Moja Crvena Zvezda
ОсталоСтони тенис

Стонотенисери без тренера

Vladimir Maric - trener STK Crvena zvezda

Стонотениски клуб Црвена звезда и другу годину за редом стао је без шампионске титуле. Поново су наши стонотенисери били убедљиви током лигашког дела, али у самој завршници плеј-офа, када је било и најпотребније, играчи зрењанинског Баната су оба пута били спретнији и срећнији и заслужено освојили две шампионске титуле.

Након (не)очекиваног пораза у Зрењанину који је значио и коначан крах шампионских снова, тренер црвено-белих Владимир Марић је поднео оставку:

– Хвалаа свима у клубу на подршци. Они су ме одговарали од овакве одлуке, али… Разочаран сам јер смо имали јаке припреме и физички смо били спремни. Ипак, пали смо на психичком плану, како ја, тако и играчи. Није ми јасна игра најискуснијег Адама Линднера. Био је то тотално други човек. Жалио ми се пре првог меча са Банатом да нема снаге у рукама и да не може да врати сервис. Очигледно се превише уплашио. То је оно што ми је нејасно. Он ипак има 35 година и хиљаде оваквих мечева. Поред искусног Мађара морам истаћи и да су Зоран Савић и Лоренцио Лупулеску морали много, много боље, али је евидентно било да нису дорасли финалним борбама.

Директор СТК Црвена звезда Жељко Пешут био је видно разочаран:

– Финале смо изгубили још у првом дуелу у Београду. Разочаран сам игром Линднера. Био је одличан у лигашкком делу, али је потпуно разочарао у плеј-офу. Он сигурно више неће наступати за Црвену звезду. Са осталим играчима нисам разговарао. Сачекаћу да се уради анализа, па ћемо видети. Промена ће свакако бити.

Повезане вести

1 comment

Zeljko мај 27, 2012 at 10:17

Ceo tekst prepisan iz Sporta.

Reply

Leave a Comment