Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Стефановић: „Нисмо имали никакав контакт са Степановим“

Ђорђе Стефановић
Ђорђе Стефановић
Ђорђе Стефановић

Као и увек, пред сваки прелазни рок, медији доводе Звезду у везу са разним играчима. Након Босмана, Нинковића, Милијаша, Бабаља главна тема је штопер Милан Степанов. Поводом тога, генерални секретар Црвене звезде, Ђорђе Стефановић је у разговору за „Спортал“ изјавио да постоји интересовање за поменутог играча, али за сада није било никаквог контакта:

„Нема конатаката у овом тренутку, тако да је у овом моменту трансфер далеко од реализације. Степанов јесте интересантан за нас, али видећемо, прелазни рок је дуг.“ – изјавио је Стефановић и додао да на позицији штопера играју Максимовић и Тошић и да евентуално довођење Степанова зависи од одлазака:

„Не знам шта да вам одговорим на ово питање, прелазни рок је дуг и сваки играч је инетресантан Црвеној звезди. На тој позицији имамо Николу Максимовића и Душка Тошића. Видећемо, морамо да видимо ко ће остати а ко отићи.“

 

Које је ваше мишљење о Милану Степанову? Укључите се у дискусију на МЦЗ форуму!

Повезане вести

52 comments

strucnjak јун 2, 2012 at 22:34

kakvi bre kadeti vise,omladinska skola u prvom timu,itd, dajte igrace za evropu,dosta je vise iste price! Mi smo izgleda samo fabrika talenata,cim postignu nesto odu glavom bez obzira! Hocu samo radovanja sa ZVEZDOM u ovim teskim vremenima,to je jedino sto zelim!

Reply
KureDelija јун 3, 2012 at 12:17

mi nemamo para za evropske igrace zato moramo da ih stvaramo 😀

Reply
milos 90 јун 2, 2012 at 20:35

Stpenov je raskinuo ugovor sa Bursom???? jel gresim? 😀

Reply
madness2233 јун 2, 2012 at 18:37

Ne lupajte bezveze,treba nam jos jedan stoper.Mozemo igrati formaciju 352,3421 veoma moguca,uz to neko ce se povrediti zato Stepanov DA.Krneta moze da igra i beka igrao je solidno u Ns,Stojkovic/Lukovic i Mladenovic/Tosic bekovi. Po meni dovesti ->Babalj,Ofanzivni vezni,i Stepanov.Ako postoji mogucnost da dodje Ninkovic bilo bi lepo,ali kao zamena mora se dobro razmisliti i odluciti.Setimo se da je Milunovic kostao 500K pa je RASKINUO ugovor sa Waregemom,tako da..Ima jos nasih mladih talenata u evropi,treba mozda i tako nagovoriti nekoga.

Reply
dr јун 2, 2012 at 19:03

Stepanov je alkoholicar,tako da treba dobro razmisliti i njemu.

Reply
dr јун 2, 2012 at 19:03

o njemu*

Reply
Goran јун 3, 2012 at 11:37

Sad ispada da su nam svi fudbaleri alkosi,i da su svi po splavovima,Milijas,Katai,Stepanov….pa dajte molim Vas,prestenite sa tim glupostima i izmisljanjem…..

Reply
markorad феб 11, 2013 at 00:07

Stepanov je stvarno alkoholicar, ozbiljno????? 😯

Reply
KureDelija јун 2, 2012 at 18:27

Nasi mladi igraci se moraju kaliti u Zvezdi kad veze 3-4 sezone on vec postaje iskusan i ozbiljan igrac…. ako svake godine dovodimo novih 11 fudbalera i to ‘iskusni; koji se vuku po terenu normalno da necemo nista napraviti u ligi niti smanjiti nas dug.. nasa deca bolje igraju od tamo kvazi iskusnih Zvezdasa koji dolaze da zarade koji dolaz vise na kraju karijere ..

Reply
Jovo јун 2, 2012 at 17:48

Ako vec imate nekakve pare,dovedite malo bolje i iskusnije igrace a talente posaljite na kaljenje u druge superligaske klubove,ne u 3 ligu u sopot vec u superligu,da ste knu malko tog potrebnog iskustva,koliko toliko…pa onda u prvi tim.dovedite desnog beka,malo iskusnijeg stopera i jednog dobrog spica koji ce biti najbolji strelac i to je to,prodajte nepotreno i visak pa da igramo fudbal…ovako smo samo prosek u evropi,je rposle 3 kola sa ovom ekipom nemamo sanse,ako hocemo ligu evrope,ako ne to je vec druga stvar!za osvajanje superlige i kupa srbije su nam neophodni desni bek tipa kao sto je mladenovic,i jedan spic golgeter!znaci jasno je svima da za evropu nam treba stoper,desni bek,ofazivni vezni i spic,a za nasu ligu i kup nam treba desni bek i spic,pa kakve su nam ambicije tako cmeo i dovest,prosto kao pasulj!pozdrav od Delije iz RS!

Reply
Pera јун 2, 2012 at 17:32

Imamo dovoljno defanzivaca, Sve pare uložiti na dovodjenje ofanzivnog veznog( samo ne Milijaša). Ako imamo dobog asistenta koji zna dati loptu u prostor špicevima i proigrat bokove onda se stvaraju šanse i daju golovi.

Reply
KIKIC јун 2, 2012 at 17:36

mi bez desnog beka koji ce biti na nivou mladenovica koji igra levo,iskusnog beka koji zna sat su evropske utakmice,bez veznjaka koji zna sta je fudbal kojimoze odmenit evandra kad on vis enemoze ,i masine za golove nekog spic akoji ce dati 25 golova po sezoni nemmao sta da trazimo u borbi za trofeje,pogotovu u borbi za evropu!et toliko!pozdrav!

Reply
Jovo јун 2, 2012 at 17:50

bas tak!

Reply
Miloš јун 2, 2012 at 16:43

Svaki komentar je na mestu,ali uvek ima ono ALI sezona je duga dodje do pada forme povreda,još ako i udjemo u LE sve je moguće lopta je okrugla od viska glava ne boli pa imali bi utakmice na manje od nedelju dana Evropa,kup,prvenstvo po koja prijateljska i sad zbog umora da zrtvujemo neku utakmicu,neka hvala.Ako neko cita ove komentare od nasih pa neka dovedu coveka ako je dobar i ako imamo mogucnosti koliko sam razumeo fali nam jedno 3igrača na svakoj liniji tacnije Stepanov,Milijaš(sve je do njega verovatno) i taj Babalj ako vredi ako ne bože moj ima bucko keca u rukavu možda je on mamac a jurimo nekog drugog.
PS. prelazni ROK je dug!:)

Reply
Igor јун 2, 2012 at 16:28

Imamo 2 stopera koji igraju za A reprezentaciju, i sada dva mlada i perspektivna igraca(Krneta i Spajic). Sta ce nam uopste Stepanov? Da nece mozda Maksimovic da greje klupu da bi Stepanov igrao? Maksimovic koji je cuvao Benzemu protiv francuza???
Imajmo malo poverenja u nase igrace!
Stepanov nije dugo igrao, nek ide u neki drugi klub da „ozivi“ svoju karijeru!!!!

Reply
KIKIC јун 2, 2012 at 17:30

znas u cemu je problem…problem je u tome sto tosic nije pravi stoper,vec levi bek,i kad toske cuva scepovica mi mzemo pobedit lai kad naletimo u evropi na bolju ekipu mi tu nista nemozemo,i ides kuci…ta 2 beka perspektivna koja mi imamo,predpostavljamo da su to spajic i krneta…koga oni mogu cuvat van supe rlige,realno sad nikog,sa 2 godine mozda,sad nikog van nase lige…mladi,bez iskustva,prepadnuti,na evro sceni,pa kako da ocekujes nesto.treba ti neko ko ima 50 utakmica u nekim evropskim ligama,neko ko je vec formiran igrac,neko ko se neboji ni igre niti duela,neko ko ima sigurnost,a njih dvojica to jos nisu!maksimovic je odlicna igrac i on je prva opcija i tako mora i da ostane i tako ce i ostat,ali tosic ima takvu klazulu da moze otic kad hoce,zar dozivit da ti igrac ode 10 dana pred utakmice pred pocetak sezone?!jbg .ond ami nemammo isti pogled na fudbal!ova ekipa bez 4 dobra igraca nema sta radit u borbiz a trofeje niti za evropu,ja to teska srca priznajem,mi imamo dobru ekipu,ali nama netreba dobra kipa vec odlicna ekipa ako hocemo nesto da uradimo,a uozili smo 15000 evra,za beka koji nam netreba!et toliko,ako ja samo vidim ovde da nama treba iskusan stoper,desni bek bar na nivou mladenovica(koji je levo),i golgeter koji ce dat 25 golova po sezoni,onda ja nepripadam ovde ili sam slijep kod ociju!po prelaznom roku cu vidjeti dali mi uopste imamo nekakve ambicije ili su to smao prazne price,na zimu su pokazali da imaju jer su doveli ne mozda toliko dobre igrace ali su doveli igrace na prava mesta,a posle se pokazalo i prave igrace!pozdrav i svako dobro!

Reply
Jovo јун 2, 2012 at 17:51

tako je!!!ako ima para uzet petkovica iz ofk-e,ovog stepanova sto je dzaba,ako milijas hoce ako nece onda ostavit kadu,i izabrat dal babalja ili udrinskog pa da igramo fudbal,ovako nem aod nas nazaolst velikog rezultata!

Reply
Igor јун 2, 2012 at 20:58

Prvo, Tosic je sada stoper, i Robi ga vidi iskljucivo kao stopera, svidelo se nam to ili ne. Tosic kada je poceo da igra fudbal, dugo igrao stopera, pa tek kasnije je bio prebacen na beka. Znaci, njemu stoperska pozicija nije nikakva novost. On je stoper, igra za reprezentaciju, i tu je kraj price.
Druga stvar, Maksimovic je bolji od Stepanova i mozemo da zaradimo na njemu.
Trece, nama ni on, ni Milijas ni Zigic ne garantuju Evropu. Nama je prioritet titula.

Reply
Wosa јун 2, 2012 at 16:27

http://www.youtube.com/watch?v=FTcX_qPUtW4
Pogledajte ovog momka kako gazi.ja sam ga gledao 3 ili 4 puta na Telki i sam osam isao kuci radi njega gazi al’ cena mu je 1,5 Mil kada bi ga zvezda dovela (Sto ej mala mogucnost) Dramu bi napravili svima u LE! Strava kako deli lopte i trci 😉 Jos je 92′ godiste!

Reply
Stefan јун 2, 2012 at 15:55

Buca car!!! :))))))

Reply
Milos јун 2, 2012 at 15:43

Jos Ninkovic ili Milijas i to je to… 😀 bas se pitam kako bi izgledala ekipa sa tri stopera,sumnjam da ce Robi menjati uigranu formaciju cak iako Stepanov dodje.

Reply
Branimir јун 2, 2012 at 15:28

Степанов је потребан Звезди. Тим именом Звезда затвара своју одбрану и чини је магичном и неосвојивом. Мора се рачунати на универзалност Тошића, чији боравак у Звезди се не може одредити трајнијим. Степанов комплетира имена високо респектабилне поставе Звездине одбране (Младеновић, Максимовић, Тошић, Мијајловић), која је репрезентативног калибра. Остала имена која се спомињу реално нису доказана и не могу бити на нивоу наведених. А Звезди за велике резултате, којих смо и гладни и жедни, требају готови и спремни играчи.
Ако је изводљиво, не бих ни секунде размишљао и био у дилеми.

Reply
Igor јун 2, 2012 at 16:30

Stepanov nije potreban Zvezdi, jer Zvezda ima 2 stopera koja igraju za reprezentaciju i zato sto Stepanov nije bolji od Makse, zato sto Stepanov nije dugo igrao, zato sto imamo 5 stopera, zato sto bi imao veliku platu za nas euslove, zato sto je nepotrebno gomilanje toliko stopera itd…

Reply
Milos јун 2, 2012 at 15:08

Ne vezano za transfere,ako besiktas i bursa ne budu igrali kv za le da li to znaci da bi mi izbegli vitese i anzi jer bi oni u tom slucaju postali nosioci u 3.kolu?

Reply
Nenad јун 2, 2012 at 14:55

Da mi je znati pregovara li ovaj stefanovic i sa jednim igracem….
Koliko mi se cini necemo nikoga dovesti u ovom prelaznom roku, nadam se da gresim. Ako je tako tesko cemo do titule i ove godine.

Reply
CZovac јун 2, 2012 at 15:12

Pas koji laje ne ujeda, tako se kaze, a ovaj nas dzukac ne laje mnogo, znaci da nesto grize!
Da li ce to biti Stepanov, Ninkovic ili neko sasvim treci to ce tek da se vidi!

Reply
Беране ЦГ јун 2, 2012 at 14:05

Наше наjвеhе поjачање jе да остане оваj тим.Макар да jедан прелазни рок не промиjенимо пола тима.Уз то,имамо младе играче,они могу само да напредуjу.Касниjе ако и оду,отиhи hе за добре паре.Иде нам и на руку што jе доста њиx позвано у национални тим.А кад они оду доhи hе нови омладинци.Веома добра политика цjелокупне управе клуба.

Reply
KIKIC јун 2, 2012 at 17:17

To bi bilo dobro,ali kad bi imali dobrog desnog beka(a mi ga nemamo),i jednu masinu za golove koji ce cepat mreze baru ovoj nasoj propaloj ligi ako ne u evropi…a mi nit imamo masinu za golove nit imamo dobrog desnog beka,niti imamo islustvo u odbrani niti majstora sa loptom koji moze uci kad evandro vise nemoze!znaci stoper pravi,desni bek pravi,jedan dobar ofanzivni vezni i masina za goove pa da pricamao,ovako sto se tice evrope mozemo odmah otpisat,jer ce nas iole ozbiljnija ekipa pobedit,nereseno je jedino sto mozemo izvuc,ja to pricam realno,dusa me boli sto to moram reci ali bez ta 4 dobra igraca mi u evropi nemamo sta trazit,pogotovu sto nam je koeficijent u pm.za nase domace trofeje bi se mogli borit ali se bojim da bi tesko uspeli,bez bar dobrog beka desnog i golgetera…jer ovo sto imamo je realno nedovoljno,nama treba jedan prelazni rok kao sto je bio onaj prosli,na zimu,da se sklope kockice e onda da pricamo.

Reply
era јун 2, 2012 at 13:47

Pa zaboravili ste vec na Spajica? Imamo Tosketa i Maksu koji su reprezentativci, i imamo Krnetu i Spajica.

Reply
Civot јун 2, 2012 at 13:36

Kao sto sam vec rekao Jovan Krneta nzn da igra stopera!!Prvo je loptu izbacio u aut a zatim je ispao na kosarkasku fintu promene pravca!!Lagano ga je prosao!!A neki bi sa njim napali LE! boze sacuvaj! 😀

http://www.youtube.com/watch?v=kDWnDXuO4-0

Reply
CZovac јун 2, 2012 at 15:06

Jedan igrac ne cini celu odbranu, a ovde je osim Krnete zakazala cela odbrana!
Izbacivanje lopte u aut uopste nije greska, vec posledica oduzimanja lopte igracu ofk beograda tacnije prekid akcije!
Jedino sto moze da mu se zameri da nije pokazao htenje da stigne odbeglog igraca, ali to se ispravilo u utakmicama koje su sledile!
Greska odbrane je sto je bila dosta staticna, nije isla na loptu vec ju je cekala, sto su iskoristili igraci ofk-e!

Reply
Saša јун 2, 2012 at 15:59

Sećam se ove situacije. Zgranuo sam se kad sam video i nije mi bilo jasno šta je razlog da ga igrač prođe i da on ostane da stoji i gleda kako ide ka golu. Da li je totalna pogubljenost, ili nehtenje zbog neisplaćenih plata ili nešto treće…

Reply
Igor јун 2, 2012 at 16:33

Ma treba da ukinemo omladinsku skolu, sopot, i da samo kupujemo igrace, jer nasi nevaljaju. Nevalja Krneta, nevalja Spajic, niko nevalja.

Reply
SHERIFF јун 2, 2012 at 13:30

Da li se neko seca Krnetine reakcije na tekmi protiv OFK kad smo dobili gol?Covek ga je pretrcao kao da je prosao pored cuna,a on se nije ni potrudio da ga stigne…Stoper nam treba ko buda.i samar…

Reply
KIKIC јун 2, 2012 at 17:05

i stoper i desni bek,i jeda ofazivni vezni i spic koji ce dati 25 golova,kao nekad pancev,kovacevic,drulic,pjanovic,zigic,pantelic,a ne da nam vec 6 godina najbolji strelci budu vezni igraci…jel to toliki problem dovest 3-4 igraca koji nam trebaju,kao sto ti rece kao budali samar:).mi dovodimo zamjenu za levog beka a nismo se jos ni otarasili onog beka kojeg ovaj treba da zameni…mislim stvarno ok,da negresim dusu mozd aje ok bek ali zasto imati 4 beka u ekipi a 3 stopeara od kojih je samo jedan kji moze igrat odmah velike utakmice?mi radimo u tajnosti isto kao da se bojimo neceg ili nekog…ok,slazem se,tako i treba,ali zasto zatvarati oci i dovodit igrace koji nam netrebaju,a uopste nerazmisljamo o igracima koji nam trebaju,osim ako nece da opet izvisimo i za trofeje i za evropu…ja sam presrecan ka dvidim da nasa dec apotpisuju ugovore,i ostaju u zvezdi,ali ako mi mislimo borit se za titulu,kup i evropu sa spajicem,krnetom,stojkovicem,ozegovicem onda mi mozemo polako da kupimo prnje…to su dobri igraci,treba ih pustit u kupu da igraju svi,da se celice ili ih poslat na kaljenje ali ne u sopot u 3 ligu vec u super ligu gdje ce imati jace utakmice i kad se vrate nakon jedne godine da se neboji,da to prsti da se igra…a dovest pojacanja a ne igrace!ZAR SMAO JA VIDIM DA NAMA TREBA DOBAR STOPER,DESNI BEK PRAVI,JEDNA DOBAR VEZNI IGRAC I JEDNA MASINA ZA GOLOVE???moramo ove sezone uzet trofeje,oba, i uci u evropu kako znamo i umemo,moramo!!!

Reply
milos 90 јун 2, 2012 at 13:21

treba nam stoper.nemogu Tosic i Maksimovic stalno igrati 90min.Na levom beku imamo i Nenadica,a sto se tice LE trebace nam dosta srece!!!
Steua,Slovan,mozda mozemo cak i sa PAOKOM ili Young Boysima……..
Stepanov je po meni OK i moze dosta iskustva da donese………

Reply
CzvBoys јун 2, 2012 at 13:19

Pa ne bi bilo loše da dodje,ali bojim se da ako on dodje verovatno ide Tošić..tako da ne znam šta da kažem. U svakom slučaju vrata su mu otvorena,pa neka se bori sa Maksom i Tošketom za startnih 11.

Reply
Civot јун 2, 2012 at 13:20

Konacno jedan razuman komentar! 😀

Reply
E,bravo vam ga јун 2, 2012 at 12:41

i jos se hvale time sto ne pregovaraju sa slobodnim dovoljno kvalitetnim igracem iako je tacno da Maksimovic i Tosic cine dobar tandem,ali Tosic ce morati da igra i na levom beku,jer ce Mladenovic zaraditi bar 8 zutih kartona tokom sezone,a to znaci da nece igrati na tri prvenstvena meca i onda bi morao da ga menja narodni fudbalski guslar ili jos gore i smesnije Partizanovac Ljubo Nenadic,a ti mecevi mogu biti najbitniji,a jos ako tokom jeseni tim bude igrao u LE onda ce se umarati i Tosic i Maksimovic i Mladenovic jos ako budu igrali ili bar trenirali sa reprezentacijom,a Krneta i Spajic sve i da su talentovaniji nego Nemanja Vidic treba prvo da budu na psihofizickom nivou bar upola kao Vidic,a pritom uvek postoji mogucnost povrede i to namerno da nam povrede igraca i zato ne smeju dozvoliti da neka pozicija bude tanka i sledece sezone kad ode Tosic da na brzinu traze i goreg i skupljeg igraca od Stepanova vec sad ovog leta neka formiraju tim sto ce osvojiti titulu i igrati bar do kraja avgusta u kvalifikacijama za Ligu Sampiona

Reply
Civot јун 2, 2012 at 12:50

Decko jel ti znas s kim bi mi mogli da se sastanemo u 3.kolu kvalifikacija za LE??? REalno moramo imati srece da bi usli u LE!!A sto se tice Stepanova …..Bucko nece da otkriva katre jer da je rekao da pregovara s njim, partizan bi mu odma poslao bolju ponudu!Zna bucko sta radi!Plata mu mozda bude 250 000 e!Ako robi kaze da treba da dodje on ce doci!
A ima kvalitet i iskustvo a to ce nam trebati za LE
!

Reply
rille83 јун 2, 2012 at 12:56

Ok,ali malo dizes frku bezpotrebno. Do danas nikome stoper nije bio u mislima jer su iz kluba naglasavili samo jos napadaca i ofanzivnog veznog sto nam dalje govori da nasi ili rade u tajnosti i pametno ili jd ovo spominjanje stopera medijsko lupetanje!

Reply
Civot јун 2, 2012 at 13:08

Cekaj malo….tebi bi Krneta trebalo da bude zamena u ligi Evropre kad se umore Tosic i Maksimovic,je??On nzn da igra i u nasoj ligi a kamoli u EL!3 gola smo primili zbog njega u prvenstvu!Najgori je uzeo momenat da pogresi na Karaburmi kada je pustio da prodje Rodic!!!Bolji je Spajic od Krnete 1000% Stepanov ima iskustvo za EL!!!100 puta treba da kazem! 😛

Reply
rille83 јун 2, 2012 at 12:23

Pa,ako krene po zlu sa bekovima,ne daj boze,recimo da nam desni bek zakaze onda se tako resava taj problem,tako da igras sa tri stopera tj Maksimovic,Stepanov i Tosic. A ne mora biti 3-4-2-1 s obzirom kakve igrace imamo u napadu moglo bi se igrati i 3-4-3. U svakom slucaju na tri stopera se ne sme ostati,sezona je duga,naporna,ne daj boze da se neko povredi,sta cemo onda da ne bude da kukakmo posle! A ako vec treba jos jedan stoper a po buckovoj izjavi vidim da nam ipak treba tj oni ocigledno rade na tome,onda bi po meni Stepanov bio vrh resenje! Ne zaboravi te da nam treba iskustvo,pogotovo evropsko iskustvo a Stepanov ga bas ima. U tom slucaju bi imali dva dobra iskusna stopera Tosica i Stepanova i tri mlada Maksimovica,Spajica i Krnetu s tim sto Krneta moze i vise desno tj na beka.
P.S. Nije u vezi teme ali je bitno,komsije,po svemu sudeci ostaju bez dve filijale,bsk istupa iz lige a Smederevo kupuje onaj Lekic sto je bio Lukicev protiv kandidat tj do skora vodio Radnicki KG.

Reply
Звезда - Србија јун 2, 2012 at 12:13

Немојте да се зајебавате случајно. Тошић остаје и тачка. И капитенска трака, наравно.

Reply
Djole јун 2, 2012 at 14:08

A sta ako se Tosic odluci da ode u poslednjem trenutku kao prosle sezone,sta cemo onda?Igracemo sa Maksimovicem,Krnetom i Spajicem celo prvenstvo.Stepanov mora da dodje ,jednostavno ne vidim bolje resenje od njega u ovom trenutku a doprineo bi sigurnosti u odbrani za koju mi se cini da nemamo,Tosic je strasan igrac ali na levom beku,koliko puta je posle oduzete lopte kao centralni bek krenuo u napad.Mislim da bi u odbrani bili sigurniji sa Stepanovim nego sa Tosicem.

Reply
dejan јун 2, 2012 at 16:25

Tako nesto sam i ja mislio dole pa mi nalupase minuse

Reply
dejan јун 2, 2012 at 12:08

Ne bi ovo mozda bilo lose. Maksimovic i Stepanov stoperi, Tosic na beka a Mladenovic na krilo (ionako je los u defanzivi). Bajkovic, Stojkovic, Maksimovic, Stepanov, Tosic, Mijailovic, Evandro, Milivojevic(ili neko novi), Mladenovic, Lazovic, Babalj

Reply
Miloš јун 2, 2012 at 11:37

Pa bio bi dobar ali tošić i maksimović su se taman uigrali a i ne verujem da bi mu dobru platu davali da bude zamena tako da..ne znam..u slučaju da Tošić ode da..ali i Tošić je rekao da bi ostao.

Reply
nekac јун 2, 2012 at 11:41

Stepanov dolazi jer ce Robi preci na formaciju 3-4-2-1!!!!

Reply
kosta јун 2, 2012 at 12:04

Ti znas da li ce preci na tu formaciju

Reply
Dzoni јун 2, 2012 at 12:13

Bajko
Stepanov Maksa Tosic

Petkovic Mladenovic
Micko

Lazovic Evandro Kadu

Babalj

Sta mislite o ovome ? 😀

Reply
Civot јун 2, 2012 at 12:37

Decko mesas Prosineckog i Mihajlovica!

Leave a Comment