Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошарка

Ђуровић:“Пешић је Звездина велика предност“

Vlade Djurovic

Финале кошаркашког плеј-офа започиње данас. Као никада у претходној деценији дуели Црвене звезде и Партизана ишчекују се са великим нестрпљењем. Многобројни љубитељи игре под обручима, као и кошаркашки радници претходних дана изнели су своје мишљење и очекивања, а један од њих је и велики кошаркашки маг и велики Звездаш Владе Ђуровић:

– Предстојећа серија финала плеј-офа између Црвене звезде и Партизана могла би да буде најузбудљивија и најнеизвеснија у протеклих неколико година. Партизан је, иако ми се његова игра не свиђа, фаворит јер његови играчи знају како се играју овакви сусрети. Међутим, Црвена звезда може да изненади јер ће црно-бели бити и хендикепирани неиграњем Катића, а Звездина предност је свакако Светислав Пешић који је много бољи тренер од шефа стручног штаба Партизана Владе Јовановића. За Звезду је важно да у целој серији има добар шут. Посебно много очекујем од Томаса, Милутиновића и Лазића који знају у серијама да погађају кош противника.

Повезане вести

22 comments

Uros јун 5, 2012 at 18:21

Danas je trebalo da dodje do razmene karata sa navijacima jsd-a,oni nama 300 danas,a mi vracamo za drugu utakmicu.Do sporazuma nije doslo jel su nasi navodno trazili 5oo a ovi nisu mogli da obezbede,tako da Zvezda veceras ostaje bez podrske delija.Bice nasih,mnogi su se snasli za karte,mada bi i ovih 300 dobro doslo.Sta reci ako je sve ovo tacno,po ko zna koji put Zvezda ostaje bez podrske onih koji pricaju da je najvise vole.

Reply
DELIJA јун 5, 2012 at 17:35

SVI VECERAS U PIONIR ULAZIMO NA SEKTOR B 100%,PODRSKA JE NEOPHODNA,ZATO SVI U PIONIR!!!

Reply
Žile јун 5, 2012 at 17:11

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qsZ9fyjUQgQ
Cigani pevaju 🙂 ,dace Bog da i mi ovako slavimo!

Reply
Delija1989 јун 5, 2012 at 16:07

Ako pobedimo danas to je kao da smo bili prvi u grupi i sve je na igracima i na delijama!Pozdrav za Vladeta legenda od coveka,veliki delija i kada ode Pesic za jedno 3 godine voleo bih njega da vidim na mesto trenera jer ima autoritet i svi znamo sta su radili on i Covic sa Fmp-oma ali to samo ako Pesic nece da vodi Zvezdu za 2-3 god…Danas na pobedu legende!

Reply
SRBB јун 5, 2012 at 15:12

http://www.mondo.rs/s247021/Sport/Ostali_sportovi/Apel_sportista_za_spas_SOS_kanala.html
Делије, скупимо паре да заживи
овај божанствени и непристрасни канал !
Не би ме чудило да Фегелтија добије посао у РТС-у , ако се СОС угаси…

Reply
DSDS јун 5, 2012 at 14:35

Dodjite svi u Pionir danas,ulazimo na sektor B,pustice nas malo kasnije no sto utakmica pocne.Podrska nasim igracima ne sme da izostane! DS

Reply
Aca јун 5, 2012 at 15:00

Ti si sigurno neki provokator. Takvi pozivi se ne ostavljaju na ovom sajtu. Zna se gde i ko moze takav poziv da ostavi i zato pali odavde i ne zbunjuj ljude.Pali.

Reply
nemke јун 5, 2012 at 16:02

Jel te provereno ,da znam da se ne cimam do Pionira za dzabe ?

Reply
Aca јун 5, 2012 at 16:14

Brate taj lik je neki provokator i nemoj da nasedas na te lazne pozive. Zna se ko ide,kad ide i kako ide. Cime ti on garantuje da ce te neko pustiti da udjes bez karte ? Ko je to ko ce pustiti nekoga bez ulaznice ? Odakle mu ta informacija ? Mnogo je pitanja a malo odgovora, a ja se nadam da si ti ozbiljan momak i da ces se o takvim stvarima informisati na jedinom pravom mestu za to a to je sajt Delija.

Reply
ma јун 5, 2012 at 12:20

kakva igra pod kosem,pa znate li vi ko sudi i zato samo sut ili cemo gledati kako Popovic se hvata za glavu,grize jezik i podize ruku i priznaje nesto sto nije uradio da mu ne bi dosudili i tehnicku,a Mile ce da sklopi ruke u neverici kao da moli sudiju bezboznika,a Lesic ce stati u njegov poznat polozaj kad stavi ruku na bok i pogledom prati sudiju,a Subotic ce da drzi i nakon dosudjenog faula obe ruke visoko da sudija vidi da nije imao cime da napravi faul,ali zalud mafija je to,ma vec vidim ceo tok meca,jer je vec vidjeno toliko puta samo sa drugim akterima i zato samo sut i sledece sezone takodje,ma koliko se pojacali pod kosem samo dobar sut ce doneti trofeje,a dobri suteri su onaj Videnov i iskusni Litvanac Salenga i Butsi Tornton,a njih je Pesic trenirao u Djironi i ti igraci sto su ’77 godiste se realno mogu dovesti.ako vec nema mladjih,a jednako dobrih sutera.

Reply
KureDelija јун 5, 2012 at 11:51

Da lepo zatvorimo Dzejmsa,Kecmana,Macvana i Bozica 50 % posla je reseno 😀

Reply
Aimar јун 5, 2012 at 15:19

Ako ce nam bangavi Bozic praviti probleme,onda j**** ti kosarku koju mi igramo!

Reply
KureDelija јун 5, 2012 at 17:50

taj Bozic uvek protiv nas puca trojke ko lud… zato moramo da ga cuvamo

Reply
Branimir јун 7, 2012 at 00:46

Јбш Божића, чувај Анђушића!

Reply
Aca јун 5, 2012 at 11:46

Velika je steta sto Zvezda nije izborila prednost domaceg terena jer bi tada Delije bile njena ogromna prednost i prevaga. Ova vecerasnja utakmica je najvaznija jer u sledece tri Zvezda je dva puta domacin. Sa Delijama do titule.

Reply
Srdjan јун 5, 2012 at 11:21

Jos da dodam da Zvezda mora iskoristiti prednost pod kosem. Treba da forsiramo igru po obrucem jer Raduljica brzo ulazi u probleme sa licnim greskama. Mi imamo tri centra oni dva s tim da Besovic gotovo da ne igra. To moze biti kljucna stvar iako verujem da ce Macvan pokusati igrati pod obrucima.

Reply
KureDelija јун 5, 2012 at 11:49

Bravo Srdjane to je kljuc uspeha 😀 , sa vanjskim shutevima nemozemo mnogo jer su partizanovi bekovi veoma visoki …

Reply
raca јун 5, 2012 at 11:15

zvezda ima karija ali tesko ce ove sezone do titule ali kad je tu kari bice i titula!

Reply
Влада Тошић јун 5, 2012 at 11:06

Nijedna ne moze da nadmasi ono finale sa Keseljom, Bjelicom itd… I mi a i oni smo bili jaki … Ovo sada je pitanje ko je bolja ekipa, od dve lose….

Reply
Srdjan јун 5, 2012 at 11:19

Do toga finala Bjelica i Keselj su bili anonimusi realno. Bjelica se pokazao bas u toj finalnoj seriji. Iskocice opet neko. Ne moze mi niko reci da Macvan nije bolji igrac od Tepica i Tripkovica. Takodje Nedovic je mnogo veci potencijal od Keselja. Nakon finala mnogi ce postati veci igraci nego sto su sada.
Moja prognoza je 3-1 za Zvezdu.

Reply
Aimar јун 5, 2012 at 12:08

Ne mozes da uporedjujes Macvana sa Tripkovicem i Tepicem,ovaj je krilni centar,a ova dva plej i bek suter…

Reply
Duco RS јун 5, 2012 at 13:54

Care Velickovic je bolji od Macvana, igraju na istoj poziciji, i u tom finalu je igrao Novica. I opet mozda jeste veci potencijal Nedovic ali mi taj potencijal i igre jos ne vidimo, za razliku od keselja koji je pruzao vrhunske partije dok je bio u Zvezdi.

Ja se nadam tituli. Bice ovo serija u 5 utakmica , samo ovoga puta mi cemo slaviti u 5-oj.
AJDE IGRAJ I BORI SE AJDE SEVEROM ORI SE !!!!!!

Reply

Leave a Comment