Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Definitivan odlazak Trifuna i Slavoljuba

Miloš Trifunović

Verujem da nije bilo mnogo onih koji su pre početka prelaznog roka bili ubeđeni u odlaske iz kluba gotovo desetorice fudbalera. Ali, odlazili su redom, Vasiljević, Blažić, Mugoša, Bojan Đorđević, Savio, Ignjatijević, a sada i Slavoljub Đorđević i Miloš Trifunović. I tu nije kraj, dozvole za odlazak imaju i Slavko Perović i Vladimir Bogdanović, i mogućnosti za njihov odlazak i dalje postoje.

Trifunović i Đorđević su poslednji koji su napustili klub, a njihovi odlasci ugovoreni su sinoć sa predstavnicima uzbekistanskog Budjonkora. Đorđević je potpisao dvogodišnji ugovor, a Trifun odlazi na jednogodišnju pozajmicu, uz mogućnost da Budjonkor otkupi na leto njegov ugovor.

„Pregovore smo vodili poslednjih nekoliko dana. Oba igrača su večeras potpisala. Nadam se da će ova dva igrača otvoriti vrata nove saradnje između dva kluba“, rekao je sportski direktor našeg kluba Ivan Adžić.

Predstavnik Budjonkora je bio veoma zadovoljan.

„Drago mi je što su pregovori urodili plodom i što će našu ekipu pojačati dva igrača Crvene zvezde“, istakao je Šopran Aleksandar Ivanovič, generalni direktor Bunjodkora.

Slavoljub Đorđević je zadovoljan ugovorom, ali mu ne pada lako novi odlazak iz Crvene zvezde.

Slavoljub Djordjević

„To je klub u kojem je prošle godine igrao Rivaldo, a trener je bio Skolari. Imaju velike ambicije. Već od sutra ujutru se priklučujemo ekipi, bićemo u Antaliji sa njima do 18. februara.“

„Svaki odlazak iz kuće je težak. Nije mi bilo lako u proteklom periodu, a navijači su mi dosta toga s pravom prebacivali. Teško mi je naravano… Mojoj ekipi, sada bivšoj, želim sve najbolje. Siguran sam da će ovaj tim postići mnogo. Stručni štab na čelu sa Robertom Prosinečkim je doneo mnogo dobrog ovom timu i to će se videti na proleće“, rekao je Đorđević.

Zadovoljan je i Miloš Trifunović.

„Bio sam najsrećniji onog dana kada sam potpisao za Zvezdu. Sada je vreme da se ide dalje i nadam se da sam navijačima ostao u lepom sećanju. Izabrao sam dobar klub. Zvezdi želim sve najbolje. Bilo bi savršeno da se svi nađemo na okupu na tom turniru u septembru. Dakle, vidimo se „, ističe Trifunović.

Повезане вести

6 comments

Comments are closed.