Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошарка

Три играча Звезде на Дудином списку

Селектор кошаркашке репрезентације Србије, Душан Ивковић, објавио је шири списак играча за предстојеће квалификације за ЕП на којем се налазе три играча Црвене звезде. Ријеч је о Немањи Недовићу, Милету Илићу и Андреји Милутиновићу. Популарни Јао Миле је већ наступао за репрезентацију, док ће друга двојица дебитовати.

Најбољу статистику у Агрожив Суперлиги од њих тројице има Милутиновић који на терену проводи у просјеку 23 минуте и биљежи 7.8 поена и 3.5 ухваћене лопте. Миле Илић на терену проводи скоро 15 минута и има у просјеку 7 поена уз процента шута за два од 55%. Недовић за 14 минута на терену постиже 6.3 поена у просјеку уз такође добар просјек погођених шутева за два, чак 52%.

Окупљање је заказано за 9 јул. , а скраћени списак ће се знати 25. јуна.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

 

Повезане вести

39 comments

realno јун 15, 2012 at 09:12

Ti nasi igraci imaju dobar ucinak u odnosu na minutazu takav ucinak nemaju u reprezentaciji igraci na tim pozicijama Marjanovic,Tepic i Paunic,a na evropskom su imali u proseku po poen Marjanovic odnosno dva Paunic za desetak minuta po mecu,a Tepic nesto vise i poena i minuta,ali mnogo je vise gresio nego sto je koristio,a pogotovo pre toga na SP i nisu ni ti igraci za reprezentaciju Srbije,pa igraju i previse,a tokom priprema treba da dobiju svi slicnu minutazu,a u tom slucaju sigurno bi neki nas igrac ostvario bolji ucinak od desetak igraca,koji su pozvani.

Reply
dr јун 14, 2012 at 20:58

Iskreno ja ne vidim ni jednog reprezentativca u Zvezdi za sada.

Reply
Mirko BGRS јун 14, 2012 at 20:05

Ako ćemo realno Ilić,Milutinović nisu ni za Zvezdu daleko od toga,Nedović ima rep.potencijal koji ove sezone nije pokazao Karijevim odlukama,naša košarka je u kanalu teškom kad se pogleda ova 24-ka tuga 5,6 dobrih igrača,ostali polovnjaci.

Reply
Srbija јун 14, 2012 at 19:02

Mile ne moze da bude losiji od Perovica,a Nedovic i Milutinovic,su sigurno bolji od Markovica i Paunica,samo napred momci !!!

Reply
Miki Delija јун 14, 2012 at 18:29

Jao Mile-jao nama!!!!!

Reply
Marko јун 14, 2012 at 17:47

verujem da ce Mile Ilic biti bolji od onog balvana Pekovica,koji nas je uporpastio na predhodnom prvenstvu u Litvaniji. Da nije bilo njega mozda bi se i plasirali na olimpijadu.

Reply
D.S. јун 14, 2012 at 19:00

Mozda mislis na Perovica,Pekovic igra za Crnu Goru.

Reply
baba simana јун 14, 2012 at 19:21

haha garant misli na perovica.. inace pekovic je pre nego sto je presao u JSD bio na probi kod nas i nije prosao.. e gde su nam tad bile oci 😀

Reply
njaVa јун 14, 2012 at 17:29

MILE ILIC?????? -.-

Reply
Бане јун 14, 2012 at 17:52

Ето ако ти знаш боље од једног Дуде Ивковића, онда свака част.

Reply
milos јун 14, 2012 at 17:20

Naravno da mi je drago sto su pozvani, mada ne vidim razloge da MIle i Milutinovic budu u A timu. Nedovic ima sebi mnogo toga sto bi trebalo da preraste u vrhunski kvalitet, ali o tom po tom

Reply
Nemanja јун 14, 2012 at 17:06

OMG sta ce ovaj Mile Ilic u rep…A Milutinovic i Nedovic su zasluzili na njima je buducnost srpske kosarke kao i naseg kluba!

Reply
CZV јун 14, 2012 at 16:49

Drago mi je sto je Mile kao Zvezdin igrac stavljen na siri spisak,ali ne vidim bas neke razloge da bude pozvan,opet zelim mu srecu,isto tako i Milutinovicu,ali iskreno se nadam da ce Nedovic ostati u reprezentaciji,i kada se skrati spisak.

Reply
SHERIFF јун 14, 2012 at 15:35

Pardon ne na prvenstvo nego za kvalifikacije,izvinjavam se…

Reply
SHERIFF јун 14, 2012 at 15:34

Jedino Mile ima kakve takve sanse da ode na prvenstvo i to ako Duda resi da vodi tri centra…Zivi bili pa videli…Mada ce i Andreji i Nemanji dobro doci pripreme sa takvim strucnjakom…Nadam se da ce to biti prekratnice u njihovim karijerama i da ce od tada trenirati kao ljudi i upijati sve sto im Duda i Kari kasnije kazu…Ako ne postanu igracine uz takve legende nikad nece…

Reply
ShoNara јун 14, 2012 at 15:54

Secam se jednog izvestaja sa priprema reprezentacije. Secam se da je Duda vec formiranom igracu menjao sut, sad treneri mladjih kategorija nece decu da nauce da sutiraju nego ih puste da sami uce.
Secam se da je Kosta Perovic umao najsmesniji sut na svetu dok ga Duda nije naucio. Keselj je dosta popravio preciznost suta kada je prvi put trenirao sa A reprezentacijom.
Ja sam siguran da ce svi mladi igraci koji su pozvani dosta napredovati, nebitno dali ce ostati u reprezentaciji.

Reply
SRBB јун 14, 2012 at 15:12

Лепо је што је подмладио тим и пружио шансу младим играчима, јер они ће бити максимално мотивисани да играју свим снагама квалификације , које представљају у неку руки и понижење за старије играче , али шта је ту је.. старији су нас довели у ову ситуацију..
Свака част великом Дуди Ивковићу, његови потези у репрезентацију су били оспоравани , али је свима показао да је тренер број један у Европи.. Штета за нашу кошарку , што немамо лигу и репрезентација ће нам бити све слабија..Некада су из наше лиге ишли у НБА, а данас најдаље до Турске..
Да Кари форсира Недовића, овај би због атрактивне игре напустио Звезду и у неком новом клубу завршио као Мусли , јер није комплетан играч..

Reply
ShoNara јун 14, 2012 at 15:24

A kako ce da postane kompletan igrac? Tako sto ce da sedi na klupi?!

Reply
SRBB јун 14, 2012 at 15:28

Да , тако што ће седети на клупи ..
То ће га терати да напредује у свим сегментима игре , јер је дечко који има карактер..
Само ако остане још пар година у Звезди , моћи ће као комплетан играч да дође и до NBA лиге .

Reply
ShoNara јун 14, 2012 at 15:34

Da on je ove sezone dosta nepredovao.
Teodosic je postao vrhunski plej jer je ceo zivot presedeo na klupi.
U kosarci se ne moze napredovati bez utakmica.

Reply
Anka јун 15, 2012 at 15:34

Shonara ne trudi se da im objasnjavas koliki je znacaj takmicarskih utakmica za napredak igraca u odnosu na sedenje na klupi i puko treniranje. Naravno na treninzima se napreduje ali sustina je da se u utakmicama postaje igrac (ISKUSTVO SE STICE KROZ UTAKMICE A NE INDIVIDUALNE I TIMSKE TRENINGE)

Anka јун 14, 2012 at 15:06

Pa ovo je bilo logicno. Spajanjem klubova KK Crvena Zvezda i kk FPM mnogo smo dobili. Zbog cinjenice sto je gro igraca iz oba kluba, igralo i igra za mladje selekcije a to ce se tek pretociti u seniorskoj konkurenciji. Naravno uz to mi smo sad dobili najkvalitetniju selekciju u svim kategorijama kao klub, i to ce se vremenom pretociti u rezultate. Ovo je samo jedno od tih stvari. Cestitke momcima, pored jos jednog sjajnog strucnjaka ima dosta da nauce! A Miletu posebno cestitke sto se VRATIO IZ MRTVIH, iako jos nije u top formi kao nekad, ovo je odlicna vest za njega. BRAVO MILE ZASLUZIO SI!

Reply
Anka јун 14, 2012 at 15:06

ispravka KK FMP. 🙂

Reply
coolermaster јун 14, 2012 at 15:18

Pojasni!?

Reply
Anka јун 15, 2012 at 15:24

Nema sta da ti pojasnim jer ne znam sta ti nije jasno iz mog komentara. Jedino sto sam u prethodnom tekstu napravila lapsus posto mi je tastatura boli glava uz to brzo kucam pa se ne trudim da ispavljam greske koje pravim pri kucanju. Tako da ako primetis videces da sam pogresila u kucanju naziva kluba KK FMP, tancije u prvom tekstu obrnula sam redosled slova. pozz

Reply
coolermaster јун 14, 2012 at 15:19

Pojasni?

Reply
nra јун 14, 2012 at 15:40

sta traze komsije na ovom sajtu???

Reply
Anka јун 15, 2012 at 15:22

Ko je bre grobarka i koga bre ti nazivs komsijom (prvo se ispravi jer sam zensko), konju jedan? A posto mi deluje kao klipan koji je juceo krenuo da ide na Marakanu i navija na severu za nas klub da ti pojasni glasno i jasno – Alo bre ja sam isla na Zvezdine utakmice kad ti tati nisi postojao ni u mislima! Ti ces mene da nazoves tamo nekom stetocinom! Ili citaj komentar kako treba ili nemoj nikako! I sjasi vi sa mojih komentara i ti i slicni tebi, ako nemas nesto pametno i argumentovano da kazes. Volim bre Zvezdu vise nego ti i svi oni koji za Zvezdu navijaju samo kad redja uspehe! Pravu ljubav pokazuju oni koji su uz klub kada se nalazi u najgorim trenucima! I ako te bas zanima SEBE SMATRAM NAJVECOM NAVIJACICOM SVOG VOLJENOG KLUBA. Kolika je moja ljubav prema klubu ?.. NEPOZNAJE GRANICA a jel znas zasto, zato sto Zvezdu volim BEZREZERVNO. A koliliko sam optimisticna i to moze da se vidi iz mojih komentara I VERUJEM DA CE NASI MOMCI U KOSARCI NAPRAVITI PREOKRET (iako je po svim cinjenicama i parametrima to nerealno ja verujem jer je lopta okrula a poznato je da se KOLO SRECE OKRECE). Takodje moj optimizam nije slucajan jer mnoge od ovih momaka sam pratila u mladjim kategorijama (zanima me sportska organizacija i pratim rezultate)
I JOS NESTO DA TI KAZEM TAKVI KAO TI SEJU OVDE MRZNJU MEDJU SVOJOM BRACOM NAVIJACIMA I DRUGE PROZIVATE
GROBARIMA A PRI TOM IH NE POZNAJETE. A KOLIKI SI TI NAVIJAC ZVEZDE MOGU TI RECI DA SE NISTA NE RAZLIKUJES OD GROBARA, KAO I ONI KOJI SU SLICNI TEBI, JER NA OVOM PORTALU VISE ISKAZUJETE MRZNJU PREMA STETOCINAMA NEGO STO VOLITE SVOJ KLUB. i KAD POSTIZEMO USPEHE NEMA VAS NIGDE ALI ZATO CIM MOMCI PADNU IZGUBE OSUJETE PALJBU I KAD ZASLUZE I KAD NE ZASLUZE. Muke mi je bre od tebe i slicnih tebi, cak se moze reci da u zivotu se nisi bavio sportom (mozda rekreativno ali trenirao nisi sigurno). Zbogom

Reply
Теша_Делија!!! јун 15, 2012 at 17:14

Al si skromna u PM

ShoNara јун 14, 2012 at 16:03

Devojka je samo ispravila gresku, a vi je odmah optuzili da je grobarka.
U komentaru je napisala kk FPM, pa se ispravila i napisala KK FMP…
Pozz

Reply
Anka јун 15, 2012 at 15:28

Hvala sto si umesto mene pojasnio o cemu se radi. Posto ocigledno neki ne citaju kako treba. A uz dozu besa sto me jedan klipan proziva da sam glodarka dobio je adekvatan odgovor jer mi se skurcilo (oprosti na izrazu nije primereno meni da se tako izrazavam) da me kojekakvi likovi prozivaju da sam neko ko nisam! Samo zato sto hoce preko svojih komentara vise da iskazu mrznju prema drugom klubu nego ljubav prema nasem voljenom klubu Crvenoj Zvezdi. A kolike su face najbolje oslikava njihovo ponasanje radije ce prozivati na ovom partalu druge da su nesto sto nisu nego sto ce na drugim portalima prozivati same glodare. Ja taj problem recimo nemam, pa naduvam glodare na svakom portalu na kojima oni prozivaju moj klub (naravno samo javni portali kojih nema mnoho za mene a posecujem ih)..Hvala jos jednom

Reply
Miloš јун 14, 2012 at 14:53

Pa Mile legenda,slabi smo na njegovoj poziciji u repki

Reply
ShoNara јун 14, 2012 at 14:47

Ja mislim da je poziv za reprezentaciju trebao biti upucen Miletu Ilicu, Andreju Milutinovicu i Bojanu Suboticu.

Reply
Nemanja јун 14, 2012 at 15:12

Nemoj vise da mislis.. previse se trudis, vidi se, ali slabo ti ide…

Reply
ShoNara јун 14, 2012 at 15:21

Aha… 😀

Reply
ds јун 14, 2012 at 14:43

Sta li ce iIic u reprezentaciji?!

Nedovic ce sad da pokaze sta zna…

Reply
ShoNara јун 14, 2012 at 14:48

Samo je pitanje na kojoj ce poziciji igrati… 😀

Reply
Ђики јун 14, 2012 at 14:53

Па ко ти је међу три најбоља играча ове сезоне??? Ко је био најбољи на последњем дербију? Ко је дао прву тројку у финалу Купа Радивоја Кораћа?

Reply
ds јун 14, 2012 at 15:29

Za naseg Mileta je i Katic igracina.
Ilic definitivno nije ni za Zvezdu, a tek za reprezntaciju…

Reply

Leave a Comment