Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаРукомет

Рукометашима одузети нови бодови

Директор Суперлиге Војислав Андрић одузео је два нова бода нашем клубу због неисплаћене рате за некадашњег голмана Николу Стевановића, иако је такмичење завршено прошле недеље!

Уз ова два бода, Црвеној звезди је одузето укупно осам, те се клуб уместо на четвртом месту табеле, које по освојеним бодовима заслужује, налази тек на 10. месту.

Остаје отворено питање,  обзиром да су нам бодови одузети иако је првенство увелико завршено, да ли би нам Андрић, када би нам хипотетички гледано одузео све бодове из ове сезоне, кренуо са одузимањем и оних из претходне, и тако редом..?!

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

21 comments

Aca јун 6, 2012 at 19:14

Zasto se cudite ?? Zvezda jednostavno nema uticaj i vise nigde je niko odavno ne postuje. Grobari vladaju u fudbalskom,rukometnom,kosarkaskom,vaterpolo savezu itd olimpijskim komitetom i u jos mnogim sportskim institucijama ali hajde da se svi zapitamo kolika je krivica Zvezdinih funkcionera i onih “velikih“ Zvezdasa sto se vrzmaju po klubovima naseg sd i navodno pomazu Zvezdi ? Sta su oni ucinili da se Zvezdino ime makar malo postuje ? Nista,bas nista i to je na zalost nasa tuzna istina i ne mozemo jos sto godina da kukamo i krivimo druge za sopstvene neuspehe, neznanje i nerad.

Reply
Deki јун 6, 2012 at 19:36

Doslovce tacno…Veruj mi!!! I mi imamo velike zasluge za ovakvo stanje… u celom SD, ne samo ovde u rukometu!!

Reply
Anka јун 6, 2012 at 17:15

Hohstapelru glodarski i ti i Marijanovic,,,stoko seoljacka, mars iz srpskog rukometa, lupala bih ja vama minuse kad bi ovaj narod znao kako ste profitirali sa ovog EP a da nam klubovi propadaju infrastruktura neresena mesetarenje po pitanju priprema reprezentacija i jos se dicite uspehom reprezentacije. BOZE POGLEDAJ NAS I POSALJI U SPORT JEDNU MARGARET TACER DA RAZBUCA OVA GOVV***** NE MOGU DA LAJEM, ZAPLAKACU OD MUKE.

Reply
Zoran јун 6, 2012 at 16:52

Pa ja nemogu da verujem kakva se vodi hajka protiv Zvezde u svim sportovima zadnjih pet god, pa gospodo delegati da vas tako nazovem posto i jeste „delegati“ u svakom smislu kako vas nije sramota pa zasto neoduzimate bodove i drugima oni kao placaju redovno sve….. proci ce i ovo pojavit ce se neko ko ce imati uticaja da zastiti Zvezdu od ovog Šita pa cemo da vidimo kad isplivaju na povrsinu i njihova dugovanja itd…… Necete nas stici ni za sto godina po titulama pa neznam sta da radite jer ove nase mozete da kupite i da oduzimate bodove da bi ovi mali bili prvi, a evropske i svetske to se „delegati“ ne kupuje …….. Toliko od mene ………………………….

Reply
milan јун 6, 2012 at 14:23

pijun grobarski

Reply
Ariljac јун 6, 2012 at 13:25

E gledaj sad:Ovo sto se desilo od strane ovoga Toletovog skolskog druga 😀 je dokaz da je ovaj ili toliko senilan pa je zaboravio da je prvenstvo gotovo ili nas kaznjava sto smo pobedili mali klub!! U svakom slicaju,matori smesan si,neces ni ti dugo…

Reply
Goran јун 6, 2012 at 15:18

Njemu ostalo jos dva puta da se obrije i to je to….dusa mu u nosu,a on oduzima bodove….Sramota,senilni starac…..

Reply
mladen јун 6, 2012 at 13:18

covek je profesor matematike na megatrendu a kazu i da je veliki zvezdas…. e pa ovako ne pokazuje svoje zvezdastvo!

Reply
Armija 5 јун 6, 2012 at 16:51

Pa zapravo pokazuje, oduzeo nam je bodove iz završenog prvenstva, bolje nego da startujemo sa -2 u novom… 😀

Reply
Branimir јун 7, 2012 at 00:36

А ко каже да се неће и на такав начин доказивати и почети нам унапријед одузимати бодове у новом шампионату. Само док се главоња сјети.
Људи, да ли је могуће да сви остали клубови редовно измурују свије обавезе према својим играчима? Србија је дефинитивно обећана земља.

Reply
milos јун 6, 2012 at 12:59

Dzukela

Reply
vlada јун 6, 2012 at 12:47

a da ga mi malo prevaspitamo?ne bi mu skodilo malo samaranja…onako prijateljski….

Reply
Deki јун 6, 2012 at 19:33

To kralju!!!!!!!!!

Reply
Branimir јун 7, 2012 at 00:33

Што питаш?

Reply
vlaja јун 6, 2012 at 12:21

Pa,sta drugo ocekivati od brozove dece koja i dan danas celokupnu Srbiju,pa i sport nazalost vode u KOLAPS.A,dokle nek nam je Bog u Pomoci i Narode Srbski ima sli ti oci i znas li JOS DA TRPIS I DOKLE, ..

Reply
kosta јун 6, 2012 at 12:16

A i ovaj neka teleca glava.Takve su grobarske njuske pravi primer za to su fegi,denda,sarenac,macvan,dule vujosevic i ostala klapa…

Reply
kosta јун 6, 2012 at 12:16

I tole njega sam zaboravio.:)

Reply
Kopre Nedri јун 6, 2012 at 12:54

On ima titulu Prve njuške, ovi ostali su Njuškice

Reply
Savo јун 6, 2012 at 15:45

Svi ovi koje si nabrojao trebaju da vrate konjima glave, a ne samo Macvan.

Reply
Uscanac јун 6, 2012 at 12:14

Kakav primer lika koji je silovan od malih nogu. Kakav kompleks, kakva beda i tuga od coveka. Pokusavaju da ugase rukometase kao vaterpoliste, iskreno se nadam da im nece uspeti.

Reply
Deki јун 6, 2012 at 12:08

Ja mislim da delije treba nesto poceti da preduzimaju… Makar za pocetak da prozivaju ovog coveka, ili neki uvredljiv transparent!! Pokazimo snagu kao i uvek do sada!!
Pa ovo je prevrsilo svaku meru!!! Ovaj nas j**e u zdrav mozak!!!

Reply

Leave a Comment