Moja Crvena Zvezda
ВатерполоДомаћа такмичења

Vaterpolisti digli glas na sudije

Viktor Jelenić, foto "Žurnal"

Vaterpolisti Crvene zvezde digli su glas posle još jednog poraza od Vojvodine sa golom razlike. Kako kaže Viktor jelenić, suđenje je do rezultata 5-3 bilo korektno, a potom kao da je na scenu stupio novi sudijski par.

Posle utakmice Jelenić je uložio žalbu, smatrajući da je sudija propustio da isključi bez prava zamene jednog vaterpolistu Vojvodine zbog namernog udaranja Kocića preko vode. Takođe, uložena je žalba zbog priznavanja gola Cukiću iako je posle faula postignut unutar prostora od pet metara.

„Igrali smo kvalitetnu odbranu, a naš napad je takav da nije u ovakvoj utakmici baš veliki adut. Ipak i taj deo igre smo odigrali na dobrom nivou. Imali smo 5:3 tri minuta pre kraja treće četvrtine…Mi jesmo novi tim, radimo, pokušavamo da budemo nešto. Kao da nekome smetamo. Nastavljamo da se borimo ali sa takvim saznanjem sada ćemo sigurno da se drugačije postavimo„, rekao je za „Žurnal“ Jelenić.

„U poslednjoj četvrtini smo primili dva gola sa igračem manje i to sa zgodne strane. To smo baš i uvežbavali. Malo smo stali posle vođstva, oni su imali više koncentracije, na kraju i sreće. U odnosu na prošli meč sada mogu da žalim samo zbog priznatog Cukićevog gola. Ipak ovaj poraz nije fatalan, ima mnogo da se igra. Pokazali smo da možemo da pariramo Vojvodini, ostaje nam samo da nastavimo da radimo ovako“, rekao je naš vaterpolista Petar Ivošević.

Повезане вести

2 comments

Comments are closed.