Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошарка

Košarkaši nastavili sa sramotnim partijama

Mihajlo Uvalin

Košarkaši Crvene zvezde nastavljaju sa lošim, da ne kažemo sramotnim partijama. Posle poraza u NLB ligi i neizvesne pobede nad trećeligašem Radničkim u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća, FMP železnik je bio nepremostiva prepreka za naš tim.

Loša igra u odbrani, slaba realizacija u bezidejnom napadu, nemotivisanost igrača, i šta onda da se očekuje sem poraza? Da su „zagrizli“ malo jače, košarkaši FMP-a su mogli ovu utakmicu da dobiju i sa većom razlikom, a tokom poslednje četvrtine imali su i 20 poena prednosti.

Iako su navijači očekivali da će povratkom Bakića, sa Lešićem, i uz par meseci više zajedničkog rada, naša ekipa igrati bolje u ovoj godini, rezultati pokazuju nešto potpuno drugačije. Da li je problem u treneru, glavama igrača, ili je problem nešto treće (kao recimo neisplaćene zarade o kojima smo pisali tokom nedelje), ostaje na upravi da otkrije i reši problem, ukoliko za tako nešto postoji mogućnost.

Ali ovakvim igrama, čak i u slučaju da crveno-beli ne završe sezonu u NLB Ligi na poslednjem mestu, nemamo mnogo čemu da se nadamo, obzirom da će plasman u istu ligu na jesen biti lavovski posao – treba biti ispred jednog od četiri tima: Hemofarma, FMP Železnika, Partizana i Radničkog, a sve četiri ekipe su realno, kvalitetnije.

Crvenа zvezdа – FMP  79:90 (14:28, 21:16, 17:25, 27:21)

CRVENA ZVEZDA: Cvetković 2, Drčа, Jаng 13, Rаdosаvljević, Bаlаbаn, Lešić 2, Nedović 3, Milošević 1, Nikolić 6, Mаrinković, Mаrš 17, Subotić 8, Bаkić.

FMP ŽELEZNIK: Čović 16, Kuveljić, Ilić 12, Lаzić 3, Jelić 4, Smiljаnić 3, Milovаnović, Stojаdinović 3, Rаdivojević 17, Iveljа 6, Dimić, Milutinović 14, Živаnović.

Повезане вести

15 comments

Comments are closed.