Moja Crvena Zvezda
БлоговиДраган

Чујте Звездаши!

Како то обично бива, када се нешто негативно деси у једном од клубова нашег Спортског друштва, поједини медији покушају да искористе такву ситуацију, и разапну наше клубове уздуж и попреко износећи прегршт неистина у етар.

И сада, поново, након једнодневног штрајка наших фудбалера, који је иницирало неколико фудбалера којима се касни са платама, у медијима се износи много неистина, које ће омогућити тим медијима више продатих примерака или више отворених страница на порталима. А за клуб? Кога брига, нек се бори сам, а навијачи нек се свађају међусобно, уместо да славе освајање Купа и добар прелазни рок који нас очекује. Ко се смеје свему овоме, процените сами.

Јуче и данас сте имали прилику да чујете/прочитате на појединим порталима како је Владан Лукић љут на Роберта Просинечког, на другима (или истим) како „чаршија већ бруји о наследнику на клупи“. Једина истина јесте да ће Роберт Просинечки остати шеф стручног штаба Црвене звезде, и да има максималну подршку управе, играча и навијача нашег клуба.

У свему овоме успели су и да умешају једног одличног стручњака и великог Звездаша, Александра Јанковића, којег ће сада звати многи медији и тражити мишљење о томе да ли би преузео Црвену звезду. Шта год да одговори, новинари ће написати оно што желе да чују, односно оно што ће продати новине.

Звездаши, пустите злонамерне да пишу шта желе, информишите се о Звезди на Звездашким порталима, којих на срећу има сасвим довољно, и немојте наседати на провокације којима је циљ само да створе (поново) негативну атмосферу и поделе међу нама. Као што Сатурн без прстенова остати неће, тако ни Роберт Просинечки неће отићи овог лета са места шефа стручног штаба. Једнога дана можда и хоће, али нека до тада прво освоји макар пет титула шампиона Србије, и нека покаже Европи да мора поново да се плаши имена Црвене звезде. Након следећег прелазног рока и припрема, бићемо томе један велики корак ближе.

 

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

76 comments

Anka мај 21, 2012 at 09:24

Da to sam i ja procitala jutros na B92, kako je Robi dobio basnoslovnu ponudu od Viljareala? Pa ja koliko znam prvi koji je trazio Robija bio je gospodin Mamic. A Robi je jos tada rekao da ce ostati u svome klubu i da mu je cilj da sa Zvezdom usme domacu titulu i ostvari sto bolji rezultat u Evropi..Ja iskreno se nadam da nece Robi napustiti marakanu…A sto se neisplacenih plata tice smatram da je posledica upravo neisplacenih dugova i sve potrazivanja i sporovi svi koji se vode (parnice) oko pojedinih igraca uz dodatni pritisak UEFE koji je stigao u Aprilu a prolongiran je za 25.maj. Sacekaj te dok krene sledeca sezona kako ce uslediti otimacina bodova zbog ne isplacenih potrazivanja prema domacim klubovima (nece tuziti partizan jer im salje igrace na pozajmicu ili imaju svoje ljude u upravi Partizana, vec se okomiti na Zvezdu koja ce biti ravnopravni takmac ovom glodarskom timu) i oduzimanje bodova zbog izgreda navijaca! Svasta se sprema za sledecu sezonu, ZATO PO SVIM NIVOIMA MORAMO DOOOOOOBROOOO DA SE PRIPREMIMO, OD FINANSIJSKOM DO SPORTSKOG SEKTORA PREKO NAVIJACKIH GRUPA KAKO NE BI DOZVOLILI MESETARENJE OVIH SMRADOVA (oprostite na izrazu) U FSS. Medijska masinerija, to je sve deo politickog poduhvata, pogledaj te koji su novinari radili na RTS do pre dve tri godine a koji su ostali, svi oni koji su napustili ili su otisli na kablovske ili lokalne televizije. PO CIJEM NALOGU? Partizan je mali klub ali svi znamo koja elita tamo sedi..i svi znamo zbog cega se Crvena Zvezda i njeni navijaci SATANIZUJU. Mozda je ova zadnja rec gruba i surova, ali ja samo govorim surovu istinu kao sto je ova u proteklih nekoliko godina.

Reply
Sever je u transu мај 21, 2012 at 01:50

Ajde vise se ne glupirajte. Puca mi dal’ su prodali ili ne. Osuli ste paljbu kao da su izgubili tri derbija za redom(pozz komsijama :D) koliko su glodari namestali a ovi ih ne pljuju. Ako su nam dali pare,to je to,bole nas uvo. Moje je da je bodrim i bodricu je ma ko god bio u upravi,na terenu itd zelim rezultate ali drzava nam je takva. Plati pa klati. Jbga. Idemo na titulu i pocetak nove dominacije Zvezde <3

Reply
Драган мај 21, 2012 at 11:16

А комшије – тајац 😀

Reply
deki мај 23, 2012 at 15:11

A sto ne bodrimo onda Zvezdu u kosarci, ma ko da je u upravi, nego glumimo nesto!????

Reply
ivkec delija!!! мај 21, 2012 at 00:02

Sve prolazi ZVEZDA traje!!!!!

Reply
Nemanja мај 20, 2012 at 23:35

Кад ће опрема од Леђеа ? :Д

Reply
Vlada мај 21, 2012 at 09:55

Veceras u 21i45!!!!

Reply
PEDJA J7 мај 20, 2012 at 23:09

AKO ODE ROBI – UPRAVA MRŠ U PM!!!

Reply
drula мај 20, 2012 at 22:29

svaka cast ne dajte da nas blate novinarske koje izmisljaju gluposti zato sto im novine propadaju. A propada i ruznal i ostali bas zbog gluposti koje izmisljaju i zbog sopstvenog neznanja i amaterizma.

Reply
iva мај 20, 2012 at 20:37

Sta se desava sa utakmicom sa Napolijem?

Reply
predrag мај 20, 2012 at 20:08

TREBA IZ LIGE DA NAS IZBACE!!! DA MI NJIMA DAJEMO BODOVE ZA EVROPU??!! SRAMOTA!! TACNO SAM ZNAO CIM SU DALI IZJEDNACUJUCI GOL 3-4 MINUTA KASNIJE!! MNOGO UTAKMICA SAM BIO SVEDOK-IGRAC KOJE SU NAMESTENE U 90 MINUTU!! JAD,BEDA,OCAJ…SRPSKI FUDBAL!!! UPRAVA NAPOLJE,MAFIJA IZ KLUBA

Reply
Goran мај 20, 2012 at 23:08

Što mataori tako? Pa sad imamo sigurnih 6 bodova od Vojvodine sledeće sezone. Glodari to rade celo prvenstvo, a što nebismo i mi?

Reply
bojan мај 21, 2012 at 02:30

reci kako smo namestili da damo gol iz ofsajda a ovi da ga poniste cisto da bude da ne bude providno da se ne trudimo?? o.0

ajd ne lupaj gluposti…mozda smo igrali letargicno ali namestili nismo

Reply
milos мај 20, 2012 at 19:40

Dragane, samo si zaboravio da napises: Glasajte za Lukica!

Reply
jovan мај 20, 2012 at 19:18

Dragane aj mi samo reci oce ovo stvarno biti eksplozivan prelazni rok,ili je samo zestoko lozenje,i u kom rangu ili kvalitetu je taj igrac koga najavljujete,uporediga samo s nekim igracem ako mozes,ako ne nikom nista.

Reply
Драган мај 20, 2012 at 19:31

Нама ће значити нпр колико и Тошић. А прелазни рок се очекује да буде стварно добар. Раније вам нисмо то говорили, али мислим да сада с правом могу да кажем. Бар сам ја такве информације добио, и то више пута.

Reply
jovan мај 20, 2012 at 19:39

Hvala,a pricali se sta imas li neke izvore iz kluba,ko sigurno odlazi?Npr oce ostati neki vazniji,Laza,Toske,Evandro?

Reply
Драган мај 20, 2012 at 21:25

Још се то не зна.

Reply
Deks 007 мај 21, 2012 at 01:31

Mislim da ne treba brinuti za nikog jer mi zvezdu u timu nemamo. Dobra je baza ali niko nije toliko dobar da zamena ne trzistu za njih ne postoje

Reply
Nemanja мај 20, 2012 at 20:12

Dragane koliko od prilike novih igraca da ocekujemo?

Reply
Драган мај 20, 2012 at 21:28

Не знам, зависи од одлазака. За сада можете да очекујете бар двојицу из Сопота, плус је Бабаљ веома известан, плус играч о којем смо писали већ. са та четири играча јачамо све три линије тима, а видећемо остало, кажем, пре свега зависи од одлазака. Роби жели бар три јака играча, мислим да ће их добити, али прво да се исплате дуговања овим момцима, па све остало.

Reply
Nemanja мај 20, 2012 at 21:46

Dvojica iz Sopota ja sam cuo samo za Lukovica dali se zna koji je drugi?Mozes da mi kazes dali je to veliko pojacanje koje najavljujete blizu dolaska?

Драган мај 21, 2012 at 11:46

Можда ће клуб објавити ових дана другог, али биће ускоро обелодањено свакако, можда и од нас, видећемо још каква буде ситуација.
Овај други се спрема за почетак припрема 🙂

ultras мај 20, 2012 at 18:49

posto vidim da ima dosta nerealnih i bahatih komentara koji jedva chekaju da komentarisu a ne sagledavaju situaciju realno, zbog svega toga nevredi chitati komentare zlonamernih ljudi ovde, procitam vest i palim van. I jos nesto Smedia ubedljivo predvodi kolo sa izmisljotinama i jos najavljuju iz njihovog urednistva kako je to sve istina i da ce se tek pisati po ostalim medijima. Epa svima njima mogu da pozelim sve najgore i neka puknu od muke jer zvezda polako staje na noge i nista je vise nece uzdrmati, hvala i dovidjenja.

Reply
veliki pravi zvezdas мај 20, 2012 at 18:28

Treba nova uprava da dodje na celu sa Vladimirom Jugovicem a da ostane samo Robi kao trener i kondicijoni trener koji je sada treba da isto nastavi dalje u Crvenoj Zvezdi ,znaci treba da se promijeni citava uprava Crvene Zvezde ,vrijeme je da se vrate legende u Crvenu Zvezdu

Reply
bojan мај 21, 2012 at 02:36

Bitnije je sta ta osoba donosi u klub i kako ce da ga unapred od toga ko je…ime ko ime nije garant nikakav…hocu plan i program da vidim…hocu garancije banaka….hocu da se radi revizija pre preuzimanja vodjenja kluba i pri smeni…hocu da rukovodstvo polozi garancije banke za eventualne minuse ili garantuje svojom imovinom za eventualne gubitke

Nije zvezda nicija prcija da se svako ogrebe od nje i zapali!

Reply
boki мај 20, 2012 at 18:15

ja koliko vidim i ovde sve sami glodari sa komentarima jbt.koja je to bolest

Reply
comi мај 20, 2012 at 18:12

Ajde da vidimo taj prelazni rok bas me zanima.Da vidimo koji su to igraci o kojima admini pisu

Reply
sasa мај 20, 2012 at 17:41

Prosinecki sutra dobija otkaz. Pola tima bice prodata i tako cemo i sledece sezone kukati na Voleta i druge i svi su nam krivi samo kod nas je sve u redu>

Reply
Nenad мај 20, 2012 at 17:17

OOOOO mi tebi pevamoooo i kada kupimo i kada prodamo mi tebi pevamooooo 😀 😀 😀

Reply
jovan мај 20, 2012 at 19:10

Palac gore za duhovitost posle svega ovoga!

Reply
deki мај 20, 2012 at 16:59

E sad ajmo par tekstova kako je ovo ustvari pobede Zvezde protiv Vojvodine, kako je Lukic obezbedio licencu sto je najveci uspeh Zvezde posle Barija, kako su svi protiv nas…

Reply
Vanja мај 20, 2012 at 15:50

E ovo je vec mnogo bolje… Imam veliko povjerenje u ljude sa ovog sajta a da prelazni rok bude u/pola dobar kao januarski bice radosti za sve Zvezdase.

Reply
deki мај 20, 2012 at 15:36

Ma kako da ne!! uvek imate tekst koji brani upravu!! Sto kasni isplata?? I sto neki put za promenu ne preduhitrite neki negativni dogadjaj, sto ne napisaste da kasne isplate, da su neki igraci reseni da strajkuju…

Reply
Ja мај 20, 2012 at 16:01

Ma sta si bre ocekivao, oni i RSB, ne zna se ko je gori..

Reply
marek мај 20, 2012 at 18:14

a ti idi pa čitaj Ružnal, sportal, sportske i ostalu novinarsku bagru… Koliko su nas samo puta slagali…

Reply
Igor мај 20, 2012 at 15:02

Uhh, hvala vam na ovom tekstu. Zbog novina sam mislio da je Lukic los, a sada vidim da je on najbolji predsednik. Cvetaju nam ruze, Lukic smanjuje dug, a Tole, CIA, BIA mafija radi protiv nas. Lukic ima sjajnu taktiku da „isplati“ igrace tek posle zadnje prvenstvene utakmice, tada igraci nece imati kako da se bune jer ce biti pavza. A ako nebudemo imali para da im isplatimo plate, dobice kaznu u iznosu duga.
Ko su igraci za faktor da traze svoje pare???????

Reply
Dusan81 мај 20, 2012 at 15:06

Ne lupaj gluposti nego se upoznaj sa istinom

Reply
milos мај 20, 2012 at 19:41

A istina je?

Reply
Немања мај 21, 2012 at 10:21

Да су плате већ уплаћене, и да треба још да прођу кроз банковни систем 😉

Reply
milos мај 21, 2012 at 12:35

Bas cudan taj bankovni sistem, uplatis novac u cetvrtak, a pare lezu u utorak. Kud izabrase tu banku koja ocigledno ima veze sa Toletom?!

Zeljko мај 20, 2012 at 14:58

Ako Zvezda ne osvoji titulu iduce godine Lukica ne vadi ni finale lige evrope sam ce zajedno sa svojom svitom morati da ode.

Reply
BojanZecBL мај 20, 2012 at 14:46

Podrška za igrače Crvene Zvezde i trenera Roberta Prosinečkog. Odavno nismo bili neporaženi u jednom dijelu prvenstva i svi iz sportskog sektora su zaslužili svoj novac. Ove godine nam je Prosinečki podario 11 pobjeda u prvenstvu uz tri remija i tri pobjede u Kupu. Vratili smo jedan trofej u naš muzej, imali tri pobjede nad vječitim rivalom… Ove polusezone smo osvojili više bodova nego grobari. E sad problem je što kod nas još uvijek mogu da se namještaju utakmice od strane najbližih komšija, pa oni uzimaju titulu. Primili smo samo četiri gola, a dali 29 plus 6 u kupu. I nakon svega, sramota je da igrači nisu primili platu za ono što rade. Možda nije trebao da se desi štrajk, ali neki vid protesta je morao da se uputi upravi. Ako ne mogu da obezbjede novac neka se sklone u stranu. Kažnjavanje ne smije da se desi, jer su u našoj ekipi izuzev stranaca veliki CIGANI koji žive za zvezdu i njene navijače!!! JEDAN ŽIVOT-JEDAN KLUB…

Reply
Tomica мај 20, 2012 at 14:45

moze li neko od administratora da napise neki text vezan za LE,koga bi smo mogli da prodjemo ili tako nesto?

Reply
delija мај 20, 2012 at 14:44

pa sa jankovicem mozda i uzmemo 5 titula, sa prosineckim samo ce da se ponavlja prica iz prethodne 2 godine.

Reply
zvezdajezivot мај 20, 2012 at 14:33

NEsportski RUZNAL

Reply
CzvBoys мај 20, 2012 at 13:57

Vi novinari smrdljivog žurnala… možete samo lizati nam ja*a ..ale ale ,ale ale… !

Reply
Milos.Pavlovic.Czv-Gunja мај 20, 2012 at 13:48

U 4.kolu kvalifikacija za LE na Marakanu nam mogu doci :
Inter , Liverpool , Marsej , CSKA, Psv , ,HANOVER,Stutgart, Ath.Bilbao , Tvente, Napoli, Besiktas,Bordo ,Newcastle APOEL, L…
E sad ima i onih timova koje realno mozemo da dobijemo :
Viktoria.PLZEN , Genk,HAPOEL,,STAUA, Majorka.,Rosenborg ,PAOK ,Antorhorsis, Lech ,AEK, jang bojs ,Majorka,Sparta … Sve u svemu bice veoma napetu kad se biraju protivnici ! evo slike
http://www.redstarbelgrade.info/images/tony/evropa/el-pred-q4-6.png , REALNO koga bi mogli da prodjemo, svi su tesko ,ali sa povuci potegni nekog bi mogli …

Reply
Joe мај 20, 2012 at 14:29

pobednici kupova direktno idi u LE
naravno ne u nasoj ligi.

Reply
Aleksandar мај 20, 2012 at 14:34

Ma ne moze nam niko nista!!! Kako mi nedostaje ta recenica 🙁

Reply
Che мај 20, 2012 at 14:43

a zvezda odmah ide u 4. kolo kvalifikacija za LE?:)

Reply
Milos.Pavlovic.Czv-Gunja мај 20, 2012 at 14:46

U 2. i 3. smo nosioci , tako da bi to trebali da prodjemo 🙂

Reply
Ja мај 20, 2012 at 16:02

Ajde mrs na RSB pa tamo siri njihove linkove.

Reply
Che мај 20, 2012 at 16:08

ee hvala 😀 pa i bilo mi je malo cudno da odmah idemo u 4. rundu kvalifikacija

Reply
Nemanja Muslin мај 20, 2012 at 13:44

Sto se tice Robija verujem vam..ali isto tako vam nisam verovao kad ste stitili upravu i govorili kako ce Dzaja 100 % doci,kad im je gorilo preko glave..ja sam tada rekao ,da je to samo nacin da zavaraju siroku masu navijaca u cemu su i uspeli.Uprava napolje ! Robi zasluzuje da ostane ..

Reply
jovan89 мај 20, 2012 at 13:40

pozz svima …na nekom nasem portalu(crvena zvezda0 sam procitao da je sa milosem ninkovicem dogovoren kao transfer,zamolio bih administratore da to provere ako nije problem …

Reply
Драган мај 20, 2012 at 14:24

Није договорен.

Reply
Aureliano Buendilja мај 20, 2012 at 14:51

Da li to znaci Dragane da on nije taj igrac kojim golicate mastu,onaj koga najavljujete preko facebooka?

Reply
Delija DBC мај 20, 2012 at 13:36

Pa videli ste kako smo kidali protiv Olimpijakosa na prijateljskoj sad,dobro ja sam gledo samo drugo poluvreme jer sam taj dan imao pregrst obaveza,ali uspeo sam neke da ostavim po strani nebi li gledao ZVEZDU.
Kada bi ostali Bajko,Toske,Maksimovic,Mladenovic,desnog beka kupiti mladog i perspektivnog,ali docice i Lukovic i Zule na red,samo polako,ne treba ih gurati u vatru jos,mladi su,a sredina da ostanu Evandro,LazovicMilivojevic,Milunovic,Kadu,Paseko,Micko i niko nam vise i ne treba,a spic Kasalica,Borha je spor,dobar je,ali spor i ne moze da igra bas kako mi to zelimo,svaka njemu cast za sve golove sto je dao i asistencija koliko ima,ali nije igrac za prevelike domete…Ovakav tim bi zeleo da gledam za 3 godine sa SEVERA,verujte da bi momci ladno ulazili u Ligu Evrope,a u ligu sampiona je tesko,kako uprava ima veliki teret od prethodnih dugova i igraci to imaju jer su oni prethodni predvodjeni barkosima,salasima,p***ama materinama sakupili mali broj bodova u evropi i sad moramo preko najjacih u evropska takmicenja,ali bicemo i mi jednog dana medju najjacima!!!

Reply
shilebos мај 20, 2012 at 13:36

Da li se zna koliki je sada ukupni dug Zvezde..da li se to smanjilo u znatnoj mjeri???
Mozemo li se nadati da ce u skorije vrijeme (2-3 godine) taj dug biti nuliran?

Reply
bojan мај 20, 2012 at 13:39

idi na sajt NBS i nadji set finansijskih izvestaja za 2011 i uporedi sa 2010..ako se razumes i znas da citas pozicije

Reply
милпар мај 20, 2012 at 13:41

Био је МЦЗ интервју са неким човјеком из управе, и он је тачно рекао колико. Чини ми се 33 милиона и 600 хиљада €.

Reply
shilebos мај 20, 2012 at 13:56

33,6 o jbt… 🙁

Reply
Dante мај 20, 2012 at 13:32

Gledam sinoc LS i studio na RTS-u i vidim gosti Pantela i Ninkovic, prva pomisao mi je bila dosli u BG, pregovaraju sa Zvezdom. 😀 Eh, kada bi potpisali… 😀

Reply
marko мај 20, 2012 at 13:38

Samo jos kad bi hteli da igraju za kikiriki i semenke!
– Pa mi ni ove igrace sto imamo ne mozemo da platimo vec vise od 2-3 meseca… Kakva crna skupa pojacanja…

Reply
Delija DBC мај 20, 2012 at 13:28

Pa videli ste kako smo kidali protiv Olimpijakosa na prijateljskoj sad

Reply
bonnie мај 20, 2012 at 13:27

lukic ako otera prosineckog ,potpisace sam sebi smrtnu presudu!

Reply
SUCZ мај 20, 2012 at 13:24

Mnogi su hteli da sruse nam sve,al’ ljubav ka tebi jos jaca je ! ♥

Reply
Nesa мај 20, 2012 at 13:23

ma ko ih…. Kad je lava bilo briga sta ovce pricaju o njemu?! Njima samo to i ostaje,(mislim na informativne sluzbe glodarskog rezima), da blate one koji su ih do sada, pa su krenuli ponovo, znate sta vec! :)))
Tako da nema potrebe generalno da se brinemo oko toga. Navikli smo vec na te kukavicke napade sa svih strana.
Samo napred Zvezdo!

Reply
Cigani... мај 20, 2012 at 13:15

TAKO JE BRE! CIGANI RAZMISLJAJTE SVOJOM GLAVOM,PUSTITE GROBARSKE MEDIJE!!!

Reply
Srdjan мај 20, 2012 at 13:15

Svaka cast na clanku. licno na ansjedam na ove smesne clanke sa Zurnala jer mi je smesno da se Lukic odrice Prosineckog koji je pored gasproma njegov najveci plus od kada je predsjednik. Nadam se da kao sto je i napisano Robi osvojiti jedno 5 titula a ond amoze doci Jankovic kao zamjena!

Reply
shilebos мај 20, 2012 at 13:33

Svaka cast Aleksandru, ali zasto bi Robi otisao poslije osvajanja 5 titula 😀 )))

Reply
Теша_Делија!!! мај 21, 2012 at 15:32

Zato sto Ferguson nece dozivotno da sedi na klupi Junajteda

Reply
Delija мај 20, 2012 at 13:14

Svaka cast za tekst! Zvezdastvo do kraja!

Reply
VGCZ мај 20, 2012 at 13:14

prevazisli su granicu normalnog vise….sta ce sutra da objave da su se potukli mozda….a evo sta su gospoda strajkaci postigli..umesto da danas mirno odigramo i privedemo kraju ovu polusezonu ……a ruznali sportali i ostali jedva docekal…a cudi me da niko ne pie koliko smradovi duguju a duguju povece pare naravno to se krije ko zmija noge…..Robi ostaje a oni nek puknu od muke

Reply
:) мај 20, 2012 at 13:13

„…umesto da slave osvajanje Kupa i dobar prelazni rok koji nas očekuje“ Neka bomba u najavi ? 😀

Reply

Leave a Comment