Moja Crvena Zvezda
КошаркаТрансфери

Ристовић:“Нико нас још увек није контактирао“

Davor Ristovic

Претходних дана поново се повела прича о одласку кошаркаша Црвене звезде Немање Недовића. Наводно, литвански Лиетувас Ритас поново је изразио спремност да уплати потребно обештећење и приволи Недовића да обуче црвено-црни дрес.

Немање Недовић има важећи уговор са нашим клубом до лета 2013. године, а о свим спекулацијама око евентуалног трансфера најпогоднији саговорник је спортски директор КК Црвена звезда Давор Ристовић који је београдским медијима изјавио:

– Играчи су тренутно на одмору, тако да никаквих нових информација нема. Клуб још увек није разговарао са Немањом Недовићем, а такође нас нити један клуб још увек није контактирао. За сада нема никаквих нових информација нити о доласцима, нити о одласцима. Клуб ће током наредне недеље започети разговоре на ту тему, али за сада никаквих нових информација нема.

Повезане вести

3 comments

SRBB јун 23, 2012 at 13:10

Немања Недовић отишао у Лијетувос Ритас.
Дао је интервју за тамошње медије , како је прелазак у литвански клуб била за њега тешка одлука, али да верује да је то једина исправна.. Причао како се нада да ће дебитовати у репрезентацији, како је Џикић један од највећих разлога што је отишао баш тамо…
Како ће повести пса са собом..

Reply
lpool јун 23, 2012 at 12:44

kako me nerviraju ovi zvezdini klinci i u fudbalu i u basketu !! Balavci ucenjuju Zvezdu !! Kako ne umeju da cene nista,jedni imaju PESICA a drugi PROSINECKOG i igraju u ZVEZDI al vidim njih bas briga za to !!!

Reply
delija knin јун 23, 2012 at 12:03

nije otisao aaaaaa????????? a da tebe stavimo na transfer listu i da te prodamo

Reply

Leave a Comment