Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Koroman zadovoljan izdanjem protiv Kopera

Ognjen Koroman

Našeg najiskusnijeg igrača, Ognjena Korаmona, ne interesuje ukupan skor ekipe sa kontrolnih mečeva odigranih na pripremama u Antaliji. Svestan je naš vezista da na proleće neće biti mnogo bitno da li su crveno-beli tokom priprema najčešće remizirali, pobeđivali ili gubili. Koroman kaže da je trenutno najbitnije konstatovati pomake u igri, a sve ono što „škripi“ će biti  podmazano do prvog meča u nastavku sezone.

– Bili smo dobri i veoma kvalitetni u ovoj poslednjoj utakmici protiv slovenačkog Kopera. Sve je dobro izgledalo, naročito u prvom poluvremenu, međutim,  nismo imali dobru realizaciju. Nadam se da će sve profunkcionisati kada bude trebalo. Igrači su jako umorni, noge su teške i svežina nedostaje kada se uđe u šansu – rekao je Koroman.

Na ovim pripremama je bilo pravo uživanje gledati kako trener Robert Prosinečki i iskusniji igrači rade sa Zvezdinom decom.

– Posle dugo godina pojavilo se dosta perspektivnih igrača i mislim da klub treba da se oslanja na svoju omladinsku školu. Mi stariji smo uvek tu za njih, da ih posavetujemo, da im pomognemo da se očeliče. Uz Dmitrovića, Mijailovića, sa nama je i Ćosić i uveren sam da je pred njim jedna velika karijera. Ono što me raduje je i da su novajlije takođe pokazale da poseduju kvalitet i smatram da su pravi igrači za Zvezdu – istakao je Koroman.

Ognjen kroz osmeh kaže da se i on uželeo starog Koromana i uveren je da će ga ubrzo ponovo „sresti“.

– Prošlog leta sam se kasno priključio pripremama. Ekipa je, međutim, sada sigurno uigranija nego prošlu polusezonu i to svakako olakšava igru svakog pojedinca. Nadam se da neću razočarati navijače. Osećam da ću na proleće biti onaj stari Koroman koji asistira i daje golove – napominje Koroman.

Nada se Koroman da će proleće biti Zvezdino.

– Očekujem puno navijača na otvaranju polusezone. Biće to prva zvanična utakmica pod vođstvom Roberta Prosinečkog i nadam se da nećemo razočarati. U situaciji smo da jurimo prvoplasiranog. Svi smo na tom zadatku i daćemo sve od sebe da osvojimo duplu krunu. Borićemo se dokle postoji nada – poručio je Koroman.

Повезане вести