa auta i tako to, a za uzvrat nece pjevati uprava napolje…. E moja Zvezda sta ti rade ovi lopovi i neljudi…Dzajo iskrene Delije te mole da nam pomognes i da vratis Zvezdu na njeno mjesto

Reply
branko јул 7, 2012 at 18:40

Da li pos
toji na svetu jos neki klub kao sto smo mi gde se svo ovo djubre objavljuje javno…? Mislim da ni ovaj sajt ne sme sebi da dozvoli da ovo torokanje i prljav ves ovako iznose pred celi svet. Interes je Zvezda a ne neki Perovic ili neka uprava… Otici ce i jedni i drugi , aovaj blaam koji vi objavljujete gledaju svi i nasladjuju se.

Reply
Zika јул 7, 2012 at 18:57

Branko pametnije ti je da sutis!!!Nego treba da se suti ovoj lopovskoj upravi i da se ne prica sta nam rade, pa treba ovo kao udarnu vijest na tv-u staviti kako lopovi unistavaju najveci srpski klub!!!Smucile su mi se i vodje, ne mogu da vjerujem da su se ovamo prodale i da su ispali p…. najvece!!!!

Reply
rille83 јул 7, 2012 at 19:19

Covek je samo rekao istinu i kako se ustvari radi,kako rade i ovi preko brda ali ne mi moramo biti najgluplji!! Ako je postojao problem zar nije bilo bolje da se to sakrije,da se igrac kazni,isplati mu se kes i ujedno se proba da ga nekom prodamo. Kako cemo s ovim potezom,mi,kao klub biti u plusu,pa to nema sanse,napravljen je dodatan trosak. I da se razumemo,sto posto sam na stranu PEROVICA!!!!

Reply
milos јул 7, 2012 at 22:41

Rile, zasto vise ne volis Lukica, promenuo je after shave!?

Reply
patriota јул 9, 2012 at 13:18

Ovakva sramota ne moze da se sakrije. Marko trazi svoje pare, a uprava ga sklanja sa priprema pod izgovorom da se nije zalagao. Uprava je sramota za takav klub kao sto je nasa Zvezda. I ovo nije prvi put, sablon se ponavlja, a takav odnos prema igracima vodi nas na samo dno…Zvezdas sam 30 godina, ali ovo ne mogu da gledam.

Reply
Zika јул 7, 2012 at 18:39

A kad sam ja pricao ko su Luki Vesic i kompanija vi meni lupate minuse, e evo vam sad njih… treba otjerati g… napolje u grob ce nas leci…Dzajicu pomagaj ako boga znas!!!!!

Reply
rille83 јул 7, 2012 at 19:24

Nista ti mali nisi rekao a da mi nismo znali!!! Mi samo,za razliku od tebe,vidimo da niko nece da se prihvati naseg kluba,da nam je preko glave smenjivanja uprave,trenera,igraca svake godine po nekoliko puta! A kolko si upucen u desavanja,vidi se iz tvoje poslednje recenice!
Stavite sebi u glavu vec jednom DZAJA JE ZA OVU UPRAVU I PODRZAVA LUKICA!!!! I zato mi je nelogicno da jednog napadate a drugog podrzavate!!!!

Reply
Zika јул 7, 2012 at 20:52

Nisam ja mali, ja kad sam druze moj sa deset godina ,sam,putovao sam po 12 sati da bi gledao zvezdu ti nisi ni znao sta je zvezda a i sad sam redovniji na tribini nego ti vjeruj mi. Kao prvo Dzajic nije za ovu upravu lopovsku samo sto ne zeli probleme da pravi a nikad ne bi podrzao vesica lopova koji vedri i oblaci u zvezdi. Kao drugo puna mi je ona stvar ovih sitnih lopovcica i kriminalaca na tribini koji su se prodali za pare sto upravi sto drzavi!!!Je li i jednu jedinu stavku sto je obecao Lukic ispinio ajde mi kaze?

Reply
Republika Srpska јул 7, 2012 at 18:35

hajde lukicevi piuni podanici i placene vodje lupajte minus za minusom da vidim koliko vas ima i koliko cu da ih sakupim.ako je na severu zabranjeno skandiranje protiv uprave imaju ostale tri tribine sa koih ce se cuti UPRAVA NAPOLJE LUKICU VESICU I BORANIJO MARS IZ ZVEZDE POZ ZA SVE PRAVE I ISKRENE NAVIJACE

Reply
dekica јул 7, 2012 at 18:19

Jesi veliki Zvezdas, ali fudbaler nisi!! Da je on toliko dobar igrac (skoro da nije ni igrao), ne bi se vracao kod nas u najboljim godinama (28)…Vjerovatno se nije vratio radi para, nego cisto da se vrati u formu da bi opet otisao u inostranstvo, tako nam je isto i Tosic uradio….nisam za Lukica, ali da ima para za sve igrace, a za njega da nema ne vjerujem….Dzaja vrati se!!!!!

Reply
apis јул 7, 2012 at 19:15

lupas

Reply
dekica јул 7, 2012 at 19:47

ajde mi reci samo kad si tako pametan, sta je uradio od kako se vratio???

Reply
Kastro јул 8, 2012 at 10:56

Koliko samo lupetate,kako povredjen covek da igra. A sigurno se u Zvezdu neko vratio zbog para,pogotovo iz Mls lige. Ne lupetajte

Reply
dekica јул 8, 2012 at 20:24

ajde onda sve povrijedjene da primimo, neka sjede ljudi na klupi…jbt, nismo bolnica :PPP

fringe јул 7, 2012 at 17:44

Bogami nisam verovao da su vodje na platnom spisku, ali koliko vidim mnogo ih ima cak i na sajtovima. Nece ovo izaci na dobro, nadam se da gresim.

Reply
Dragan Kg јул 7, 2012 at 16:28

Ne zna covek sta da misli u vezi svega ovoga. Sezona jos nije ni pocela, pripreme su na pola, a mi se vec raspadamo, puca na sve strane! Smejemo se grobarima a izgleda da je podela kod nas jos veca, samo sto se ta podela ne vidi na stadionu jer bi bilo zestokih tuca i batina a mozda bi i mrtvih bilo, to niko ne zna! Sto je najgore i jedna i druga strana su u pravu. Ova uprava je zatekla haos, klub pred gasenjem, nije se imalo para za naftu za kosilice, svi traze pare, dosta od tih koji traze nisu na terenu zaradili ni za kiselu vodu ali moraju da budu isplaceni. Bio je tu VELIKI ZVEZDAS Ivic, dovodio je neke anonimuse za velike pare, doveo smesnog trenera makedonca, napravio haos, dugove i otisao. ovi su sve to nasledili. E sad, moralo se i moglo se za vreme njihove vladavine vise uraditit na terenu. Gubili smo titule zbog poraza od nekih levih ekipa, cesto su ti porazi bili i na Marakani (neosvojiva tvrdjava- kako je to smesno zvucalo posle tih poraza). Bila su i dva derbija u kojima smo direktno mogli do titule, na jednom nas unisti sudija jer nije hteo da svira dva ocigledna penala, a onda onaj njihov „strasni reprezentativac“ raspali sa 30 metara i zbogom titulo. A opet u tom drugom derbiju, VERNI NAVIJACI koji kazu ZVEZDA JE ZIVOT SVE DRUGO SU SITNICE, nisu hteli da dodju i podrze klub u direktnoj borbi za titulu, odjednom su postali veliki vernici. A zivo me interesuje da li neko od njih nije sedeo ispred malog ekrana pio pivo i psovao na sav glas i ako je Velika Subota??? (ja priznajem da jesam). Evropa? O toj epizode ne treba ni pricati. I akosmo tada imali mnogo losiji tim nego sada, izgleda da ce nam najbolja evro-avantura biti onih 5-2 protiv Tbilisija, a onda i onih 2-1 protiv mrtve Slavije kada nam svi evro-snovi ostadose na onoj stativi Blazica kod 2-0 za nas. Od ostalog vredno pomena je samo onih 7-0 protiv onih indijanaca i ona atmosfera za pricu. Sve ostalo od Apoela do Rena treba sto pre zaboraiviti, ili naprotiv, mozda se toga bas treba secati, jer to je put kojim ne treba ici !!! Imamo li buducnost? Ite kako imamo, ali treba sloziti mnoge kockice. E sad da li to ova uprava moze i ume pokazace samo vreme, a tu je nas najveci problem, JER MI VREMENA NEMAMO!!! I na kraju, sta ocekivati od predstojece sezone??? Tu bih se vratio na pocetak ove moje price- ne zna covek sta da misli !!!

Reply
rille83 јул 7, 2012 at 15:57

Alooo breee KADA CE TE prodati nekog igraca!!!??? Samo otkaze delite!!! Zasto svake letnje pripreme i svaki letnji prelazni rok mora biti katastrofa uradjen,ZASTO!!!??? Zasto sami sebe ubijamo,ZASTO SMO PRAVI CIGANI!!!????

Reply
Branimir јул 7, 2012 at 15:36

Шта значи: бити велики Звездаш, већи од неких других?
Ево, сви о томе причамо, дајући за право Перкету или Управи за све ово што се између њих дешава, јер. сасвим логично, Звездаш не може бити равнодушан и инфериоран када су у питању интереси Звезде. (Ево, сада се намеће још једно сасвим логично питање: шта су интереси Звезде када се ради о односима према играчима?)
Ја мислим да је то спремност на жртву и одрицање по цијену властитих интереса.
Пошао сам од давно прихваћеног принципа о неповредивости интереса породице, који је постављен у филму Кум 2 да члан једне породице не смије никада бити против своје породице, окретати јој леђа или пружати реалну или логистичку подршку другима, чак и онда када породица није у праву. То је један доста високо постављени стандард који је укратко исписао сву животну филозофију опстанка једног колективитета. Схватам да нам „мафија“ не мора бити узор у одређивању моларних стандарда понашања. Али сам потпуно убијеђен да смо окружени мафијом и да није најсретније рјешење гледати на свијет само својим очима. Како год било, наметнула ми се нека сјена на лице и жал због овога што се дешава. Али, прочитао сам изјаву Великог Звездаша, па сам морао да кажем гласно: Перке, ти јеси сигурно Звездаш, можда и већи од неких других (каквих ли их све има), али ниси велики Звездаш.
О Управи нисам говорио и она не може бити призма кроз коју се огледа величина великог Звездаша. Она је мала и неважна за ово питање, али често и право искушење за тај тест. А када сам је већ споменуо, могу само да кажем да је Управа Звезде мала, да не може бити мања и да никада није била мања као данас. Да имају и зрно поноса и достојанства или жеље за Звезди учине добро и поднесу личну жртву давно би рекли: уморни смо, не можемо више, узми палицу, трчи и не окрећи се.
Са Перовић се једино слажем у томе што се по ко зна који пут показало да је заиста „само један Драган Џајић“. Нико га никад, нигдје и ничим није у томе демантовао, Нити може.
А нама остаје за наук да се не палимо наивно као новогодишње прскалице и не прихватамо лаковјерно класичне индоктринације о тенденциозној дискредитацији и оцјени моралног кредибилитета људи који су били на челу српског народа. (Част свима, Звезда је српски клуб. Барем је ја тако доживљавам. Или, барем онолико колико је Србија држава српског народа.) Историја плаче за нама јер о историји српског народа и вођама које су били на његовом челу нисмо научили нити запамтили скоро ништа.

Reply
Zvezdas Rijeka јул 7, 2012 at 16:19

Ajde ne drobi gluposti, čovjeka su htjeli da prevare za pare i da ga otkače i to je sva mudrost.
Šta svi treba da trpe i ćute da ne bi povredili UPRAVU koja se krije iza imena kluba, pa tako kao ispada da su igrači g… jer štete i kvare ugled kluba, ma fuj!!!
Treba svi igrači da bojkotuju ako im dan još zakasni plata pa da vidimo.
Imali nemali pare ko ih jebe više, potpisali su ugovore takve kakvi su, doveli igrače i to mora da se poštuje, ako nisu imali garancije da će imati dovoljno u budžetu, nisu trebali da potpisuju ugovore, lako je tako obećavati pa krasti i lagati!
DOSTA VIŠE !

Reply
Branimir јул 8, 2012 at 01:33

Нико никога не може преварити. Новац и дуг се мора платити, милом или силом, путем суда. Ту настају проблеми. Очигледно је да новца нема довољно и да сви различито гледају на приоритете. Стварност је сурова. Шта да се ради? Хајде, заврши причу до краја. Дуг је 40, ко зна колико? Шта? Апсолутни бојкот? Продај све што вриједи и плати дугове? Ако треба и Маракану? Да ли би угасио клуб по цијену да узмеш милионе? Ја не бих, никада. Шта ће ми живот без тебе, драга, кад другу љубав не желим да имам. И ја кажем – доста више, али шта ћемо сутра?

Reply
Žile јул 7, 2012 at 15:21

Marko tebe teraju iz kluba,a mene će ovim oterati sa stadiona.Ako na utakmici protiv Belorusa sever ne bude skandirao protiv uprave ili mi neko razbije glavu zato što ću vikati Lukiću odlazi 🙂 ,sledeći meč Zvezde gledam kući na tv-u,a vratiću se kad krene borba protiv ološa.Dosta je bilo laži i obmana!Mi smo isuviše veliki klub da bi nas i dalje vodili ovakvi ljudi.
Zvezda Zvezdašima a ne Lukiću i mafijašima!

Reply
MILAN KG јул 7, 2012 at 18:16

ja necu da me lome neki lukicevi puleni zato sto sam protiv njega od kad je ova uprava ja sam bio samo na utakmicama u kg sa metalcem protiv radnickog nisam mogao radio sam .

Reply
Srdjan јул 7, 2012 at 15:15

Pali smo na niske grane. Niti smo sta osvojili (na ona dva kupa se popisam) niti smo se finansijski oporavili. Ne znam ko je odgovoran da li Lukic ili njegovi saradnici ali ako kazu da smo veliki klub onda je valjda u svakom velikom klubu normalna stvar da se igrac isplati prema ugovoru!

Reply
ALcaponeDeLiJa јул 7, 2012 at 15:10

Jedini spas za Zvezdu jeste privatizacija,ali ne privatziacija za 1 evro(tad je bila njemacka marka) koja se priprema Zvezdi jos od 1992 godine…sta je problem,pa vidis problem je to sto se svako ko je bio na celu Zvezde obogatio samo je Zvezda isla svakim danom korak unazad,hapse Dzajica koji nije kriv a menadzeri i ljudi koji su krivi,rade svoj posao i zive po inostranstvu…Dzaja na sud nije odveden da mu se sudi i da mu se presudi vec je odveden da se skloni od Zvezde,jer je on jedini bio ta licnost koja je Zvezdu mogla da ocuva,a sad im je put otvoren,sve se planski i vestacki radilo,prvo jedan od vodja(a danas se taj isti bavi politikom i sedi u FSB,pazi sa sipke na funkciju)udarao svima onima na severu samare ko nije hteo da skandira Dzajo odlazi(Zenit),navodno zbog lose igre,iako je Zenit tad bio jaci od nas 2x a sad 22x,realno.To je navodno bilo slucajno,e onda se Dzaji namesti sud,privodjenja koja se samo vidjaju u filmovima Al Pacina i De Nira:) i kad je u pitanju sicilija:),sve sasvim slucajno,onda ti svedoci(Drula,Njegus…)niko netereti tog coveka nizasta,i sve se to razvlaci da bi mi dogurali dovde dokle smo dogurali…onda na sve to ko zna kojim cudom dodje Vesic u klub,i tu pocinje ludilo…e sad sta je problem broj dva,nije problem privatizacija,prava privatizacija…koja glasi,Crvena Zvezda vredi 200 miliona evra,,Zvezda duguje 40 miliona evra,kupac kupuje 51% vlasnistva kluba i postaje vecinski vlasnik kluba tj.predsednik,a ostalih 49 posto izlazi na prodaju navijacima kroz akcije,sta to znaci to znaci da svaki covek na svetu moze d akupi akcije ali da niko nemoze kupit vise od 1% akcija…vecinski vlasnik je duzan po zakonu da nemoze da mijenja namjenu kluba,niti da mijenja ime niti one stvari koje su zasticene zakonom(a to bi trebalo da je zasticeno jer to je interes i same drzave),duzan je u roku od 6 meseci da otplati dug kluba i da u roku 5 godina pokusa da otkupi sve kacije kluba,ali to pretezno nikad nebude tako,tako je u Arsenalu,tako je u Celziju,tako je u svim privatizovanim FK,Roman jeste vlasnik Celzija ali nije vecinski vlasnik i nemoze on sd da srusi Celzi a da sagradi ili napravi fabriku aluminijuma:).Svima je jasno da Zvezda i partizan(ali sta me briga)morjau biti privatizovani kad tad,i to je neminovnost ali oni beze od normlane privatizacije,zato sude nevinom Dzajicu i stopiraju ga da s evrati,i spremaju Zvezdinu prodaju za 1 evro a verujte mi da je Vesic jedna od pokretaca svega toga,Vesic je politika…dok je Lukic obicna marioneta koju u Zvezdi niko i nista nepita, i to je ziva istina,tu je da uzme procenat,da se slika,da s esmije,trckara na pripremam ko da ce on da igra a ne Babalj,znaci oni spremaju Zvezdu za prodaju ali ne za onu prodaju koja bi trebala da bude,vec dzabalesku:).e sad ja sebi posle sveg aovog aposatvim jedno pitanje,koji bi stranac dosoa i kupio Zvezdu?Odgovorno tvrdim,NIJEDAN!ZASTO,IZ MILION RAZLOGA,NAVEST CU SAMO JEDAN,NENORMALNA DRZAVA I SVI OSTALI(jer su oni ti koji trebaju da sprece ovo sto se radi,medjutim oni su u dilu,nije slucajno skundric predsednik sd,ili vesic u fk),LIGA AMATERSKA,KLUBOVI U OFSAJDU I U DUGOVIMA DO GUSE,NAVIJACA SVE MANJE I MANJE(OSIM NASIH JER SMO IZGLEDA STVARNO VERNI KAO PAS),TV-e PRAVA NEPOSTOJE,MARKETING NA IVICI SOLIDNOG KOJI VUCE KA LOSEM,FSS U PM,A IGRACI PRECENJENI I PREPLACENI,I SAD JA KAZEM KO BI TO DA KUPI?a ovo sto je se desilo je smao poledica svega,niti je bio prvi niti ce biti poslednji,a posle nas idu sledeci,jer smo mi Zvezdasi u svemu prvi:),pa cak i u propadanju nazalost!

Reply
milos 90 јул 7, 2012 at 14:47

Perke u potpunosti si upravu!!!

Reply
Koja јул 7, 2012 at 14:42

kao sto rekoh pre nekoliko dana Lukic i kompanija zajedno sa fudbalskim savezom od Zvezde prave Javor!

Reply
Sova јул 7, 2012 at 14:38

Ovu su sramotne godine za klub, nikada veca kriza, ali cini mi se da je veca ona u dobrom ljidstvu u klubu a ne u finansijama! Hedan je Dzaja!!!!!!!

Reply
MaRe Delija јул 7, 2012 at 14:32

Dokle ce placene Vodje Delija na severu da brane Lukica i da se ne cuje Lukicu odlazi!!! Zato svi na Zapad da mu skandiramo Lukicu ODLAZI ! Jer ovako nemoze vise..jeste da je preuzeo klub pri raspadu i da smo bili pred gasenjem,doveo je sponzore gazprok i ve je to ok hvala mu..ali vidi se da je nesposoban za druge stvari gde su titule,gde je evropa? Dug jos veci dokle ce velike prave zvezdase da tera iz kluba..kako da u toj Zvezdi nema jednog Duleta Savica,Binica,Karasija..??? ima samo ljude koji ga guraju da bude predsednik kao toleta u fss! Zato svi u glas LUKICU ODLAZI!!!

Reply
ALcaponeDeLiJa јул 7, 2012 at 14:45

SVE SE SLAZEM,li duleta savic anespominji,kad se zavrsi lumperaj na sudu sa Dzajom vidjet ces sta ce Dzaja d akaze,kao zavrsnu rec na sve ovo sto mu se dogadja…Diku Stojanovica i Savica,ma samo cuti!!!

Reply
Dragan Kg јул 7, 2012 at 14:27

Zasto vam toliko treba da odobrite i objavite moj komentar???

Reply
Dimitrije Živanović јул 7, 2012 at 14:25

Sve dosad sam bio za Lukića i ovu Upravu. Vjerovao sam njihovim potezima, sklapljanjem sponzorstava, itd. Ali već na samom početku njihove ere razočarao sam se kad su smjenili Pižona, koji je unatoč slaboj igri, ali i slabom igračkom kadru pobjeđivao (da izuzmemo derbi i ut sa Metalcem). Adža dovodi Dostanića „da protrese ekipu“, čovjek prokockao sve i jedva uspio da uzme kup. Sad je tu Robi. Čovjek koji ima harizmu, uživa poštovanje miliona navijača, ali nema jasnu viziju za stvaranje stabilne evropske Zvezde (a za to budimo realni nema ni sredstava, nit’ Lukić kao prvi čovjek ima tu viziju). Dovode se igrači poput Babalja(300.000e) i zamazuju se oči navijačima. Svaki put ista priča „uzimamo titulu“, pa de bre dokažite to na terenu. Napadamo sudije, Karadžića, FSS što nam Metalac i slični uzmu bodove…pa nisu oni krivi što mi 80 minuta kružimo oko 16m kao „kiša oko Kragujevca“. Hiljade pasova (unazad), neki kobajagi šutevi, golovi na sreću..to nije Zvezda kakvu bi iko želio. Otjerati Perovića, Kovačevića, Dekija, Ćosića, to je čisti bezobrazluk. Ja sam, i nadam se većina realnih navijača, za smjenu Vladana Lukića i trenutne Uprave (one u kojoj sjede estradni umjetnici poput Lukasa), i dovođenja novih sposobnih ljudi, a po meni su to Džaja, Jugović, Dika Stojanović i svi pravi zvezdaši koji su spremni da svo svoje vrijeme i živce ulože u rad kluba.

Reply
Nemanja Muslin јул 7, 2012 at 14:22

26 .jul..neka budu puni istok i zapad ! http://www.mozzartsport.com/vesti/pa-ovi-ljudi-su-neunistivi znate sto,jer svi cute !krajnje je vreme da se nesto preduzme..neko ce reci pozivam na nasilje..da pozivam jer drugi nacin ne postoji.

Reply
Stefan јул 7, 2012 at 14:09

A niko ni da pomene da je Vidic dao pare za plate……….Vidi se koliko je uprava nesposobna……

Reply
Marko јул 7, 2012 at 14:27

Brate kako to mislis Vidic dao pare, nisam u toku?

Reply
Stefan јул 8, 2012 at 02:02

Pa brate dosao covek u BG,ispisao cek i isplatio plate….A to sto jajare kao sto su Lukic i Vesic, nece da objave to,samo znaci da u njima nema ni lj od ljudi.Posle nekog vremena Vidic ce se vratiti u Zvezdu,pa ce ga Lukic najuriti zato sto se raspitivao oko novca i naravno demantovace ovo….

Reply
Marko Stevanovic јул 8, 2012 at 02:41

Hvala ti brate za ovu informaciju! Vidara ima status sveca u mojoj kuci, a ovo je dokaz da ne gresimo. A Vesica ce valjda da stigne ‘nagrada’ za sve sto radi Zvezdi…

Reply
Delija јул 7, 2012 at 14:07

Robi treba jasno i glasno da se izjasni po ovom pitanju.. A Lukica treba da smijenimo,ako sada imamo mehanizam za to?! To je covjek koji i pored nekih pozitivnih stvari ipak nije dorastao funkciji koju obavlja.

Reply
Nemanja Muslin јул 7, 2012 at 14:17

Bilo da ste za Robija ili ne,on je uz Lukica.Kada god je bio neki problem,on se nije iznjasavao,osim u slucaju onog strajka igraca,kada je samo napomenuo da je i njemu tesko.Perke je lepo rekao da mnogo veci Zvezdas od onih kojih vode klub ( ne sumnjam u Robijevo Zvezdastvo,ali kao sto si rekao covek mora jasno da se izjasni ).

Reply
Zvezdas Rijeka јул 7, 2012 at 16:28

Pa Robi nema sta tu da se petlja, on je zaposlenik fk.Crvena Zvezda i radi profesionalno za svoju platu, nije njegovo da kritikuje rad uprave, pa nismo mi oni preko pa da kao Stanoje pravi cirkus bez obzira sto bi bio u pravu.

Reply
Dragan Kg јул 7, 2012 at 14:04

Ne zna covek sta da misli u vezi svega ovoga. Sezona jos nije ni pocela, pripreme su na pola, a mi se vec raspadamo, puca na sve strane! Smejemo se grobarima a izgleda da je podela kod nas jos veca, samo sto se ta podela ne vidi na stadionu jer bi bilo zestokih tuca i batina a mozda bi i mrtvih bilo, to niko ne zna! Sto je najgore i jedna i druga strana su u pravu. Ova uprava je zatekla haos, klub pred gasenjem, nije se imalo para za naftu za kosilice, svi traze pare, dosta od tih koji traze nisu na terenu zaradili ni za kiselu vodu ali moraju da budu isplaceni. Bio je tu VELIKI ZVEZDAS Ivic, dovodio je neke anonimuse za velike pare, doveo smesnog trenera makedonca, napravio haos, dugove i otisao. ovi su sve to nasledili. E sad, moralo se i moglo se za vreme njihove vladavine vise uraditit na terenu. Gubili smo titule zbog poraza od nekih levih ekipa, cesto su ti porazi bili i na Marakani (neosvojiva tvrdjava- kako je to smesno zvucalo posle tih poraza). Bila su i dva derbija u kojima smo direktno mogli do titule, na jednom nas unisti sudija jer nije hteo da svira dva ocigledna penala, a onda onaj njihov „strasni reprezentativac“ raspali sa 30 metara i zbogom titulo. A opet u tom drugom derbiju, VERNI NAVIJACI koji kazu ZVEZDA JE ZIVOT SVE DRUGO SU SITNICE, nisu hteli da dodju i podrze klub u direktnoj borbi za titulu, odjednom su postali veliki vernici. A zivo me interesuje da li neko od njih nije sedeo ispred malog ekrana pio pivo i psovao na sav glas i ako je Velika Subota??? (ja priznajem da jesam). Evropa? O toj epizode ne treba ni pricati. I akosmo tada imali mnogo losiji tim nego sada, izgleda da ce nam najbolja evro-avantura biti onih 5-2 protiv Tbilisija, a onda i onih 2-1 protiv mrtve Slavije kada nam svi evro-snovi ostadose na onoj stativi Blazica kod 2-0 za nas. Od ostalog vredno pomena je samo onih 7-0 protiv onih indijanaca i ona atmosfera za pricu. Sve ostalo od Apoela do Rena treba sto pre zaboraiviti, ili naprotiv, mozda se toga bas treba secati, jer to je put kojim ne treba ici !!! Imamo li buducnost? Ite kako imamo, ali treba sloziti mnoge kockice. E sad da li to ova uprava moze i ume pokazace samo vreme, a tu je nas najveci problem, JER MI VREMENA NEMAMO!!! I na kraju, sta ocekivati od predstojece sezone??? Tu bih se vratio na pocetak ove moje price- ne zna covek sta da misli !!!

Reply
Gojko Veličanstveni јул 7, 2012 at 14:02

Kakva veze ima Kosta sa Džajićem ???
Da nisu nekakav rod ili šta ?
HVala.

Reply
aleksandar јул 7, 2012 at 14:00

Ako se i sad nista ne preduzme 100% je jasno da su vodje placene da cute (i sad sam vrlo uveren), ali ovo ce da bude potvrda neosporiva. Definitivno ne dolazim onda tamo. Ceo stadion mora da skandira protiv uprave vec protiv Naftana !

Reply
Deks јул 7, 2012 at 14:28

Mi uvek treba da smo tu da bodrimo onih 12 na terenu a ne da smo tu da skandiramo protiv uprave. Neko je spreman da gine za klub a mi to treba da zanemarimo i da se bavimo nekim drugim stvarima

Reply
milos јул 7, 2012 at 13:40

Seticete se mojih tekstova po tematici srpskog okretanja curka. Molim vas, vas naj,najmanje 50% koji sada pljujete po Lukicu da budete dosledni ili da makar cutite, jer ste ga svi zdusno podrzavali. To isto su uradili i kapitenu Milovanovicu, pa sta, je l’ to tad bilo ok, a sada nije?! Bre, razapinjali ste nas nekolicinu, pljuvali da po nama kao da smo izdajice, Grobari…sada vam kao svima jasno, ma nemoj? Iz cetnika u partizane, pa obratno, iz pravoslavaca u komuniste i obratno. E, bas zato nam je ovako i zato ce uvek neki Lukici imati priliku da nas uniste!

Reply
spiridon_kopicl јул 7, 2012 at 15:05

Čime li je Perović zadužio Zvezdu?Igrama u proletnjem delu sezone?Osiguravanjem ugovora menicom?Zvezdaški nema šta.Protiv sam ove uprave i glasno dižem svoj glas,ali nemojte od raspalih igrača koji nigde nisu mogli da igraju,a Zvezda ih prihvatila, praviti legende,veličati ih.Zapitajte se zašto se kod Džajića niti jedan fudbaler nikada osim Binića nije vratio u Zvezdu?Istošeni,povređeni,bez ambicija nisu nam ni u jednom slučaju bili od pomoći.Koroman,Marjan Marković,Gvozdenović,Perović,Kovačević,Milovanović ni od jednog se nismo ovajdili

Reply
czvpop јул 7, 2012 at 18:14

Za to sto je vracen u klub odgovoran je Lukic i uprava…niko njega nije proimorao da vraca sve te igrace ako su istroseni i ako nemaju gde da igraju… Ti ili imas 10 godina pa se ne secas ili si senilan bas…Marko Perovic je mnogo toga dao Zvezdi…
Isto tako je i Alberta proslavio, na primer od ogov klipa je postao promoter kosmodiska… http://www.youtube.com/watch?v=2KSzqv7iY5w

Reply
spiridon_kopicl јул 9, 2012 at 15:13

Hajde maleni imaš ma y-tube pa pogledaj malo šta su igrečke legende Crvene Zvezde jer da si gledao prave igrače ne bi za Marka Perovića tvrdio da je mnogo dao Zvezdi.Ni kada je bio mlad nije bio ništa posebno kao igrač,ali se tada trudio jer je imao starije koji su mu palili čvrge.Sada kada je omatorio nije ni za Palilulac.Mlitav,mlak,ni glasa da pusti na treningu,šest meseci on trenira sa Zvezdom nije ga Robi čuo da je ton povisio…I on hoće da bude kapiten?Vođa na terenu?Šef pečenjare Maza i njegov dobavljač iz Sopota Lukić kao i prevoznik prasića iz Kraljeva Vesić namagarčili ga onako po seljački pa mu sada krivo.Isti je kao i oni.Kako su Piksija Kovačevića oterali nije reč rekao,gospodski je otišao

Reply
Aureliano Buendilja јул 7, 2012 at 13:34

@era nije sever Zvezda ako mislis na onaj sever gde se nema sloboda misljenja i izrazavanja usled nezadovoljstva navijaca. tamo se igra kako pojedini placenici sviraju. tamo dolaze 3 vrste navijaca. jedna su grupe, zatim ljudi koji nisu u grupi a hoce da pevaju i skacu jer uzivaju da bodre klub i treca su klinci koji hoce posle da se iskazu i hvale kako su bili na severu. onog trenutka kada glavnim ljudima na severu bude ljubav prema Zvezdi bitnija od novca,i kada se iskoreni mafija i ostanu samo cistokrvni zvezdasi,e tada cu reci da je sever Zvezda. ti mozes tamo da pocnes uprava napolje,mozda ce te pratit 10,20 ljudi i to se nece cuti od „jos jedna pobeda i titula“ (gle ironije) koju 5 godina nismo videli. zimus posle derbija samo je Adzic platio ceh,za koga smatram da je u celoj prici najmanje kriv,a ostali? Vesic pomeren sa jedne funkcije na drugu? i sta je to?
sto se Dzajica tice mislim da je i njegovo teranje naruceno. Prosto je apsurdno pomisliti da bi normalan covek terao gospodina koji je najveci simbol Zvezde,koji je doneo najvece uspehe u istoriji kluba. zato ce svaki iskreni zvezdas danas reci isto sto i Perovic-jedan je Dragan Dzajic!!!

Reply
czvpop јул 7, 2012 at 18:38

Dosta toga sto si rekao je u redu, ali ja prosto zelim da verujem da mi nismo kao oni tamo i da nema potrebe da se delimo po grupama i da se medjusobno razracunavamo… Ja recimo spadam u tu tvoju drugu kategoriju, onih koji nisu clanovi neke grupe, vec idu iz ljubavi i tamo daju celog sebe da pomognu svom klubu… Ja verujem da ti momci koji su oko Lukica nisu tu samo zbog licnih interesa vec pre svega sto vole klub… Ima tu i starijuh ljudi koji su pregrmeli mnoge uprave, pa i oterali mnogo vece ljude nego sto je Vladan Lukic, tako da i dalje verujem u to neko jedinstvo na nasoj tribini… Ako 95 posto ljudi na stadionu zeli da se otera Lukic (ja sam od skoro u tih 95 posto), verujem da i tih 5 posto ce stati uz nas jer je Zvezdin sever uvek bio jedinstven…pa i kada se terao Dzajic… Tada su postojali ljudi koji su proveli i po 20 godina sa Dzajicem (mislim na stariju ekipu navijaca), pa su u interesu tadasnjem svi ga jedinstevno terali… Mi nismo kao oni tamo, nikada bili, nikada nasa tribina nije bila cirkus i zelim da verujem da to nece biti ni sada… Isto tako mislim da tim momcima sa sipke ovo stanje u klubu nije divno i da je potrebno samo da se oseti to jedinstveno nezadovoljstvo i da se nesto uradi… Nema vise sta da se ceka, sve limite su ispucali, zamazali su nam oci sa kupom, inace bi ovi izbiri sigurno drugacije bili zavrseni… Sto se tice mafije i toga sto inace rade „istaknuti navijaci“, to je prosto tako, to postoji svuda u svetu, ni jedna ozbiljna tribina nije ista ako takvih ljudi nema, prosto tako je od kada se igra fudbal… Da se tribina ocisti od takvih ljudi, nije u interesu ni drzave ni bilo koga, niko nece da takve momke izgubi iz vida…ovako ih drze na oku, to funkcionise po sistemu ja tebi ti meni i to ne mozemo da promenimo ni ti ni ja… Bez obzira sto takvih ima i mora da ih bude, opet mislim da je svima u interesu da nasa tribina bude jedinstvena i da zajednicki resavamo sve probleme… Problem nece resiti ni ljudi sa zapada koji vredjaju Kadua kada izlazi a decko koji je dosao iz Brazila i verovartno do tada nije ni cuo za Srbiju, ljubi grb i place… Ja nisam bio protiv ove uprave jer prosto niko nije hteo da se prihvati posla u ovom momentu, ali opet sada kada razmislim, da li moze gore od ovog!? Ko god da dodje, tesko da moze gore od ovog… Samo da se ne zaboravi sve ovo ako ispeglamo te Beloruse pa se izlozimo da smo mnogo dobri, a onda opet kukanje kada nam se jedan deda Vukic zeza po Marakani…samo da se to opet ne desi, a bojim se da hoce… Ja se Crvene Zvezde i severa necu odreci ni zbog jednog vodje, ni zbog ove uprave, ja cu tu biti uz svoj klub uvek…nadam se boljem, prosto ovo je samo dno u istoriji naseg kluba…

Reply
czvpop јул 7, 2012 at 18:44

Jos samo da dodam za Dzajica… Njegovo teranje nije bilo narucemo, vec su tada nasi ciljevi bili da se prezimi u Evropi… To sto su sada nasi ciljevi niski, govori da smo mnogo pogresili tada, ali koliko se secam u tom momentu je Zvezdaska javnost bila za to da on ode… Voleo bih vise da se vrati Dzajic nego bilo sta na svetu, svi smo posle Dzajica svesni koliki je on u stvari doktor bio, nije on nama to zamerio jer je veliki covek i verujem da bi se vratio ponovo… Mi smo tada bili stabilan klub, ali smo hteli vise, nismo ni slutili sta ce nas zadesiti sa ostalim nesposobnjakovicima, pa sada svi molimo coveka da nam oprosti i vicemo…JEDAN JE DRAGAN DZAJUC!

Reply
Gile delija јул 7, 2012 at 13:31

Pa nama ne trebaju neprijatelji spolja najopasniji su ovi u upravi. Unistavaju i unistice sve sto je SVETO u ZVEZDI i bez toleta i franjevaca i njihovih namestaljki. Pa ko ce sad da se vrati u Zvezdu kad zna sta ga ceka. Primitivne seljacine vode nasu Zvezdu. BRUKA.

Reply
vracarac јул 7, 2012 at 13:23

kolege, da li je vec isteklo krajnje vreme da Vesic leti iz kluba ?

Reply
Koja јул 7, 2012 at 14:41

Ne samo Vesic vec komplet uprava zajedno sa Lukicem

Reply
Deki јул 7, 2012 at 13:22

Ljudi jeste Primetili da su svi komenrati kriticki upuceni ka upravi. Pa jasno je svima da ova uprava ne bi sastavila ni godinu dana zbog katastrofalnih rezultata. Prvo su sa Deksom napravili glupost tako sto su bili toliko bezobrazni da su njegov novac uzimali sto je Lans uplacivao (pozajmica 50% placa Lans 50% zvezda od ugovora) Evo sada sa Perketom !!! To je veliki shljam i ovi izboi nisu bili leguralni po mnogo cemu,ali necu sad o tome…ono sto zelim da kazem da je Perke veliki zvezdas i tako nesto nije zasluzio !!!

Reply
otresi јул 7, 2012 at 13:19

treba covek koji ima ideju kako da se vrati dug kao sto je covic u kk-u… sa projektom i dragan dzajic koji bi bio predsednik i pokretac cele Zvezde tako mozemo da se povratimo i da vladamo !!!

Reply
mare јул 7, 2012 at 13:10

5 godina komsije osvajaju titulu,mi je sa Lukicem gubimo vec na polusezoni. Covek ide sam protiv svih,cela liga je protiv nas tako titula ne moze da se osvoji. Doveden Robi koji nazalost ne zna da napravi igru,mi se dodajemo kao mentoli najgori. Da ne spominjem ove dresove,pa slep bi napravio bolji dizajn. Mnogi ce reci da dres ne igra fudbal sto je istina,ali ova deca sto su mala se zaljubljuju u dres,a ne u igru,tako to ide,i ja sam bio mali. Onda dalje,ko trazi svoju platu biva isteran iz kluba,tako se stvara atmosvera da niko ne zeli da dodje u Zvezdu. Sve u svemu,jad,tuga i beda je Lukiceva uprava,koju vodi masna debela svinja iz VK Partizan. Razni menadzeri nam otimaju deca,a u javnosti se siri demagogija.

Reply
nele јул 7, 2012 at 13:08

A nas mili presednik se setka po Rogli i Zlatiboru kao da smo u plusu 50 miliona. Umjesto da zavrne rukave da trazi novac, sponzore… nas presednik otisao na odmor i to iz 2 puta hahahaha pa ovo nema nigdje da covjek citavo ljeto nije na svom radnom mjestu kad je najpotrebnije… Ako osvojomo titulu bice pravi podvig a o evropi i ne sanjam vise, nadam se bar nekako dogurati do 4 kola to je maximum s ovom upravom.

Reply
dr јул 7, 2012 at 13:05

Lukicev bilans za 3 godine,0 titula,0 u Evropi,povecan dug,oterani Zvezdasi,udaljen Dzajic,unisten kult Crvene Zvezde! Jeste li jos za Lukica?

Reply
DELIJA јул 7, 2012 at 13:20

DA

Reply
M јул 7, 2012 at 18:46

Uništen kult Zvezde??? Pa otkud onda onoliki broj navijača. Nije nas toliko bilo ni 1991.

Reply
Goran јул 7, 2012 at 18:46

I sam za Lukića.

Reply
Dejan јул 7, 2012 at 12:58

Moramo da krenemo u bojkot! Ceo Istok i Zapad da skandiraju Uprava Napolje! Plaćenici na severu sigurno neće dozvoliti skandiranje tamo

Reply
aleksandar јул 7, 2012 at 13:57

Realno, ja ceo zivot idem na Sever, a ako ne bude smelo da se i dalje skandira tamo, prelazim na zapad ili istok da vicem iz sveg glasa. LUKICU ODLAZI, UPRAVA NAPOLJE !!!

Reply
Koja јул 7, 2012 at 14:37

Fora je brarte u tome sto su neki ljudi uzeli pare da se ne peva protiv uprave

Reply
Delija јул 7, 2012 at 12:55

Svi su dobili po 1000 e pred mec sa Olimpijom samo Perke nije sramota….

Reply
M јул 7, 2012 at 18:43

Pa lepo kaže greškom. Al ste alavi na pare a i nisu nikakave. Mogao je da sačeka da se ispravi greška.

Reply
Zeljko јул 7, 2012 at 12:55

Lukicu i upravi treba dati ultimatum ili titula ili ne da odu iz Zvezde to se ne dovodi u pitanje,nego im zabraniti ulaz na Marakanu pa ovo sto oni rade nema ni u crtanom filmu.Da li je moguce da su se zakacili sa svim povratnicima,Milovanovic,Kovacevic,Petkovic sada i Perovic.

Reply
M јул 7, 2012 at 18:45

Koliko ja videh ni jedan od tih ne valja. Došli u Zvezdu da uzmu pare, misle da ne treba da treniraju jer su povratnici.

Reply
Zeljko јул 7, 2012 at 12:45

Nekad smo terali Dzaju a sada bi ga docekali sa crvenim tepihom.
Upropasri nas Lukic.

Reply
Bzzz јул 7, 2012 at 12:44

A ja sam citao i sta su ovi iz uprave rekli za Perovica: On je uz jos 2 igraca izbacen iz takmicarske ekipe,a nije ni bio u planovima za narednu sezonu nego je na pripreme isao da trenira.—Pa ljudi da li je moguce sta lupaju ovi iz uprave,placaju za igraca vise hotelski smestaj i sve to,on je mogao da trenira i u Beogradu,mnogo lazu ovi iz uprave,kao nije bio u planovima a Robi hteo da pomiri Perovica i upravu,i da ga zadrzi,baca me u depresiju sve ovo sto se desava u fudbalskom klubu,hvala bogu pa je bar stigao Covic u kosarkaskom da i ja cujem lepe vesti.

Reply
Luka јул 7, 2012 at 12:37

Cak i da jeste samo tehnicka greska, ne mozes tek tako da teras igraca… I kako je moguce da se to samo nama desava? Upravu si Perke, jedan je Dragan Dzajic, hvala na svemu, jos dugo cu pamtiti majstoriju kad si poslao Nadja po burek 🙂

Reply
era јул 7, 2012 at 12:40

Pa oni na njega ne racunaju, gledali su kako da ga se otarase. Ovo im je bio samo izgovor. Tako i ja u FM, kada mi neki igrac dosadi samo ga oteram 😀

Reply
Александар М. јул 7, 2012 at 12:29

Колико је јадно ово што су урадили. Штета што се још неко није пријавио на изборима, добио би Лукића сигурно.

Reply
Mladjen јул 7, 2012 at 12:32

Fazon je sto ne sme niko…jer je zabranjeno!!! Isto kao sto je i Tole uradio u FSS…. i sve dok je lukic tu nema evrope nema titule!

Reply
Pop јул 7, 2012 at 12:40

Lepo je rečeno da greškom nije uplaćeno i da će biti uplaćeno za 2,3 dana. Trebalo je da sačeka a ne da urušava atmosferu u klubu. Sigurno se na pripremama bunio zbog toga i zato je vraćen. Prosinečki ga je zbog toga vratio. Bilo bi sve u redu, ali sad posle ovakvih izjava teško da može doći do pomirenja. Hajde da razmislimo pre nego što počnemo da osuđujemo….svih 28 fudbalera je isplaćeno samo on nije. To meni liči na grešku u računovodstvu što nije razlog da se narušava atmosfera. Ja nemam ništa protiv Marka, samo je trebalo malo da se strpi.

Reply
Aca јул 7, 2012 at 12:46

A jel greskom novac nije bio isplacen Petkovicu, Cosicu,Milovanovicu, Slavku Perovicu, Borhi itd ? Jel mozda greskom nisu isplacene premije za pobedu nad partizanom i osvojeni kup sto je oko 15.000 eura po igracu ?? Jel greskom jos nisu uplacene plate u celini za proslu sezonu i to bas svim igracima ?? Ti ocito ne razumes ili ne zelis da razumes. Lukic je greska.

Reply
Pop јул 7, 2012 at 18:42

Ajd ti Aco kad si tako pametan preuzmi dug od 40 miliona pa upravljaj klubom. Što se nisi kandidovao? Lupaš ta imena. Ne treba ni da im se daju pare kad su krševi od igrača.

Reply
zvezdaaa јул 7, 2012 at 19:16

Pope,a ti jel si pametan?Lupas ti!!Decko je rekao istinu,manje je bitno kakav je ko igrac..ako bi gledali tako mnogi igraci ne bi trebalo ni da prime platu!!!Video bih tebe na njihovom mestu..svako ima pravo na svoju platu,a ne da bude zadnja rupa na svirali,ako razumes!!!Tako da,samo napred Perke!Uprava napolje!!!Uprava napolje!!!

zvezdaaa јул 7, 2012 at 19:12

Bravo za komentar!

Reply
CZV јул 7, 2012 at 12:48

Nemoj da jedes g***a,ovde je izostavljeno da je Perovic rekao da su uoci meca sa Olimpijakosom svi dobili platu sem njega,pa je cutao da ne rusi atmosferu,pa su ga i sad izostavili a covek ima porodicu koju mora da hrani,i logicno je da nece vise da bude strpljiv,nije budala i ne dozvoljava da ga j**u u zdrav mozak.Njemu to ugovorom sleduje,a ako uprava ne ispostuje on ima pravo i da ih tuzi,da radi sta god hoce ali da dobije sto mu pripada.

Reply
Koja јул 7, 2012 at 14:34

UPRAVA NAPOLJE !

Reply
DS јул 7, 2012 at 12:28

Kakve Delije tjeraju ne vjerujem!

Reply
Vanja јул 7, 2012 at 12:27

Rajko Mitic,Dragan Dzajic,Dragoslav Sekularac,Pizon Petrovic,Pixi Stojkovic…..

Reply
john deer јул 7, 2012 at 13:41

jbt pixi stojkovic ,da nije njega i takvih ko on bilo nikad se ovo nebi desavalo…pixi je pica!

Reply
Mladjen јул 7, 2012 at 12:27

Tuga Zvezdo moja 🙁 Lukic i njegova ekipa su ubili duh nase Zvezde!

Reply
Djape јул 7, 2012 at 12:25

NE DAJ SE MARE! NIJE LUKIC ZVEZDA!

Reply
era јул 7, 2012 at 12:38

SEVER JE ZVEZDA!

Reply
Dante јул 7, 2012 at 12:49

SRBIJA JE ZVEZDA!!!

Reply
zvezdas vec 40 godina, ne delija јул 7, 2012 at 13:05

gresis,zvezda je mnogo veca… sever je korumpiran,on je izvor zla. bas tako—

Reply

Leave a Comment