Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Mićko i dalje najbolji prvotimac

Mijailović i Jeremić

„Mićko, tako je“, „Mićko, bravo, bravo“, „Hajde Mićko“, svakodnevno se na treninzima može čuti kako trener Robert Prosinečki bodri najmlađeg u ekipi, Srđana Mijailovića.

Iako ima samo 17 godina, posao na mestu zadnjeg veznog Mijailović odlično obavlja i upravo na njega Robi misli kada kaže da ga ne intersuje ko koliko ima godina, već šta radi na terenu.

– Zadovoljan sam radom na treninzima. Trudim se maksimalno. Divan je osećaj biti ovde sa ovim timom. Osećam se kao da sanjam. Nisam ni pomišljao da ću uspeti da se ovako brzo nametnem. Igra koju smo dosad prikazali je samo delimično ona koju jurimo. Treba nam malo svežine i kada je dobijemo sve će doći na svoje mesto – kaže Mićko.

Stidljiv i skroman van terena, ne voli previše da priča o tome „šta i kako“. Na terenu je, pak drugačiji, veoma odvažan i tu oseća da ima šta da kaže.

– Raduje me što nas trener Prosinečki sve isto tretira i što je sasvim jasno da će igrati najbolji. On nam daje samopouzdanje, gura nas napred. Presrećan sam što mi se ukazala prilika da radim sa takvom legendom – napominje Mijailović.

Samo reči hvale Mićko ima za svoje starije kolege.

– Svi su me lepo prihvatili, a najviše se družim sa Ninetom (Pavle Ninkov). Sa Sašom Stamenkovićem sam, inače, cimer. Odlična je atmosfera u ekipi, svi se dobro slažemo, što nam na neki način olakšava svakodnevne napore na treninzima.

Повезане вести

2 comments

Comments are closed.