Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Prosinečki bira od tri golmana

Dmitrović Marko

Bez obzira na to da li na golu stoji Saša Stamenković, Marko Dmitrović ili Boban Bajković, Zvezdina mreža svakako je sigurna. Trener Robert Prosinečki izrazio je veliko zadovoljstvo što se crveno-beli mogu pohvalti sa tri kvalitetna golmana, koji su na kontrolnim utakmicama u Antaliji pokazali da i te kako zavređuju poverenje.

– Drago mi je što čujem da je Prosinečki pohvalio golmane. Zaista rade izuzetno na treninzima, a to je došlo do izražaja i na utakmicama koje smo igrali. Sada smo u fazi kada jurimo formu i sigurno da će biti još bolji. Olakšavajuća okolnost je što smo dugo zajedno, izuzev Dmitrovića kojem su ovo druge pripreme sa nama – rekao je trener golmana Srđan Maksimović.

Ko god da dobije prednost, prema oceni Maksimovića, sigurnost je zagarantovana.

– Dmitrović je izuzetno talentovan. Pravi je profesionalac, dečko radi perfektno i uveren sam da je pred njim lepa budućnost. Bajković i ja već sedam godina radimo zajedno, Stamenković je takođe tu dugo i vrlo smo uigrani, sve teče kao voda i to mora da da rezultate. Prošlu polusezonu Stamenković je dobro branio i odlično radio, ali ne zaostaju za njim druga dvojica. Gledajući jesenji deo prvenstva, Stameni je prvi pik… Ja zaista verujem u svu trojicu, šef stručnog štaba odlučuje, tako da ja ipak nemam tu vrstu dileme – kaže Maksimović.

Uveren je naš trener da će vredan rad stručnog štaba i igrača na pripremama dati rezultate u nastavku sezone.

– Dugo sam tu, dosta šefova se promenilo, upoznao sam različite vrste rada. Saradnja sa Robertom Prosinečkim je izuzetna i veliko zadovoljstvo mi je da radim sa njim. U ovim utakmicama koje smo odigrali vide se ti zahtevi Prosinečkog, forsiramo pas igru i evidentne su neke stvari koje su uvežbane i koje ne mogu tek tako na terenu da se dese. Očekujem da će to sve uskoro biti još bolje –  napominje Maksimović.

Повезане вести

9 comments

Comments are closed.