Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Младеновић: „Морамо да запнемо“

Леви бек Црвене звезде, Филип Младеновић, иза себе има шест феноменалних месеци, у којима је поред места стандардног првотимца најтрофејнијег српског клуба, успео да заслужи и позив селектора Синише Михајловића.

„Сигурно да ми је пуно значило што сам добио позив у репрезентацију, схватам то као награду за добре игре које сам пружио у клубу. Стекао сам и додатну сигурност и самопоуздање и надам се да ћу у наредном периоду бити још бољи“, изјавио је Младеновић који се налази са екипом Црвене звезде на припремама на Рогли.

Добио је Млађа неколико дана одмора више, као и остали „Звездини“ репрезентативци, али зато на Рогли попуста нема.

„Прилично је тешко, али нема кукања. Свесни смо да морамо да будемо до 19. јула у одличној форми и у сезону уђемо са победама. До тада нема пуно времена, и зато морамо да запнемо“, резонује Младеновић.

Освојени Куп Србије и добре игре током пролећне полусезоне обавезују црвено-беле да у наредној сезони буду још бољи и остваре резултате које очекује велика армија навијача.

„Обавеза свих нас у Звезди је да се максимално залажемо и освајамо трофеје. Неће бити лако, али верујем да смо на добром путу“, закључио је Млађа.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

 

Повезане вести

18 comments

Dzo јун 25, 2012 at 14:36

Kad ce taj zreb?Svuda pise u 13:30,a valjda je sad u 14:30,a nema prenosa,ali bitno je da dodje za rivala neki klub sto ima stadion kao jedan tim iz Kazahstana,koji ima stadion kapaciteta 37 000 mesta,ali protiv njih ce Jagodinci,a nama ce neki sa proplanka San Marina,Malte ili Farskih ostrva,pa mozda nece biti prenosa ili ce raditi kombinovane prenose,jer ce i Vojvodina,a mozda i Jagodina igrati u drugom krugu tih kvalifikacija.

Reply
Aleksandar јун 25, 2012 at 13:29

http://sport.oe24.at/fussball/Leichtes-Auftaktlos-fuer-Bullen-in-CL-Quali/70244719

Na ovom sajtu pise da je zreb odrzan u tajnosti i bez publike zbog nekih metnja… U 13:30 pocinje za LE.

Reply
Lazaris јун 25, 2012 at 13:17

Morate bas dobro da radite ako mislite da osvojite titulu!

Reply
LOlo јун 25, 2012 at 13:05

Jel ima negde prenos zreba?

Reply
Mistrija јун 25, 2012 at 13:16

Nesto ovo crkava na uefinom sajtu

Reply
ALcaponeDeLiJa јун 25, 2012 at 13:38

bilo nevreme u svici i sve otislo u pm,pukle im veze zato internet live im neradi…grobari imaju srece vise nego pameti,mi d aimamo srece kao oni u izvlacenju mi bi dos ad jos 2 puta prvaci evrope bili:)…ja cak nisma uspeo ni saznat koji su nam moguci protivnici jer uefa to sat vremena pre izvlacenja objavi,nasi na sajtu(mislim na klubskom sajtu)su totalno pasivni nista nerade,nisu s epotrudili ni da nam kazu bar moguce protivnike,sramota,jedino sto zameram Brocicu jeste taj sajt,sajt nam je amaterski do bola od izgleda pa sve do kraja,treba im mesec dana da slikaju igrace i postave na sajt,a da izbace igrace koji nisu vise u ekipi im treba 6 meseci,da nepricam o snimcima i ostalim stvarima,neverovatno,jos se nisu ni setili da objave da je Tosic prodat a kamo li sta vise…strasno,sad kad je neko stranac i dodje da vidi ima sta i da vidi…poluamaterski klubovi imaju boje sajtove,majke mi,sad kad nas neko izvuce i dodje da vidi ko smo i sta smo,klikne na nas sajt i klikne na engleski jezik izabci mu crvenu zvezdu iz 2009 godine:),strasno,zasto neko neskrene paznju ljudima na takve stvari pa to je cist amaterizam,i sramota,ako neznaju da rade neka nadju ljude koji znaju,sajt nam je koma!

Reply
JovanKG јун 25, 2012 at 13:00

Gledam sad pregled programa za B92 i nigde ne pise da ce prenositi Zvezdinu utakmicu…ko laze sad ovde?

Reply
Aleksandar јун 25, 2012 at 13:03

http://www.krstarica.com/lat/tv/index.php?kanal=anem&datum=27-06-12&delimican=0

Mislim da si pobrko. Oni ce da prenose utakmicu zvezda – olimpija koja se igra 27.06

Reply
JovanKG јун 25, 2012 at 13:06

Ok! Moja greska 😀

Reply
Bla Bla јун 25, 2012 at 12:53

Postava za LE
…………………………………….Bajkovic……………………………………….
….(ili novi stoper)Krneta……………Maksimovic…………………….
Vesovic………………………………………………………….Mladenovic

…………………………………..Mijailovic………………………………………..
……………………Milivojevic……………..Evandro………………………..

Lazovic……………………………………………………………..Milunovic

………………………………..Babalj(Kasalica)

Ko bi voleo ovakvu postavu…Vesovic na beka!! Treba nam novi stoper,da pojaca konkurenciju Mihajlovicu!!

Reply
era јун 25, 2012 at 12:48

Fenomenalan bek, kojeg dugo nismo imali, pogotovo na levoj strani. Samo nastavi!

Reply
Aleksandar јун 25, 2012 at 12:48

Mladi Dimitrovic ide iz zvezde. Naravno u ovom slucaju je samo on i njegov menadzer kriv a ne uprava koja je dovela Krirovskog i Vesica iz pm. Navodno je njegova menadzerska agencija trazila da dobije vecu minutazu ako ode Bajkovic, medjutim Krirovski i Vesic su to vise zasluzili nego zvezdino dete koje je ceo zivot treniralo da bi jedan dan moglo da brani za zvezdu…

Reply
Мани јун 25, 2012 at 12:52

Kirovski je u ovom momentu daleko kvalitetniji od njega ali mislim da je Dmitrovic bolji od Vesica. Cini mi se da nam je taj golman los, i trebalo bi ga baciti negde na pozajmicu da brani pa da vidimo valja li ili ne..

Reply
M.V.P јун 25, 2012 at 12:55

Od Vesica sam bolji i ja, i bilo ko drugi, on je klasicna rupetina, kako li je on zalutao u Zvezdi da mi je znat??

Reply
Aleksandar јун 25, 2012 at 12:58

Ono sto sam ja video od Dimitrovica pre nego sto je prekomandovan u prvi tim je da se radi o izuzetnom talentu. Posle vise nije branio tako da ne znam ko je bolji, Krirovski ili Dimitrovic ali jedno znam a to je da Vesic nije zasluzijo da bude ispred Dimitrovica.

Reply
Ariljac јун 25, 2012 at 13:34

Bravo,sve si rekao!

Reply
Ariljac јун 25, 2012 at 13:34

Kirovski je odlican golman..

Reply
dsdsds јун 25, 2012 at 13:58

Dmitrovic, ne Dimitrovic.. 😀

Reply

Leave a Comment