Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Просинечки: „Одлични услови у Словенији“ (ВИДЕО)

Тренер фудбалера Црвене звезде Роберт Просинечки презадовољан је условима које он и његови изабраници имају на словеначкој Рогли.

И пре него што смо дошли овде, били смо упознати са одличним условима које у Словенији имамо за припреме. Од хотела, терена, теретане, спортске дворане, преко надморске висине и климе, све је идеално. Ових десет дана, колико ћемо се припремати искористићемо на најбољи могући начин да се добро спремимо, напунимо плућа и батерије за напоре који нас очекују – рекао је Просинечки.

Услед обавеза у Омладинској репрезентацији, Мијаиловић, Луковић, Спајић и Стојковић нису кренули са екипом, и тај податак свакако отежава ситуацију шефу стручног штаба црвено-белих.

Ниједног тренутка се нисмо двоумили да ли ћемо их пустити да играју за национални тим. Не ради се ту о пријатељској утакмици или окупљању, већ о Европском првенству. Нама је велика част да имамо четири репрезентативца, истина, фалиће нам сигурно током припрема, али са друге стране поносни смо што имамо велики број репрезентативаца, јер то значи да се у Црвеној звезди добро ради. Не знам када ће нам се прикључити, ако остану до краја ЕП за омладинце, то је 16. јул, три дана пре почетка квалификација за Лигу Европе. Верујем да ће играма на шампионату у Естонији ући у добар такмичарски ритам и да ће се у клуб вратити спремни да започну сезону – истакао је Просинечки и додао да је екипа у односу на прошло лето у далеко бољем стању, што су показали и резултати тестова који су обављени пре поласка у Словенију у Београду.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.


 

Повезане вести

11 comments

Darko јун 23, 2012 at 17:57

Kamo lepe srece da smo i za Cosica i druge klince dobili po toliko.

Reply
kudaploviovajbrod јун 23, 2012 at 15:46

Ajmo Roberte!!!!!!

Reply
Dragon јун 23, 2012 at 15:33

ne igraju trenerke i dresovi…al mi se oprema svidja…od stručnog štaba i ne baš neke stvari al je lepo videti ovako iskompletiranu ekipu…djelujemo ozbiljnije i na nivou…Ajmo, ajde…

Reply
Aca јун 23, 2012 at 14:37

Dresovi i trenerke ne igraju fudbal. Dresovi i trenerke ne osvajaju titule. Ako je oprema i proizvodjac iste najveci problem u Zvezdi, onda nasem klubu zaista cvetaju ruze. Dzaba lep dres ako nema titule. Neka igraju i u dresovima sa buvljaka u Pancevu samo neka vise osvoje tu titulu.

Reply
ShoNara јун 23, 2012 at 14:32

http://www.crvenazvezdafk.com/src/Pripreme-Rogla-trening-23-06-2012–693-album.htm#
Asamo tek poceo da lici na coveka a oni oce da ga puste na pozajmicu… 😀

Reply
Hulk јун 23, 2012 at 14:25

U kojim će dresovima igrati na pripremama…? Ne verujem da će biti Legea

Reply
PEĐA J7 јун 23, 2012 at 14:11

Kako je lepa nova trenerka, ne ova sa klipa, nego crveno-bela, naročito gornji deo…Savršenstvo…Imate na zvaničnom sajtu fkcrvenazvezda, slike sa prvog treninga…Oduševljen sam!!!

Reply
Petar јун 23, 2012 at 13:59

Mnogo je gotivna Robijeva tresa…. nije uopste losa ova oprema za trening. 🙂

Reply
Немања јун 23, 2012 at 13:53

Јел се зна кад ће промоција новог дреса?

Reply
marko јун 23, 2012 at 14:03

Valjda 15. JULA…

Reply

Leave a Comment