Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошарка

Кошаркаши у финалу!!

Кошаркаши Црвене звезде су савладали у мајсторици полуфинала плеј-офа у Крагујевцу Раднички са 76:71 (15:17, 14:20, 27:15, 20:19) и пласирали се у финале!

Наши играчи су испунили очекивања навијача, одиграли сјајно друго полувреме и успели да дођу у позицију да се боре и за други трофеј у овој сезони.

Почетак утакмице је прошао у изједначеној игри оба тима, да би се домаћи ношени великом подршком публике „одлепили“ током друге четвртине, те завршили исту са осам поена предности у односу на изабранике Светислава Пешића, 37:29.

Шта је потом у свлачионици искусни стручњак рекао Томасу и осталима, још није познато, али је на паркет дворане „Младост“ у другој деоници изашао други тим. Феноменално су наши започели други део игре, направивши серију од чак 16-0 у првих пет минута и 30 секунди, не дозволивши домаћима да постигну један једини поен! Изузетно чврста одбрана и сигуран шут довели су нашу екипу до преокрета и чак осам поена предности у односу на искусније играче Радничког.

Међутим, тада на сцену ступа наш некадашњи капитен, Борис Бакић, који са две тројке доводи своје саиграче у резултатску клацкалицу, да би се трећа деоница завршила са свега четири поена предности за београдске црвено-беле.

Последња четвртина је протекла управо онако како се очекивало и пре саме утакмице – у великој борби оба тима за сваки поен, за сваку лопту. Звезда је држала предност, док су домаћи  успевали неколико пута да стигну до нерешеног резултата или минималног заостатка, међутим не и да преокрену резултат. Сигурни су у финишу утакмице са линије слободних бацања били наши кошаркаши, и тако онемогућили један скупљи и искуснији тим да заигра у великом финалу, односно, омогућили себи прилику да у дуелима са „вечитим ривалом“ након 14 година поврате у витрине и трофеј шампиона Србије!

Пoдсетимо, последњи пут је наш тим играо финале управо када је на клупи седео Светислав Пешић, и то пре три године када је поражен након велике борбе са 3:2 од комшија након веома дискутабилних судијских одлука. Искусном стручњаку су многи ове сезоне замерали поједине одлуке, међутим, он је у плеј-офу поново показао и доказао да је један од најбољих тренера на свету и најбољи којег Црвена звезда може да има у овом тренутку.

Најефикаснији у нашим редовима и уједно наш најбољи играч био је често оспоравани од стране навијача Омар Томас, који је сакупио 21 индексни поен, односно дабл-дабл учинак од 19 поена, чак 14 скокова и 3 асистенције! Највећу помоћ Томас је вечерас имао у Петру Поповићу (14п, 7ск), те Бранку Лазићу (14п) и Сави Лешићу (10п, 6ск).

У редовима домаћих 15 поена постигао је Бакић, 13 Марковић, 10 Бирчевић а 9 Павковић, док је у потпуности подбацио Сајмон са свега 4 поена.

Браво Кари, браво Омаре, браво Попе, браво момци! Идемо на титулу!

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

 

Повезане вести

92 comments

Jovan јун 2, 2012 at 15:01

Svaka čast za ove sjajne momke kao i za Karija.Posebno bih istakao Branka Lazića.Mnogi su ga osporavali bez ikakve potrebe.On je sjajan igrač i tek će pokazati sve svoje kvalitete.Sa ovakvom igrom titula je blizu.A i Pešić je najbolji trener u Evropi i to će biti naša najveća prednost u finalu.

Reply
Branimir јун 2, 2012 at 15:06

Значи, може. А хоће. И то је то.

Reply
Aca јун 2, 2012 at 12:36

Hvala svima i veliki pozdrav za sve koji su sinoc bili u Kragujevcu,ostavili glas na tribini, bodrili Zvezdu do pobede i mnogo doprineli da se kk plasira u finale. Bravo Delije tako se voli i bodri klub.

Reply
Nemanja јун 2, 2012 at 11:51

Oce doci Rakocevic na leto?

Reply
Branimir јун 2, 2012 at 15:04

… На море?

Reply
njaVa јун 2, 2012 at 10:30

Vragolani se ponadali 😀

Reply
Anka јун 2, 2012 at 08:54

Bravo momci!!!!!!
Nisam ni sumnjala, ova ekipa ima potencijala i ako svi ostanu na okupu (osim B. Popovica) bicemo super sledece sezone, a sto je najbolje od svga imaju jos prostora za napredak. Samo moram da kazem OVI MOMCI JOS NISU REKLI SVOJU POSLEDNJU REC OVE SEZONE….

Reply
Djoksonidis јун 2, 2012 at 01:31

Prosla tekma-najbolje prvo,a ova veceras-najbolje drugo poluvreme sezone!
Ne znam vise koji epitet da pridodam za Tomasa! Pera i Tomi se prosto utrkuju ko je veci borac!Ginu za svaku loptu .. pa pogledajte-ubili smo ih u skoku i kod mrtvih lopti. Savina mirna ruka sa sl. bacanja, te Lazina partija zivota u vidu celicne odbrane i 14 poena dodatno su nam svima ulepsali vece, a i noc! Andrejko je imao lepih poteza,koseva , 2 rampe.. Oni su mozda bolji suteri za tri poena, statisticki, ali nasi igraci su im objasnili neke stvari..mogu sada bez pritiska da igraju u finale, jer vec su uradili bukvalno SVE sto smo od njih ocekivali pred pocetak sezone.. Samo Cova da zavrsi to za licencu, pa da gledamo evropske meceve u Pioniru od septembra…
Zvezda oOoOoO

Reply
Srdjan јун 2, 2012 at 01:20

Ja cijele sezone pricam da se mi spremamo za plej of odnosno za finale i Partizan. Pesic je ABA ligu iskoristio da spremi tim uigra odbranu, sakrije neke adute. Siguran sam da Zvezda moze i do titule jer Zvezda nije losiji tim od Partizana bar ne toliko da se to ne moze nadomjestiti borbenoscu. Fali nam jakih utakmica i to je nasa najveca slabost u duelima sa Partizanom.

Reply
Srdjan јун 2, 2012 at 01:16

Jeste da TOmas ima cudan stil suta (kao da baca ciglu:D) covjek je neverovatan borac i skace kao lud:D Sto s etice Lazica jako mi je drago da je zapusio usta raznim kriticarima. Sjajan je igrac samo mu jos hvali iskustvo da ne ulazi prebrzo u probleme sa licnim greskama.

Reply
marko јун 2, 2012 at 00:29

Omar Tomas iako je bio najlosiji(ubedljivo najvise promasaja i za 3 i za 2, izgubljene lopte, faulovi u napadu) uspeo je da postigne najvise poena(19). Nadam se da ce u finalnim utakmicama manje gresiti i da ce biti isto ovako efikasan. Dobar je to igrac, samo treba malo smireno da igra. Petar Popovic pokazao sta znaci iskustvo i igra srcem za klub. Pravi je tenk, ne moze mu niko nista…

Reply
Zvezda oooo јун 1, 2012 at 23:59

Najjace je kad mutavi place Pesicu na kraju!! KMEEEKMEEEKMEEE, vi ovo, vi ono…Mali ste vi klub za nas moj muta, da su sajmon, skot, pavkovic i drustvo igrali za nas, zgazili bi vas 40 razlike!!! Zato bolje cuti, Pesic je jos jednom svima dokazao da je DOKTOR!

Reply
Zvezda oooo јун 2, 2012 at 00:01

I jos da kazem, kad ga vec stalno kritikujemo, red je i da ga pohvalimo kad zasluzi. Da nije Lazica danas bilo, ne znam da li bi CZV pobedila. Kljucni igrac, od njega se nije ocekivalo, a dao je dosta vaznih koseva, plus dobra odbrana.

Reply
Miki Delija јун 1, 2012 at 22:51

Ova zelja i lavlje srce mnogo obecavaju.sledece sezone jos malo selekcije i bice to sasvim solidan tim :))

Reply
Ariljac јун 1, 2012 at 22:46

Sad sam procitao Mutinu izjavu nakon utakmice sa nama…Nzm kako to da opisem,samo imam pitanje za Mutu:A sto ti je ovo trebalo?Cemu sve to?Zar nisi mogao da kazes samo:Moji igraci nisu primili platu 8 meseci i oni su junaci i i cestitam im itd..I da OSTANES gospodin covek…Razumem frustraciju i poraz i afekt ali ovo nije u redu…Kada je Robi dosao kod nas,pa dodje i derbi,tamo onaj Stanoje skace kao majmun,urla na sudije,skoro da je bio vise u terenu nego poneki igrac a gospodin Robert Prosinecki u prostoru predvidjenom za trenere!CEO MEC!Covek nije ni jednom izasao iz njega iako je nasa ekipa gubila i jos je sa cudjenjem posmatrao onog majmuna!Eeee Muto,lako se gubi kredibilitet kod ljudi,a vrlo tesko se ponovo stice…

Reply
losmi јун 2, 2012 at 00:08

ko li ti lupa minuse da mi je znati

Reply
Branimir јун 2, 2012 at 15:02

Неки мали миш што ћури у мраку и стриже ушима.

Reply
Stevan R. јун 1, 2012 at 22:30

Svaka cast …ulepsali mi dan ali i da su izgubili meni nebi bilo krivo jer su stvarno izinuli na terenu…
ps. jel se to hijene vratile na tribinu?

Reply
delija јун 1, 2012 at 23:17

jos davnih dana…

Reply
marko јун 2, 2012 at 00:33

Mi smo zbog tih hijena izgubili titulu kada nam je bio suspendovan stadion da oko 4 utakmice igramo pred praznim tribinama. Uveren sam da nije bilo te suspenzije da bi smo zgazili sve ekipe koje bi dosle na Marakanu te sezone, ali dzaba prica sad. Pukli smo od Javora i jos od nekih debila i to sve zbog smrdljivih hijena koji su uneli pistolj na Marakanu! MORONI, ne zasluzuju da budu na tribinama!

Reply
Stevan R. јун 2, 2012 at 08:03

kvare ugled tribine…. al jbg izgleda da moraju da budu tu…cak mislim da su oni gadjali protivnicke igrace i to kad je ZveZDA napravila preokret od valjda 8-0
no sta je tu je…

Reply
mikula јун 1, 2012 at 22:27

Sad bravo majstori a kad su trebali podrsku vi ih bojkotujete i ostavite ih same u borbi , Svi u Pionir i tamo im dajte podrsku BRAVO MAJSTORI !!!

Reply
DejanS јун 1, 2012 at 22:06

Bravo momci, za mene ste vec prvaci. Samo hrabro pa sta bude u finalu. 2 finala su vec veliki uspeh, a najveci uspeh je sto polako stajemo na noge i vracamo dugove.

Reply
Ariljac јун 1, 2012 at 22:09

Bravo za komentar!

Reply
Delija1989 јун 1, 2012 at 21:51

Ludi umro Muta…Kako se predpostavlja jedini osumnjiceni za njegovu smrt je KK CRVENA ZVEZDA 😀 Salim se naravno momci hrabro u finalu pa sta bude…Ti si Zvezdin lav Omare!!!Bravo za pobedu!Ako ste smoreni gledajte Pop-a kad daje kos 😀 Sou od igraca!!!Novi ugovor za njega odma kakav kralj a i dobar je igrac najkonstantniji od svih! Lazica ko je kritikovao neka odma predje u Partizan jer je on pokazao sta zna i tek ce da pokaze i on i B.Popovic i Covic u finalu!

Reply
era јун 1, 2012 at 21:51

Rukometasi slavili u derbiju!

Reply
NIKOLA јун 1, 2012 at 21:44

Da ne bude da samo kudim, svaka cast momcima, pokazali su zube i karakter kada je bilo najvaznije, ma imali su bre muda. Svi osim naravno Milutinovica, ali necu veceras o tome. Potpuni surprise Lazic. A sada srce na teren i da bude na ferku, bez vecitog vetra u ledja franjevcima. ZVEZDA JE ZIVOT…

Reply
deks јун 1, 2012 at 21:42

Neki indijanci sto sebe smatraju navijacima brukaju klub i umanjuju uspeh igraca. Mislim da bi ih pobedili i sa Sajmonom ali neka kukavica je samo dala povod dusmanima da umanje nas uspeh pricama sta bi bilo kad bi bilo ujedno je i podrzao one koji su prbili Tomasa da to ispravna i fer borba sa protivnicima

Reply
delija јун 1, 2012 at 21:46

Roki njihovi navijaci ga pogodili…informisi se..manje pisi vise citaj…

Reply
losmi јун 1, 2012 at 21:47

Sajmona su povredili njegovi navijaci i dosta vise o tome,el su imali prednost domaceg terena,imali su sta je trebalo da im se sklonimo

Reply
deks јун 1, 2012 at 22:24

Samo sam pratio komentare na drugim sajtovima gde nas prozivaju i to me pogodilo a ko bi pomislio da ce nihovi navijac povrediti svog naboljeg igraca

Reply
Rechke јун 1, 2012 at 21:32

Nisam pljuvao ni Svetislava, ni igrače (bar ne većinu njih 🙂 ) ali iskreno, ovo nisam očekivao!
Svaka čast na večerašnjoj i prethodnoj utakmici, ne nadam se mnogo u finalu, ali mesta za nadu i iznenađenje uvek ima!
Napred Zvezdo!

Reply
nemke јун 1, 2012 at 21:31 Reply
milos 90 јун 1, 2012 at 21:30

TO BRE!!!! PUNI BURANIJU!!!!!!! mogli smo jos ,al stedeli su se za partizan..:D
U finalu i Petar i Bojan P.,TOmas,Milutinovic i ostali moraju da odigraju NAJBOLJU tekmu od kada znaju za basket!!! 😀

Reply
nikola јун 1, 2012 at 21:46

milose, kaze se boranija,ajde barem mi zvezdasi da naucimo pravopis ;),pozdrav:)

Reply
ivan јун 1, 2012 at 22:39

ha,ha u pravu si.Mada onim seljanima i pristaje termin “BURANIJA“ .

Reply
Šeša јун 1, 2012 at 21:24

Ne znam šta drugo reći.. Milion misli, osjećanja staje u jedno: HVALA TI ZVEZDO!!!

Reply
Звездааа ооо јун 1, 2012 at 21:22

БРАВО ЗВЕЗДОО!!!! БРАВО КАРИ, БРАВО МОМЦИ!!! ИДЕМО БРЕЕЕЕ ПО ТИТУЛУ!!!!!
П.С. ГДЕ СУ ПЉУВАЧИ КОЈИ СУ БИЛИ ПРОТИВ КАРИЈА И ОВИХ МОМАКА!??!!!

Reply
aikido јун 1, 2012 at 21:45

evo nas…:)…šalim se,ali ja i dalje mislim da je ovo loš sastav,Petar popović je ljudi balvan,usiljen igrač,neko mu je u društvu rekao ajde igraj košarku,oprobaj se visok si i on sve što zna naučio je,on nema talenat za košarku,nema taj osjećaj,on želi igrati ali nije on košarkaš po defaultu,to se vidi,brate da se ne lažemo.Čovjek je ponekad koristan,potrefi se veče pa bude mu na ruku.Recimo,jedan jaaaako neatraktivan igrač i djelovao je loš,usiljen,sirov je bio Zoran Savić,ali je on isplivao u igračinu i najkorisnijeg neatraktivnog igrača kodnas ikada!!!!

Reply
aikido јун 1, 2012 at 21:48

e to se ,na žalost s Popovićem neće desiti.Naravno bio bih jako nekulturan da iole još nešto kritikujem,ali svi stavovi koje sam iznosio i iza kojih stojim ne mijenjaju se,Zvezda jeste loša ove sezone u košarci,ali je trajnost sezone za divno čudo nama bila od koristi,ispade da smo se tek nekako na kraju uigrali pa nam se složilo,ali je ovo sastav daleko od šampionskog,mada…nikad ne reci nikad.Pobjedi se u zube ne gleda! Napred po sreću!

Reply
aikido јун 1, 2012 at 21:50

Radnički i da je prošao ima Zvezdinih igrača maltene pola tima..jbt,umalo nas sahrani Bakić,Stiven Marković ladno igra kao da je na nož!…..Oće to,svoj svome da zavuče kad ne treba!

Reply
Звездааа ооо јун 1, 2012 at 22:07

Али данас су доказали да могу, да имају жељу, и то треба ценити!!!!!!! плус, да не причам за нас који смо 6 играч на паркету… .уз борбу, жељу и нас можемо мнг тога да урадимо!!! зато од сада би требало и пратити ове момке, јер су то стварно заслужили, и дај Боже да славимо титулу заједно… Није ова екипа баш толико лоша, али наравно стојим да треба још мнг радити…. 🙂

Reply
aikido јун 1, 2012 at 22:09

naravno,slažem se….nema šta.

Reply
Vanja јун 1, 2012 at 21:20

A ja i dalje vjerujem… Do poslednjeg suta. Bravo majstori!

Reply
BOKI CZV :) јун 1, 2012 at 21:18

odlicno :DDD

Reply
delije nis јун 1, 2012 at 21:17

El Pistoljero!!!

Reply
Ariljac јун 1, 2012 at 21:03

Katic se razboleo,kraj sezone za njega,sada su jos slabiji!!! Katicu zelim da ozdravi brzo a nama da uzmemo titulu!! 😀 ZVEZDA U SRCU!!

Reply
kobr јун 1, 2012 at 21:29

jak igrac….:D….brz oporavak

Reply
Ariljac јун 1, 2012 at 21:40

😀

Reply
Tuđman Franja Doživotna јун 2, 2012 at 00:45

U seriji utakmica na kraju sezone nema malih igrača,zapamti to.nije nosilac igre,ali je drugi centar,i veruj mi feliće im u rotaciji.Video si večeras Lazića,ko se od njega nadao?

Reply
Delija1989 јун 1, 2012 at 21:56

Ma sto se mene tice nek umre kad je mogao da predje u Partizan a igrao je u Zvezdi i ljubio grb i sve to se ne zaboravlja ko je duze pratio kosarku!

Reply
Ariljac јун 1, 2012 at 22:08

Da pamtim to dobro al opet bolest je bolest,sve ostalo treba ostaviti po strani..

Reply
Branimir јун 2, 2012 at 01:51

И ја се слажем, не мора да цркне.

Reply
Aleksandar јун 1, 2012 at 20:59

Svaka cast na borbi ali opet kazem, nikako euforije i velicanje pojedinaca !!! Opet neke stvari nisu isle kako treba i bice tesko protiv partizana… Na osnovu vidjenog partizan je absolutni favorit.

Reply
nemke јун 1, 2012 at 21:28

Tu se slazem samo treba biti oprezan ,oni igraju bez Katica, mislim da imamo sanse, jos ce ih Kari malo ubiti psihologijom kako su apsolutni favoriti.Ako ih prvu iznenadimo moguce je da ce biti ciscenje, jer ako su oni nas dobili pet puta mozemo i mi njih tri.Takodje se slazem sa tobom da nije sve funkcionisalo kako treba, ali bolje to sada reci nego kada se izgubi onda ljudi gube kompas i krecu pljuvanja. Ne znam posto tada sam bio jako mali , ali svi su pokazatelji da je ova sezona ista 94.

Reply
Aleksandar јун 1, 2012 at 22:00

Necu stvarno da zvucim kao pesimista ali tesko da ce ovi nasi igraci izdrziti pritisak. Partizan nema nista bolje igrace ali iskustvo i igra u zadnjih 3 derbija govori za njih. Ostaje mi da verujem u pojedince kao sto su Tomas,P.Popovic, (sad cak Lazic), Radivojevic… Ostali mi kidaju zivce i stvarno nisu kvalitet za vecinu klubova u ovom prvenstvu a tek nisu za zvezdu.

Reply
Branimir јун 2, 2012 at 01:48

Цоа, можда је абсолутни фаворит, али није апсолутни.

Reply
Vlada јун 1, 2012 at 20:51

Sanse za titulu imamo svakako,dao bih nam cak 50% pod jednim uslovom,a to je da imamo ravnopravno sudjenje! Pesic je jednostavno izmislio kosarku za sve njih,i nadam se da ce do kraja karijere ostati da se radujemo titulama mnogo puta!

Reply
kosta јун 1, 2012 at 20:49

Ludi POPARA NAJVECI CAR U EKIPI!

Reply
duka јун 1, 2012 at 20:49

Ljudi Kragujevcanin sam,ali sam svim srcem kao uvek bio uz Nasu Zvezdu koju sam voleo kao klinac i koju volim i sad sa 35 i koju cu voleti ako mi Bog da i u sedamdesetoj godini,decu vaspitavam da budu Zvezdasi da se raduju svakoj pobedi kao sto se ja radujem ovoj i svakoj koju Zvezda ostvari,napred momci da gazimo glodare i da slavlje bude potpuno!!!!! ZVEZDAJE ZIVOT….

Reply
baba simana јун 1, 2012 at 20:39

POPARAAA! Najjace je ono njegovo radovanje nakon njegovog svakog kosa! Tomas legenda!

Reply
kobr јун 1, 2012 at 20:36

http://www.youtube.com/watch?v=yrJEyj0fF9M&feature=related da je tu ovaj covek jos NIJE RAZUMEO,AL JE VOLEO!!!
Gazi zvezdo drzavnog sina patlidzana….ajmo cetnici!

Reply
Branimir јун 2, 2012 at 01:46

… Има четника у Србији?

Reply
Branimir јун 2, 2012 at 14:57

Драго ми је!

Reply
Dule јун 1, 2012 at 20:31

Denda objasnio…Na 11 sekundi do kraja 74:69 za nas, on izjavljuje „plus 4 za kragujevcane“…In your f’cking dreams sugar :)))))))))) Brutalna 3. cetvrtina, mogli smo bre jos da ih trpamo i posle 16:0, ali su Radivojevic i Lesic uporno radili protiv nas, mada se SL donekle iskupio sa par Jokozuna poteza u reketu za onih par mrtvih lopti….Srecom, Branko Lazic je odigrao tekmu zivota za klub. Bravo majstori, sledeci su pacovi…Steta sto ih nismo dobili makar jednom u sezoni, čisto da su momci osetili kako je to lepo kad ih propustiš kroz šake…Ovako će biti malo grčevito, ali ja verujem, a cenim i vi. Živeli braćo, prepuštam se špriceru do zore…..

Reply
ShoNara јун 1, 2012 at 20:30

Bravo za Branka Lazica, kada bi on imao hrabrost ako Milutinovic on bi bio najbolji igrac u Zvezdi. Milutinovic nekako uvek sutira bez ustezanja, a Lazicu se vidi ta to cesto radi u grcu. Tomas je naborbeniji covek na svetu, posle njega Lesic, pet mesta praznih pa Rondo.

Reply
dexa7 јун 1, 2012 at 20:36

Zaboravio si ludog Popa 😉

Reply
ShoNara јун 1, 2012 at 21:18

A da brate, Pop je glavni, ali ume da napravi bespotreban faul, npr na Pavkovicu u zadnjem minutu. Suboticeva trojka nas je spasila…

Reply
/ јун 1, 2012 at 20:30

A sta je ono na kraju Muta vredjao Pesica? Kako ga nije sramota,nece da prihvati poraz,samo nas vredja i nesto kritikuje. Smesno.

Reply
Aimar јун 1, 2012 at 20:29

Auuu,svaka cast!! Odusevljen sam,idemo da zgazimo grobare…Sta je sa Lazicem danas,16 poena,neverovatnoo! Zvezda ooooo zvezda ooooo !!!!

Reply
Darko јун 1, 2012 at 20:28

Au a sad titula ko ne veruje ne mora da dolazi !!!!!!

Reply
Spiritus јун 1, 2012 at 20:28

Eh kad bi ovako igrali stalno !

Reply
Vlada јун 1, 2012 at 20:27

Феноменално!!! БРАВО ЗА ТРУД И ЗАЛАГАЊЕ!!! ОДУЖИЛИ СТЕ СЕ НАВИЈАЧИМА!

ГДЕ СТЕ ПЉУВАЧИ КОЈИ СУ УВЕК ТУ ДА СЕ ОТРЕСУ О ЛЕГЕНДИ ЕВРОПСКЕ КОШАРКЕ!?!?

Reply
Milenko јун 1, 2012 at 20:26

Bravo Kari,bravo momci,ulepšali ste mi veče!Samo hrabro u finalu,mislim da ni titula nije daleko!Lepo je profesor i doktor košarke Kari Pešić rekao da se on zadnji smeje,živi bili pa videli!!!

Reply
era јун 1, 2012 at 20:24

Pokazali m**a.

Reply
MILAN KG јун 1, 2012 at 20:22

BRAVO!!!!!!!!!!!!! umaloda riknem od stresa je…. mutu i dinkica!!!!!!!! zvezda ooooooooooo!!!!!!!!!!!

Reply
dexa7 јун 1, 2012 at 20:21

Док Цигани теби певају
други само Север гледају
и не могу да разумеју
како ствари овде настају !

Reply
kiborg јун 1, 2012 at 20:21

Svaka cast igracima i Pesicu na finalu! Sava Lesic ima lavlje srce! 🙂

Reply
kalu јун 1, 2012 at 20:18

Fegi koma,inace prema mojim inforamcijama fegi je prebacen u zemunsku bolnicu odeljenje za lecenje kompleksa,kako saznajemo na to odeljenje je primljen i petar denda i slobodan sarenac.ZVEZDA!

Reply
Vladimir јун 1, 2012 at 20:21

Ипак се Фегију неће испунити жеља. Јуче је у својој срамној емисији изјавио да се нада да ће у финалу доћи у Крагујевац. Надм се да ће га Човић позвати на прославу титуле.

Reply
delija јун 1, 2012 at 20:27

U zivotu nisam video toliko opterecenog coveka,kao da smo mi sampioni 30 godina za redom pa se toliko bavi nama. Njegova emisija je potpuno besmislena,tuzan je njegov zivot.

Reply
Андрија јун 1, 2012 at 20:46

Неко гледа ту ,,емисију“?

Reply
ShoNara јун 1, 2012 at 20:22

U bolnicu tipa leci kompleks, lokacija centar Zemun…

Reply
losmi јун 1, 2012 at 20:23

ha ha prebukirana zemunska pa mu se trazi mesto u Lazi

Reply
dr јун 1, 2012 at 20:24

Smesno je da komentatori tako komentarisu. Kada Radnicki pogodi trojku pocnu da pojacavaju glas i hoce da crknu od srece,velicaju im svaki poen. A kad mi pogodimo trojku onda zatisje! hahahah

Reply
kalu јун 1, 2012 at 20:26

Brtae ja sam gledao arenu i najezio sam se kako prenose edin i kole.Majstori i cigani do koske!

Reply
nnananaanannana јун 1, 2012 at 20:30

ne bih rekao da su cigani, al su sjajni komentatori i svaka im cast 😀

Reply
Branimir јун 2, 2012 at 01:39

Машала!

Reply
bora јун 1, 2012 at 20:18

Tomasu se muda vuku po parketu! 🙂

Reply
nemke јун 1, 2012 at 20:16

Pljuvaci gde ste? A sada po TITULU, jer od onih ne mozemo osam puta da izgubimo u jednoj sezoni .Zna li neko rezultat rukometnog derbija?

Reply
Ariljac јун 1, 2012 at 20:16

Ljudi moji kad nasi dodadose gas i pregazise Radnicki,ovo je neverovatno!SVAKA CAST I KARIJU I IGRACIMA!

Reply

Leave a Comment