Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошарка

Пешић пред Раднички: „За нас плеј-оф почиње овом утакмицом“

Светислав Пешић
Светислав Пешић
Светислав Пешић

Кошаркаши Црвене звезде ДИВА утакмицом против крагујевачког Радничког спуштају завесу на лигашки део сезоне. Овај дуел последњег коло Агрожив Супер лиге на програму је у среду 23. маја у дворани Пионир са почетком у 19 сати. Добра вест за све навијаче и симпатизере Звезде је да ће улаз бити слободан.

Дуел црвено-белих и Крагујевчана неће имати такмичарски значај, с обзиром да ће Звезда у плеј-офу стартовати са треће, а Раднички са друге позиције. Куриозитет је да ће се ова два тима срести и у полуфиналу доигравања:

– За нас плеј-оф почиње практично са овом утакмицом. Зато ћемо овај дуел и искористити као припрему за све то – почео је причу тренер Црвене звезде ДИВА Светислав Пешић и додао:

– Раднички је најискуснија екипа у нашиј лиги. Они поседују огромно знање, имају одличне играче на свим позиоцијама. Свој квалитет показали су у Јадранској лиги, и све то још једном потврдили у Супер лиги.

Као највећи квалитет Крагујевчана Пешић је навео:

– Они су изузетна нападачка екипа. Имају чак 20 асистенција по утакмици, а то је јако тешко постићи. Све то говори у прилог томе да су веома уиграна екипа која зна шта хоће и жели у сваком моменту. Тај нападачки квалитет ми још немамо, али уздамо се у мотивацију, интезитет у одбрани и наш скок. То су наши квалитет који морамо да истуримо по сваку цену у први план јер је то начин којим можемо доћи до победе – закључио је Пешић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Шта Ви мислите, могу ли наши кошаркаши да савладају Раднички у полуфиналној серији?

Повезане вести

10 comments

nemke мај 23, 2012 at 00:22

Ma sutra ce i jedni i drugi da kriju karte, bitno je u nedelju da se napravi brejk, pa onda finale.

Reply
babakarniang мај 22, 2012 at 22:32

Iz pouzdanog izvora saznajem da verovatno Dušan Ristić nece ni minut odigrati za nasu Zvezdi, naime ima ponudu 600.000$ na ruke + skolarina na jednom US koledzu… Jos jedan kojeg ce dati tek tako.

Reply
dr мај 23, 2012 at 02:47

Ne moze tu Zvezda nista da uradi. Ko hoce da propadne neka izvoli,a svako ko je rano otisao nije se proslavio.

Reply
CIGANIN! мај 22, 2012 at 19:03

Je l’ ce biti navijanje sutra?

Reply
Dzoni мај 22, 2012 at 20:46

Tesko da ce biti…

Reply
Djoksonidis мај 22, 2012 at 16:22

Sutra SVI u Pionir! Da igraci Radnickog vide sta ih ceka u polufinalu!
Pesic je taj koji vodi ekipu ,a mi smo tu da podrzimo ovaj tim
(kakav je-takav je) i navijamo sto glasnije! Ocekujem kvalitetnu tekmu,sa puno koseva , dobrih akcija, asistencija i poneko zakucavanje.
Zvezda oOoOoO

Reply
Dzoni мај 22, 2012 at 14:21

Neka pesma vecno prati nas voljeni klub…hocemo tituluuu!!!!

Reply
kalu мај 22, 2012 at 12:34

Vec znam sta ce se desiti.Covic i lazic po 20 minuta,nedovic 3 minuta,nikolic 2 minuta,cvele 0 minuta.Indeks korisnosti lazica i covica ce biti u minusu.Ovo se desava u svakoj utakmici

Reply
Nenad мај 22, 2012 at 12:54

haha,upravo tako… Nedovic ce uci u igru mozda tamo pri kraju,a Covic i Lazic moraju da igraju vise od pola utakmice zato sto igraju najbolju odbranu u timu,plus su veoma kreativni u napadu 😀 nemoj da se nerviras,ja sam odavno prestao.

Reply
Ariljac мај 22, 2012 at 13:08

Cvele sigurno 0 minuta posto je povredjen. 😀

Reply

Leave a Comment