Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Ignjatijević: „Robi je trener budućnosti“

Nikola Ignjatijević

Levi bek Nikola Ignjatijević rano jutros krenuo je put Temišvara, gde će se priključiti radu svoje nove ekipe Politehnike. Dogovorena je šestomesečna pozajmica sa pravom otkupa na leto.

– Posle završetka prvenstva pregovaraćemo o produženju saradnje. Zahvalio bih se Zvezdi, posebno ljudima iz sportskog sektora, jer da nije bilo njih možda ne bi ni došlo do realizacije. Njih je napustio igrač koji igra na mojoj poziciji i odmah su u meni našli alternativu. Takođe, naš bivši trener Vladimir Petrović Pižon me je nahvalio i sigurno da je i ta njegova ocena imala uticaja – rekao je veče pred put Nikola Ignjatijević.

S obzirom na to da je prošao skoro kompletne pripreme pod palicom Roberta Prosinečkog, popularni Brigel je uveren da će njegovi, od danas, već bivši saigrači dominirati na proleće.

– Vreme provedeno u Crvenoj zvezdi ću pamtiti po osvojenom Kupu i sjajnom druženju sa svim ovim momcima, atmosfera je bila porodična. Robert Prosinečki je trener budućnosti, odlično prenosi svoje veliko fudbalsko znanje. Dobro se radi i verujem da će sve biti kako treba. Naravno da ću mislima biti uz Zvezdu – poručio je Ignjatijević.I

Повезане вести

1 comment

Comments are closed.