Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Распоред утакмица ФК током припрема

Фудбалери Црвене звезде одрађују уводне тренинге на помоћном терену Маракане по правим тропским условима. Међутим и поред тога, елан и ентузијазам код сваког играча појединачно је на високом нивоу. Времена нема много, јер већ 19. јула следи први званични меч у оквиру квалификација за Лигу Европе.

Услед тога, стручни штаб и наше првотимце чека много посла, јер истовремено кроз стицање снаге и кондиције екипу треба и уигравати кроз контролне мечеве. У првој фази у Словенији где ће експедиција црвено-белих боравити од 22. јуна до 2. јула биће одигран низ пријатељских утакмица. Први противник је Домжале, 25. јуна, а затим следе дуели са љубљанском Олимпијом два дана касније (27. јун) и трећелигашем Кршком 30. јуна.

Након Словеније Просинечки ће своје изабранике од 4. до 12. јула одвести на Златибор где ће се брушити форма за старт европских квалификација против скопског Вардара 6. јула и ужичког Јединства три дана касније.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

2 comments

Krajisnici јун 21, 2012 at 13:42

Momci, srecno u novoj sezoni i mnogo pobjeda da ostvarite. Pozdrav braci u Srbiji od brace sa Manjace – posljednjeg bastiona zapadnog srpstva…

Reply
Žile јун 21, 2012 at 18:49

Sa Manjače krenuli su vuci,i odoše prem Banja Luci…
Pozdrav braći,neka nas Drina spaja!

Reply

Leave a Comment