Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Бабаљ: „Одлично сам прихваћен“

Млади аустралијски репрезентативац српског порекла Ели Бабаљ прешао је пут преко целог света, како би заиграо за клуб за који навија, за своју Црвену звезду. Високи нападач иако је имао дугу паузу у којој није тренирао, издржава све напоре који су пред њега и његове саиграче постављени на припремама у Словенији.

– Прилично је напорно. Посебно због тога што нисам тренирао два и по месеца пре доласка у Београд. Имамо четири недеље да се спремимо за почетак сезоне, док је то у Аустралији другачије, припреме трају и по шест месеци и онда имате времена да постепено улазите у ритам и подижете форму – објашњава разлику Бабаљ.

И поред тога, Ели одлично тренира, не заостаје за осталим саиграчима.

– Сви помало кукамо на болове и упале. Али то је нормално, надам се само да ћемо сви припреме завршити здрави, да се нико неће повредити, и да ће 19. јула тренер Просинечки моћи да рачуна на све играче – рекао је Бабаљ и додао да су му први утисци по доласку у Београд и Звезду, више него позитивни.

– За сада је све како треба, задовољан сам и једва чекам такмичарске утакмице на Маракани. Сваки фудбалер жели и хоће да игра пред навијачима какве су Делије. Међутим пре тога, морамо максимално озбиљно схватити и све припремне сусрете и уиграти се добро за квалификације и првенство Србије.

Ели свакако не памти мајсторије које је на терену у истом дресу који он сада носи изводио његов садашњи шеф, Роберт Просинечки. Међутим, високи центарфор итекако зна о каквој величини је реч.

– Види се по потезима на тренингу какав је фудбалер био. Није битно што то ради у патикама, кад знаш, онда знаш. Наравно да знам да је био врхунски играч, и свиђа ми се и стил игре који форсира, са што више додавања и држања лопте у поседу. Таква игра одговара и нама нападачима, јер је изразито нападачка и омогућава нам да имамо доста шанси и постижемо голове – резонује нови првотимац црвено-белих, који је задужио и нови надимак код саиграча, Баби.

– Сви саиграчи су супер. Одлично су ме прихватили, и са свима сам у коректним односима. У сваком клубу има различитих карактера и то је сасвим нормално. Како време одмиче, сигурно ћу се још боље уклопити. Најважније је да се на терену одлично слажемо – закључио је Бабаљ.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

18 comments

sasa јул 2, 2012 at 17:24

Asamoa ima brzinu videlo se da veoma lako ulazi u sansu na ovoj zadnjoj utakmici,malo je falilo da pogodi jos koji put.Mislim da treba obavezno da ostane i naravno da igra.

Reply
aleksandar јул 2, 2012 at 16:30

Normalno da si odlicno prihvacen, ponadali se ovi da je konacno stigao neko ko ume da da gol. Valjda ces biti uspesan u tome

Reply
Vlada јул 2, 2012 at 15:42

Kada će biti promocija sada već ‘legendarnog’ Crveno Belog dresa ….. I

Reply
Collonelo јул 2, 2012 at 15:48

sredinom jula

Reply
Djape delija јул 2, 2012 at 18:51

oko 14 ili 16-оg

Reply
Aca јул 2, 2012 at 15:09

http://www.youtube.com/watch?v=oC8a2leXclI
Delije Sever – Sta igraci imaju za veceru, budjav lebac,budjav lebac….
VUJIN = TOPLICA SPASOJEVIC = DEN TANA = LUKIC ( VESIC )

Reply
marv јул 2, 2012 at 14:21

imamo dva dobra napadaca, Babalja i Asamou, sad bas pocinje da me nervira sto moramo da igramo samo sa jednim

Reply
marv јул 2, 2012 at 14:21

imamo dva dobra napadaca, Babalja i Asamou, sad bas pocinje da me nervira sto moramo da igramo samo sa jednim

Reply
bLa bla јул 2, 2012 at 13:19

Ne vez\ano za zvezdu od kolko igraju omladinci i ima li prenosa 😀

Reply
Slobodan јул 2, 2012 at 16:01

03.07.2012. 17:45h Eurosport

Reply
nele јул 2, 2012 at 13:23

jaka stvar..i tako je sudija svirao ofsajd…ja se iskreno nadam da ce biti prvi strelac lige..

Reply
nemanja јул 2, 2012 at 13:55

Nije to Babalj.

Reply
nikola јул 2, 2012 at 12:20

http://img20.imageshack.us/img20/211/legeacompose2.jpg……..moguci izgled novih dresova

Reply
Драган јул 2, 2012 at 12:34

Није.

Reply
Aleksandar јул 2, 2012 at 12:44

Dragane ajde kazi nesto malo vise o dresovima 😀
Nemam strpljenja, vidim da i ti nisi imao kad vec znas kako izgledaju 😛

Reply
Драган јул 2, 2012 at 12:54

Па као што је рекао Стефановић, нема шта да се дода 🙂 Веома су лепи и мислим да ћете бити задовољни. Детаљи нису за јавност али све веома добро изгледа са неким новим елементима на дресовима какви нису до сада виђени код нас. Пријатно ћете се изненадити 🙂 Писао је Света неке ствари о томе на маркетинг секцији на нашем форуму, па ишчитајте 🙂

Reply
Era јул 2, 2012 at 13:30

Samo da nisu isti brojevi kao na ovim trenutno dresovima?

Leave a Comment