Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Пораз у Новом Саду

2
1
Супић – Вулићевић, Трајковић, Мојсов, Павловић – Апија, Ађуру(Смиљанић), Полетановић(Митошевић), Шкулетић(Бојовић), Стевановић – Оумару.

Бајковић(к) – Тошић, Крнета, Максимовић, Младеновић – Мијаиловић, Миливојевић(Каду), Лазовић, Евандро(Мирић), Борха, Милуновић(Касалица).

Стадион: Војводине, „Карађорђе“
Судија: Светислав Марушић
Помоћници:
Владимир Чађеновић, Ненад Курчубић
Гледалаца:  9 000

Стрелци:Милуновић(Ц. звезда)  11. мин. Апија (Војводина) 16. мин. Оумару (Војводина) 93. мин.

У сјајној атмосфери стадиона “Карађорђе“ у Новом Саду, фудбалери нашег клуба су гостовали екипи Војводине. Нажалост, нису успели да сачувају ореол непобедивости овог пролећа, али су током већег дела утакмице били бољи ривал.

 На самом почетку меча екипу Црвене звезде је дочекао велики транспарент на Истоку: “НЕ ИДИТЕ ИЗ ЗВЕЗДЕ, ОСТАНИТЕ С’ НАМА, ДА СЛАВИМО ТИТУЛУ ЗА ГОДИНУ ДАНА!“  тако су Делије јасно поручиле играчима шта се од њих очекује у наредној сезони.

Прву шансу на утакмици имала је екипа Војводине у 4. минуту.  После корнера домаћих, лопта се одбија од ногу неколико играча, али Стевановић се не сналази најбоље и са неких 5-6 метара шутира поред гола.

У 11. минуту Лука Милуновић сјајно реагује на центаршут Лазовића и главом шаље лопту у мрежу Супића и тако доноси радост навијачима Црвене звезде који чине већину публике на стадиону.

После раног вођства Црвене звезде утакмица добија на темпу, Војводина више нема шта да изгуби и после једне одбијене лопте Апија сјајно хвата волеј и у 16. минуту доноси изједначење.

Овај погодак као да је и једну и другу екипу натерао на јуриш, па тако Миливојевић са једне и Оумару са друге стране долазе  у сјајне шансе, али не успевају да доведу своје екипе до другог гола.

У 30. минуту Црвена звезда изводи корнер, Борха успева да упути шут, лопта долази до Евандра који је смешта у мрежу, али гол је поништен због офсајда.  Ово као да је био знак играчима обе екипе да умртве игру, па се до краја полувремена није десило ништа вредно помена.

Друго полувреме је почело иницијативом Црвене звезде, али се на прву бољу акцију чекало до 60. минута. Евандро је мајсторски пребацио одбрану Војводине, Борха је избегао офсајд, шутирао из прве, али не нарочито јако и прецизно, па је лопта прошла поред гола.

Војводина као да је решила да узврати на сваку Звездину шансу, па је само 2 минута касније пречка била савезник Бобана Бајковића после силовитог ударца Митошевића са неких 17 метара.

У 67. минуту Роберт Просинечки врши прву измену, уместо Миливојевића на терен улази Каду. Ова измена је раздрмала нашу екипу и минут касније Лазовић и Борха сјајно шутирају, али се одличним интервенцијама истиче голман домаћих.

У игру улази и Касалица, а терен напушта Милуновић.

У 80. минуту Шкулетић шутира преко гола из слободног ударца са ивице шеснестерца.

Из игре је изашао Евандро, а улази Мирић.

После још једне катастрофалне реакције наше одбране Оумару излази сам пред Бајковића, али се спетљао и тиме довео у питање пласман Војводине у квалификације за ЛЕ. Недуго затим је ушао у још једну шансу, али је слично реаговао као и у претходној ситуацији. Оно што није успео у та два наврата, Оумару је успео у трећем. У последњем минуту надокнаде времена се овај пут сјајно снашао и за 60 секунди је прешао пут од трагичара до јунака утакмице! Голом Оумаруа Војводина је победила 2-1 и тако нанела први пораз нашој екипи овог пролећа.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

275 comments

Laki95 мај 21, 2012 at 12:10

Nadam se da sada vidite koliko je ova uprava nespodobna i da joj nije mesto na čelu FKCZV. Čovek koji je prekršio obećanje bezbroj puta ne zaslužuje mesto u CZV a kamoli da bude njen predsednik.
Ovoj upravi nije u cilju da ZVEZDA bude jaka i to što pre shvatite biće vam lakše. Evo sad cu vam iznesem jednu činjenicu koja dokazuje moje tvrdnje.
Kad je ova uprava došla na mesto trenera postavljen je Vladimir Petrović Pižon, sastavljen je program da cemo 3. sezone igrati LE i osvojiti titulu da cemo finansiski biti jaki…Sta ide dalje Pižon sa timom Pavlović Ninkov Đorđević, Ignjatijević, Savio, Blažić,Bogdanović, Kadu, Lazevski, Perović i Jevtić pravi bolje rezultate nego Prosinečki za ove 1.5 godinu.
Dok je Pižon bio na čelu mi smo imali 5 bodova prednosti i lagan raspored do kraja Voša(kući), Javor(kući), Smederevo(kući), Partizan i Borac (gosti) i ova bagra njega smenjuje kao izgovor loša igra, pa da ste doveli Murinja nebi igrao bolje sa tim timom..
Nakon njega dolazi Dostanić kojii šatro ima lepu igru osvaja kup a gubi 5 bodova prednosti dobija poverenje uprave. I koje onda lud oteraš legendu da bi igrao kum predsednika? Dostanić ispada iz kvalifikacija za LE od Slovana i opet upravi ne pada napamet da ga smeni. Da nema delija ja sam siguran da bi nas on vodio i danas. Nekon njega dolazi Kristić koji nije imao trenerski posao pre nas pa došao da uči u Zvezdi i naravno posle polusezone kad su videli da im se smeši smena oni odigravaju Džoker-Prosinečkog.
Svaki navijač je u tom trenutku bio prezadovoljan dolazi legenda kluba, novine pišu bajke stvara se „Mala Barsa“, Prosinečki tvrdoglavo forsira jednu te istu taktiku i ako je provaljen on nastavlja pa jedan Pacoje uspeva da izgradi trenerskom ime, a ko nebi osim mutavog Granta.
Ko zna dokle će Prosinečki biti trener, samo znam da tokom njegovog mandata ja se nesećam kad smo mi dobili nekog težeg rivala osim ovog proleća 3 x Partizan, mada nikakva uteha jer je bio Grant trener.
Zvezda – Ren 1-2,0-4
Zvezda – Spartak 1-0,0-2
Zvezda – Voša 0-2,1-2
Zvezda – Partizan 0-2,1-0
Zvezda – Radnicki 1-1,0-0
Zvezda – Sloboda 1-1,1-0
I onda se zapitam na osnovu čega Prosinečki jos na klupi a na osnovu čega je Pižon smenjen ?
Mislim da je sve jasno dug je povećan, titule nema a o Evropi da ne spominem, igrači iz omladinske škole ne dobijaju šansu, razni menadžeri se vrte oko Marakane..

Reply
Ryber Palunko мај 21, 2012 at 13:29

I sad si nam ti, kao objasnio? Pa šta da radimo? Da ih pobijemo? Vidiš da nikom ne pada na pamet ma ni da se kandiduje za predsjednika! Šta, ne smiju od Vesića? Boje se? Pa koji će nam onda pič..
A što se Pižona tiče, eto imao je tim u kvalifikacijama za EP i to kakav tim, posebno s obzirom na grupu, pa se vidjelo, da jasnije ne može, da nema blage veze. To što su Dostanić i Kristić još gori, druga je stvar.
Riječima ti ne mogu predočiti kako su mi dosadni ljudi poput tebe!

Reply
delija мај 21, 2012 at 05:15

E sad vi sto ih pljujete kao satro namesteno(sto i jeste) juce ste ih podrzavali u strajku!!!SAd svima po samar i procenat od plate,pa cete trenirati i boriti se za pobedu bila poslednja tekma,nebitna ili cak namestena!!!Danas me bilo sramota dok sam stajao na tribini…Za ovu utkamicu oni nama da daju pare a ne da traze platu….komedija….

Reply
fringe мај 21, 2012 at 03:02

Koliko grobara na jednom mestu. Ma to je sto im je Tadic izgubio pa lece komplekse. 😀

Reply
Ryber Palunko мај 21, 2012 at 13:30

Nema veće grobarčine, od ove šta će sad zasjesti na tron.

Reply
realno , zar ne мај 21, 2012 at 02:32

ovo je sramota, posebno drugi gol, bukvalno su se sklanjali od igraca, niti zelje da se izblokira udarac niti nista, namerno pusten drugi gol
do pred kraj je bilo posteno, ali onda su javili da je sloboda dobila i ovi su ih pustili, zasto su ih pustili , to samo lukic zna,
ali jasno se vidi da se nasi igraci ne trude kod drugog gola, bukvalno su stajali u petercu svi

sramota, sloboda je izvisila, bravo zvezdo
nevidjena bruka i sramota

Reply
Ryber Palunko мај 21, 2012 at 00:40

Ljudi, vi ste potpuno izgubili kompas. Kakve su ovo gluposti od komentara? Prodaja, izdaja, sramota, ono-ovo. Koliko vam je godina, eeeeej!? i sad svi znate da je prodano i gotovo.!?
Evo da vas ja podsjetim na prodanu utakmicu koju se svi trudite da zaboravite, jer je tad na čelu Zvezde bio onaj u kog se gotovo svi kunete (možda i kunemo, jbg). Selta-Zvezda 5:3, pol 1:2. Šta msilite, ko je prodao? Ne znate. Pa jbg, jedino ako nećete da znate, ali Džajić se tad pitao za sve. I kao nikad mi, svijetli obraz, crveno-bela krv… Ono je bio školski primjer prodane utakmice, a ne ovo. Uzgred, tad je igrao i neko s parnim kartonima, tako da je, mislim registrovano 3:0, da ne bi slučajno bilo nekog zajeba.
I još jedno uzgred, Drulić uvalio tri komada i ode u Saragosu.
Tako, kad se odlučite nekog prikucati na stub srama, sjetite se da ostavite jedno mjesto za onog u kog se kunete (opet, jebi ga, kunemo).

Reply
van basten мај 20, 2012 at 23:34

gledajuci ovaj snimak nekoliko puta jednostavno se vidi da su sva tri gola smesna.ovo je jedna velika bruka za zvezdu i mi vise nemamo pravo da govorimo da komsije igraju prijateljske sa svojim filijalama.sta ce nam doneti ova utakmica,velika je dilema.robi je na konferenciji bio nekako cudan u izjavama,neraspolozen,nepovezan,kao da ima neku tremu.sta je sa marovicem,i da li je fora sa platama samo farsa da bi se najavila i opravdala losa igra u novom sadu.provaljena vesiceva igra.pitanje je da li cemo dobiti sest bodova od vojvodine sledece godine a i da dobijemo nisam siguran da cemo uzeti titulu.nema nama spasa,kao i srbijom tako i zvezdom vladaju izdajnici.a sadasnja uprava je najgora u istoriji zvezde.brojke sve govore.za tri godine dva kupa i nista u evropi.bio je i ranije duzi period bez titule 96’97’98’99’ali smo stvarali igrace,drali komsije,i igrali koliko toliko u evropi.
svi smo govorili da je dosao kraj zvezdinom posrtanju ali nije,moze jos gore,a to je da se prodamo tako jeftino i tako ocigledno.

Reply
milos мај 20, 2012 at 23:47

Uvek moze gore, Lukic je maher za tako nesto. Jos jednom pozivam ljude koji ce izaci na izbore da preskrabaju listic za izbor predsednika. I molio bih administratore da se kanu corava posla i da ne pisu nikakav tekst na temu ovoga o cemu smo se raspravljali proteklih nekoliko sati. ostanite cisti u ovoj prici.

Reply
deki мај 21, 2012 at 10:09

Ma dzabe, Milose!! Sad ce srcecepajuci tekstovi!!!! Moraju da nas ubede da je ovo ustvari velika Zvezdina pobeda!! I da ne citamo nijedne novine, samo ovde mozemo da saznamo istinu!!!! 🙂

Reply
vllll мај 20, 2012 at 23:10

ne gledajuci da li je namestena utakmica ili ne i u kojoj meri je to sramota za zvezdu, ali ako se pogleda samo rezultat utakmice, a ne ono sto se dogodilo i konacnu tabelu, za srbiju je bolje da u evropu ide vojvodina, a ne slabija sloboda, koja nema apsolutno nikakve sanse u evropi.. ponavljam, ne gledam pozadinu svih tih dogadjaja..
i ja takodje mislim da je utakmica namestena i nije mi drago zbog toga.. i to je to.. sta sad da se radi? a mozda nam tih 6 bodova obezbedi titulu sledece sezone, ako ih budemo dobili.. mozda je to jedini nacin da se borimo protiv partizana.. jer oni su imali 26 2 2 skor.. da li su stvarno toliko jaki bili?

Reply
drula мај 20, 2012 at 23:19

sramota za zvezdu da se spusta na partizanov nivo i da tako uzme titulu,takva zvezda je mala,a mi nismo mali vec mnogo veliki. Neka nas pobedi bolji ali da mi prodajemo meceve,bruka.

Reply
vllll мај 21, 2012 at 00:13

ma dobro.. ali ja bih pristao i na to u ovom trenutku, jer za 20-30 godina, dobro, i vise, pisace u statistikama da je partizan bio 5, ne dao bog i 6 puta zaredom.. ovo cemo da pamtimo mi, ali one mladje generacije nece da znaju za to.. zvezda je veliki klub i zbog trofeja koje je osvajala.. a danas je lakse uci u LE ispadanjem iz 4. kola lige sampiona, nego kroz kvalifikacije za LE.. a mi nikako ne mozemo ni da budemo blizu lige sampiona ako ne osvojimo titulu.. pa ti vidi sta hoces

Reply
comi мај 20, 2012 at 22:48

Cekamo mi svake godine jul i avgust kad ono kanal pa idu price okrecemo se domacem prvenstvu itd kad ono opet kanal mi drugi i tako u krug.Samo se pitam dokada tako.Nemogu da verujem da nas skauting nemoze da nadje jednog dobrog igraca.Jedva cekam ovaj prelazni rok ali mislim da od toga nema nista.A ovi admini sto najvljuju neka ekstra pojacanja to je prica za malu decu.Zar vi stvarno mislite da ce neki dobar igras doci u ovu nas raspalu ligu.

Reply
Realan мај 20, 2012 at 23:03

Pitanje je,sta je“dobar“ igrac za nase uslove?

Reply
drula мај 20, 2012 at 22:36

Dragi zvezdasi,ovo je pretuzno! Vi koji ste bili danas u Novom sadu znate sta ste danas videli. Nije bitno ko je predsednik,sekretar,menadzer,trener,igrac Crvene zvezde,ali nikadaaaaaaa allllllliiiiiiii niiiiiiiikadaaaaaaaaaa ne sme nijedan covek da ukalja zvezdino ime,istoriju,tradiciju,velicinu pogotovo na ovakav nacin. Zvezdo izvinnnnnnniiiii sto te tako brukaju. Igraci sram vas bilo sto ste na to pristali. Ovo je porazavajuci dan za svakog kome je zvezda u srcu,nasi su prodali ponos i grb drugom.

Reply
Delija_ZH мај 20, 2012 at 22:29

Nemogu da verujem… Robi napolje,sramota, robi ovo ono…
STA STE PISALI U SREDU ?
Pa kao da je vazna bila ova utakmica… ROBI OSTANI, HOCEMO TITULU!

Reply
Czovac мај 20, 2012 at 22:22

proDATA utakmica!
Ocekivana, zao mi je sto mladi igraci nisu dobili prilikuda zaigraju, ali mi je drago sto oni nisu bili ti koji su zarad necijih dogovora pravili $#“! od sebe!
Zvezda nisu igraci, Zvezda nisu ljudi iz uprave, mi smo Zvezda!

Reply
Laki95 мај 20, 2012 at 22:08

Koliko je ovo jadno, koliko je ovo bedno da čovek ne poveruje.
Kome sad da verujem Prosinečkom koji kaze da ce posle derbija dati šansu ostalim igračima, ajde da shvatim da Pašeko ne dobija šansu ne trudi se ali brate kako mu nije zao Assamoe koji svaki trening bar pola sata ostaje duze i trenira, kako ti nije zao da das šansu Stojkoviću a ne ti si prekomandovao Vešovića na beka.
Ja Prosinečkog cenim kao legendu CRVENE ZVEZDE ali kao čoveka ni malo. Ko ima dobro pamćenje setiće se izjave Prosinečkog na kraju prošle sezone da ako ne osvojimo prvenstvo ove godine on će otići i gde je tu moral ?
Mi u ovom trenutku trebamo da isplatimo 850 000 igračima za plate, svi pričamo dobar zimski prelazni rok pa što ne isplatite Slobodi, Radu i Borcu pare za igrače ?
O Lukiću da ne pričam, čovek koji je osramotio Zvezdu danas toliko nije ni onaj smrad mustafa.
Čovek je danas išao u Uzice i pokušavao da ubedi predsenika Slobode da mu oprosti dug za Maksimovića a za uzvrat da će Zvezda dobiti Vojvodinu i omogućiti im prolaz u Evropu…
Pošto ga je ovaj samo tako otreso Lukić upada u svlačionicu i očitava „Lekciju“ kako da igraju“ a u međuvremenu sa Batom sklap dil o prodaji 6 bodova sledeće sezone…
Veoma sam razočaran, i dok je ova uprava i ovaj trener na snazi necu više kročiti na Marakanu..

Reply
comi мај 20, 2012 at 22:51

Pocinjem da se slazem sa tobom mislim da si upravu sve sto si napisao.

Reply
aleksandar мај 20, 2012 at 21:39

Sad sam se vratio iz NS-a i ono je jedna velika sramota. Briga me i da smo izgubili 3-0, ali da je bilo posteno i da su se trudili. Koliko je providno bilo, Maksimovic mnogo ispred Oumarua i odjednom usporava da ga ovaj pretekne, i to 3-4 puta pogresio, samo Bajko je branio stopostotne sanse pa su morali da pustaju do samog kraja kako bi igraci vose nekako ugurali loptu. A on onoj kontri 5 na 3 necu ni da pricam, Maksimovic stoper pretrcava ceo teren, moze da popije sok i da bira kome da doda, a on vrljavo baca Kasalici skroz po strani. Malo i statistike, drugi smo cak i u ovom delu „Zvezdinom prolecu“
SVI IZ UPRAVE ZVEZDE U ZATVOR.

Reply
vladan мај 20, 2012 at 21:34

Nema oko ove utakmice da se prica ista,utakmica je namestena 100%.

Reply
Vladimir Pavlović мај 20, 2012 at 21:33

Crvena Zvezda me je danas potpuno razočarala. Gorak ukus u ustima koji sam osetio nemerljiv je ni sa jednim do sada… Pala je u vodu petogodišnja ideologija koja me je drzala- O Zvezdi kao nečemu što se izdiže iznad svih ovih sranja koja nas okružuju u svim sferama života….Svi su me razočarali. Prvo igrači što su to prihvatili, Robi što je to dozvolio, Lukić ZATO ŠTO POSTOJI. Šta mi obični smrtnici sada da radimo? Sijao sam od ponosa i sreće ove polusezone sve do sada, a sutra? Kako sutra da odem na posao i da pogledam ONE, ONE koje nisam morao rečima da prozivam. Kojima je sve bilo jasno samo da me vide, jer znaju da sam navijač Crvene Zvezde, kulturan, odmeren sa kućnim vaspitanjem i sa klubom u srcu-klubom koji je predvodnik jednog novog fudbalskog talasa u Srbiji…. Sta da im kažem, kako da opravdam postupak mog kluba… A osećam potrebu to da uradim zato što ga volim. Zamolio bih Vas, koji imate nekog uticaja, da povedete opštu bunu protiv vlasti u Crvenoj Zvezdi, jer ovo što oni rade je NAJVEĆA SRAMOTA U ISTORIJI BIVŠEG PRVAKA SVETA!!!!!!!!!!!!! Bog neka nam je u pomoći, jer ljudi ništa nam se dobro ne piše

Reply
MIKIDELIJAMAK мај 20, 2012 at 21:01

ljudi sta se zajebavate bre,namestena bila utakmica sa vojvodinom lukic uzeo pare,pa da mozda i sa glodarima bila je namestena 90+3 Kadu?
ma dajte bre fakt je bilo da ova utakmica zvezdi nije znacila nisto,tako da robi trebao je da igra sa ozegovicem,djurickovic,asamoa i druge klince.

Reply
drula мај 20, 2012 at 22:40

nemoj da pobedu zvezde u derbiju umanjujes jer ona nema veze sa lukicem, ne radi protiv zvezde. Ovo danas je lukic i ovo danas je bruka

Reply
Zvezdalee мај 20, 2012 at 20:31

Znam samo da imamo sigurne bodove od Vose sledece sezone !

Reply
Aca мај 20, 2012 at 20:46

I nije te sramota da pises tako nesto ?

Reply
Zvezdalee мај 21, 2012 at 01:37

nisam ja napisao sto mi je drago, nego kao dokaz za ovu sramotu danas i pustenu utakmicu, na to sam aludirao ! Vidimo se na Marakani, kad dodje nova uprava !

Reply
drula мај 20, 2012 at 22:44

ako je tako onda treba da izbace celu ligu iz svih takmicenja deset godina. a ti ako ti je to super idi da navijas za partizan,to je njihov stil. takva zvezda ne sme nikada da bude.

Reply
Aca мај 20, 2012 at 20:27

Evo sad dodjoh iz novog sada i veoma sam razocaran. Igraci Zvezde se bukvalno sklanjaju u poslednjih 15 minuta a Kasalica daje loptu igracima vojvodine u izglednoj kontri za Zvezdu. Lukic je prodao utakmicu,to se jasno videlo a u toj necasnoj radnji su na zalost ucestvovali i pojedini igraci i trener Prosinecki glavom i bradom.Zalosno. Sada ce Lukic valjda imati novac da isplati makar deo duga prema igracima i strucnom stabu.Strasno. Jadna Zvezdo sta si docekala. Sta jos treba taj Lukic da “uradi“ da bi konacno napustio Zvezdu zajedno sa Vesicem i ostalim prevarantima.Sram te bilo Lukicu. Odlazi ako uopste imas obraza. Ukaljao si danas Zvezdin ugled i renome, pok.njao se na njenu istoriju, pok.njao se na svu podrsku navijaca i zato moras da odes.Sto pre to bolje.

Reply
Joca мај 20, 2012 at 20:14

Ljudi, manje je bitno da li je namesteno ili ne, bitno je da mladi igraci ne dobijaju sanse na nebitnim ili manje bitnim utakmicama, to je stvarno problem… Evo sad sam gledao Videoton, dobio 2:0, oba gola Nemanja Nikolic, prvi iz penala koji je bio upravo nad njim. E sad to sto on razbija u Videotonu, ne mora da znaci da bi imao kvalitet i da bi pravio takvu razliku i kod nas ali je cinjenica da nismo morali tako lako da ga se odreknemo i da je za njegov odlazak ipak mogla da se uzme neka fina svota novca, a nama svaki dinar znaci. Naravno, on nije jedini primer, a tako ce biti izgleda i u buducnosti, nazalost…

Reply
ds мај 20, 2012 at 20:28

kako mislis nebitno, pa nismo mi neki tamo klub, halo. ovo je igranje sa obrazom kluba, a jedan tamo diletant iz sopota se igra sa njim. jel treba sad pljunuti u nesto sto se stvaralo skoro 70 godina?

Reply
MILOS мај 20, 2012 at 20:04

evo i ja da vam napisem par reci,ujedno i oprostajnih…od danas fk crvena zvezda vise za mene ne postoji barem dok su ovi ljudi na celu kluba…secate se onoga da je navijanje za zvezdu stvar higijene i kulture,e pa neka mi neko posle danasnje utakmice kaze a u cemu se nas klub razlikuje od onih jadnika…namestas utakmicu pred tv kamerama,zbog cega,da bi ti ratko pustio nekog igraca u zvezdu,a vi hronicari koji sve pamtite zapamtite da ce sigurno zvezda dobiti nekog igraca iz vojvodine za danasnju uslugu…nisam verovao da cu ovo ikad reci al serem ti se i na klub koji namesta utakmice i na zemlju koja to dozvoljava…srbiji je hitno potreban kalcopoli da bi se svo ovo sranje pocistilo is fudbala i da se konacno fudbal igra posteno i za navijace…bas me zanima,kako se osecaju svi oni koji su iz cele srbije dosli da gledaju svoj klub koji pred celom drzavom u tv prenosu namesta utakmicu…LUKICU SMRADE,MARS IZ ZVEZDE,NEKA KLUB BUDE I ZADNJI ALI NEKA I TO BUDE POSTENO,NECU DA NAVIJAM ZA OVAKVU ZVEZDU,HOCU DA SE MOJ KLUB RAZLIKUJE OD ONIH JADNIKA…

Reply
drula мај 20, 2012 at 22:53

razumem da si razocaran, i ja sam kao i ti,ali nije fk Crvena zvezda kriva zbog ovoga,krivi su i uprava i robi i igraci sto su na to pristali i necu nukada priznati bodove ako nam vojvodina vrati za ovo a hoce. ali decko nemoj zvezdu da krivis i ostavljas na cedilu zbog nekog sljama. Zvezda je mnogo veca i od sljama tog a i od tebe batice,ako ti je stvarno zvezda u srcu borices se protiv sljama a ne pobeci kao sisa,jer to je najlakse,a boriti se do pobede to je duh pravh zvezdasa i delija. Pa ti vidi ili jesi ili nisi.

Reply
MILOS мај 20, 2012 at 23:05

a ko cini fk zvezdu,ti i ja ili oni…cujes li samog sebe,alo decko,govorimo o sportu,sta da mi vojvodina vrati,jel to sledece sezone znaci da ce vojvodina da vrati zvezdi namestenu utakmicu,pa zabog takvih navijaca nama i jeste ovako…objasni mi onda zasto sam ja lud da dajem novac za ulaznicu ako se zna rezultat….

Reply
drula мај 20, 2012 at 23:29

koji novac bre dvesta dinara bruko jedna dajes zvezdi a ne lukicu bre. mene je danas bilo sramota da to gledam uzivo i sve su to smradovi kojima nije mesto u zvezdi. A zvezdu batice slepi cine tvoj pradeda,deda,cale i ja i ti isvi kojima je zvezda u srcu,nasi velikani,legende mi smo zvezda.mi ko drugi,zato odvoji te ogromne pare kojih ti je
toliko zao i pomozi zvezdi da bude prava i otera lose ljude. nemoj da e seres na zvezdu,ako neces da pomognes nemoj da smetas.

Reply
drula мај 20, 2012 at 23:01

razumem da si ljut ali treba da te je sramota sto tako pricas o zvezdi,zapamti da je zvezda veca i od tih ljudi i od tebe pogotovo. STIDI SE. na zvezdu niko ne sme da se sere bruko od navijaca,da si pravi tako nesto nebi ni pomislio a ne napisao. Stidi se guzice kad obraza nemas,isti si kao ovi sto su danas prodali

Reply
MILOS мај 20, 2012 at 23:07

ponovicu ti opet ako nisi razumeo,ti zvaedu gledas na televiziji a ja sa njom zivim,dajem svoj novac na ulaznice,dresove,majce,clanarinu,evo da ti ponovim..SEREM TI SE NA KLUB KOJI NAMESTA UTAKMICU PA MAKAR SE ON ZVAO I ZVEZDA.

Reply
drula мај 20, 2012 at 23:34

serem se ja tebi u usta bruko ja sam sa zvezdom mojom na svakoj utakmici makar plakao zbog poraza ja zvezdu ne pljujem ali se stidim takvih zvezdasa koji kukaju za pare koje si dao za propusnicu bruko. to ne smes ni da spominjes za 1300 dinara se ti smatras zvezdasem pa takvih nas ima mnogo ali nisi zato delija,razmisli i seti se malo sta je to zvezda, bruko jedna

Reply
drula мај 20, 2012 at 23:37

verujem da volis zvezdu ali ako stvarno volis zvezdu neces pljuvati po klubu i njegovom imenu, nije klub kriv sto ga olosi predstavljaju

Reply
drula мај 20, 2012 at 23:05

ako te zanima kako se navijaci osecaju posle ovakve prodaje,dodji na stadion nekada da podrzis zvezdu a ne da se seres na nju

Reply
mare мај 20, 2012 at 19:58

Dal bilo namerno ili ne ,mogu samo da konstatujem dva poraza u sezoni od Vojvodine. Tako se ne osvaja titula.

Reply
delijaMNE мај 20, 2012 at 19:56

Zar neko moze da pomisli da je utakmica namjestena…..?! Pa imali smo posjed 70% u nasu korist, imali par veoma dobrih sansi koje je odbranio golman vojvodine, prvi smo poveli, sve u svemu razvalili smo ih…. I na kraju neko rece UTAKMICA JE NAMJESTENA… da vas zamolim… Batalite se GLUPOSTI!!!

Reply
Влада Тошић мај 20, 2012 at 20:48

U poslednjih `10 min nasi prave 1 faul na ivici sesnaest, i drugi u 16 kada je onaj zakacio Abubakara, sudija je mogao ladno da svira… Nakon toga mi kontru 6 (SEST !!!) na 3 i UZMU NAM LOPTU !!! No nema veze, bar imamo bodove sigurne sl. sezone

Reply
IgOr мај 20, 2012 at 19:56

Posle osvojenog kupa : „Bravo majstori, Robi legendo, neka nas se Evropa ponovo plasi…. “ Posle izgubljene NEBITNE utakmice : “ Sramota, prodano, Robi odlazi , uprava napolje… “ DOVOLJNO!!

Reply
kkk мај 20, 2012 at 19:58

ma reci ti meni jel si gledao utakmicu kad tako prdiš?

Reply
IgOr мај 20, 2012 at 20:03

Naravno da sam gledao utakmicu ali joj uopste ne pridajem neki znacaj, i ja sam mislio da cemo pobediti ali sta sad ??? Ljudi su vise zeleli pobedu i pobedili su , to tako uvek bude… predpostavljam da si i ti u sredu vece hvalio sve igrace, a danas ih kudis?

Reply
marko мај 20, 2012 at 20:04

Oh Boze! Pa ko je jos mogao da se „napali“ da ce nas se Evropa ponovo plasisti, nakon pobede protv Borca! Ljudi dobili smo ekpiu koja je ISPALA IZ PRVE LIGE! Uporedjujete Vojvodinu i Borac…
– Mi Evropu mozemo samo da igramo, ako u njoj igraju ekipe kvaliteta Borca, N. Pazara, Metalca…
Jbg. to je nasa realnost!

Reply
Joca мај 20, 2012 at 20:23

Ne bih se ja zezao bas ni sa N. Pazarom 😀 (Shala)… Ljudi, sta vam je nismo uopste lose igrali danas, na momente smo pokazivali da umemo, a kada bude vaznije verujem da cemo to prikazivati svih 90 minuta… ima nasa Zvezda mnogo vise vecih problema od danasnjeg poraza…

Reply
qq мај 20, 2012 at 19:54

Poraz za kraj uspesne sezone!

Reply
Aureliano Buendilja мај 20, 2012 at 19:42

Ljudi sta panicite,pa nije isljuceno da su igrali sa pola snage. Ovo je tolejebenanamestenaliga. Takvo pustanje je sasvim moguce. Pa pogledajte kako neke utakmice klubovi igraju protiv nas a kako protiv Partizana. Cak bi rekao da bi bilo cudno da se ne rade te stvari. Meni je zao Slobode,oni su bili ravnopravni i protiv nas i protiv njih. Iskreno,ne interesuje me ova utakmica. Okrenimo se kvalifikacijama,prelaznom roku i molimo Boga da nam padne ekipa po meri u poslednjem kolu. Cekam kada ce ovi admini da nas caste nekom informacijom ko ima sanse da dodje. Cute ovde kao da sam novinar zurnala,ja ih pitam,oni ne odgovaraju,kao da dolazi Forlan. Ako dolazi Ninkovic,reci brate…

Reply
delijaMNE мај 20, 2012 at 20:03

Nidje veze..,.. ma admini zele samo da smire par budala koje su pocele da sumnjaju u regularnost utakmica Crvene Zvezde nekom lijepom vijescu (neistinom)….!!! Budite realni ako nas pojaca neki dobar fudbaler ja cu da skocim sa mosta u presusenu rijeku!:D Nek nam dodje neki mladi reprezentativac i ja zadovoljan…!

Reply
comi мај 20, 2012 at 22:37

bravo za komentar docice al zamalo

Reply
Velja_FCRS мај 20, 2012 at 19:37

E delije moje…pricam ja vec duze vreme a vecina njih me pljuju ovde…nema nama leba sa Robijem i Lukicem…rekoh ja na pocetku proleca da ce biti veca razlika nego jesenas…ajmo sad pljuvaci nerealni da vas cujem….SAMPIONI!!!!
Cast onima koji imaju realna razmisljanja,ostalima poruka…sledeci put kad dobijemo nekog u 93 minutu 1-0 a vi svi u glas…SAMPIONI….JOS JEDNA POBEDA I TITULA….e moji komanci ..sijuksi i apaci…nikad vi fudbal gledali niste !!!
Sto se namestanja tice,ako smo stvarno namestili utakmicu treba da se zatvori klub!!! Gadno mi i da razmisljam o tome….

Reply
rille83 мај 20, 2012 at 20:01

A cekaj! Jeste li svi vi tokom priprema govorili kako smo uzasni,kako nikog ne mozemo da pobedimo,kako necemo biti ni treci a kamoli kup uzeti… A ispalo je sasvim suprotno,momci su se borili,pokazali kolko tolko znanje i da na njih moze da se racuna. INTERESANTNO ali kakvi smo to postali.posle jednog poraza mi odmah pljujemo,kritikujemo STA STE BRE VI UMISLILI!? Mislite da ni jednu ne smemo da izgubimo,da samo svemocni!? Kada mi krenemo da dilujemo s nekim klubovima,mada ne verujem da to radimo,jer drugacije u ovoj zemlji ocigledno se ne moze vama to smeta pljujete,psujete a kada to oni tamo godinama rade NA TO CUTITE ILI BRZO ZABORAVLJATE!!? Druze,nikada ali NIKADA me neces ubediti da oni preko puta imaju bolji i kvalitetniji tim od nas za toliko nisam slepac da ne znam da vidim,procenim tako da nemoj odmah o sposobnosti i znanju jer to u ovom nasem takmicenju nema veze s vezom. Samo mi jos reci da je onaj stanoje stvarno trenercina!!! I uopste mi se ne poklapaju ove vase pljuvacine i lupetanja sa onim sto sam danas gledao na stadionu!! Vi ovde mozete da terate robija ali njemu je danas ceo stadion klicao cak i na kraju meca.

Reply
ds мај 20, 2012 at 20:34

brate nije problem izgubiti al ovo smrdi na namjestaljku a tako se igrati sa obrazom institucije- ne ide

Reply
milos мај 20, 2012 at 22:12

Pusti ti Partizan, nego izracunaj koliko smo bodova uzeli,odnosno izgubili. Ni sa jednim jacim timom nemamo pozitivan skor i zato ta vadjenja ne piju vodu.
I sta se to desilo u odnosu na zimske pripreme, jeste vi slepi -12 je, alo, da li provaljujete da ste upali u letargiju, potpuno vam je postalo normalno sto smo drugi.
Ne zanimaju me nikakve price, matematika je vrlo jasna, pet godina za redom nismo prvi i tacka, a ti mozes da blablatrucas do prekosutra, jer su 1 i 1 uvek dva.

Reply
Velja_FCRS мај 21, 2012 at 02:57

Brate,niko nije rekao da su slepci sa druge strane brda bolji…nisi me razumeo ali nije ni bitno 😉

Reply
Velja_FCRS мај 21, 2012 at 03:02

Ima nade za nas…cak ima i neki plus na komentaru 😉 Pozdrav svima…pozdravite mi Lukica …

Reply
Mistrija мај 20, 2012 at 20:03

Veljo buraz, pa sta ti je, bila je u jednom trenutku jedna doza optimizma, cemu sad opet ovaj pesimizam

Reply
Velja_FCRS мај 21, 2012 at 03:01

Optimista sam sto se tice igraca koji su dosli da pojacaju ekipu u poslednjem prelaznom roku. Nisam optimista sto se rukovodstva tice,Robija recimo koji je tvrdoglav kao mazga i nece da prihvati neke cinjenice. Rekao sam vec jednom ako mu neko drugi „sklapa“ tim neka izadje pred ljude i neka kaze ako on sam pravi onakve gluposti sa sastavom i izmenama onda neka ide…moje misljenje…i to poslednje dok je Robi u zvezdi..kao trener….pozdrav!

Reply
pancevac мај 20, 2012 at 20:09

Veljo koliko se secam rekao si da neces vise komentarisati. Sta bi?

Reply
Velja_FCRS мај 21, 2012 at 02:58

Necu vise dokle god je dvojac Prosinecki – Lukic tu..neko od njih dvojice mora da ode! Prijatno

Reply
Tomica мај 20, 2012 at 19:35

ili sl sezone 6 boda ili nam daju trajkovica 😀

Reply
BojanZecBL мај 20, 2012 at 19:28

Prvi put se osjećam tužno poslije utakmice najvoljenijeg kluba. Ne zbog izgubljene titule, ne zbog poraza, već zbog načina na koji smo izgubili utakmicu i tri boda. Ne mogu da vjerujem da je Zvezda odigrala namještenu utakmicu i pritom još i izgubila. Zaboli me za Vošom i njenim statusom, jer ako nisu uspjeli da na regularan i pošten način dođu do kvalifikacija za LE, zašto im to Zvezda omogućava nepošetnim igrama. Zaboli me i zbog mogućih šest bodova u narednoj sezoni, jer ako ih ne zaslužimo ne trebaju nam pokloni od njih. Mi smo morali da dobijemo ovu utakmicu zbog značaja igara koje su igrači odigrali ove polusezone. Ako su već htjeli da ih puste zašto nije bilo Ožegovića, Đuričkovića, Stojkovića, Vesića ili Kirovskog, Pašeka, Asamoe… Voša nikada nije stala uz nas kada se pričalo o namještenim utakmicama, ne daju svojim igračima da pređu kod nas, oteli su nam Lazetića čim im se ukazala prilika, prodali su Partizanu šest bodova, uništili nam snove o mogućoj tituli jesenas… Mislite o tome!

Reply
Stefan мај 20, 2012 at 20:06

A ne,nema Ožegovića i ostalih jer moraju da igraju Milivojević koji ne zna dva pasa da sastavi,moraju da igraju Evandro i Mirić….njih torijcu kao i Vešovića,Mikića i Dimitrijevića treba oterati negde jer nam sa njima nema napretka…a sada očekujte i to da će Ožegović,Stojković i Jankovič otići,jer nisu ludi da greju klupu nekim Kasalicama,Mirićima,Milivojevićima,Vešovićima…

Reply
laki мај 20, 2012 at 21:10

Slusaj njega…da oteraju Evandra…Mi bi se raspali….BajkovicEvandroTosicBorhaLazovic…ako oni odu nek nam je bog u pomoci.

Reply
Stefan мај 21, 2012 at 14:57

Tako je druže…da oteraju i Evandra i Milivojevića,jer nemaju blage veze ni jedan…

Reply
NemanjaS90 мај 20, 2012 at 19:26

Tolika namestaljka, da nije smesno. Pogotovo onaj drugi gol Vojvodine. A i prvi, da je hteo Bajkovic je mogao lagano da odbrani sut Apije.

Vojvodini evropa.
Zvezdi pare (pretpostavljam).
Igracima plate.

Svi zadovoljni. Totalno nebitna utakmica.

Reply
MILOS мај 20, 2012 at 19:52

nece zvezdi pare,vec neki igrac verovatno…

Reply
miloš мај 20, 2012 at 19:05

ne znam ko se potresa oko nebitne utakmice..

Reply
BojanZecBL мај 20, 2012 at 19:30

Zvezda je izgubila! 🙁

Reply
Stefan мај 20, 2012 at 18:51

Ovaj Milivojevic totalno nebitan u nasoj ekipi,ne znam sto ga Robi uporno forsira…a Maksa bi trebao malo da poradi na najobicnijem pasu,decko kod najjednostavnijeg dodavanja napravi kiks!!!

Reply
kalimero мај 20, 2012 at 22:37

aaauuuu kakav si ti strucnjak! Milivojevic nema pojma???hahahaha

Reply
SRBB мај 20, 2012 at 18:40

Војводина је прошле сезоне у пуном налету, најбољој форми изгубила код куће од нас, када смо били у најгорој кризи и тако смо остали на другом месту.
Тада је сачуван и Роби и управа, јер срамота је што је Звезда друга , а не трећа.
Драган Џајић играчка легенда , био је велики функционер јер је одржавао пријатељске везе са већином клубова из лиге.. Нису они нас пуштали да их победимо, али играли су са мање енергије него против Партизана.
Лукић и управа су изашли у сусрет Војводини и елиминисали једног ривала следеће сезоне..
Ако мислите да је у фудбалу све херојски, регуларно, чисто и на нивоу спортског надметања, треба да баталите праћење овог спорта.
У фудбалу је политика најдоминантнија .
Пустили су Пазар и омогућили му опстанак . Смиривању „Санџака“ је допринела и Звезда оним једним бодом који је препустила.
Те методе су коришћене и када је ФК Приштина ушла у елитни ранг.
Толе почне причу о оживљавању фудбалских центара Србије и одмах за резултат имамо улазак Радничког из Ниша у ЈСЛ?

Reply
superstar мај 20, 2012 at 20:23

mislim da bi svako trebao da procita ovaj komentar pre nego sto komentarise ovu vest..

Reply
milos мај 20, 2012 at 22:16

Zaboravio si da smo izgubili i od Spartaka i tako smirili Vojvodinu da se ne otcepi.

Reply
Igor мај 20, 2012 at 18:40

Ako smo im pustili, zasto nisje igrao Ozegovic, Djurickovic, Stojkovic???

Reply
SRBB мај 20, 2012 at 18:44

Зар не би било мало провидно да играмо са другим тимом против клуба са врха табеле?

Reply
Ja мај 20, 2012 at 18:56

Da su oni stvarno toliko dobri dobili bi sansu.

Reply
Aleksandar мај 20, 2012 at 19:59

Pa Stojkovica,Djurickovica i Assamou sam vise puta gledao i sigurno su bolji od nekih igraca koji su danas igrali. Ozegovic je svoj kvalitet na pripremama i protiv Olympiakosa pokazao. Samo to tvoje velicanje Robija ne dopusta da razmisljas realno i objektivno…

Reply
mariogotze мај 20, 2012 at 18:38

vojvodina je za mene proslost… cekam jul, avgust!!! Neka nas se evropa ponovo plasi!!!

Reply
Collonelo мај 20, 2012 at 19:56

Cekas isto ko i ove sezone…Tuzna i ruzna igra sa poluigracima i pricama o sl sezoni !!!Sva sreca pa se najavljuju transfer bombe koje ce nam doneti trofej LE sl sezone i naravno kval. za LS i ako bog da srece trofej LS a u stvarnosti uprava hoce da kaznjava igrace zbog toga sto nece da treniraju a nisu primili plate…Tuga jad i cemer a vi sanjajte svake sezone iste snove !!!!!Daj boze da gresim ali nzm nekako sam izgubio poverenje u Lukica i Comp…

Reply
zvezda мај 20, 2012 at 18:27

Svi prolaze i odlaze,i igraci i treneri,i pomocni treneri,i sportski direktori,i genseci… Samo Lukic ostaje,jer pobogu niko nije veci od Zvezde! A Lukic mnogo voli Zvezdu,hahaha. 😀

Reply
JACKI DELIJA KG мај 20, 2012 at 18:24

ALO BRE ZVEZDASI OTVORITE OCI: Sad znam zašto su igrači štrajkovali!!!! Nisu hteli da igraju nameštenu utakmicu, cak ih je i Prosinečki podržao!!!! Teraš decu koja obožavaju Zvezdu da gube utakmice zarad kojih interesa Lukiću???? Odlazi!!!! Nisi tim igračima ni do kolena, uči od njih kako se voli i bori za klub!!! LUKICU MAAAARSSSSSSSSS IZ ZVEZDE…. OVO JE ISTINA NASI NISU HTELI DA IGRAJU NAMESTENU UTAKMICU PA SE U MEDIJE PALSIRALA VEST DA STRAJKUJU. AKO NEKO VOLI NASU ZVEZDU TO SU ROBI I IGRACI…. OD RODJENJA MOG NIJE PROSLO BEZ IMENA TVOG.

Reply
JACKI DELIJA KG мај 20, 2012 at 18:28

ZABOLE ME AKO LUPATE MINUSE SVI ZNATE DA JE TO SITINA…..I ZATO I LUPATE MINUSE

Reply
NemanjaS90 мај 20, 2012 at 19:28

Ma da, zabole te za minuse, a osecas potrebu da nam svima to kazes.

Reply
dr мај 20, 2012 at 18:30

Lupio si i pogodio. Znam informaciju,tacno je tako bilo. Nisu hteli da puste Vojvodinu,cak se i Robi pobunio,a Lukic im je zapretio otkazima i transfer listom.

Reply
JACKI DELIJA KG мај 20, 2012 at 18:33

PA TO MOZE SVAKO DA PROVALI.

Reply
Aki мај 20, 2012 at 18:38

браво … ја сумњам на лукића већ око годину дана …

Reply
Aki мај 20, 2012 at 18:39

браво … то и јесте истина, ја сам 1005 сигуран у то ….

Reply
rille83 мај 20, 2012 at 18:41

A ja bih vas,zbog takvog lupetanja,pozvao u policu na informativni razgovor i ako ne bude te imali cvrste dokaze uhapsio i drasticno kaznio!!! KOLKO BRE GODINA IMATE KAD MOZETE TAKO DA LUPETATE!!!???

Reply
milos мај 20, 2012 at 19:48

Pozovi ih kod Vesica, to ti je isto

delijaMNE мај 20, 2012 at 19:50

rille83 – neka si im rekao!

kkk мај 20, 2012 at 20:03

ma je. ti provereno sve znaš. aj ne baljezgaj.

Reply
Nikola мај 20, 2012 at 18:23

Alo, bre, ljudi..! Kukate sad kad smo osvojili Kup, kukate sad kad imamo najmladju i najtalentovaniju ekipu u poslednjih 5 godina, kukate sad kad nam svakim danom ekipi raste cena na trzistu, i izmedju ostalog kukate sto smo izgubili od Vose u utakmici koja nama nista nije mogla doneti..! A niste kukali kad smo gubili od popluprofesionalnog Sevojna u kupu, niste kukali kad je ekipa vredela kao sada jedan od nasih najboljih igraca(Lazovic), niste kukali kad su se na klupi svakog meseca smenjivali razni treneri… Moja poruka za sve vas sto nemate strpljenja za jedan ovako dug i naporan proces: OSTAVITE LJUDE DA IGRAJU FUDBAL I PRUZITE IM PODRSKU!

Reply
milos мај 20, 2012 at 19:47

Secam se toga, svi smo bili zagrljeni i pevali i radovali se sto nismo prvi.

Reply
Stefan мај 20, 2012 at 20:30

Šta hoćeš da kažeš?Da na titulu treba čekati još 5 godina?Da nas stoka zajebava još 5 godina?Što se odmah posle Sevojna nije krenulo sa otkazima i puštanjem omladinaca Zvezde u vatru?Shvatate li vi da je od one generacije 84 do dana današnjeg Zvezdi propalo 7-8 generacija omladinske škole,da niko nije imao neku značajnu ulogu nosioca tima,da su završavali po raznim budžacima ili odlazili u inostranstvo i tamo propadali,a sa njima propadala i Zvezda?I sada dolazi Robi koji se hvali tie da je jednog(?!?!)igrača iz omladinske prebacio u prvi tim i kao on se sada vraća tradiciji…a gde je Žule,Roberte?Šta je onaj Miljković iz grobljanske bolji od njega?Šta je onaj Marković bolji od Ožegovića?Ili mi imamo toliko klasnog napadača (Kasalica ?!?!) da on može komotno da sedi na klupi…hmmm…veliko pitanje…smejemo se stoki jer im igraju penzioneri Vukić i Ilić?Pa oni su glavom i bradom Ćavi i Inijesta za one naše bogalje (koji se nazivaju ‚‚nosiocima igre‚‚),Evandra i Milivojevića…što Čaušić nije zavredio ni USRANIH 5 MINUTA ŠANSE?Jel invalid Dimitrijević bolji od njega?Je li sada i Mirić bolji od njega,izborniče?I šta znači onaj štrajk izborniče?Što nisi ostao dosledan sebi pa makar završio sa otkazom i ti i pola tima!Pa onda lepo progovorite na sva zvona šta se ovde radi…tako bi nam najviše pomogli a i budi siguran da bi i navijači stali isključivo uz vas,i sve bi bilo OK…Kome savijaš kičmu Robi?Jednom Lukiću…

Reply
Goran мај 20, 2012 at 18:22

Pa namešteno očigledno, sledeće sezone bodovi su naši.

Reply
Aca_Delija мај 20, 2012 at 18:18

iskreno se nadam da ce ovaj borha da ode , da kasalica ima vecu minutazu…. borha nam usporava igru umrtvi je…. a on ipak mora da igra…

Reply
branko мај 20, 2012 at 18:13

NIje stvar u porazu – stvar je u tome STO SE NE SME DOZVOLITI da se ovako izgubi. Bas zbog vaznosti utakmice i ocinjenice da je Zvezda ukazvala kako se sudi tokom sezone na utakmicama Partizana itd. Nije normalna noslancija igraca u zadnjoj minuti i nacin na koji je promljen gol. Pa pogledajte kako su dali gol i kako se ponasa odbrana! NIJE SMELO DA SE DESI DA PRIMIMO GOL U ZADNJOj MINUTI. I TACKA. Pala je senka na celu polusezonu! Cak i da nije namesteno – posle ovakvog poraza nikoga ne moyes ubediti da nije! Trener Prosinecki objektivno snosi najvecu odgovornost. Ne moye se to negirati. A te svadje Bajkovica i Tosica, ako su iskrene, mogu da obese macku o rep. POVERENJE SE TESKO PRAVi A LAKO GUBI. Mislim da je unistena atmosfera u klubu. Prvo problemima na relaciji uparava – igraci. A sada nakon ovakvog poraza pogotovo. I sve to u tri dana nakon sto je izgledalo da se nesto pozitivno desava.
Dođu navijaci da ti pruze podsrku. I mi ovako odigramo. Nema tu opravdanja. Iskreno mislim , ako Robert hoce da ostaen legenda treba da se izvini navijacima zbog nacina na koji je utakmica izgubljena i da da ostavku. Tako ce sa sebe sprati svako zrno sumnje i sacuvati ugled.

Reply
veliki pravi zvezdas мај 20, 2012 at 18:09

Strasno je to kako je moguce da Crvena Zvezda izgubi tako pri kraju utakmice u novom sadu od vojvodine a jos pritom ne iskoristi prilike .Vrijeme je za promjenu uprave cijele u Crvenoj Zvezdi jedini spas za Crvenu Zvezdu je dolazak za presednika Crvene Zvezde Jugovica ,za sportskog direktora Robi a za direktora omladinske skole Dzajic za potpresednika Panceva i za trenera Slavoljuba Muslina ,Piksija ili Grofa Bozovica

Reply
Delija мај 20, 2012 at 18:08

Nevezano za temu, zna li neko kako igra Napredak ?

Reply
nemke мај 20, 2012 at 18:18

Gubi 1:0, imas prenos na sos-u.

Reply
rille83 мај 20, 2012 at 18:00

SLUSAJ OVAKO!!! Mani te se price o mamestanju! Bio sam na zapadu,odmah iza pomocnog sudije,jedio ko je hteo ta navlacio na namestanje je taj sudija. Covek signalizira jedan prekrsaj onda pridju dva lica sa vosine klupe i on promeni odluku,tako je bilo u par navrati. I samo da kazem da je taj sudija bio blizu odluke da ipak signalizira penal umesto onog slobodnjaka ali glavni sudija ga nije odmah primetio kada ga je zvao da dodje do njega. Dakle,momci su igrali opusteno mozda malo i taljali posao ali NISU PRODALI UTAKMICU! Vosa je trebala ranije da da gol,po sudijinim zamislima ali jbg ne znaju pa ne znaju. Milivojevic,Maksa su glavni krivci za oraz,jedan zbog onih silnih zicera a drugi zbog onog poslednjeg napada. I NE ZNAM CEMU SAD OVOLKA FRKA!!?? Ne znam zasto idete na ruku medija i onih drugih!? Daj malo se smirite utakmica je bila najnormalnija,igra li smo solidno,na momente i dobro i lose i nesrecno izgubili. Meni je draze sto im je ceo stadion na kraju aplaudirao,jer ko je bio ima pravu sliku desavanja,nego reakcija vas dezurnih pljuvaca na tastaturama. VISE BI TREBALA da nas brine ona reakcija TOSICA I BAJKA ljudi se zamalo pobise tj bilo je gotovo,krenuli su ali ih je MAKSA razdvojio E TO JE ONO STO MI SE NE SVIDJA I STO ME PLASI!!!
Prestanite da dajete materijal ovim zutim medijima,kraj je,sad treba da se skoncentrisemo i damo sloznu podrsku klubu!

Reply
milos мај 20, 2012 at 18:02

Kazem ja, Vesic je podelio pamflete. Niti je namesteno, niti je poraz, niti ista ne valja, ma med i mleko.

Reply
Mistrija мај 20, 2012 at 18:09

Nemoj me praviti slepim od ociju, ne znam ko ali je neko pocastio Vosu,i sto je najgore jos smo utertali Slobodi koja nam proda dva najbolja igraca i jedina koja nije kiksala protiv stoke u ligi, stvarno smo bagra

Reply
rille83 мај 20, 2012 at 18:18

Ccc ne zanosi se bre! Samo vi pravite ovakvu frku pa neka oni posteni preokrenu stvari u svoju korist a dobro se zna koje klubove imaju u ovoj tuznoj ligi i kako osvajaju bodove. BRZO BRE ZABORAVLJATE!!! Zar je moguce da ste svi zaboravili Suboticu,Jagodinu,Kulu,suspenzije stadiona,Mazice,Spasice… I da je utakmica sumnjiva nema potrebe za ovolkom frkom. Vi ovde vise pljujete ovaj mec nego sto ste njihove koje su namestali na ocigld cele Srbije. OPET KAZEM bavite se TOSICEM I BAJKOM to je za zabrinjavanje!!!

Reply
Mistrija мај 20, 2012 at 18:42

Ne znam stvarno, inace nisam od tih sto pljuju ne pamtim kad sam uputio kritiku, al danas sam odlepio. pred slog stanje, pa jos od Styrazbura nisam ovako popizdeo. Problem je to sto mi pevamo ne treba nam kupljena titula pa zasto nismo izgarali da smo ih dobili i postenog obraza zavrsimo sezonu, nego mi nesto drzimo loptu, sprdamo se, u drugom pol ni trunke zelje za pobedom, susta suprotnost prvom, pa kiksamo u zadnjoj liniji, mlataramo one njihove al sudija nece svira penal, ne ne znam i dalje mi visok pritisak ne mogu vise pisem

Reply
Jovan Kontić V.B. мај 20, 2012 at 17:59

ccc, očigledno je da smo ih pustili ovaj gol…smem da se kladim sa svima u 1000 evra…

Reply
Jovan Kontić V.B. мај 20, 2012 at 18:00

realno, zbog lige. veće šanse da prođe u 3. kolo ima vojvodina nego sloboda…a bitan nam je koeficijent lige

Reply
SRBB мај 20, 2012 at 18:08

то су глупости .. Какво терање Просинечког..
Новинари сами праве спекулације..

Reply
Petak 13-ti мај 20, 2012 at 17:58

Namestili smo tekmu,ali sam ja ipak želeo kao i vi naravno da budemo bez poraza,ali ako budemo imali 6 bodova naredne sezone od njih onda ok.Cilj opravdava sredstvo.Ako je to za titulu sledeće sezone onda neka bude TITULA 2013! VREME JE !

Reply
milos мај 20, 2012 at 18:00

Bar da je tako, nego smo zeleli da im se osvetimo za 0:3 i sada imamo jos jednog neprijatelja, sve u Lukicevom stilu.

Reply
Mistrija мај 20, 2012 at 18:10

Ne mozes tako da razmisljas jel pevas ne treba nam kupljena titula pa sta mi sada radimo

Reply
Petak 13-ti мај 20, 2012 at 18:39

Prodajemo lopte na dvadeset metara od gola,Toške ruši ne bi li sudija svirao penal,i onda na sve to pustamo da nam daju gol u 93 minutu.A što se tiče pevanja nove pesme jel bi više voleo da pevaš i sledeće godine netreba nam plaćena titula ili da slaviš titulu?Ja bi više voleo da slavim titulu,sa zagrepčanima nema poštena igra i fer,sa njima mora prljavo e da se sa tim pristupom prišlo i u košarci ne bi sada bili bez titule već13 godina,a najverovatnije 14 godinu tj.od 1998 godine.

Reply
Бранислав мај 20, 2012 at 17:58

Људи не ложите се ;)…Ову сезону смо завршили освајањем Купа у Крушевцу, а данашња утакмица је била прва припремна утакмица за наредну сезону! НАПРЕД ЗВЕЗДО !
______________________________
Република Српска навија за Звезду !

Reply
milos мај 20, 2012 at 17:59

Evo, vratio se Vesic kuci!

Reply
BojanZecBL мај 20, 2012 at 18:23

Onda smo loše počeli pripreme 🙁

Reply
Luka мај 20, 2012 at 17:51

Kada sam video da u 83 minutu mi mirno igramo oko njihovog gola bez ikakve nade da nam neko uzme loptu, poceo sam da sumnjam i u to da su ovi strajkovali… sad mi sve izgleda kao marketinski trik

Reply
Uprava Napolje!!! мај 20, 2012 at 17:49

Kako god da je , cela uprava sve zajedno sa Robertom treba da se cisti iz kluba , pa j.. trenera koji u Jelen Super ligi izgubi 22 boda !

Reply
Miljan мај 20, 2012 at 17:49

Ja branim celu upravu sa sve igracima! Jel vi mislite da su oni ludi i tek tako spasili VošI sezonu? Onaj klovn ce to debelo da plati.Od sutra pisu novine TRAJKOVIC I MITOSEVIC U ZVEZDI.

Reply
laki мај 20, 2012 at 17:48

U svakom slucaju ispadosmo debili….ako je nameteno,nikad se ne namesta u 90 plus,a ako nije namesteno onda smo debili jer smo izgubili… 😀 aj uzdravlje.

Reply
aleksandar мај 20, 2012 at 17:47

SRAMOTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nije ZVEZDA bre bsk iili hajduk iz kule da pusta nekoga da ga pobedi BRUKA!!!!!!!!
Gospodine Lukicu (Vesicu) koliko ste para uzeli kanarincu ako sme da se zna posto ste najtransparentniji i najiskreniji „predsednik“ u istoriji CRVENE ZVEZDE…….I jos nesto gospodine Lukicu (Vesicu) pljujete celu ligu kako namesta utakmice a sta ste vi danas uradili???????

Reply
sasa мај 20, 2012 at 17:45

Svi polako iz Zvezde. Sram vas bilo………………………

Reply
SRBB мај 20, 2012 at 17:44

Опустите се људи.. Ово је све велика политика . Није да оправдавам управу због овог намештања , али у лиги која је режирана , са Партизановим филијалама, морамо имати јаке савезнике..
Данас су њима требали бодови , сутра када се првенство буде ломило, ми ћемо имати та три бода од Војводине.
То је једини клуб који победи Партизан, а од националног интереса је да и они играју у Европи..

Reply
Aleksandar мај 20, 2012 at 17:47

Vidis li ti sta pises??? Mi smo preveliki klub da namestamo kao onaj mali klub…

Reply
marek мај 20, 2012 at 17:51

Велико је било и Римско царство па се распало. Лепо је човек рекао, ову лигу не можемо освојити на поштен начин… И ја бих волио да их нисмо пустили, али сетићемо се ових Бајковићевих „одбрана“ следеће сезоне кад узмемо лагано 3 бода (можда и 6).

Reply
Aleksandar мај 20, 2012 at 17:55

Vi ste nisko pali… Ako je cena dozivotno biti drugi zbog postenja, nek tako bude. Hocu da gledam zvezdu koja posteno pobedjuje.

Reply
SRBB мај 20, 2012 at 18:01

Ти мислиш да смо ми освајали свако првенство строго сопственом заслугом и добром игром , а не Џајиним одмереним понашањем и добрим односима са већином клубова из лиге ?!

SRBB мај 20, 2012 at 17:55

Намештају и већи клубови од нас и намешта се у јачим лигама од наше.. Буди мало реалан.
Само наивни мисле да нпр меч QPR – Man City није био намештен.
Ми имамо те добре односе са Војводином још од старе Југославије. Да им нисмо изашли у сусрет , следеће сезоне бисмо имали јаког, љутог ривала који игра свим снагама против нас , уместо лаганих три бода..

Reply
Aleksandar мај 20, 2012 at 18:06

Evo kunem ti se ako bi te video negde tako bi te osamario… Takvi ljudi kao ti se zovu navijaci zvezde… Najveci uticaj su ove susne godine imale na vas!!!

Reply
SRBB мај 20, 2012 at 18:19

Па показао си какав си тип човека.
Чим ти се каже истина која ти не одговара , одмах би да удараш неког.
Овај клуб сигурно има веће користи од мене , него од тебе форумаша и дежурног критичара… Фудбал је , НАЖАЛОСТ , најмање фудбал. Ово је све „хлеба и игара“.. Партизан је шампион , али га је титула вероватно коштала милионе, јер били су избори , а СПС по правилу црпи јавна предузећа за кампању.
Пазар се држи у лиги , да би се смирлили муслимани из Рашке, као деценију раније ФК Приштина.
Да глумимо поштење у овој лиги, НЕ ИДЕ..

marek мај 20, 2012 at 18:07

нису то само 3 бода… Лагано пуштање Партизана (што ради већина екипа) и онда гину против нас. Дојадило ми је да због нашег поштења ми будемо 5 година иза Партизана.

Reply
milos мај 20, 2012 at 19:54

Onda sutra svi vi koji ste za namestanje, nemoj da ste pisnuli ako Partizan bude opet namestao. To su pravila po kojima vi zelite da igrate i onda nema ljutis.

Branimir мај 20, 2012 at 21:06

И невријеме натјера орла да зимује са кокошкама.

Reply
eliiahu мај 20, 2012 at 19:10

Ako tako razmisljaju u upravi kao ti, jadan je taj nas fudbal u Srbiji. Onda nije ni cudo sto ispadamo od fudbalskih „velesila“ u kvalifikacijama za Evropu. Daj Boze da prodjemo i prvi krug kvalifikacija…
Fudbal u Srbiji zabraniti zakonom!

Reply
SUCZ мај 20, 2012 at 17:43

kako ih nije sramota da ih puste da pobede,a mi dodjemo na stadion i grmimo svih 90 min za pobedu ?

Reply
noradrenalin мај 20, 2012 at 17:43

Nezvanicno Robiju preti otkaz

Reply
M.V.P мај 20, 2012 at 17:47

Nezvanicno ne s**i

Reply
Branimir мај 20, 2012 at 21:03

Може и званично!

Reply
marek мај 20, 2012 at 17:42

smesno…

Reply
milos мај 20, 2012 at 17:41

Ne znam da li ste primetili, ali vecina onih koji uporno na ovom sajtu brane Upravu se ne javljaju, verovatno cekaju Vesiceve direktive sta i kako.

Reply
ivan мај 20, 2012 at 17:39

xa,xa pa ne mogu da verujem da vecina misli da je tekma namestena,teseci se ( “ma dobri smo mi,ovo je namestaljka“) Zivi bili pa videli fantasticnog i Robija i njegove ;; karakterne“ igrace u evropi.

Reply
milos мај 20, 2012 at 17:41

I ti bogohulis i bices spaljen na lomaci i to ispred Hrama svetog Save!

Reply
Zarko мај 20, 2012 at 18:03

Potpuno si u pravu.kao da se danasnja igra razlikovala od ostalih utakmica proletos, a i inače od dolaska Prosinečkog. Sporo do mučenja, bezidejno, unazad… Sa nim kao trenerom bez obzira na kvalitet ekipe nemamo šansi za titulu.

Reply
. мај 20, 2012 at 17:38

Na kraju smo drugi cak i u ovom drugom delu.

Reply
van basten мај 20, 2012 at 17:35

doslo je vreme : dzajic predsednik,piksi sportski direktor,s.jankovic trener,pizon direktor omladinske skole.dati funkcije duletu, blekiju i ostalim zivim legendama.za njih je cuo ceo svet a ovima preko brda gace ce da se tresu samo kad ih vide.

Reply
F мај 20, 2012 at 17:35

Kako vas bre nije sramota da pričate o nameštanjima??? U tome moraju da učestvuju igrači, pa mi recite ko je namestio ovaj meč od Zvezdinih igrača i za to primio pare??? Bajko, Tošić, Mićko možda??? Robi dobio nalog??? Ceo tim??? Ko??? Sram vas bre bilo!!! Navijajte za onaj drugi klub kada ne znate svoj da cenite!!!

Reply
Rambo sa Balkana мај 20, 2012 at 17:46

Sudie sine, sudije!!! Koliko puta nam je dozvoljeno da pridjemo njihovom kaznenom prostoru??? Koliko ofsajda?!?!

Reply
F мај 20, 2012 at 17:55

Sudije niko nije pomenuo, ne znam šta čitaš. Ovde se kaže da su ih naši igrači puštali i namerno grešili, a da se klub/Lukić nagodio sa Vojvodinom za 6 poena naredne sezone. Ako je tako, zanima me koji su igrači to sproveli u delo i za to dobili nadoknadu???

Reply
Dragan Kg мај 20, 2012 at 17:33

Svasta smo doziveli uz nasu Zvezdu, mnogo dobrih ali i prilicno losih stvari, mnogo puta smo bili ponosni sto smo Zvezdasi, desavali smo da nam u ocaju svakakve stvari prolaze kroz glavu, ali ne verujem da je iko ili skoro niko zeleo da vidi ono sto smo videli u poslednjih 15-ak min!!! Lakse je izgubiti 5-0, casno, posteno, nego na ovakav nacin. Tosic je zeleo (jasno se videlo) da napravi penal. Njihov gol za pobedu ne treba komentarisati. Samo treba da se zapitamo zasto Lukic vec 6 meseci ne progovara ni rec protiv mafije iz FSS, a znamo svi sta je pricao pre nego sto je poceo da cuti. S R A M O T A !!!

Reply
Nemanja Muslin мај 20, 2012 at 17:34

sad su se usemili pa nema revansizma..

Reply
Dzoni мај 20, 2012 at 17:32

Pa ja se ne bih slozio da smo ih pustili,mi nikoga nismo dobili na strani od prvih 5 ekipa,ne racunam grobare,derbi je prica za sebe,tu je i mnogo vise motiva,zalaganja itd….Nisam od onih koij kada dobijemo hvalim na sva usta a kada izgubimo kritikujem,uvek pricam realno,i ova ekipa ima kvalitet za drugo mesto u srbiji i 3 kolo kvalifikacija lige evrope,jednostavno je tako i pomirimo se sa tim….

Reply
milos мај 20, 2012 at 17:37

Ti bogohulis i bices spaljen na lomaci!

Reply
Tuđman Franja Doživotna мај 20, 2012 at 17:30

Završi se i ova tužna sezona.Šta reći?Samo ćutati…Jedno je jasno kao dan,u ovoj ekipi imamo 2 igrača prosečnog evropskog nivoa (Tošić i Lazović),3 koji bi to možda mogli postati (Mijailović,Milivojević i Mladenović),dok su ostali ispodprosečni,neki čak i za našu ligu.Borha?majko moja,rastao sam uz Zvezdinu atomsku navalu,pa posle Ivić,Perica,Drula,Pjana,Žiga,Pantela.Slaviću dan kad ode kao drugi rođendan.Igra?ako se ne računa ja tebi ti meni,to je nepoznata kategorija za nas.Čemu se nadati?Ako se ovim mladim igračima ne pridodaju još 3 kvalitetna iskusna,i dogodine će iole organizovanije ekipe predstavljati nerešivu enigmu za nas.

Reply
Delija мај 20, 2012 at 17:25

Dokazi koji sam ja primetio da je namesteno:Borha stoji kod lopte u 80 i nekom minutu rizikuje zuti karton iako vec ima jedan zaradjen sa Mojsovim…Kontra 4-3 mi im poklonimo loptu kada smo trebali da povedemo…Milvojevic promasuje nemoguce….Niko ne izlazi na Abubakara a lopta je poslata dosta sporo i bilo je vremena da se izbaci u van kaznenog…2-3 Starta u 16 m i jedan neuspesni na 17 m svi rizikovanje penala…Kadu skroz dezorjentisan i promasuje prazan gol jer je cekao loptu….Kao sto sam napisao dole 6 bodova za sl sezonu je realno ne verujem da bi se bas za pare prodali,nije zvezda kurva!!!!!Ali je Lukic prodaje izgleda……Lukicu odlazi-Dzaja za predsednika!

Reply
van basten мај 20, 2012 at 17:24

sve mi je jasno samo ne znam kakav je dil.da li su namerno ispali u kupu od borca kada su videli da smo prosli stoku,ili dobijamo sest bodova u sledecoj sezoni.odgovor zna lukic, ili tole.mozda je to ista ekipa,sve je moguce.samo jedno je ono sto trazimo pod obaveznim a to je titula sledece godine ili…(ma ne sme ni da pomislim 2013.bez titule).

Reply
milos мај 20, 2012 at 17:28

Sto si takav, tek sad ce mu poceti mandat, ima fore jos pet godina.

Reply
Dzoni мај 20, 2012 at 17:36

Ne tesite se da smo prodali ovu utakmicu,alo nismo ni jednu jacu ekipu dobili u godtima aloo!!! Osvestite se

Reply
Đorđe мај 20, 2012 at 17:41

jedino partizan ako je on jača ekipa

Reply
Dzoni мај 20, 2012 at 17:46

Nemoj racunati derbi,to je prica za sebe,mnogo vise motiva i zalganja je na derbiju nego na ostalim tekmama….

Reply
van basten мај 20, 2012 at 18:39

tacno je da nismo dobili neke jace utakmice ali kako znamo da se bunimo kad odbrane komsijskih filijala mirno stoje protiv njih kao i danas nasa odbrana pred kraj utakmice.a ako treba da se osvestimo to znaci da smo vec onesvesceni sto i jesmo sta sve dozivljavamo od voljenog kluba.

Reply
Petar мај 20, 2012 at 17:24

Ma gotovo sa ovim sajtom, ja ne mogu da verujem koji klinci ustvari ovde dolaze kad osvojimo kup, dobijemo partizan… Onda svi sabijaju, Robi najbolji trener na svetu, lukic odradjeje posao kako treba, sve ekstra, i onda kada odigramo lose svi isti ljudi pisu sve obrnutu, pa opet dobijemo nesto znacajnije pa je opet sve dobro hhahaah alo ljudi bre? Jel ste normalni? Ja ne mogu da verujem da ovde niko nema svoje misljenje, svima je zinulo d*pe za pluseve, oni zive od toga, sada je svaki komentar isti, dovoljno je jedan da procitas. Ja ne mogu da verujem ovo je SRAMOTA, a ne igra zvezde. Normalno da je ovakva kada im ne isplate platu vidi se da nemaju zelju i da nije sve ekstra u svlacionici. A sto se tice toga da je namestena utakmica, tako i treba ako patlidzan svake sezone namesta i osvaja titule mozemo i mi, bolje da sad pustimo da idu u evropu a sledece godine da uzmemo lepo 3 boda na jednom od najjacih utakmica u ligi. A mozda nam srede i neki transfer ko zna.
ZAPREPASCENJEN SAM OVIM INTERNET NAVIJACIMA!

Reply
branko мај 20, 2012 at 17:24

Sramotan poraz Zvezde u Novom Sadu. Samo idiot moze da se pravi da ne vidi kako je zadnjih pet minuta „gol visio u vazduhu“. Kako su igraci Vojvodine odjednom poceli da pretrcavaju i stvaraju sanse, a Zvezdini igraci gledali da dodaju pogresan pas. Ne znam da li je uprava iskreno trazila od igraca da igraju posteno i pobede, ali znam da oni to nisu ucinili.

Trener je morao videti sta se desava i reagovati. Ako i sam nije ucesnik u svemu. Celi tim na transfer! I trenera! Sve ste unistili u jednoj utakmici – i nadu u bolji tim i u drugaciju atmosferu. Ova utakmica je ucinila prvenstvo neregualarnim. I zacepila nam usta da vise godinama ne pominjemo neregularnosti u nasem prvenstvu- Roberte , stidi se. Zajedno sa igracima. Neoprostivo. Ako nisi znao sta se sprema / onda nemas kontrolu nad timom. A ako jesi – jos gore.

Sezonu i po se pravi poverenje, a za pet minuta se srusi!

Sada pocinjemda verujem i u neregularnost jos nekih utakmica. Sve u svemu, moj glas vise nema ni trener kog sam gledao kao legendu ni ovi losi glumci od igraca.

Evo sanse upravi Zvezde da pokaze da li je bila inicijator ovoga: Moze da smeni trenera i pokaznjava igrace bar zbog odnosa prema igri ili mogu da se prave da je sve u redu. Nema treceg.

Reply
dr мај 20, 2012 at 17:24

Ono sto mogu reci objektivno jeste da u zadnjih 10 minuta smo 3 puta pokusali da napravimo penal i nismo uspeli. Na kraju su svi otisli u kontru,zamalo i Bajkovic,a onda su nasa 3 igraca stojala na ivici naznanog svi jedan do drugog i pustili igraca da sam kao duh centrira… Mirise mi na prodatu utakmicu.

Reply
dr мај 20, 2012 at 17:34

Zaboravio sam da napisem i kako Maksimovic prodaje loptu u kaznenom,nesto kao Slavoljub Djordjevic. Ali dobro,ako ce nam ovo donesti 6 bodova sledece sezone,neka je.

Reply
CzvBoys мај 20, 2012 at 17:23

Lukiću i kompanijo iz uprave,znate šta Vam je činiti.Budite ljudi i otidjite već jednom.Pitam se svo ovo vreme kako Vas više nije sramota i dokle će sve ovo trajati? Opet kriv Tole ili ko već? Sram Vas bilo,vreme je da odete i više nikad da se ne vratite.Toliko od mene, nadam se da će Vaš prilaz stadionu u buduće vreme biti zabranjen.

Reply
milos мај 20, 2012 at 17:27

Nadam se da cete svi vi koji imate clanske karte i imate pravo glasanja da izadjete na izbore i da ponistite listic. Neka glasa sam za sebe. Molim vas, skinite sa sebe odgovornost, on ce biti, pa biti predsednik, a vama ce savest biti cista kada budemo dotakli dno. Nadam se da je sada vecini jasno da je ova Uprava dno dna.

Reply
josif мај 20, 2012 at 17:35

E Lukicu,Lukicu!Prodao si utakmicu,glumite tu strajkove a prodajete utakmicu onima koji nikad nisu dali niti jednog igraca,kad su mogli ponizavali su nas kao jesenas sa 0:2,sramota,velika sramota i za igrace i za Robija koji su ucestvovali u ovo namestanje to je mrlja u njihovim karijerama.UPRAVA NAPOLJE.Pozz.MKD

Reply
BojanZecBL мај 20, 2012 at 18:33

Saglasan sam u potpunosti sa tobom Josife!

Reply
Божа мај 20, 2012 at 17:23

Не може нико да ме убеди да их нисмо пустили. СРАМОТА!!! Боље да су квалификације за ЛЕ играли Слобода и Јагодина. Ови сланинари нису ни за прву лигу. СРАМОТА!!!

Reply
otresi мај 20, 2012 at 17:22

gol iz cistog ofsajda…jos plus bajkovic koji obicno ne izlazi u onakvim situacijama izasao glavom bez obizira…ocekujem sledece godine 2 pobede Zvezde…ili je Vosa platila danas nasim igracima plate…

Reply
Nikola мај 20, 2012 at 17:21

Kasalicin prijem,kao od panja da se odbila lopta….

Reply
Tuđman Franja Doživotna мај 20, 2012 at 17:35

Brate,najtužniji momenat utakmice.Ja ne mogu da verujem da jedan CENTARFOR CRVENE ZVEZDE može da napravi takav potez.Znači,hvala bato,ali ti za Zvezdu nisi,ideš na pozajmicu u Borču-Krnjaču,to je tvoj nivo.Nije bitno da li se zvao Kasalica ili neko drugi.Bitno je da li IMAŠ ili NEMAŠ kvalitet.

Reply
Igor мај 20, 2012 at 18:31

Aj ne kaki. Kasalica nije odigrao ni celu utakmicu, svi su lose igrali i sada ti je Kasalica kriv? Posle gola u derbiju, i jos par golova sada ti posle 20 min nevalja???

Reply
Tuđman Franja Doživotna мај 20, 2012 at 18:55

Dečko,ja sam napisao da je nebitno kako se zove,ovaj put je to bio Kasalica ali ime je nebitno.Takvi igrači nisu za Zvezdu i tačka.I mnogo veći pacijenti od Kasalice su pogađali u derbiju,ali to nije znak da su dobri igrači.Možda Kasalica podigne formu,ali ako tebi lopta tri puta za jedno poluvreme prođe ispod noge(Vešović) prilikom rutinskog prijema,ako je primaš kao drvo,ako nemaš elementarne fudbalske kvalitete,da li treba da igraš za Zvezdu?naravno da ne,imaš druže druge klubove,pa se tamo uči.Zvezda to ne trpi

Reply
Milos.Pavlovic.Czv-Gunja мај 20, 2012 at 17:21

Ko je gledao utakmicu mogao je da vidi NE SHVATLJIVE ODLUKE sudija i NASIH IGRACA … nista vise necu da kazes, SMESNO !

Reply
noradrenalin мај 20, 2012 at 17:20

Namešteno ili ne ovo je bruka.Ovakvo nezalaganje je nezamislivo.Pa ja bih igrao dzabe ako treba ali bih dao poslednji atom snage na terenu.Trece kolo kvalifikacija mozda i prođemo ali zato u cetvrtom ocekujem katastrofu

Reply
Aleksandar мај 20, 2012 at 17:19

Nikad nisam terao Lukica ali ovo je stvarno sramota. Uprava je nas za nedelju dana obrukala. Prosinecki koji je to sve dopustio moze isto da se tera.

Reply
milos мај 20, 2012 at 17:20

Na kraju cete ga svi terati, ali tada ce biti kasno.

Reply
D.S. мај 20, 2012 at 17:18

Out: Petkovic,Mikic,Dimitrijevic.Moguci out: Perovic,Lazovic,Kadu,Borha.IN: Zocevic,Milijas,Babalj,i na krilu jedan stranac ili Predrag Luka.

Reply
Igor мај 20, 2012 at 18:33

Zocevic nema pojma i takve igrace imamo i u omladincima. A koliko puta si gledao Babalja?

Reply
marko мај 20, 2012 at 17:16

ovo nije igra,nije fudbal…ne znam kako da ovo nazovem,nekako je dojebemo do gola i stigne do borhe i tu nastup majstor branja pamuka i kakaa,izgubi je za 3 sec… jako losa igra,2 sanse,slaba pas igra,sporo,bezidejno…

Reply
marakana мај 20, 2012 at 17:14

ne daju plate, kriju kolki je dug, namestaju utakmice… a za to vreme „ovi iz komsiluka “ slave 5. uzastopnu titulu a 3. za vreme njihove vladavine ! da imaju malo morala sami bi otisli !

Reply
Nick мај 20, 2012 at 17:19

Ne lupajte vi vise da je namestena utakmica, sta serete bre?

Reply
BojanZecBL мај 20, 2012 at 18:35

Braniće se sa dva osvojena nebitna Kupa! 🙁

Reply
Dušan мај 20, 2012 at 17:13

Au au au….
Kako providno! Pa zar šugave slaninare da puštamo i da im spašavamo sezonu?
Onaj Tošić tri puta krlja Oumarua u šesnestercu ne bi li sudija pokazao penal, cela odbrana tupi, Maksimović dodaje loptu Oumaruu u prazno, napad (sem Laze i Borhe) izgubi loptu pre nego što i započnu akciju. Jako sam besan na ove iskompleksirane deformitete koji sebi daju za pravo da se igraju sa našim živcima. Nije njima stalo ni do kluba ni do navijača, ja bi njih odvalio po džepu zbog ovog brukanja, a ne zbog netreniranja i štrajka. Fudbaleri i uprava nisu jedini koji postoje, šta više u manjini su. Oni se zbog ovoga ne nerviraju već ja!

Reply
Aleksandar мај 20, 2012 at 17:13

Kako su vam se cinili igraci koji nisu dobijali priliku zadnjih utakmica? Ah da tacno, nisu igrali !!! Bas mo se sada mogli uveriti u kvalitet Stojkovica,Ozegovica,Djurickovica,Assamoe… Imo sam priliku da gledam Milivojevica koji je rodjen za zadnjeg veznog ali Miaijlovic je za njega tata. Kratko, pokusaj napraviti od njega ofanzivnog igraca nije uspeo. Od Mirica ce odbijaju lopte kao od bukve. Borivoje je spor ko puz.

Moze neko od vas sto se poklanjaju Prosineckom da mi objasne neke stvari. Zasto nije dobijo Stojkovic priliku kad Mikic i Vesovic ne moze da igraju? Zar je normalno da mladi igrac celu sezonu sedi na klupi i ne dobija ni minut? Sto vam toliko tesko pada da to priznate? Inace utakmica je namestena i to je bruka za zvezdu. Evo ja se stidim…

Reply
Mistrija мај 20, 2012 at 17:17

Ma ima neka fora sa Zuletom 100 posto, mozda nece produzi ugovor ili nesto

Reply
milos мај 20, 2012 at 17:18

A zasto realno sagledavati zivot, bolje je tesiti se zaverom u kojoj ucestvuju CIA, VAtikan, NATO, Tole…

Reply
Mistrija мај 20, 2012 at 17:26

Da li si ti druze slep od ociju

Reply
milos мај 20, 2012 at 17:33

Da znas da bih voleo da budem, da ne gledam vise ove Lukiceve baljezgarije, ovako sam slep kod zivaca. Nekako ne volim da se uljuljkavam u neistini i lazem sebe kako je super sto sam drugi.

Reply
Srdjan мај 20, 2012 at 17:11

Nije ovo bilo namjesteno. Ne bi cekali 93 minut da prime gol. Da je namjesteno napravili bi penal a takvih je prilika bilo u finisu meca(Tosic je mogao rusiti Oumarua). Trebaju nam tri kvalitetna igraca sa iskustvom uz zadrzavanje glavnih igraca iz ove sezone (Tosic,Evandro,Lazovic) pa da se moze pricati o LE. Ako do toga ne dodje opet ispadamo u 4.kolu jer u evropi se igra mnogo jaci fudbal. Mi u JSL igramo 5-6 jakih utakmica ostalo je smesno.

Reply
Aleksandar мај 20, 2012 at 17:16

Nama treba trener koji ce da pusti nase bisere iz mladjih kategorija da igraju…

Reply
Neko tamo мај 20, 2012 at 17:17

Zato što se čekala promena rezultata Jagodine ili Slobode i onda nije nužno nameštati, pošto je rezultat i pri kraju bio isti daj šta može… Providno kao staklo, mislio sam da smo iznad ovoga…

Reply
Saša мај 20, 2012 at 17:11

Kratko i jasno sramota.

Reply
gile мај 20, 2012 at 17:10

ruzno sto je bas ocigledno bilo namesteno

Reply
Srdjan мај 20, 2012 at 17:13

Ne lupaj. Kako je namesteno majke ti, objasni? Sta Vojvodina nema tim koji moze dobiti Zvezdu? I koja se to utakmica namesta u 93.minutu? Da nije to malo previse riskantno? Sta da je Oumaru slabo zahvatio onu loptu pa otisla pored gola? Nakon ispucavanja sudija bi mogao svirati kraj, i sta bi onda bili ako su dogovorili? Nemogu da verujem kako ljudi u srbiji i inace srbi stalno misle o nekim namjestanjima teorijama zavjere. pa dobro je Dzaja rekao da se u Srbiji rijesi prvenstvo kao u Engleskoj to bi odmah bilo namjesteno.

Reply
milos мај 20, 2012 at 17:20

Ubedjen sam da 90% Srba misli da je titula u Engleskoj namestena.

Reply
realno мај 20, 2012 at 17:10

Ovako nonsalantno igranje u drugom poluvremenu kao na livadi samo budi sumnju da je ova utakmica namestena!!!

Reply
dejan мај 20, 2012 at 17:09

AJDE kriticari oladite malo koji vam je kad zvezda dobije parizan ili osvoji kup onda je sve ekstra svi igraju dobro!!!!!!!!!

Reply
jjalovnikkk мај 20, 2012 at 17:09

kasalica los, borha los, maksimovic los, ostali manje vise, od svih igraca najvise se istakao micko. on je buducnost zvezde. sa ovakvom igrom ima da nas pumpaju u kvalifikacijama.

Reply
Delija мај 20, 2012 at 17:09

Sl godine 6 sigurnih bodova ako smo ih pustili…Bolje kada je vazno nego sada!

Reply
milos мај 20, 2012 at 17:09

Kao sto kaze moj prijatelj Charger, napredak je primetan! Cak i u odnosu na jesen, sad smo na minus 12. Igracemo cak kvalifikacije za LE, sto ranije nikako nije bio slucaj. A ti prosli su nas samo zaduzivali, a nova Uprava na celu sa svetosavcem Lukicem je uzela samo mali kreditcic od 1,7 milona, a ovaj od 15 se ne racuna, to ce nama braca Rusi da oproste.
Nesto mi isto nije jasno ako da ovim na vlasti kazu da nam je zemlja ruinirana pogresnom politikom, da su nam mnoge fabrike srusene tokom bombardovanja, da je svetska ekonopmska kriza niko nista ne mari, a kada Lukic kaze da su Pixi, Den Tana i Toplica sve pokrali i da on muceni ne moze od dugova nista, onda je to ok. Mnogo puta sam vec rekao, tek kada nam se bude srusio stadion onda ce vecini doci do pameti. Gospodo, tada ce biti kasno!
PRIVATIZACIJA, PRIVATIZACIJA, PRIVATIZACIJA

Reply
Igor мај 20, 2012 at 17:08

Meni nije jasno zasto svi mislite da je namesteno? Jel bilo namesteno i na MArakani kada su nas dobili? Jesmo im namestili i precku da pogode? Pa da je namesteno pustili bismo ih ranije, npr. kada su fudbaleri Vojvodine trazili penal, tad su ih mogli pustiti.
Imamo jako visoko misljenje o nasem timu, a nevidimo da nemozemo jednu Vosu da dobijemo, ili npr. Spartak u gostima . . .

Reply
Dušan мај 20, 2012 at 17:20

Tebi nije sumnjivo da Tošić krlja Oumarua 3 puta u šesnestercu a da im Maksimović dodaje čistu loptu bez ikakvog pritiska kao zadnji u odbrani? Mladenović želi više da izgubi loptu kod kaznenog nego da je ispuca. Gol su mogli da daju dosta ranije al nismo im mi krivi što im treba namestiti 10 šansi da bi dali 1 gol. Očaj od pristupa utakmici od strane nekoliko igrača.

Reply
Neko tamo мај 20, 2012 at 17:21

Kada se utakmica namešta sigurno za to ne zna ceo tim i sudija i suparnički tim, to je malo previše ljudi da bi se sačuvala tajna… Konkretno se plati pojedinac i sl. a Vojvodini je bio u igri i remi ili Jagodine ili Slobode, pa onda nije potreba za nameštanjem, ovako kako do zadnjeg minuta ovi vodili morali su da nameste… Jesi slep?

Reply
severna_strana мај 20, 2012 at 17:07

E za ovo su krivi igraci i samo igraci! ! !

Reply
kosmonaut мај 20, 2012 at 17:31

Krivi su igraci, a kriv je i trener. Mucno je bilo da ih gledam, bez igre, bez trcanja, sumnjivo i sramotno. Ali posto su umesto treninga i pripreme za utakmicu izabrali strajk, rezultat je po meri.
Isplatite ih sve i stavite na transfer listu. Nasa deca cekaju za mesto u prvom timu.

Reply
eliiahu мај 20, 2012 at 17:05

Mene je sramota sto sam gledao ovu utakmicu. E moja Zvezdo, na sta smo spali da namestamo utakmice. Posle nam je Tole lopov, a nasi ugledni celnici namestaju utakmice. SRAMOTA

Reply
milos мај 20, 2012 at 17:12

Sta je namesteno, sto Kasalica ne ume da ustopuje loptu u kontri 4 na dva?! Gospodo, mi smo dva puta izgubili od Vojvodine, i ni sa jednom jacom ekipom nenmamo pozitivan skor,. a vise mozete mene i sve ostale koji misle lose o ovoj upravi da proglasavate Grobarima do mile volje, do nece promeniti tmurnu istinu.

Reply
milos мај 20, 2012 at 17:23

Izvinjavam se svima na slovnim greskama, ali iznerviran sam do krajnjih granica, muka mi je vise od svega.

Reply
Nenad мај 20, 2012 at 17:34

U potpunosti te razumem,jos sam platio 300 din. da gledam namestenu utakmicu preko zvezdatv

Reply
delija мај 20, 2012 at 17:04

Stid me! Zvezda je ucinila ovo prvenstvo sasvim neregularnim. Idiot je video da ce Vojvodina dati gol u zadnjih pet minuta. Sram vas bilo onih delija koji su dosli da navijaju! Sram bilo i tebe Robrete i igrace i svakoga ko je ucestvovao u ovome! Uprskati celu sezonu i obraz. Do sada sam uvek bio na strani trenera i igraca ali ovo je bilo tako jasno i jadno. Zaista veliko razocarenje. I treba cistka. Dosta vise zajebavanja navijaca. Novi tim, novi trener! I ne interesuje me da li je uprava ucestvovala u ovome, ja sam verovao Prosineckom a pokazao je da je samo poslusnik!

Reply
Darko мај 20, 2012 at 17:03

Sve ono sto su uradili ovog proleca,sada su sve zasrali,zato sto im se duguje.Da nas pobedi vojvodina,koja je bila nikakva ove godine i to oba puta i kod nas i kod njih,bedno!

Reply
Mistrija мај 20, 2012 at 17:02

I mi se bunimo protiv lige da je namestena, treba da nas je stid ovakvog ponasanja, prosto pocinjem da verujem da ni ne zasluzujemo da se ophode bolje prema nama

Reply
Nenad мај 20, 2012 at 17:11

O tome pricam,mi pevamo ne treba nam placena titula a ovamo prodajemo bodove. Pa sta smo onda mi majku mu? Licemeri eto sta smo.

Reply
Dante мај 20, 2012 at 17:01

NE MOGU DA VERUJEM!

Reply
kkk мај 20, 2012 at 17:01

SVAKA ČAST PRVOTIMCIMA! POKAZALI SU KARAKTER. OVAKO KVALITETNO NISU ODIGRALI ODAVNO. NADAM SE DA ĆE PRODATI CEO TIM. OVI NE ZASLUŽUJU DA IGRAJU ZA ZVEZDU. KO JE GLEDAO UTAKMICU SA VOJVODINOM ZNA O ČEMU PRIČAM. SVI NA TRANSFER!!!!!

Reply
DeckyStrasni мај 20, 2012 at 17:01

nalupali ste mi minuse kad sam rekao pre neki dan da kilavo napadamo i nemamo nikog u veznom ko zna i sme da doda kako treba. sta sad kazete?

Reply
Mistrija мај 20, 2012 at 17:02

Sada kazemo da smo pocastili Vosu i da nas je stid

Reply
nele мај 20, 2012 at 17:00

ne bre nije TSL..haha..koje jade..kao kasne im plate,pa nece da trce protiv Vojvodine..kao…e zemljo Srbijo…bolje da smo dali auto-gol…a to sto igramo bez spica a 90% napada nam ide po strani je sasvim druga prica….

Reply
Peca мај 20, 2012 at 16:59

Sramota, ovako dati bodove. Kad nisu mogli da naprave penal i pored pokusaja dopustili su im da se usetaju u gol.

Reply
Igor мај 20, 2012 at 17:02

A kao smo im pustili???

Reply
Realan мај 20, 2012 at 16:59

Nadam se da smo lepo naplatili ovaj gol u 93 min.

Reply
DeckyStrasni мај 20, 2012 at 17:03

lepo smo se obrukali to je sigurno, a da li smo to nekako i naplatili je vec drugo pitanje.

Reply
Nenad мај 20, 2012 at 17:07

Sad ce da prime plate,Bata obezbedio sredstva i jos vodi na veceru,malo li je na ovu nestasicu?

Reply
DeckyStrasni мај 20, 2012 at 18:33

lol

Reply
ivan мај 20, 2012 at 16:59

UPRAVA NAPOLJE!!!!

Reply
ivan мај 20, 2012 at 17:00

Pa ako pustas nekoga sigurno to ne radis u 93 minutu. Jednostavno smo bedni ,i pomirimo se sa tim.A Robert je 0 od trenera.

Reply
Igor мај 20, 2012 at 17:03

Ako pustas, a mi im nismo pustili, nego su nas 2 puta ove sezone dobili….

Reply
laki мај 20, 2012 at 17:04

JEL TI BIO U SREDU 0 OD TRENERA?

Reply
Peca мај 20, 2012 at 17:05

Pa naravno da smo ih pustili. Kad je Maksimovic napravio ovoliko gresaka, a Tosic faulova u sesnaestercu i oko sesnaesterca.
.

Reply
milos мај 20, 2012 at 17:16

Maksimovic na svakoj, u najbukvalnije svakoj utakmici napravi najmanje jedan gol kiks. Sve utakmice mogu da nadju na netu i ponovo ih pogledaj. A Tosic je vezao 10 odlicnih utakmica, pa bi mogao i on nekada da malo popusti.

Reply
Aleksandar мај 20, 2012 at 16:58

Zasto smo ih pustili? Ovo je ocigledno, poklonili smo im Evropu, a oni su nama uzeli sanse za titulu u poslednjem kolu jesenjeg dela. Mi se igramo sa reputacijom…

Reply
Armija 5 мај 20, 2012 at 17:26

Bravo za komentar!!!

Reply
ivan мај 20, 2012 at 16:58

Bicemo zestoko topovsko meso u evropi !!

Reply
Darko мај 20, 2012 at 16:58

Mozete da pricate sta ocete,ovo je providno,igraci su namerno pustili vojvodinu u inat upravi

Reply
dfs мај 20, 2012 at 16:57

oumaru je ubica, ovakav nam treba!!

Reply
DeckyStrasni мај 20, 2012 at 17:04

ti znas da je on igrao kod nas?

Reply
Nikola мај 20, 2012 at 17:26

Pa da su ga pustali da igra,mozda bi i pokazao nesto…

Reply
Goran мај 20, 2012 at 17:43

Pa imali smo ga…nekad je bio kod nas….i sta je tada pokazao,NISTA!

Reply
crni_redstar мај 20, 2012 at 16:57

lukicu ti si bruka srbije! prodajo ! uzas! sad smo isti partizan bravo ,svaka cast! kupujes bodove za sledecu sezonu!!! brukoooo!!!

Reply
ShoNara мај 20, 2012 at 16:56

Nama ni Oumaru nije valjao, sad nam ne valja ni Paseko, nisu nam valjali ni Kleo Mezenga, Edgar, Barkos. Kod nas nista ne valja.

Reply
Djoksonidis мај 20, 2012 at 16:51

Bajko- mackica 😎
Zvezda oOoOoO

Reply
Djoksonidis мај 20, 2012 at 16:25

Hvala na info, imenjace 🙂
Zvezda oOoOoO

Reply
Đorđe мај 20, 2012 at 16:12

zvezda zvanično u povlašćena trećem kolu kvalifikacija za LE

Reply
ds мај 20, 2012 at 16:06

dokle vise pa i danas nema ozegovica, paseka, asamoe, djurickovica, stojkovica…. ocu da vidim ljude sta znaju

Reply
igordelija мај 20, 2012 at 15:55

cist penal ne svira i onda primimo gol i onda fss lopovi kazu nije uticao na utakmicu

Reply
nele мај 20, 2012 at 15:46

Milivojevicu treba zakonom zabraniti da ulazi u sesnaesterac…ili spava u ofsajdu,ili masi zicer..cc

Reply
nedja мај 20, 2012 at 15:26 Reply
nele мај 20, 2012 at 15:21

evo za arenu 3..nije losa slika http://balkansportlive.cc.cc/p/stream1.html..samo skinite program veetle

Reply
vllll мај 20, 2012 at 15:17

arena 1 prenosi partizan, sto rts mora kombinovano? :S

Reply
Igor мај 20, 2012 at 15:16

Ovaj Milunovic RAZBIJA!!! Decko nije visok a daje golove glavom ko Zigic!!!
Zvezda ooooo

Reply
nele мај 20, 2012 at 15:08

kombinovani prenos i Nikomdrag Sranjic…ne verujem..ajmo link za arenu 3 😀

Reply
Miki Delija мај 20, 2012 at 14:57

Danas sam izasao na izbore,ispunio svoju gradjansku duznost i izmedju 2 GROBARA B.T. i T.N. sam izabrao da glasam za DELIJU ROBERTA PROSINECKOG.Covek koji zna,ume,moze…jednostavno COVEK-INSTITUCIJA!!!!!

Reply
Verni Delija мај 20, 2012 at 14:48

Nemoj Mirica molim te

Reply
fiste мај 20, 2012 at 15:15

Uhh, dobro je nema ga. 😀

Reply
Verni Delija мај 20, 2012 at 16:58

Miric je izgubio loptu i oni nam daju gol iz kontre.Bolje da nije ni ulazio

Reply
fiste мај 20, 2012 at 14:35

Jbt, opet Miric ?! Nadam se da je ovo samo nagadjanje sto se tice sastava, a ocekujem Ozega i Djurickovica u drugom poluvremenu…

Reply
DELIJE_AUSTRIJA мај 20, 2012 at 14:35

braco, ima li iko od vas link??? hvala unapred….DANS DO POBEDE 🙂

Reply
Goran мај 20, 2012 at 15:02 Reply
shilebos мај 20, 2012 at 14:18

Hoce biti prenos?

Reply
fiste мај 20, 2012 at 14:33

Ima na rts i areni 3, a evo ti i link http://www.sportp2p.tv/ pise da bi trebalo da bude ovde….

Reply
ssss мај 20, 2012 at 14:09

mora im vratimo za poraz na marakani barem 0 3 za nas 😀

Reply
Mistrija мај 20, 2012 at 13:56

Jesu li ovo sigurica postave ili prognozirate? Lepa mi kvota na nas pa moram zategnem

Reply
dusan мај 20, 2012 at 13:40

idemo do pobede

Reply
Dante мај 20, 2012 at 13:34

Voleo bih da vidim Milunovica u spicu. 🙂

Reply
N0v1c4 мај 20, 2012 at 13:32

Vesovic ima kartone, tako da nije tacno 🙂

Reply
Nick мај 20, 2012 at 13:27

Jel sigurno ova postava?

Reply
Dante мај 20, 2012 at 16:00

Promasena postava za Vesovic – Krneta, Kadua – Evandro, Miric – Lazovic i Kasalica – Borha. Pocinjem vise da sumnjam u ovaj sajt i te “pouzdane“ informacije. Nikad ne pogode postavu, uvek prepisuju sa ruznala, samo su ovaj put umesto Borhe stavili Kasalicu cisto da bi se razlikovali.

Reply

Leave a Comment