Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошарка

Сутра мајсторица за финале

Пред кошаркашима Црвене звезде ДИВА је најзначајнија утакмица сезоне. Одлучујући дуел за пласман у финале плеј-офа. Меч сас етикетом бити или не бити, јер после 40 минута игре на паркету дворане у Крагујевцу поправног више нема.

Дуел Радничког и црвено-белих заказан је за петак, 1. јун у 18 сати (директан ТВ пренос РТС), а екипа ће по обичају када је у питању гостовање у срцу Шумадије, путовати дан раније. После одличне партије и убедљиве победе у другој утакмици полуфиналне серије у Звездином табору влада поприличан оптимизам о чему сведоче и речи тренера црвено-белих Светислава Пешића:

– Од самог почетка сам желео да са Радничким играмо три утакмице у плеј-офу и то ми се остварило. Јер, овај тим који ми сада стварамо треба и мора да доживи ово што сада доживљава, односно да овако важну утакмицу игра на гостујућем терену. Јер, само на тај начин играчи могу да напредују – почео је причу Пешић и додао:

– Ова утакмица је свакако нови, велики изазов за моју екипу и ми ћемо урадити све што је у нашој моћи да том изазову адекватно одговоримо.

Пешић је био одушевљен подршком навијача у Пиониру, па је нагласио:

– Пред нашим навијачима смо одиграли веома добру утакмицу и тако им показали да могу да рачунају на нас, а не да нас се стиде. Забележили смо важну победу, обезбедили мајсторицу и показали да можемо више од онога што смо до сада постигли.

Звезда и Раднички су ове сезоне одиграли укупно шест утакмица и скор је 3-3. О очекивањима за последњи овосезонски дуел са Крагујевчанима Пешић је рекао:

– Одлучиваће много детаља. Ми смо урадили темељну анализирали и неке ствари у нападу и одбрани морамо да поправимо. Игра се још само једна утакмица и зато грешке морамо да сведемо на минимум. Радимо на томе и припремамо се да пружимо максимум – закључио је Пешић.

За утакмицу у Крагујевцу међу навијачима Црвене звезде влада огромно интересовање. Из тог разлога директор црвено-белих Давор Ристовић желео је да стави тачку на све полемике око улазница:

– Многи наводи председника Радничког Ивана Грујина који су се појавили у медијима нису тачни, зато ћу поновити да смо и за прву утакмицу полуфиналне серије плеј-офа 27. маја тражили да купимо 1000 улаузница. Добили смо одговор да су улазнице распродате, а видели сте путем директног ТВ преноса колико је празних места било у дворани Језеро. Такође, одмах после завршетка реванш меча 29. маја, пред комплетним руководством клуба из Крагујевца питао сам Ивана Грујина да и за мајсторицу купимо 1000 карата. Међутим, рекао ми је да то није могуће, јер су улазнице распродате. Тек после таквог његовог одговора сутрадан сам затражио само 100 карата за пријатеље клуба. Није ми јасно зашто је господин Грујин прећутао наш захтев за куповином 1000 улазница и у медијима покушао да искриви слику. А, што се тиче прозивки и наводних притисака, увек се у њима пронађе онај коме савест није чиста – констатовао је Ристовић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

3 comments

Šeša мај 31, 2012 at 20:22

Pa ljudi šta vas to čudi. Koliki su kompleksaši, ovi iz Kragujevca, su pokazali kad su stavili 500 dinara ulaz za Delije na fudbalskom meču. Sada to samo potvrđuju. NAŠA SNAGA SVIMA PROBLEM JE NAJVEĆI!!

Reply
KureDelija мај 31, 2012 at 17:53

Nemogu da verujem sta se desava ovo samo u Srbiji ima da lazi za karte strasno …..

Reply
Aimar мај 31, 2012 at 14:14

I sta je na kraju sa tim ulaznicama za Delije,ocemo dobiti tih 1000 karata ili…?

Reply

Leave a Comment