Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Još jedan remi u Antaliji

Andrija Kaluđerović

Crvena zvezda je ponovo remizirala u Antaliji, ali je ovoga puta – gol postignut. Sa trećeplasiranom ekipom slovenačkog šampionata, Koperom, naši su odigrali 1:1 (0:0).

Poveli su Slovenci u 52. minutu iz penala, pošto je prethodno Ćosić srušio Pavlina. Penal je izveo golman Hasić i doneo vođstvo svom timu. Na izjednačenje se čekalo svega sedam minuta. Bogdanović je uposlio kapitena Ninkova, koji je idealno centrirao, a Andrija kaluđerović postigao iz peterca gol za izjednačenje.

Kako pišu izveštači, Zvezda je imala lepih akcija i šansi, ali je mreža golmana Hasića zatrešena samo jednom, te se crveno-beli vraćaju u Beograd sa svega jednom pobedom. Poslednju proveru pred nastavak šampionata odigraćemo sa Borcem iz Banja Luke, 20. februara.

Marko Vešović

SUDIJA: Isa (Turska).

ŽUTI KARTONI: Ćosić, Stančić.
STRELCI: Hasić 48, Kaluđerović 57.
CRVENA ZVEZDA: Stamenković (od 46. Dmitrović), Ninkov (od 77. Binić), Ćosić (od 60. Reljić), Adi (od 86. Jeremić), Tošić (od 80. Mikić), Isah (od 73. Mijailović), Kadu (od 46. Lazović), Evandro (od 46. Bogdanović), Borha (od 70. Jevtić), Koroman (od 46. Vešović), Kaluđerović (od. 70 Perović).
KOPER: Hasić, Struna, Đukić, Handanagić, Marčeta, Kovačević , Guberac, Pavlin, Vasiljev, Ostrc, Marjanović.
Igrali su još: Stančić, Grižonić, Eto, Bunderla

Повезане вести

5 comments

Comments are closed.